2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
iyi günler hanımlar
tavsiye üzerine başka bir özel hastaneye gittik. nöbetçi dr u beğenmedim ama asıl gideceğim dr u övdüler. müsait zamanda ona gideceğim inşallah.
asıl şok, sezaryen her şey dahil sadece 1000 tl. tüm çalışanlar kadın ve temiz görünüyor.
bebeğim 1400 gr olmuş, her şey yolunda çok şükür.

Ben medicalpark bahceliye gifiyorum normal 3950 sezeryan 4950 diolarbakalim napcazzzzz
Ben medikana göztepeye gidiyordum doktor kontrolü 185 lira olan bir hastanenin doğum ücreti ne kadardır a verdiğin paraya degiyor çok güzel temiz bir hastane tabi hamile kalınca gitmedim bıraktım orayı tüp bebek için gidiyordum şükür gerek kalmadan kaldım simdi başka bir hastaneye baslicam özele normal 700 sezeryan 800 liraymis hastanede doktorda çok iyiymis met ettiler baya inşallah güzeldir

Allah saglik sihhat versn yavruna da sana da canm, guzel seyler dusunup dua edelm insallah hayirlisiyla vaktinde gelir bebegin

Geçmiş olsun canim duracak Insalalh Allahin izniyle. Dikkat et yat dinlen bol bol. Ciğer gelistiriciden sonra hareketleri etkilendi mi kuzunun

hathor81 cnm çok geçmiş olsun dikkat kendine dinlen iyice
Kızlar hepinize çok tesekkürler kanamam oldukça azaldı uzanıyorum sabahtan beri sadece tuvalete kalktım doktorum önlem olsun diye Nidilat diye bir ilaç söyledi 6 saat arayla alıyorum.Dayandıgı yere kadar inşallah.Henüz valiz filan yapmadıydım eger sıkıntı olmazsa 1,2 güne hemen valizi yapıp arabaya koyucam.@caspe_r evet hareketleri biraz yavaşladı bu gece de 2. Dozunu olacagım bakalım.Yanlız bu nidilat acayip baş agrısı yaptı olsun dursunda birkaç hafta daha hepsine razıyım

bn şokkkk bnm hasta ne de 1000 lira sezaryen 1 gece yatış içinde biz ona pahalı diyoz çünkü daha ucuz olan özel hastane de var burda .neyse ben sükredym ozamn
Valla ole canim bende en bastan beri oraya gidiyorum dr danda memnunum bakalim napcaz normal 4 bin olurmu ya zaten ben doguruyrum arkadas

Degiyodur illaki ama yinede cok ya 700-800 leri duyunca

İstanbulda medical park fiyatları baya farklı demekki zaten en garibi otelcilik ücreti dedikleri şey yanı oda ücreti 500 tl günlük ben doğum paketi yaptırdım yüm muayeneler testler doğum ve iki günlük yatış toplam 4.500 tl de normal muayenr ücreti 185 tl iki gece yatış 1000 tl doğum için 2.500 demişlerdi on kere gitsek 2000 yakında muayene tutuyor testler ücretsiz gibi oluyor ve normal sezeryan fiyat farkı yok bence en önemlisi ne zaman doğurursan doğur kendi dr geliyor belki doğum paketinin fiyatını söylemişlerdir ankarada bilge hastaneside herşey dahil 2.500 diyor testler dr doğum ama ssk hastanesinden beter

Nidilat kullananlarda duymuştum baş ağrısı sorunu aman dursunda kuzucuk:) tam kaç haftaliksin canım

Nidilat kullananlarda duymuştum baş ağrısı sorunu aman dursunda kuzucuk:) tam kaç haftaliksin canım
28+4'teyim cnm 29. Hafta oluyor.Tansiyonumu yükseltti başım çatlıyor suratım kıpkırmızı oldu ilk hafta yapar dedi doktor dogurana kadar içecekmişim.Neyseki çaresi var şükür.Sendr yatıyorsun evde benim gibi degil mi?Bana 3 gün rapor yazdı sonra sorun olmazsa çalışırım inşallah

Amam canm uzan zaten devam istirahate.. Insallah bebegin annesini uzmucek sen onunla konus daha dogumuna 7-8 hafta var en az de hatirlat bebegine insallah Allahin izniyle zamaninda dogar..

Ama tabi cantani hazirla beklesin, insanin ici rahat ediyo hic degilse, ben de yavastan hazirliyorm artk. Yikadikca cantamiza yerlestiriyorm..

Kiz ne kadar hareketli bi hamile olursan ol artk yoruyo her sey.. Bwn kendi kendime meydan okuyorm bazen nerdeee o eskiii ben diyorm alisverise gitsemm nasiii yoruluyormm en azn iki saat falan yuruyorm cunku.. Eskiden olsa araliksiz 6 sa olsa yurur alisveris yapardmm.. Abimin nikahin oldugu gun bile hic bi is yapmadan nasi yoruldm ben boyle dedm yaaa gece agzi acik uyudm resmenn

Evet canim şükür caresi var. Ama tansiyonunu olc surekli eger çok yukselirse sıkıntı biliyorsunuzdur gercide :) evet bende yatıyorum surekli ben doğuma kadar raporluyum işe baslatmiyor doktorum

Hanımlar bende gebelik şekeri cıktı 50 lil yüklemede 195 cıktı diyet başladık bugun ve ölçüm yapıcaksın perşembe tekrar test yapıcaz dedi ama yanlış mı anladım bu ölçümü sabah ac ve tok mı yapıcak yoksa öğlen ve akşam da varmı ben sabah anladım eşimde ama netde günde dört diyor sabah dr sorucam ama. Sizi ne dedi de larınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…