2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
H

ıc veremıycekmısım gıbı gelıyır bana valla terler bosalta bosalta yuruyorum ıkına sıkıla kıloları takmasam yurumem hıc
Kiz dur napiyorsun dogurursun valla sokak ortalarinda aman diyim yavas

Kiz ben de ankarada okudum cok severm oralariii benden selam olsunnn cebecide kizilayda az dolasmadikkk...
Ben lise donemindeyken antalyadaydik, sonra istanbul derken ben de senin gibi esin pesinden geldm geri antalyayaaa

Evet antalya biraz sicak oluyor ama artk alisiyo insan bi sure sonra nasil yasicani ogreniyo iste naparsnnn.. Artk isiniyo zaten ben de dikkat etmeye calisiyormm mecburr

Kızlar hastane çantadını hazrliyan var mı. Bn daha bebemin cicilerini yıkamadım bile

Canm ben hazirlamaya basladmm.. Hepsini yikamadm ben de ama lazim olanlri canta icin yikadm koydm ivir zivir eksikleri de aklima geldikce koyuyormm

Aynen ben de camasir utu her sey var bos odada..bosaltiyoruz yavastann..
Eklerim tabinki foto

Bende ankarada okudum bide ayni donem okuyormusuz dusup bayilirim heralde ama ben uzaktan egitim okudum örgün degil yilda 4-5 kere geliyordum buraya iste

B3nce payalasalim birbirimizden gormek güzel oluyor. Duzenin yerlesimini.Basit birsey bile bazen gelemyebiliyor insanin aklina ama sonucu guzel olur :))

Pisikedii bilemiyorum ki canım yediğim ictigimden mi pek dikkat edemedim cunku.kahvalti edemeden ciktim evden ondan mi,ya da bu haftalardan sonra kusmalar geri gelebiliyormuş ondan mı?baş ağrısı da vardı kaç gündür ishal de keza..hamileliğin getirdikleri mi?hassaslıktan cabuk hastalanma mı bilemedim.daha iyiceyim canim sağol..

Çok geçmiş olsun kendine dikkat et bir şeyler yiyip çık Can'ım

Çok iyi görünüyorsun

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşım bol bol dinlen umarım daha iyisindir

Çookkk tatlısın canım,maşallah

Ben de yıkamadım daha beşik de alamadım şu okullar kapansın sırada o işler var onları halledeceğim Bayram'a kadar yaparım diye düşünüyorum
off canımm yaa beşikte mi almadın. Nasıl rahat ediosun, valla ben şu çamaşırları yapmadığım için bile o kadar rahatsızım ki. Yapıp kafamı rahatltmak istiyorum. Bak hazirana girdik bile ki bence bizim doğum temmuz ortalarında olur. Ben hazrlığımı ona gore yapıyorum.. Bnce sende hız ver

Bende ankarada okudum bide ayni donem okuyormusuz dusup bayilirim heralde ama ben uzaktan egitim okudum örgün degil yilda 4-5 kere geliyordum buraya iste

Enee hadi yaaa arkadas falan cikarmisizz ben 2008-2012 arasi okudum canm cok eski degil yaniii...

Bn de katiliyorm sonucta 38 de faln da dogum olabilir yani haziranda artk bitmeli hazirliklar en gec diye dusunuyorm. Allah'in izniyle baya yaklastik cunkuuu...

ben sat.a gore ağustos ilk haftası olanların hepsini temmuz ortası sonu diye değerlendiriyorum, çunku haziran annelerinin çoğuda mayısda doğurdu. Bnde bu ayın sonuna kadar tum eksiklerimi tamamlicam Allahın izniyle

Ya beşik belli internetten alıcağım haftaya alırım öyle geç kaldığımı düşünmüyorum yıkamak ütülemek bir iki günlük iş hallederim Bayram'a kadar bayramdan sonra da bekleyeceğim artık bebeğimi şimdiden her şeyi bitirip oturmak istemiyorum yavaş yavaş

Haziran sonuna kadar bitirtirim zaten hazirana yeni girdik önümüzde koca bir 30 gün var dont panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…