2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay canım,çok geçmiş olsun,çok dikkat et kendine. Artık sıcaklar bastırıyor. Toplu taşıma kullanıp o kadar yol gidip gelmek çok zor olacak. 2 hafta daha dayan madem,sonrada iznini alda evde rahatça geçirirsin. Daha kötü olmada.

kapıda söyledi, rengi bittiği için bunu getirmişler biz de açtırıp baktık eşimin içine sinince tamam götürmeyin dedik burda arkadaşlar da beğenince benim de içime sindi :)) güzel günlerde kullanın siz de arabanızı :))

Çokça geçmiş olsun şimdi iyisin inşallah

Haklısın mesela ben doğuramamıştım normal 10 cm açılmaya rağmen oğlumun iriliğinden dolayı... Son haftalar usgler yanılıyor 3800 biliyorduk 4270 doğdu şok olmuştuk...
Aynen canim son hafta usg leri tutmuyor pek..ben de 3500 gibi bekliyordum b3nim kiz 4400 dogdu..acilmam da 5cm de takildi,iyi ki de takilmis cok israr etmistim normal dogurcam diye..

Ayyy evet kızlar çok.sıcak yanıyorum yaa kuran okuttu k.v bugün benim için sizlere de dua ettim @Forever07 masal bebgede dua ettim cnm Rabbim kabul etsin

Allah razi olsn Allah kabul etsn canmm

Amann canm dikkat et kendine ayran soda falan icmeyi ihmal etme, sicak aninda carpar bizi artkk

Ah canim benim senle neredeyse herseyimiz ayni yaştasizda cok kanim kayniyor sana valla

Hahaha bosa kanka demedkk senin de ilk benek degil mi? Yani muhtemelen oyledir de bu yastaa..

Ay kizlar bugn bana isyerindekiler 70 i gectin galiba demez miii hahaah hmm sey 80 i de gectm aslnda dedm ama tam rakam vermedm yoksa bayilacaklardiii millet de goz mu yokk benm kilolar mi saklamdi anlamadm gerci genelde az gosterirdm de 70 de degil yanii hadi 80 i gectin mi falan dese neyseee...

Aynen canim son hafta usg leri tutmuyor pek..ben de 3500 gibi bekliyordum b3nim kiz 4400 dogdu..acilmam da 5cm de takildi,iyi ki de takilmis cok israr etmistim normal dogurcam diye..

Ben de arkadasmda tanik oldm tutmadigina.. 3800 gorunuyor ama en fazla 3500 dogar dediler cocuk bi geldi 4200 bi de normal dogummm abooo

Cok gecmis olsun arkadasim..Simdi nasilsin?

Geçmiş olsun Can'ım bu gün hava çok sıcaktı metrobüste bunalmış olabilirsin kendine dikkat et
Sabah 10civarlarıydı bişey de yememiştim.bir rahatsızlık hissi sürüyordu derken birden kusmaya başladım safraları .yolda yürürkenbir kere daha fenalaştım kustum.zar zor isyerine vardım işyeri hemsiresi de tansiyonuma nabzima bakti.sonra hastaneye goturduler.

Kizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heralde acayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki
Canim benim bacaklar bildigin harita hatta panter gibi cizik cizik kipkirmizi duruyor kendim bile bakamiyorum bide son zamanlarimda elbise giyerim diyordum bu bacaklarla imkansiz :)
Canim insallah gelmis gecmis olur bu dert benide korkuttular hastaneye yatcan diye cok sukur dusuk cikti dikkat et ne yapilir bilmiyorum ama bir arastir onlem icin
Gecmis olsun balim artik sende catlamissin beyaza donunce belli olmaz simdilik sikinti
Kız ben evlendigmde 56 kilo 4 yılda çocuk dogurmadan 79 oldum hamile kaldım simdi 89 falanim
Ben 2 yilda hic cocuk dogurmadan 75 olmusum hamile olmadan tarti fobim vardi gebelik icin ogrendigimde ilk tartiya ciktigimda sok sok sok oldum yani
Masallah nasilda guzel bir melek :)) Allah bagislasin saglikla kucagina al insallah
Cok gecmis olsun metrobus yerine altarnatif arac kullanamazmisin cunku bilirim metrobusler saglam adami bile hasta ediyor kusasi geliyo insanin
Allah razi olsn Allah kabul etsn canmm

Amann canm dikkat et kendine ayran soda falan icmeyi ihmal etme, sicak aninda carpar bizi artkk

Hahaha bosa kanka demedkk senin de ilk benek degil mi? Yani muhtemelen oyledir de bu yastaa..

Sen de ostanbul muyduu bir de canm?? tugbayhan ben Antalya memnun oldm sicagin bagrindan selamlarr
Kankam benim yaaaa benimde ilk daha canim yasimiz kucuk daha ikinciyide dusunuyorum gerci simdiden ben suan ankaradayim ama 22 yilim istanbulda gecti 2 yildirda evlenince geldik buraya esimizin pesine iste napalim el mahkum antalya cok sicaktir ankara baya serin nasil dayaniyorsun o sicaga nefessiz kalir ölur giderim orda nemden istanbula gittigimde bile bunalim takiliyorum artik havasindan yani

tugbayhan canım evim avcılarda işyerim taksimde,mecburum metrobüse.37.haftaya kadar calismak istiyordum ama bu yol yuzunden sanirim 32.hafta ayrilicam izine..

O benim canim 33mm le 24.haftamda doktorum erken dogum riskin var deyip rapor vermisti 30.haftamdayim 32mm oldu suan devlet hastanesine gectim ordaki doktorum da bu haftalarda boyle olmasi iyi bile olabilir kolay dogum yaparsin dedi ama her ihtimale karsi ciger gelistirici igne oldum

tugbayhan canım evim avcılarda işyerim taksimde,mecburum metrobüse.37.haftaya kadar calismak istiyordum ama bu yol yuzunden sanirim 32.hafta ayrilicam izine..
Aa taksimde nerde calisiyorsun bende orda calisiyordum :) tabi 2012-14 arasi :) aman senin yolunda pek uzunmus nasil cekiyorsun 37ye kadar cekmen imkansiz

Bugün 4 saatlik hastane maceramızdan sonra işlerimiZii hallettik..hastane kaydım yapıldı yeni doktorumla tanıştım o da rütin kotrolleri yaptı testlerimi gözden geçirdi ..herhangi bir sorun görmediği için şeker yüklemesini yağdırmayacağını söyledi en çok sevindiğim konu bu oldu çünkü oğlum kapalı ortamda tam bir reZil teyzeleri.. Haziran 30 birdahaki randevu ayrıntılı ultrason var ..keşke en başında özel doktora değil de hastaneye gitseymişiz sağlık olsun iyi bir ders oldu ..bizden haberler böyle artık :) temmuz 28 de anestezi uzmanıyla randevu verildi epidural için ohhhhh ondan sonra kafa rahat artık paşa ne Zaman gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…