- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heraldeacayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki
homur homur yiyorum bende.. sürekli burnum tıkalı..
hadi ya ne kullanıyordun ben henüz çatlamadım ama tabi devam eden süreçte ne olur bilinmezKizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heraldeacayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki
Kiz ben de catladmmm ay ne var bundaaaalt karin catladi bende uzun suredir de ayni.. Zeytinyagi gulsuyu karisimi yapmistm bi tavsiye uzerine sanirim iyi geliyor dene istersenn.. Kirmizilar pembelesmeye basladi artk oturup yer ettiginden mi yagdan mi bilemedm
Sorma valla ben de hic hiz kesmeden yiyorm ama bogulcak gibi oluyo bazn
Arkadaşlar merhaba, valla kaç gündür hasanelerde koşturup durdum, geçmişe doğru okumaya çalışıyorum ama bir yandan da yazmak istedim... Dün özel de de muayene oldum 10 gün şeker takibi yapılacak ve diyetisyene uyulacak... Az önce ölçtüm tokluk 185 moralim çok bozuk , doğal birşeyler mi denesem şekeri düşürmek için bilemedim ki??? Kan sulandırıcı 4 ten 8 e yükseltildi.. Doktorum herşey normal giderse ağustos 5 den sonra sezeryanla alacağız riske atmayacağız bebeği de senide dedi... Şeker kafama çok takılıyor yükseldiğini şimdi daha iyi anlayabiliyorum, tüm vücudm atıyor kalbim hızlanıyor dua edin düşsün şu şeker
selam kızlar. benim uykuya eğilimim çok ya. gece bir anda bölünüyor uykum 1 saat uyumak için cebelleşiyorum. sonra gündüz de uykusuzluktan geberiyorum
3 ara 3 ana öğün verdi diyetisyen ama bugün değişiklik göremeyince çok üzüldüm...ara öğün öneriyorlar bu durumda canım.. birden ana öğünlere yüklenmemen gerekiyor.. en iyi ara öğünde şuan yoğurt senin için.. bir arkadaşımda şekerden muzdaripti ölçüyordu sürekli.. ara öğün yiyerek düzeltti durumu.. ana öğüne çok yükleniyorsan şekerin yükselir canım..
3 ara 3 ana öğün verdi diyetisyen ama bugün değişiklik göremeyince çok üzüldüm...
Canım ,yemeklerle birlikte yoğurt yemeyi tavsiye etti doktorumda bana,o şekerimi orantılıyor.3 ara 3 ana öğün verdi diyetisyen ama bugün değişiklik göremeyince çok üzüldüm...
Canini sikma arkadasim ama kremlerine devam et izleri cok kalmaz en azindan. Karnin neresi catlayacak tam olarak? Ben de kontrol edeyim.Kizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heraldeacayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki
Gecmis olsun canim allah yardimcin olsun.Arkadaşlar merhaba, valla kaç gündür hasanelerde koşturup durdum, geçmişe doğru okumaya çalışıyorum ama bir yandan da yazmak istedim... Dün özel de de muayene oldum 10 gün şeker takibi yapılacak ve diyetisyene uyulacak... Az önce ölçtüm tokluk 185 moralim çok bozuk , doğal birşeyler mi denesem şekeri düşürmek için bilemedim ki??? Kan sulandırıcı 4 ten 8 e yükseltildi.. Doktorum herşey normal giderse ağustos 5 den sonra sezeryanla alacağız riske atmayacağız bebeği de senide dedi... Şeker kafama çok takılıyor yükseldiğini şimdi daha iyi anlayabiliyorum, tüm vücudm atıyor kalbim hızlanıyor dua edin düşsün şu şeker
Takma kafana kiz... Bak dogumdan sonra yine 38 olucaksin nasilsa:) onu dusun. Mutlu ol:)Canım ben de ayıptır söylemesi 5kg ya yakın doğmuşumm ama hayatım boyunca hamileliklerm harici tabi 38 beden oldum çocuklar da umarım fit olur malesef bu ara kiloya aşırı takık durumdayım hiç bir giydiğim yakışmıyor
Canım diyet 10 günün sonunda etkisini gösteriyor.3 ara 3 ana öğün verdi diyetisyen ama bugün değişiklik göremeyince çok üzüldüm...
Kızlar bu gebelik hormonları beni mahvediyor ya..bu kadar sinirli stresli olmak istemiyorum! Yoruldum kendimden yani
Sarı kafamla öğlen uykusuna yattım biraz uyudumda azıcık kendime geldim.
Yarın büyüğe aldığımız yeni odası gelecek inşallah. Fotigraf paylaşırım. Hemen eşyaları yerleştirecem. Küçüklüğe aldığım şeyleri hurça doldurdum öyle karmakarışık duruyorlar;en sevmediğim! Eksiği gediği kestiremiyorum böyle olunca.
Arkadaşlar merhaba, valla kaç gündür hasanelerde koşturup durdum, geçmişe doğru okumaya çalışıyorum ama bir yandan da yazmak istedim... Dün özel de de muayene oldum 10 gün şeker takibi yapılacak ve diyetisyene uyulacak... Az önce ölçtüm tokluk 185 moralim çok bozuk , doğal birşeyler mi denesem şekeri düşürmek için bilemedim ki??? Kan sulandırıcı 4 ten 8 e yükseltildi.. Doktorum herşey normal giderse ağustos 5 den sonra sezeryanla alacağız riske atmayacağız bebeği de senide dedi... Şeker kafama çok takılıyor yükseldiğini şimdi daha iyi anlayabiliyorum, tüm vücudm atıyor kalbim hızlanıyor dua edin düşsün şu şeker
sabah kahvaltılarında savaş veriyorum resmen.. nefes alamadığım için değişik sesler çıkıyor haliyle.. eşim diyor ki kız neler yapıosun sen öyle
selam kızlar. benim uykuya eğilimim çok ya. gece bir anda bölünüyor uykum 1 saat uyumak için cebelleşiyorum. sonra gündüz de uykusuzluktan geberiyorum
Üzülme ben 20 kilo aldım:))Ben 12 kilo aldım 28 haftalığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?