2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm bende de oldu sanki ya esim farketti tisortumun ustunde iki damla kadar sut lekesi gibi bisey vardi tam gogus ucunun geldiği yerde ne yedim ne ictim de oldu dikkat etmedim ama normaldir heralde ya

sen bence istediğini ye bünyen almıyor demek kii.. ben de kuzenimle aynı anda hamile kaldım o 3 kilo aldı. ben yanında panda gibiyim:)

yemekle pek aram yoktur önceden beri.. benim dostum meyve görünce dayanamıyorum , şu anda da çok şanslıyız ki meyve çeşitleri çok fazla..

ben de gecelik giymem hiç ama doğumdan sonra pansumana vs gelince gecelik direk yukarı sıyrıldığı için rahat oluyor diye duydum ondan aldım bir tane bir tane de pijama takımı aldım 89 dan 50 ye düşmüş o da onu daha çok giyerim muhtemelen :)

kız ben daha sülalede 3kg den fazla doğan çocuğa şahit olmadım. ben 3 e şükrederim. son gittiğimde 1 kiloydu.yani cuma günü. maşallah sana.
Canım ben de ayıptır söylemesi 5kg ya yakın doğmuşumm ama hayatım boyunca hamileliklerm harici tabi 38 beden oldum çocuklar da umarım fit olur malesef bu ara kiloya aşırı takık durumdayım hiç bir giydiğim yakışmıyor

maşallah bebeğine , haftasına göre önde mi görünüyor ultrasyon da ?

Ya hiç kilolu gorunmuyorsunki. Cok iyisin valla. Bebekte belli degil oyle cok sismemis karnin sanki. Demekki sende ic karni genis olanlardansn oh neguzel
Öyle diyorlar bilmem ki zaten bebek ne ki karnım olsun daha 1 küsürdür kilosu teyzesi inş annesini çatlamadan Büyüyüp dogucak benim oğlum hiç kıyamaz bana :)

Reactions: ytb
Hey maşallah :) sezaryen olmuşsundur heralde normal dogum dersen şuracıkta bayılırım :)

canım haklısın ama sanırım doğumdan sonra buraya çok giremeyeceğiz o zman whatsup dha hızlı olur sorular için.

Kendi tercihiniz tabi ki canm ben burdan devam edecegm buraya da ugrayn daaa

Emzirecegim Allah izin verirse canm.. O yuzden ben de kaynatmayla sterilize ederm, tamamdir o zman ben fokur fokur kaynatavaktm iyi ki sordm

Ben de cantami hazirliyorm artk kiyafetleri koydm detaylardaym, o yuzden sordm. Aynen ben de kaynar suya atip alirm o zman tesekkurler

Maşallah biz bi kitap yazalım bu gazla son durum dün annemlerdeydim arıyo sürekli gelip alim diye bende hayır istemiyorum eve flan gelmek çağır arkadaşlarını otur dedim susuyo bişey yapmıyo zaten

Hihi yazarz valla.. Ben de arada doluyorm daaa emannn diyorm sonraaa...
Ay o cevap yazmadiklarinda da nasi sinir oluyom ama sen olma bosver keyfine bakk annecinlee...

Oy masallahhh senin kiz zirve suan benmki 1600 du even hafta.. Oglusuna da masallahh.. Ben kendm de 4 kilo dogmusum valla

Bende 9 kilo almisim tartida 91 çıktım ama 3 kiloda alciyi daydılar 88 le devm

Oh oh aynimgiller gelms hosgelms 13 kilo aldm 89 oldum

Kiz bi doguralm hayirlisiyla sonra da aynimgillerle bi zayiflama geubu yaparz ben de ayniym aynii.. 64 le evlendm 76 ile hamis kaldm simdi 88-89

Kızlar çok sıcak nefes alamıyorum

Valla sicak ama bunaltma kendini simdidenn daha da sicak olacakkk

Benim çocuklar da bana benzemiş canım... Sağlıkla gelsin bütün bebişler önemli olan o

Cnm gayet normal gözüküyorsun maşallah dun bana kadının biri doğum yakın herhalde dedi bende yok daha var dedim ozaman ikiz dedi yok ikiz değil dedim tek dedimkarnim çok büyük gozukuyomus

benim iş yerindeki arkadaşım da hamile.. aramızda 2 hafta var.. ikimizde 9 kilo aldık ama ben kocaman görünüyorum :) aranızda 3 ay var herhalde diyolar:) ikiz olduğunu da herkese ilan etmeyince kimbilir ne düşünüyolar:))

Öyle diyorlar bilmem ki zaten bebek ne ki karnım olsun daha 1 küsürdür kilosu teyzesi inş annesini çatlamadan Büyüyüp dogucak benim oğlum hiç kıyamaz bana :)
İnş cnm. Benmkide 1300lerde ama karnim baya buyuk bende korkuyorum catlamasindn. İnş atlatabiliriz..

Ay zaten 1 aydır burnum tıkalı cok zorlanıyorum

Kizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heralde acayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki

Benim çocuklar da bana benzemiş canım... Sağlıkla gelsin bütün bebişler önemli olan o

Amin canm aynen oyle onemli olan saglikla gelmeleri boy kilo bunlar detay..

Ay zaten 1 aydır burnum tıkalı cok zorlanıyorum

Bende de var burun tikanikligi ya hormonlardan oluyo falan yaziyo nette ama onu hic sormadm dr a .. Yemek yerken ozellkle hem cok zor hem cok komik oluyorm

Amin canm aynen oyle onemli olan saglikla gelmeleri boy kilo bunlar detay..

Bende de var burun tikanikligi ya hormonlardan oluyo falan yaziyo nette ama onu hic sormadm dr a .. Yemek yerken ozellkle hem cok zor hem cok komik oluyorm

homur homur yiyorum bende.. sürekli burnum tıkalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…