2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben yaptim bunu, bu benim, oldu bu kesin ben yaptim cunku filan diye dolanirmisiz

kolay mı cocuk yapmak. karnında tası tam 7 ay gece gunduz kus, koltuktan kalkarken bıle cıle cek bıde bu cılelerı cekerken hem evde hem ıste calıs, maddı manevı buhran ustune buhran atlat... gerıne gerıne dogurdum dıye gezmek hakkım valla ben zaten acayıp antıpatık buluyorum foto koyup bebegın yuzune kalp fln koyanları! ya hıc koyma yada gızlıcem dıye sacma sapan kasma! sankı dunyanın en guzel bebesı onunkıde herkesın nazarı degcek! face de mark zuckerberg ekli bende bebegı dogdugundan berı paylasıo. oda nasıl guzel tam melez guzelı yemınle 1 fotosunu bıkac mılyon goruyo begenıo... nıyeyse bı bızımkılere nazar degıyor...

benımde ıhtoyacım var. bakayım

6.5 aydan (28+0) selamlar :) 12 kiloyu devirdim hamilelik hala bitmedi bi 20 yi deviririm heralde inş aldığımız hızla veririz bu kiloları şişman kalcam die çok üzülüyorum ya
Cnm gayet normal gözüküyorsun maşallah dun bana kadının biri doğum yakın herhalde dedi bende yok daha var dedim ozaman ikiz dedi yok ikiz değil dedim tek dedimkarnim çok büyük gozukuyomus

Herkese merhabaaa...
Biz de kontrolden geldik benim kız biraZ tombişmiş 1800 gr 42 cm doktor yedklerne dikkat et dedi aslında pilav makarna ne zamandır pişmez evde tatlı da çok yemiyorum ama yemek yapamadığım zaman ya da midem almadığında yaptığım ekmek araları bu hale getirdi sanırım. Ben 11 kilo almışım çok değil gerçi ama eşim de evet çok yiyosun deyince moralim bozuldu doktor sonrası kahvaltıya gittik minik halk ekmeklerden 1 tane zor yedim artık dikkat edicmm genetik de olabilir bebeğin kilosu aslında çünkü oğlum da 4270 gr 56 cm di doğduğundaa

Bende oyle yuzunu kapayanlari antipatik bulanlardanim. Ama paylasirmiyim biraz muamma o durum ay ne bileyim yav heralde bir hevesle masallahlarinizi almak icin paylasirim sonucta burda herkesin bebegi olcak sadece benim degil ki :) mayis anneleri paylasiyolar masallah pekte guzeller hepsi bi gorseniz minnak minnak

Masallah kuzucuklarin tosun tosun dogmus ben cok kilolu istemiyorum bebegi minnak olsun ki bir iki ikinmada ciksin yoksa normal yapamam

Bende 9 kilo almisim tartida 91 çıktım ama 3 kiloda alciyi daydılar 88 le devm
87 de bendim en son gecen hafta 75le kalmistim şişmanlıktan moralim cok bozuk vallaha tek takintili oldugum konu kilodur evlendigimden beri dikkat etmiyorum 60dan 75e ciktim sonra 87 heralde 100ile dogururuz 10 kilosu masada kalsa 90 kilo oluruz sonra 30 kilo fazlam olur benim ver Allah ver verebiliyorsan ay ben sok haydi bakalim kafamda deli sorular

ben de 8 kilo ile devam ediyorum...ama dikkat ediyorum ya akşam 6 dan sonra bi şey yemiyorum ama uyuyorum:) dün 7 de uymuşum koltukta sonra 9 da yatağıma geçtim 1 saat ayık kaldım sabaha kadartekrar uyıudum.. azıcık yürüyüş yapsaydım daha az alırdım..

Masallah kuzucuklarin tosun tosun dogmus ben cok kilolu istemiyorum bebegi minnak olsun ki bir iki ikinmada ciksin yoksa normal yapamam
Haklısın mesela ben doğuramamıştım normal 10 cm açılmaya rağmen oğlumun iriliğinden dolayı... Son haftalar usgler yanılıyor 3800 biliyorduk 4270 doğdu şok olmuştuk...

Haklısın mesela ben doğuramamıştım normal 10 cm açılmaya rağmen oğlumun iriliğinden dolayı... Son haftalar usgler yanılıyor 3800 biliyorduk 4270 doğdu şok olmuştuk...
kız ben daha sülalede 3kg den fazla doğan çocuğa şahit olmadım. ben 3 e şükrederim. son gittiğimde 1 kiloydu.yani cuma günü. maşallah sana.

30 haftamın içindeyim 6 kilo aldım , gündüzleri full meyve yiyorum yarım kilo yu buluyordur yediğim meyve , 2 litre su , kahvaltıda 1 fincan süt,1 haşlanmış yumurta, peynir, bol bol domates ve salatalık, gün içinde de salatalık iyi geliyo yorgunluğumu alıyor , çalıştığım için öğle den sonra uykum geliyo hemen 1 salatalık yiyorum kendime geliyorum sizede tavsiye ederim. karpuz da vazgeçilmezim. başına geçince biri beni durdursun diyorum.

sen bence istediğini ye bünyen almıyor demek kii.. ben de kuzenimle aynı anda hamile kaldım o 3 kilo aldı. ben yanında panda gibiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…