Bebek iyiyse sıkıntı yok cnm kilosunda ne var[/QUOT ben de 10 kılo aldımne zor bı cocuk dunyaya getırmek
Canim benim 23. Haftada 31mm di gayet iyi demisti dr. 27. Haftadzn sonrada yavas yavas kisaldigini biliyorum. Ben de bi daha gidisimde sorayim bari.O benim canim 33mm le 24.haftamda doktorum erken dogum riskin var deyip rapor vermisti 30.haftamdayim 32mm oldu suan devlet hastanesine gectim ordaki doktorum da bu haftalarda boyle olmasi iyi bile olabilir kolay dogum yaparsin dedi ama her ihtimale karsi ciger gelistirici igne oldum
Bakıyorumda herkese asagı yukarı aynı herkes benım doktor benı nıye dıyete baslattı ya ac ac gezmek zorundamıyım benBen de 30 .haftadayım 12 kılo aldım bile. acaba doğumda kaça gelirim
Benımde son donemde taktıgım sey kılolar bıde her gun 4 km yuruyorum spor yapıyorum ama bı faydası yok kıloya alıyorumda alıyorum87 de bendim en son gecen hafta 75le kalmistim şişmanlıktan moralim cok bozuk vallaha tek takintili oldugum konu kilodur evlendigimden beri dikkat etmiyorum 60dan 75e ciktim sonra 87 heralde 100ile dogururuz 10 kilosu masada kalsa 90 kilo oluruz sonra 30 kilo fazlam olur benim ver Allah ver verebiliyorsan ay ben sokhaydi bakalim kafamda deli sorular
Doktor bana onuda fazla yeme dedı oda kılo aldırır onu yeme bunu yeme nıye hamıleyım o zaman yayemekle pek aram yoktur önceden beri.. benim dostum meyvegörünce dayanamıyorum , şu anda da çok şanslıyız ki meyve çeşitleri çok fazla..
Canim bazi drlarin kilo takintisi olabiliyor..Bakıyorumda herkese asagı yukarı aynı herkes benım doktor benı nıye dıyete baslattı ya ac ac gezmek zorundamıyım ben
Ben de yikamadim da hazirlamadim da haziran sonu insallah yaparimKızlar hastane çantadını hazrliyan var mı. Bn daha bebemin cicilerini yıkamadım bile
Masallah sen cok yuruyorsun bende yagmurlar bir dursa ankarada gene baslicam yurumeyede duracagi yok gibi bu aralar :)) ya illaki vericez dimi ama biz biraz fazla takintiliyiz isteBenımde son donemde taktıgım sey kılolar bıde her gun 4 km yuruyorum spor yapıyorum ama bı faydası yok kıloya alıyorumda alıyorum
bende ayın 15ini bekliom.Ben de yikamadim da hazirlamadim da haziran sonu insallah yaparim
Evet canım haklısın sağol..m.beauty canım cok geçmiş olsun bol su ve sıvı al.birde uyanır uyanmaz muhakkak ağzına bişeyler at ufaktan dikkatli olmak lazım
Aç aç gezilir mi kız hamilelikte yemiycen de ne zaman yiycen:))az biraz kontrollü ol yeter balım..Bakıyorumda herkese asagı yukarı aynı herkes benım doktor benı nıye dıyete baslattı ya ac ac gezmek zorundamıyım ben
Ben de canım hicbirsey hazirlamadim daha...Kızlar hastane çantadını hazrliyan var mı. Bn daha bebemin cicilerini yıkamadım bile
Cnm meyveyi gündüz saatlerinde tüketirsen sorun oluşturmaz ve meyve ile birlikte yoğurt ya da süt tüketirsen Meyvenin şeker değerini azaltmış olursunDoktor bana onuda fazla yeme dedı oda kılo aldırır onu yeme bunu yeme nıye hamıleyım o zaman ya
ıc veremıycekmısım gıbı gelıyır bana valla terler bosalta bosalta yuruyorum ıkına sıkıla kıloları takmasam yurumem hıcMasallah sen cok yuruyorsun bende yagmurlar bir dursa ankarada gene baslicam yurumeyede duracagi yok gibi bu aralar :)) ya illaki vericez dimi ama biz biraz fazla takintiliyiz iste
:) valla kafamda delı sorular benım doktor harbı takıntılı kılolara benıde taktırdı ppskopata baglattı sen nasıl oldun duzeldınmı bıraz yemek yedınmıAç aç gezilir mi kız hamilelikte yemiycen de ne zaman yiycen:))az biraz kontrollü ol yeter balım..
Yedim canım.kusma ve ishal geçti.az buz başağrısı var.:) valla kafamda delı sorular benım doktor harbı takıntılı kılolara benıde taktırdı ppskopata baglattı sen nasıl oldun duzeldınmı bıraz yemek yedınmı
Benim aldığım genç odası ama Bebek odamız da var.Ayy odalari gelenlere gelecekelre çok imreniyorum ya masallah :) foto paylaşın gelince bizede fikir olsun :)
Maşallah barekallahKizlar bugün kontrole gittik 30 arti 1. Gün. Bebeimiz 1545 gram boyu da 40.5 cm. Bebek tarafında sıkıntı yok. Ama benim göbeğim agirlasiyor. Böbrek tarafı ağrıyor. Enfeksiyon varmış idrarda. İlaç verdi. Ayrıca kanayan yaram vajinal mantar. Ama herseye rağmen bebeim bugün çok güzel pozlar verdi. Ve sağlıklı
Geçmiş olsun canım. Neden oldu öyle? Hamilelerin bünyesi gerçekten çok hassas. Bi yerde küçücük bir sorun varsa hemen kendini gösteriyor şükürler olsun. Şimdi daha iyisin inşallah?Kızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?