yok canım grup başkanı şuan tele cevap vermedi bana yazsana numaranı ben ekliyeyim.Ben yazmıştım telimi ekleyen olmadı farklınguruplar mı kurdunuz
Cnm bende de oldu sanki ya esim farketti tisortumun ustunde iki damla kadar sut lekesi gibi bisey vardi tam gogus ucunun geldiği yerde ne yedim ne ictim de oldu dikkat etmedim ama normaldir heralde yaKızlar süt sızıntısı olan var mı ? Hamilelik takviminde 30+5 te sanırım bu konudan bahsediyor ben şimdiden yaşadım iyi mi :) hafta sonu aşırı dut yemiştim iki gün sızıntım oldu :) çok acayip geldi
sen bence istediğini ye bünyen almıyor demek kii.. ben de kuzenimle aynı anda hamile kaldım o 3 kilo aldı. ben yanında panda gibiyim:)
ben de gecelik giymem hiç ama doğumdan sonra pansumana vs gelince gecelik direk yukarı sıyrıldığı için rahat oluyor diye duydum ondan aldım bir tane bir tane de pijama takımı aldım 89 dan 50 ye düşmüş o da onu daha çok giyerim muhtemelen :)hayırlı olsun canım , güzel aslında ama ben gecelikle rahat edemem diye düşünüyorum.. güpürlüler filan da bana göre değilnerden ne bulucam onuda bilmiyorum , spor bi pijama takımı alırım heralde
Canım ben de ayıptır söylemesi 5kg ya yakın doğmuşumm ama hayatım boyunca hamileliklerm harici tabi 38 beden oldum çocuklar da umarım fit olur malesef bu ara kiloya aşırı takık durumdayım hiç bir giydiğim yakışmıyorkız ben daha sülalede 3kg den fazla doğan çocuğa şahit olmadım. ben 3 e şükrederim. son gittiğimde 1 kiloydu.yani cuma günü. maşallah sana.
Canım ben de ayıptır söylemesi 5kg ya yakın doğmuşumm ama hayatım boyunca hamileliklerm harici tabi 38 beden oldum çocuklar da umarım fit olur malesef bu ara kiloya aşırı takık durumdayım hiç bir giydiğim yakışmıyor
Öyle diyorlar bilmem ki zaten bebek ne ki karnım olsun daha 1 küsürdür kilosu teyzesi inş annesini çatlamadan Büyüyüp dogucak benim oğlum hiç kıyamaz bana :)Ya hiç kilolu gorunmuyorsunki. Cok iyisin valla. Bebekte belli degil oyle cok sismemis karnin sanki. Demekki sende ic karni genis olanlardansn oh neguzel
Acaip bi istah var bende özellikle tatli duskunlugumden sanirim 20 ye tamamlarim doguma kadarNolucak bizim halimiz bilmem :)
Aslında usg 30+3 görünüyor normalde 29+6 yız tani sadece 4 günlük fark var cnmmaşallah bebeğine , haftasına göre önde mi görünüyor ultrasyon da ?
Hey maşallah :) sezaryen olmuşsundur heralde normal dogum dersen şuracıkta bayılırım :)Herkese merhabaaa...
Biz de kontrolden geldik benim kız biraZ tombişmiş 1800 gr 42 cmdoktor yedklerne dikkat et dedi aslında pilav makarna ne zamandır pişmez evde tatlı da çok yemiyorum ama yemek yapamadığım zaman ya da midem almadığında yaptığım ekmek araları bu hale getirdi sanırım. Ben 11 kilo almışım çok değil gerçi ama eşim de evet çok yiyosun deyince moralim bozuldu doktor sonrası kahvaltıya gittik minik halk ekmeklerden 1 tane zor yedim artık dikkat edicmm genetik de olabilir bebeğin kilosu aslında çünkü oğlum da 4270 gr 56 cm di doğduğundaa
canım haklısın ama sanırım doğumdan sonra buraya çok giremeyeceğiz o zman whatsup dha hızlı olur sorular için.
Sterilizatör devamlı biberın kullanan anneler için kolaylık oluyor emzirecekseniz kaynararak steril etmek daha kolay ve mantıklı.Ben kaynayan suya 2 dk atıp sonra hemen çıkarıyorım uzun kalırsa emzik ve biberon ucu deforme oluyor kısa sürede cnm
Canım ben haftasonu ne olur ne olmaz diye çantamı hazırladım. Biberonun kullanım kılavuzunda 5 dk kaynayan suda tutun yazıyordu. Ben de sizin gibi düşünüp sterilizasyon almadım, kaynayan suda 5 dk ya yakın beklettim.
Maşallah biz bi kitap yazalım bu gazlason durum dün annemlerdeydim arıyo sürekli gelip alim diye bende hayır istemiyorum eve flan gelmek çağır arkadaşlarını otur dedim susuyo bişey yapmıyo zaten
Herkese merhabaaa...
Biz de kontrolden geldik benim kız biraZ tombişmiş 1800 gr 42 cmdoktor yedklerne dikkat et dedi aslında pilav makarna ne zamandır pişmez evde tatlı da çok yemiyorum ama yemek yapamadığım zaman ya da midem almadığında yaptığım ekmek araları bu hale getirdi sanırım. Ben 11 kilo almışım çok değil gerçi ama eşim de evet çok yiyosun deyince moralim bozuldu doktor sonrası kahvaltıya gittik minik halk ekmeklerden 1 tane zor yedim artık dikkat edicmm genetik de olabilir bebeğin kilosu aslında çünkü oğlum da 4270 gr 56 cm di doğduğundaa
Bende 9 kilo almisim tartida 91 çıktım ama 3 kiloda alciyi daydılar 88 le devm
87 de bendim en son gecen hafta 75le kalmistim şişmanlıktan moralim cok bozuk vallaha tek takintili oldugum konu kilodur evlendigimden beri dikkat etmiyorum 60dan 75e ciktim sonra 87 heralde 100ile dogururuz 10 kilosu masada kalsa 90 kilo oluruz sonra 30 kilo fazlam olur benim ver Allah ver verebiliyorsan ay ben sokhaydi bakalim kafamda deli sorular
Kızlar çok sıcak nefes alamıyorum
Sezeryan tatlımmHey maşallah :) sezaryen olmuşsundur heralde normal dogum dersen şuracıkta bayılırım :)
Benim çocuklar da bana benzemiş canım... Sağlıkla gelsin bütün bebişler önemli olan oKendi tercihiniz tabi ki canm ben burdan devam edecegm buraya da ugrayn daaa
Emzirecegim Allah izin verirse canm.. O yuzden ben de kaynatmayla sterilize ederm, tamamdir o zman ben fokur fokur kaynatavaktm iyi ki sordm
Ben de cantami hazirliyorm artk kiyafetleri koydm detaylardaym, o yuzden sordm. Aynen ben de kaynar suya atip alirm o zman tesekkurler
Hihi yazarz valla.. Ben de arada doluyorm daaa emannn diyorm sonraaa...
Ay o cevap yazmadiklarinda da nasi sinir oluyom ama sen olma bosverkeyfine bakk annecinlee...
Oy masallahhh senin kiz zirve suanbenmki 1600 du even hafta.. Oglusuna da masallahh.. Ben kendm de 4 kilo dogmusum valla
Oh oh aynimgiller gelms hosgelms13 kilo aldm 89 oldum
Kiz bi doguralm hayirlisiyla sonra da aynimgillerle bi zayiflama geubu yaparzben de ayniym aynii.. 64 le evlendm 76 ile hamis kaldm simdi 88-89
Valla sicak ama bunaltma kendini simdidenn daha da sicak olacakkk
Cnm gayet normal gözüküyorsun maşallahdun bana kadının biri doğum yakın herhalde dedi bende yok daha var dedim ozaman ikiz dedi yok ikiz değil dedim tek dedim karnim çok büyük gozukuyomus
İnş cnm. Benmkide 1300lerde ama karnim baya buyuk bende korkuyorum catlamasindn. İnş atlatabiliriz..Öyle diyorlar bilmem ki zaten bebek ne ki karnım olsun daha 1 küsürdür kilosu teyzesi inş annesini çatlamadan Büyüyüp dogucak benim oğlum hiç kıyamaz bana :)
Ay zaten 1 aydır burnum tıkalı cok zorlanıyorumKendi tercihiniz tabi ki canm ben burdan devam edecegm buraya da ugrayn daaa
Emzirecegim Allah izin verirse canm.. O yuzden ben de kaynatmayla sterilize ederm, tamamdir o zman ben fokur fokur kaynatavaktm iyi ki sordm
Ben de cantami hazirliyorm artk kiyafetleri koydm detaylardaym, o yuzden sordm. Aynen ben de kaynar suya atip alirm o zman tesekkurler
Hihi yazarz valla.. Ben de arada doluyorm daaa emannn diyorm sonraaa...
Ay o cevap yazmadiklarinda da nasi sinir oluyom ama sen olma bosverkeyfine bakk annecinlee...
Oy masallahhh senin kiz zirve suanbenmki 1600 du even hafta.. Oglusuna da masallahh.. Ben kendm de 4 kilo dogmusum valla
Oh oh aynimgiller gelms hosgelms13 kilo aldm 89 oldum
Kiz bi doguralm hayirlisiyla sonra da aynimgillerle bi zayiflama geubu yaparzben de ayniym aynii.. 64 le evlendm 76 ile hamis kaldm simdi 88-89
Valla sicak ama bunaltma kendini simdidenn daha da sicak olacakkk
Benim çocuklar da bana benzemiş canım... Sağlıkla gelsin bütün bebişler önemli olan o
Ay zaten 1 aydır burnum tıkalı cok zorlanıyorum
Amin canm aynen oyle onemli olan saglikla gelmeleriboy kilo bunlar detay..
Bende de var burun tikanikligi ya hormonlardan oluyo falan yaziyo nette ama onu hic sormadm dr a .. Yemek yerken ozellkle hem cok zor hem cok komik oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?