- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ay canım,çok geçmiş olsun,çok dikkat et kendine. Artık sıcaklar bastırıyor. Toplu taşıma kullanıp o kadar yol gidip gelmek çok zor olacak. 2 hafta daha dayan madem,sonrada iznini alda evde rahatça geçirirsin. Daha kötü olmada.Kızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
Ah canim benim senle neredeyse herseyimiz ayni yaştasizda cok kanim kayniyor sana vallaKiz bi doguralm hayirlisiyla sonra da aynimgillerle bi zayiflama geubu yaparzben de ayniym aynii.. 64 le evlendm 76 ile hamis kaldm simdi 88-89
ohhh ne güzelmiş :) ben medipole gidiyorum normal 2650 sezeryan 4250 ayrıca gece ya da pazar olursa ve doktorun gelirse +1000 tl
canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir bebeşin..
yemekten 1 saat sonra sabah öğle akşam ölçeceğim..
bana 13 haftadan itibaren demir ve kalsiyum başlattı doktorum ama balık yağı hiç vermedi balık da yiyemiyorum cok inşallah eskiklik oluşmaz..
ayyy çok sinirlendim o teyzeye yabenim kv de denersin, görümcem için o tutmuştu dedi. hayır denemicem dedim kestirip attım..
canım benim haberlerini aldıkça mutlu oluyorum inşallah en kısa zamanda çıkarsınız masalımızla
ayy sana sormadan başka rengi yollamakta neymiş yaama bence de krem daha güzel :) ben de aldım araba geldi kargoyla ama daha açmadım başka renk çıkarmış bi de açıyım hemen :)
ellerine sağlık canım, afiyet olsun..ben de tuz hiç koymuyorum onun yerine limon tuzu koyuyorum..
canım göğüs kısmı açık mı bunun emzirmek için?
benim annem yapmak istedi bakalım aldık kumaşları ama henüz başlamadı..
benim de yanlarda öyle morluklar var bence çatlak onlardirek one doğru çıktığı için karnım bence o şekilde çatladı o kadar da krem sürdüm
Çokça geçmiş olsun şimdi iyisin inşallahKızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
evet ya bence de..onlari dogumdan sonra mi kursaydik acaba?whatsup, facebook vb gruplar buradaki paylaşımı azaltıyor. hiç hoşuma gitmiyor.
Aynen canim son hafta usg leri tutmuyor pek..ben de 3500 gibi bekliyordum b3nim kiz 4400 dogdu..acilmam da 5cm de takildi,iyi ki de takilmis cok israr etmistim normal dogurcam diye..Haklısın mesela ben doğuramamıştım normal 10 cm açılmaya rağmen oğlumun iriliğinden dolayı...Son haftalar usgler yanılıyor 3800 biliyorduk 4270 doğdu şok olmuştuk...
Ayyy evet kızlar çok.sıcak yanıyorum yaa kuran okuttu k.v bugün benim için sizlere de dua ettim @Forever07 masal bebgede dua ettim cnm Rabbim kabul etsin
Kızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
Ah canim benim senle neredeyse herseyimiz ayni yaştasizda cok kanim kayniyor sana valla
Aynen canim son hafta usg leri tutmuyor pek..ben de 3500 gibi bekliyordum b3nim kiz 4400 dogdu..acilmam da 5cm de takildi,iyi ki de takilmis cok israr etmistim normal dogurcam diye..
Çocuğun kilosu mu 1300 lerde maşallah :)İnş cnm. Benmkide 1300lerde ama karnim baya buyuk bende korkuyorum catlamasindn. İnş atlatabiliriz..
Cok gecmis olsun arkadasim..Simdi nasilsin?Kızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
Yok canım söylemediler.devlet hastanesi malum...Gecmis olsun canım dikkat et kendine. Neyden kaynaklanmis birsey dedi mi.
Sabah 10civarlarıydı bişey de yememiştim.bir rahatsızlık hissi sürüyordu derken birden kusmaya başladım safraları .yolda yürürkenbir kere daha fenalaştım kustum.zar zor isyerine vardım işyeri hemsiresi de tansiyonuma nabzima bakti.sonra hastaneye goturduler.Geçmiş olsun Can'ım bu gün hava çok sıcaktı metrobüste bunalmış olabilirsin kendine dikkat et
Iyiyim canım evde dinleniyorum.Çokça geçmiş olsun şimdi iyisin inşallah
Canim benim bacaklar bildigin harita hatta panter gibi cizik cizik kipkirmizi duruyor kendim bile bakamiyorum bide son zamanlarimda elbise giyerim diyordumKizlar baya baya catladim ben yaa karnim haritaya donecek yakinda bakasim gelmio artik yag krem ne surersen sur catlicagin varsa catliosun heraldeacayip sikildi cnm ama yapacak bisey yok yavrum iyi olsun yeter ki
Canim insallah gelmis gecmis olur bu dert benide korkuttular hastaneye yatcan diye cok sukur dusuk cikti dikkat et ne yapilir bilmiyorum ama bir arastir onlem icinArkadaşlar merhaba, valla kaç gündür hasanelerde koşturup durdum, geçmişe doğru okumaya çalışıyorum ama bir yandan da yazmak istedim... Dün özel de de muayene oldum 10 gün şeker takibi yapılacak ve diyetisyene uyulacak... Az önce ölçtüm tokluk 185 moralim çok bozuk , doğal birşeyler mi denesem şekeri düşürmek için bilemedim ki??? Kan sulandırıcı 4 ten 8 e yükseltildi.. Doktorum herşey normal giderse ağustos 5 den sonra sezeryanla alacağız riske atmayacağız bebeği de senide dedi... Şeker kafama çok takılıyor yükseldiğini şimdi daha iyi anlayabiliyorum, tüm vücudm atıyor kalbim hızlanıyor dua edin düşsün şu şeker
Gecmis olsun balim artik sende catlamissinBende çatlamadım oh ne güzel diyip duruyordum,akşam bir bakayım doğru düzgün dedim, karnımda hiçbişey yok ta, yanlarımda mor mor izler var, bunlar ne ki dedim,çatlak olamaz herhalde. Bakıyorum bakıyorum birşeye benzetemiyorum. Çatlak bu olsa gerek herhalde,3 tane eğrili mor çizgi var kızlar. Bunlar çatlak mı şimdi. Bİrde çok alakasız bir yerde, yan belimde,kalçamda yada göbeğimde de değil .Enteresan dedim güldüm geçtim.
Ben 2 yilda hic cocuk dogurmadan 75 olmusum hamile olmadan tarti fobim vardi gebelik icin ogrendigimde ilk tartiya ciktigimda sok sok sok oldum yaniKız ben evlendigmde 56 kilo 4 yılda çocuk dogurmadan 79 oldum hamile kaldım simdi 89 falanim
Masallah nasilda guzel bir melek :)) Allah bagislasin saglikla kucagina al insallahKizlar bugün kontrole gittik 30 arti 1. Gün. Bebeimiz 1545 gram boyu da 40.5 cm. Bebek tarafında sıkıntı yok. Ama benim göbeğim agirlasiyor. Böbrek tarafı ağrıyor. Enfeksiyon varmış idrarda. İlaç verdi. Ayrıca kanayan yaram vajinal mantar. Ama herseye rağmen bebeim bugün çok güzel pozlar verdi. Ve sağlıklı
Cok gecmis olsun metrobus yerine altarnatif arac kullanamazmisin cunku bilirim metrobusler saglam adami bile hasta ediyor kusasi geliyo insaninKızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
Allah razi olsn Allah kabul etsn canmm
Amann canm dikkat et kendine ayran soda falan icmeyi ihmal etme, sicak aninda carpar bizi artkk
Hahaha bosa kanka demedkksenin de ilk benek degil mi? Yani muhtemelen oyledir de bu yastaa..
Kankam benim yaaaa
O benim canim 33mm le 24.haftamda doktorum erken dogum riskin var deyip rapor vermisti 30.haftamdayim 32mm oldu suan devlet hastanesine gectim ordaki doktorum da bu haftalarda boyle olmasi iyi bile olabilir kolay dogum yaparsin dedi ama her ihtimale karsi ciger gelistirici igne oldumKizlaaaar ne zamandir yazamadim cok rahatsizdim bir kulak tukanikligi cinlamasi aldi basini gidior o kadarla kalsa bide acayip bas agrisi yapti doktora gidemedim maalesef cunku gecen sene yine ayni sorunu yasadim ani isitme kaybi teshisi kondu ve kortizon icerikli serumla iyilestim e simdi serum taktiramayacagima gore bosuna gitmis olacaktimbugun daha iyiym sukurler olsun. Yazilanlarin hepsini okuyamadım arada sektire sektire takip ettim biraz .
@Forever07 arkadasim guzel haberlerine cok sevindim insallah sag salim masalini alip eve gectigin gunleri de goruruz hep beraber :)
Bu arada arkadaslar kim olduğunu hatirlamiorum ama bi arkadasa 30 kusur mm rahim boyuyla erken dogum teshisi konmus benimkine de doktor 30 mm dedi ama hic erken dogum riskin var falan demedi bende de mi simdi bi de o mu cikti basima
Aa taksimde nerde calisiyorsun bende orda calisiyordum :) tabi 2012-14 arasi :) aman senin yolunda pek uzunmus nasil cekiyorsun 37ye kadar cekmen imkansiztugbayhan canım evim avcılarda işyerim taksimde,mecburum metrobüse.37.haftaya kadar calismak istiyordum ama bu yol yuzunden sanirim 32.hafta ayrilicam izine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?