2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim benim 23. Haftada 31mm di gayet iyi demisti dr. 27. Haftadzn sonrada yavas yavas kisaldigini biliyorum. Ben de bi daha gidisimde sorayim bari.

Benımde son donemde taktıgım sey kılolar bıde her gun 4 km yuruyorum spor yapıyorum ama bı faydası yok kıloya alıyorumda alıyorum

Benımde son donemde taktıgım sey kılolar bıde her gun 4 km yuruyorum spor yapıyorum ama bı faydası yok kıloya alıyorumda alıyorum
Masallah sen cok yuruyorsun bende yagmurlar bir dursa ankarada gene baslicam yurumeyede duracagi yok gibi bu aralar :)) ya illaki vericez dimi ama biz biraz fazla takintiliyiz iste

28. Haftadayım 8 kilo aldım ama yürüyüşe başlamadım cok hareketsizim gecen ilk defa alışverişe çıktım 3 saat yoruldum ağrılarım olduğunu söyledim doktoruma doktorum yarım saatten fazla yürümemek gerektiğini eğer yürümek gerekirse de yarım saat yürüyüp 15 dk oturup dinlendikten sonra devam etmem konusunda uyardı. Bu haftalardaki uzun süreli yürüyüşler erken doğum nedeni ihtimallerindenmiş.bu da 28.hafta fotomuz

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 109
H
Masallah sen cok yuruyorsun bende yagmurlar bir dursa ankarada gene baslicam yurumeyede duracagi yok gibi bu aralar :)) ya illaki vericez dimi ama biz biraz fazla takintiliyiz iste
ıc veremıycekmısım gıbı gelıyır bana valla terler bosalta bosalta yuruyorum ıkına sıkıla kıloları takmasam yurumem hıc

Reactions: ytb
Aç aç gezilir mi kız hamilelikte yemiycen de ne zaman yiycen:))az biraz kontrollü ol yeter balım..
:) valla kafamda delı sorular benım doktor harbı takıntılı kılolara benıde taktırdı ppskopata baglattı sen nasıl oldun duzeldınmı bıraz yemek yedınmı

kelebek.hill Benimde boş odam vardı da ben orayı ütü ve çamaşır odası olarak kullanıyordum. Ivır zıvırı da Bi güzel doldurmuşum boşaltana kadar mahvoldum düzensizliğe pek tahammülüm yok benim. Aradığımı baktığımı hemen görmem lazım
Geldiğinde odanın fotosunu paylaş tabi. Çok heyecanlı şeyler bunlar

Ayy odalari gelenlere gelecekelre çok imreniyorum ya masallah :) foto paylaşın gelince bizede fikir olsun :)
Benim aldığım genç odası ama Bebek odamız da var.
Dolap şifoniyer içi düzenlemeleri de paylaşalım mı arkadaşlar?? Değişik fikirler olur. Daha kullanışlı daha düzenli daha iş görür sonuçlar her zaman iyidir

Maşallah barekallah Nasıl güzel öyle!! Rabbim hayırlı etsin inşallah.

Geçmiş olsun canım. Neden oldu öyle? Hamilelerin bünyesi gerçekten çok hassas. Bi yerde küçücük bir sorun varsa hemen kendini gösteriyor şükürler olsun. Şimdi daha iyisin inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…