Masallah minigine:) benim kontrolde 28+3 de olacak 1200leri buluyor demek o zaman ohh ohh :)) en son 25+2 de gitmistim 860 gr kilosu 35 cm de boyu demişti.Kızlar bebeğinizin boyu kilosu ne durumda. Biz bugün 28+3uz ve 1273 kilo. 37 boy
Ayyy evet kızlar çok.sıcak yanıyorum yaa kuran okuttu k.v bugün benim için sizlere de dua ettimKendi tercihiniz tabi ki canm ben burdan devam edecegm buraya da ugrayn daaa
Emzirecegim Allah izin verirse canm.. O yuzden ben de kaynatmayla sterilize ederm, tamamdir o zman ben fokur fokur kaynatavaktm iyi ki sordm
Ben de cantami hazirliyorm artk kiyafetleri koydm detaylardaym, o yuzden sordm. Aynen ben de kaynar suya atip alirm o zman tesekkurler
Hihi yazarz valla.. Ben de arada doluyorm daaa emannn diyorm sonraaa...
Ay o cevap yazmadiklarinda da nasi sinir oluyom ama sen olma bosverkeyfine bakk annecinlee...
Oy masallahhh senin kiz zirve suanbenmki 1600 du even hafta.. Oglusuna da masallahh.. Ben kendm de 4 kilo dogmusum valla
Oh oh aynimgiller gelms hosgelms13 kilo aldm 89 oldum
Kiz bi doguralm hayirlisiyla sonra da aynimgillerle bi zayiflama geubu yaparzben de ayniym aynii.. 64 le evlendm 76 ile hamis kaldm simdi 88-89
Valla sicak ama bunaltma kendini simdidenn daha da sicak olacakkk
Kız ben evlendigmde 56 kilo 4 yılda çocuk dogurmadan 79 oldum hamile kaldım simdi 89 falanim87 de bendim en son gecen hafta 75le kalmistim şişmanlıktan moralim cok bozuk vallaha tek takintili oldugum konu kilodur evlendigimden beri dikkat etmiyorum 60dan 75e ciktim sonra 87 heralde 100ile dogururuz 10 kilosu masada kalsa 90 kilo oluruz sonra 30 kilo fazlam olur benim ver Allah ver verebiliyorsan ay ben sokhaydi bakalim kafamda deli sorular
Kizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heraldeacayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki
Cnm talya diye bi yag karısimi onerdi aktardaki kiz icinde kakao yagi badem yagi ve bir suru yag cesidi vardi. bilmiom acaba kotu mu ettim onu kullanmaklahadi ya ne kullanıyordun ben henüz çatlamadım ama tabi devam eden süreçte ne olur bilinmez
Alt karnim catladi cnm gobek deligi hizasina kadarCanini sikma arkadasim ama kremlerine devam et izleri cok kalmaz en azindan. Karnin neresi catlayacak tam olarak? Ben de kontrol edeyim.
Cnm benimkiler de mor mor gittikkce acilio ama rengi herkes farkli yerden catliyo demekki sen de ordan catlamissinBende çatlamadım oh ne güzel diyip duruyordum,akşam bir bakayım doğru düzgün dedim, karnımda hiçbişey yok ta, yanlarımda mor mor izler var, bunlar ne ki dedim,çatlak olamaz herhalde. Bakıyorum bakıyorum birşeye benzetemiyorum. Çatlak bu olsa gerek herhalde,3 tane eğrili mor çizgi var kızlar. Bunlar çatlak mı şimdi. Bİrde çok alakasız bir yerde, yan belimde,kalçamda yada göbeğimde de değil .Enteresan dedim güldüm geçtim.
Cnm ne olduysa son 15 20 gun icinde oldu yaa oncesinde pek bisey yoktune zman baslaadın catlamaya? benımde cok kuru vusudum kasınıyorum catlayacaksın dedı doktor
ohhh ne güzelmiş :) ben medipole gidiyorum normal 2650 sezeryan 4250 ayrıca gece ya da pazar olursa ve doktorun gelirse +1000 tlbn şokkkk bnm hasta ne de 1000 lira sezaryen 1 gece yatış içinde biz ona pahalı diyoz çünkü daha ucuz olan özel hastane de var burda .neyse ben sükredym ozamn
Kızlar hepinize çok tesekkürler kanamam oldukça azaldı uzanıyorum sabahtan beri sadece tuvalete kalktım doktorum önlem olsun diye Nidilat diye bir ilaç söyledi 6 saat arayla alıyorum.Dayandıgı yere kadar inşallah.Henüz valiz filan yapmadıydım eger sıkıntı olmazsa 1,2 güne hemen valizi yapıp arabaya koyucam.@caspe_r evet hareketleri biraz yavaşladı bu gece de 2. Dozunu olacagım bakalım.Yanlız bu nidilat acayip baş agrısı yaptı olsun dursunda birkaç hafta daha hepsine razıyım
Dr ikinci bir yükleme yapmaya gerek görmedi çok yüksek diye eve ölçüm makinesi aldırttı onunla bakıyorum da onu sormuşdum aslında evde kac defa ölçüyorsunuz veya ölçüyormusunız diye
Kızlar 29. haftadan itibaren kalsiyum takviyesi alan var mı? Benim dr. mümkün olduğunca ilaç vermiyor. Hatta sağlık ocağındaki dr. demese kan ilacı bile kullanmayacaktım. Ben kendim haftada 3 gün elevit 2 gün balık yağı alıyorum bide mümkün olduğunca kan ilacını yutmaya çalışıyorum her gün gibi. Siz hangi ilaçları ya da vitaminleri kullanıyorsunuz?
ya benim kararım da tutmamaktan yana çünkü son ayı bebeğin kilo alma ayı o yüzden sonra tutarım dedim zaten işyerindekiler ve annemler de bu konuda böyle sakın tutma dio dün öyle teyzemler ve komşusu oturuoduk bana sordu komşusu bende tutmicam dedim o da beni hor görür gibi biizm gelin tuttu valla Allah onun rızkını verio zaten falan filan yaptı bende doktor kontrolüm var haftaya ptesi ona sorcam dedi hocaya sor doktor tutma der tabi dedi bende sizin hocanız var sorar söylersiniz dedim gitti sordu hemen geldi işte dediğim gibi tutsun kocaman çocuk düşük tehlikesi falan yok demiş bende gelişme ayı dedim ama dinletemedim vicdan yapamam bebeğim için doktor bana bi sakıncası yok dese de vicdanım kabul etmiorki tutmayadün 2-3 saat aç kaldım bebeğim oynamadı resmen yemek yiyince oynadı ben onu 15-20 saat aç bırakmaya hakkım yok ama işte elalem sinir bozuyo
Merhabalar Masal kızımla ben geldik
Özlemişiz sayfamızı beya
Can teyzeler bal teyzelerve kardeşler
Napıyonuz bakim şişkolar
Yeni emojilerde pek havalı
Masal kız büyüyor inşallah, ciğerleri daha rahat diyor doktorumuz, özlemek kötü işteiyiliğine şükredip özleşiyoruz
haftada bir hemşirelerden rica edip gizli gizli giriyorum bal kızımın yanına
yarın yine beyin usg çekilecek, inşallah temiz çıkar Allah'ım aminnnnnn
Perşembe günü de göz muayane var yine inşallah oda temiz çıkar
Öpüyoruz sizleri ve kaydeşleri
Bizi unutmayın dualarınızda hatırlayın kızımı olar mı
Eki Görüntüle 1839911 Eki Görüntüle 1839912 Bugün de eşlerimizden dert yanma günü olsun
Misafirlerim gittiler sağolsun ben yemekleri hazırlamıştım ama servis ve bulaşık kısmıyla kendileri ilgilendiler, eltim bebeğime bir yelek örmüş çok tatlı elbise gibi yakası bile var :))
Araba konusunda şanssızlıktan ölüyoruz
Aldığımız arabayı geri yolladıktan sonra cadillac trona almıştık. Kırmızı rengini beğenip almıştık ama dün krem rengi geldiellerinde kırmızı kalmamış onlar da krem yollamışlar bize eşimin içine sindi ama ben kararsızım renk konusunda kalsın mı krem sizce yoksa arayıp çirkeflik yapayım mı
Anca şimdi oturdum. O kadar canımı çektirdi şz,kendime kadar sarma yaptım. Hiç adetimde değildir, bi güzelde oturup yedim. Nasıluyucam şiş karınla oradını bilemiyorum. Sarmaya herşeyi unutun ama kesinlikle pişirirken limonu unutmayın. Limon ayrı sıkarım, ayrıca limon tozuda illa koyarım. Ayrı bir lezzet olur. Çabuk pişşin diye incecikten sardım.bol zeytinyağlı. Valla kendim yaptım diye demiyorum gerçekten çok güzel olmuştu.
canım göğüs kısmı açık mı bunun emzirmek için?ben bu takımın aynısını eminönünden 100 tl ye aldım :)
http://www.lohusasepeti.com/tuba-6414-lohusa-gecelik-sabahlik-takimi
Kızlar,bebek odası için perde ,fon perde falan naptınız. Ben yeni birşeyler almak istiyorum,dün bir perdeciye gidiyim bakıyım dedim. Bebek odası için hiç bişi yoktu,renkleri uydurarak yaparsın dedi. Hiçte hoşuma gitmedi. Store perde daha rahat olur tülden dedi ama bilemedim. Siz nasıl ayarlama yaptınız. Nettende alabilirim aslında.önerdiğiniz bir site var mı?
Bende çatlamadım oh ne güzel diyip duruyordum,akşam bir bakayım doğru düzgün dedim, karnımda hiçbişey yok ta, yanlarımda mor mor izler var, bunlar ne ki dedim,çatlak olamaz herhalde. Bakıyorum bakıyorum birşeye benzetemiyorum. Çatlak bu olsa gerek herhalde,3 tane eğrili mor çizgi var kızlar. Bunlar çatlak mı şimdi. Bİrde çok alakasız bir yerde, yan belimde,kalçamda yada göbeğimde de değil .Enteresan dedim güldüm geçtim.
evet alt kısımda boşluklar var gizli emzirme cebi diye geçiyor.ohhh ne güzelmiş :) ben medipole gidiyorum normal 2650 sezeryan 4250 ayrıca gece ya da pazar olursa ve doktorun gelirse +1000 tl
canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir bebeşin..
yemekten 1 saat sonra sabah öğle akşam ölçeceğim..
bana 13 haftadan itibaren demir ve kalsiyum başlattı doktorum ama balık yağı hiç vermedi balık da yiyemiyorum cok inşallah eskiklik oluşmaz..
ayyy çok sinirlendim o teyzeye yabenim kv de denersin, görümcem için o tutmuştu dedi. hayır denemicem dedim kestirip attım..
canım benim haberlerini aldıkça mutlu oluyorum inşallah en kısa zamanda çıkarsınız masalımızla
ayy sana sormadan başka rengi yollamakta neymiş yaama bence de krem daha güzel :) ben de aldım araba geldi kargoyla ama daha açmadım başka renk çıkarmış bi de açıyım hemen :)
ellerine sağlık canım, afiyet olsun..ben de tuz hiç koymuyorum onun yerine limon tuzu koyuyorum..
canım göğüs kısmı açık mı bunun emzirmek için?
benim annem yapmak istedi bakalım aldık kumaşları ama henüz başlamadı..
benim de yanlarda öyle morluklar var bence çatlak onlardirek one doğru çıktığı için karnım bence o şekilde çatladı o kadar da krem sürdüm
Gecmis olsun. Dikkat et kendine. İyi dinlen.Kızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
geçmiş olsun canımKızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
Ben de kakao badem yağı ve lierac dönüşümlü kullanıyorum henüz çatlamadım kaşınmam falan da pek yok çatlamadan önce oluyor diyorlar. Annemin karnı harita gibi ondan korkuyorum ben de ona benzemiş olabilirim diye.Cnm talya diye bi yag karısimi onerdi aktardaki kiz icinde kakao yagi badem yagi ve bir suru yag cesidi vardi. bilmiom acaba kotu mu ettim onu kullanmakla
Gecmis olsun canım dikkat et kendine. Neyden kaynaklanmis birsey dedi mi.Kızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
Ben de çamaşırımda nokta nokta lekeler gördüm süt lekesi ama göğsümden aktığını görmedimKızlar süt sızıntısı olan var mı ? Hamilelik takviminde 30+5 te sanırım bu konudan bahsediyor ben şimdiden yaşadım iyi mi :) hafta sonu aşırı dut yemiştim iki gün sızıntım oldu :) çok acayip geldi
Geçmiş olsun Can'ım bu gün hava çok sıcaktı metrobüste bunalmış olabilirsin kendine dikkat etGecmis olsun canım dikkat et kendine. Neyden kaynaklanmis birsey dedi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?