Ben medikana göztepeye gidiyordum doktor kontrolü 185 lira olan bir hastanenin doğum ücreti ne kadardır a verdiğin paraya degiyor çok güzel temiz bir hastane tabi hamile kalınca gitmedim bıraktım orayı tüp bebek için gidiyordum şükür gerek kalmadan kaldım simdi başka bir hastaneye baslicam özele normal 700 sezeryan 800 liraymis hastanede doktorda çok iyiymis met ettiler baya inşallah güzeldirBen medicalpark bahceliye gifiyorum normal 3950 sezeryan 4950 diolarbakalim napcazzzzz
Ben medicalpark bahceliye gifiyorum normal 3950 sezeryan 4950 diolarbakalim napcazzzzz
Allah saglik sihhat versn yavruna da sana da canm, guzel seyler dusunup dua edelm insallah hayirlisiyla vaktinde gelir bebegin
Geçmiş olsun canim duracak Insalalh Allahin izniyle. Dikkat et yat dinlen bol bol. Ciğer gelistiriciden sonra hareketleri etkilendi mi kuzunun
Kızlar hepinize çok tesekkürler kanamam oldukça azaldı uzanıyorum sabahtan beri sadece tuvalete kalktım doktorum önlem olsun diye Nidilat diye bir ilaç söyledi 6 saat arayla alıyorum.Dayandıgı yere kadar inşallah.Henüz valiz filan yapmadıydım eger sıkıntı olmazsa 1,2 güne hemen valizi yapıp arabaya koyucam.@caspe_r evet hareketleri biraz yavaşladı bu gece de 2. Dozunu olacagım bakalım.Yanlız bu nidilat acayip baş agrısı yaptı olsun dursunda birkaç hafta daha hepsine razıyımhathor81 cnm çok geçmiş olsun dikkat kendine dinlen iyice
Allah gonlune gore versin balim :)
MinikPiranha başarılar canım Rabbim zihin açıklığı versin
MinikPiranha cnm allahım emeklerini boşa cikarmasin inşallah
Valla ole canim bende en bastan beri oraya gidiyorum dr danda memnunum bakalim napcaz normal 4 bin olurmu ya zaten ben doguruyrum arkadasbn şokkkk bnm hasta ne de 1000 lira sezaryen 1 gece yatış içinde biz ona pahalı diyoz çünkü daha ucuz olan özel hastane de var burda .neyse ben sükredym ozamn
Degiyodur illaki ama yinede cok ya 700-800 leri duyuncaBen medikana göztepeye gidiyordum doktor kontrolü 185 lira olan bir hastanenin doğum ücreti ne kadardır a verdiğin paraya degiyor çok güzel temiz bir hastane tabi hamile kalınca gitmedim bıraktım orayı tüp bebek için gidiyordum şükür gerek kalmadan kaldım simdi başka bir hastaneye baslicam özele normal 700 sezeryan 800 liraymis hastanede doktorda çok iyiymis met ettiler baya inşallah güzeldir
Nidilat kullananlarda duymuştum baş ağrısı sorunu aman dursunda kuzucuk:) tam kaç haftaliksin canımKızlar hepinize çok tesekkürler kanamam oldukça azaldı uzanıyorum sabahtan beri sadece tuvalete kalktım doktorum önlem olsun diye Nidilat diye bir ilaç söyledi 6 saat arayla alıyorum.Dayandıgı yere kadar inşallah.Henüz valiz filan yapmadıydım eger sıkıntı olmazsa 1,2 güne hemen valizi yapıp arabaya koyucam.@caspe_r evet hareketleri biraz yavaşladı bu gece de 2. Dozunu olacagım bakalım.Yanlız bu nidilat acayip baş agrısı yaptı olsun dursunda birkaç hafta daha hepsine razıyım
28+4'teyim cnm 29. Hafta oluyor.Tansiyonumu yükseltti başım çatlıyor suratım kıpkırmızı oldu ilk hafta yapar dedi doktor dogurana kadar içecekmişim.Neyseki çaresi var şükür.Sendr yatıyorsun evde benim gibi degil mi?Bana 3 gün rapor yazdı sonra sorun olmazsa çalışırım inşallahNidilat kullananlarda duymuştum baş ağrısı sorunu aman dursunda kuzucuk:) tam kaç haftaliksin canım
Kızlar hepinize çok tesekkürler kanamam oldukça azaldı uzanıyorum sabahtan beri sadece tuvalete kalktım doktorum önlem olsun diye Nidilat diye bir ilaç söyledi 6 saat arayla alıyorum.Dayandıgı yere kadar inşallah.Henüz valiz filan yapmadıydım eger sıkıntı olmazsa 1,2 güne hemen valizi yapıp arabaya koyucam.@caspe_r evet hareketleri biraz yavaşladı bu gece de 2. Dozunu olacagım bakalım.Yanlız bu nidilat acayip baş agrısı yaptı olsun dursunda birkaç hafta daha hepsine razıyım
Kızlar selam. Bugün de arkadaşın nikahı vardı, kadıköye indik, anammmmmm benden geçmiş artık. Acayip yoruldum. Çok zorlandım. Heryerim şişti. Dahada bana nikah, düğün demesinler. Bir yere kıpırdayamam ya
Evet canim şükür caresi var. Ama tansiyonunu olc surekli eger çok yukselirse sıkıntı biliyorsunuzdur gercide :) evet bende yatıyorum surekli ben doğuma kadar raporluyum işe baslatmiyor doktorum28+4'teyim cnm 29. Hafta oluyor.Tansiyonumu yükseltti başım çatlıyor suratım kıpkırmızı oldu ilk hafta yapar dedi doktor dogurana kadar içecekmişim.Neyseki çaresi var şükür.Sendr yatıyorsun evde benim gibi degil mi?Bana 3 gün rapor yazdı sonra sorun olmazsa çalışırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?