2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyy evet kızlar çok.sıcak yanıyorum yaa kuran okuttu k.v bugün benim için sizlere de dua ettim Forever07 masal bebgede dua ettim cnm Rabbim kabul etsin

Kız ben evlendigmde 56 kilo 4 yılda çocuk dogurmadan 79 oldum hamile kaldım simdi 89 falanim

Kizlar bugün kontrole gittik 30 arti 1. Gün. Bebeimiz 1545 gram boyu da 40.5 cm. Bebek tarafında sıkıntı yok. Ama benim göbeğim agirlasiyor. Böbrek tarafı ağrıyor. Enfeksiyon varmış idrarda. İlaç verdi. Ayrıca kanayan yaram vajinal mantar. Ama herseye rağmen bebeim bugün çok güzel pozlar verdi. Ve sağlıklı

Eklentiler

• IMG-20160531-WA0010.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 110
Kizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heralde acayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki

ne zman baslaadın catlamaya? benımde cok kuru vusudum kasınıyorum catlayacaksın dedı doktor

hadi ya ne kullanıyordun ben henüz çatlamadım ama tabi devam eden süreçte ne olur bilinmez
Cnm talya diye bi yag karısimi onerdi aktardaki kiz icinde kakao yagi badem yagi ve bir suru yag cesidi vardi. bilmiom acaba kotu mu ettim onu kullanmakla

Cnm benimkiler de mor mor gittikkce acilio ama rengi herkes farkli yerden catliyo demekki sen de ordan catlamissin

bn şokkkk bnm hasta ne de 1000 lira sezaryen 1 gece yatış içinde biz ona pahalı diyoz çünkü daha ucuz olan özel hastane de var burda .neyse ben sükredym ozamn
ohhh ne güzelmiş :) ben medipole gidiyorum normal 2650 sezeryan 4250 ayrıca gece ya da pazar olursa ve doktorun gelirse +1000 tl

canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir bebeşin..

Dr ikinci bir yükleme yapmaya gerek görmedi çok yüksek diye eve ölçüm makinesi aldırttı onunla bakıyorum da onu sormuşdum aslında evde kac defa ölçüyorsunuz veya ölçüyormusunız diye

yemekten 1 saat sonra sabah öğle akşam ölçeceğim..

bana 13 haftadan itibaren demir ve kalsiyum başlattı doktorum ama balık yağı hiç vermedi balık da yiyemiyorum cok inşallah eskiklik oluşmaz..

ayyy çok sinirlendim o teyzeye ya benim kv de denersin, görümcem için o tutmuştu dedi. hayır denemicem dedim kestirip attım..

canım benim haberlerini aldıkça mutlu oluyorum inşallah en kısa zamanda çıkarsınız masalımızla

ayy sana sormadan başka rengi yollamakta neymiş ya ama bence de krem daha güzel :) ben de aldım araba geldi kargoyla ama daha açmadım başka renk çıkarmış bi de açıyım hemen :)

ellerine sağlık canım, afiyet olsun.. ben de tuz hiç koymuyorum onun yerine limon tuzu koyuyorum..

ben bu takımın aynısını eminönünden 100 tl ye aldım :)

http://www.lohusasepeti.com/tuba-6414-lohusa-gecelik-sabahlik-takimi
canım göğüs kısmı açık mı bunun emzirmek için?

benim annem yapmak istedi bakalım aldık kumaşları ama henüz başlamadı..

benim de yanlarda öyle morluklar var bence çatlak onlar direk one doğru çıktığı için karnım bence o şekilde çatladı o kadar da krem sürdüm

Kızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..

evet alt kısımda boşluklar var gizli emzirme cebi diye geçiyor.

Gecmis olsun. Dikkat et kendine. İyi dinlen.

geçmiş olsun canım

Cnm talya diye bi yag karısimi onerdi aktardaki kiz icinde kakao yagi badem yagi ve bir suru yag cesidi vardi. bilmiom acaba kotu mu ettim onu kullanmakla
Ben de kakao badem yağı ve lierac dönüşümlü kullanıyorum henüz çatlamadım kaşınmam falan da pek yok çatlamadan önce oluyor diyorlar. Annemin karnı harita gibi ondan korkuyorum ben de ona benzemiş olabilirim diye.

Gecmis olsun canım dikkat et kendine. Neyden kaynaklanmis birsey dedi mi.

eylulmasal Canım,sen şeker takibimi yapıyorsun hayırdır. hiç haberim yok.

Ay nasıl kumaş aldınız,kumaşını merak ettim.Kumaşı bulsak annem dikecek banada, hafif pileli yaparız dedik 4 metre kanatlar yeter. Perdeciden mi aldınız,hangi markaya gidiyim bende,internette çok güzel bir fon buldum,ama satışını bir türlü bulamadım.Altına da store alayım diyorum yeter.

Canikom yaaa,bende bayağ krem sürdüm,ne gelirse önüme sürdüm. Çok gariptir,sol belimde daha çok var,ve en çokta sol tarafıma sürebiliyorum,soldan sürdüğüm için yağı, acaba,solun üzerine doğru yatıyorum diyemi ordan daha çok çatladı anlamadım. Çatlayalım amannnnn. O kadarıda olsun,çatlakları giderici bir kozmatik varsa doğumdan sonra uygularım,nolcak sanki.

Ben de
Ben de çamaşırımda nokta nokta lekeler gördüm süt lekesi ama göğsümden aktığını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…