Kiz dur napiyorsun dogurursun valla sokak ortalarinda aman diyim yavasH
ıc veremıycekmısım gıbı gelıyır bana valla terler bosalta bosalta yuruyorum ıkına sıkıla kıloları takmasam yurumem hıc
Canim benim bacaklar bildigin harita hatta panter gibi cizik cizik kipkirmizi duruyor kendim bile bakamiyorum bide son zamanlarimda elbise giyerim diyordumbu bacaklarla imkansiz :)
Canim insallah gelmis gecmis olur bu dert benide korkuttular hastaneye yatcan diye cok sukur dusuk cikti dikkat et ne yapilir bilmiyorum ama bir arastir onlem icin
Gecmis olsun balim artik sende catlamissinbeyaza donunce belli olmaz simdilik sikinti
Ben 2 yilda hic cocuk dogurmadan 75 olmusum hamile olmadan tarti fobim vardi gebelik icin ogrendigimde ilk tartiya ciktigimda sok sok sok oldum yani
Masallah nasilda guzel bir melek :)) Allah bagislasin saglikla kucagina al insallah
Cok gecmis olsun metrobus yerine altarnatif arac kullanamazmisin cunku bilirim metrobusler saglam adami bile hasta ediyor kusasi geliyo insanin
Kankam benim yaaaabenimde ilk daha canim yasimiz kucuk daha ikinciyide dusunuyorum gerci simdiden ben suan ankaradayim ama 22 yilim istanbulda gecti 2 yildirda evlenince geldik buraya esimizin pesine iste napalim el mahkum antalya cok sicaktir ankara baya serin nasil dayaniyorsun o sicaga nefessiz kalir ölur giderim orda nemden istanbula gittigimde bile bunalim takiliyorum artik havasindan yani
Kızlar hastane çantadını hazrliyan var mı. Bn daha bebemin cicilerini yıkamadım bile
kelebek.hill Benimde boş odam vardı da ben orayı ütü ve çamaşır odası olarak kullanıyordum. Ivır zıvırı da Bi güzel doldurmuşum boşaltana kadar mahvoldum düzensizliğe pek tahammülüm yok benim. Aradığımı baktığımı hemen görmem lazım
Geldiğinde odanın fotosunu paylaş tabi. Çok heyecanlı şeyler bunlar
Benim aldığım genç odası ama Bebek odamız da var.
Dolap şifoniyer içi düzenlemeleri de paylaşalım mı arkadaşlar?? Değişik fikirler olur. Daha kullanışlı daha düzenli daha iş görür sonuçlar her zaman iyidir
Maşallah barekallahNasıl güzel öyle!! Rabbim hayırlı etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım. Neden oldu öyle? Hamilelerin bünyesi gerçekten çok hassas. Bi yerde küçücük bir sorun varsa hemen kendini gösteriyor şükürler olsun. Şimdi daha iyisin inşallah?
Evt cnm bu ara sık gittim doktora gecen hafta özele, dun devlete gittim. Gecen hafta 1137 dedi dr. Dunde 1379 masallah 1_2hafta önde galiba. İnş iyi ve sorunsuz tamamlarz gunlerimizi. Az kaldi kizlarÇocuğun kilosu mu 1300 lerde maşallah :)
Bende ankarada okudum bide ayni donem okuyormusuz dusup bayilirim heraldeKiz ben de ankarada okudum cok severm oralariii benden selam olsunnncebecide kizilayda az dolasmadikkk...
Ben lise donemindeyken antalyadaydik, sonra istanbul derken ben de senin gibi esin pesinden geldm geri antalyayaaa
Evet antalya biraz sicak oluyor ama artk alisiyo insan bi sure sonra nasil yasicani ogreniyo iste naparsnnn.. Artk isiniyo zaten ben de dikkat etmeye calisiyormm mecburr
Canm ben hazirlamaya basladmm.. Hepsini yikamadm ben de ama lazim olanlri canta icin yikadm koydm ivir zivir eksikleri de aklima geldikce koyuyormm
Aynen ben de camasir utu her sey var bos odada..bosaltiyoruz yavastann..
Eklerim tabinki foto
B3nce payalasalim birbirimizden gormek güzel oluyor. Duzenin yerlesimini.Basit birsey bile bazen gelemyebiliyor insanin aklina ama sonucu guzel olur :))kelebek.hill Benimde boş odam vardı da ben orayı ütü ve çamaşır odası olarak kullanıyordum. Ivır zıvırı da Bi güzel doldurmuşum boşaltana kadar mahvoldum düzensizliğe pek tahammülüm yok benim. Aradığımı baktığımı hemen görmem lazım
Geldiğinde odanın fotosunu paylaş tabi. Çok heyecanlı şeyler bunlar
Benim aldığım genç odası ama Bebek odamız da var.
Dolap şifoniyer içi düzenlemeleri de paylaşalım mı arkadaşlar?? Değişik fikirler olur. Daha kullanışlı daha düzenli daha iş görür sonuçlar her zaman iyidir
Maşallah barekallahNasıl güzel öyle!! Rabbim hayırlı etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım. Neden oldu öyle? Hamilelerin bünyesi gerçekten çok hassas. Bi yerde küçücük bir sorun varsa hemen kendini gösteriyor şükürler olsun. Şimdi daha iyisin inşallah?
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et bir şeyler yiyip çık Can'ımSabah 10civarlarıydı bişey de yememiştim.bir rahatsızlık hissi sürüyordu derken birden kusmaya başladım safraları .yolda yürürkenbir kere daha fenalaştım kustum.zar zor isyerine vardım işyeri hemsiresi de tansiyonuma nabzima bakti.sonra hastaneye goturduler.
Ben de yıkamadım daha beşik de alamadım şu okullar kapansın sırada o işler var onları halledeceğim Bayram'a kadar yaparım diye düşünüyorumKızlar hastane çantadını hazrliyan var mı. Bn daha bebemin cicilerini yıkamadım bile
Çok iyi görünüyorsun28. Haftadayım 8 kilo aldım ama yürüyüşe başlamadım cok hareketsizim gecen ilk defa alışverişe çıktım 3 saat yoruldum ağrılarım olduğunu söyledim doktoruma doktorum yarım saatten fazla yürümemek gerektiğini eğer yürümek gerekirse de yarım saat yürüyüp 15 dk oturup dinlendikten sonra devam etmem konusunda uyardı. Bu haftalardaki uzun süreli yürüyüşler erken doğum nedeni ihtimallerindenmiş.bu da 28.hafta fotomuz
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşım bol bol dinlen umarım daha iyisindirSabah 10civarlarıydı bişey de yememiştim.bir rahatsızlık hissi sürüyordu derken birden kusmaya başladım safraları .yolda yürürkenbir kere daha fenalaştım kustum.zar zor isyerine vardım işyeri hemsiresi de tansiyonuma nabzima bakti.sonra hastaneye goturduler.
Çok sagol canım iyiyim cok şükür...Çok geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşım bol bol dinlen umarım daha iyisindir
Çookkk tatlısın canım,maşallah28. Haftadayım 8 kilo aldım ama yürüyüşe başlamadım cok hareketsizim gecen ilk defa alışverişe çıktım 3 saat yoruldum ağrılarım olduğunu söyledim doktoruma doktorum yarım saatten fazla yürümemek gerektiğini eğer yürümek gerekirse de yarım saat yürüyüp 15 dk oturup dinlendikten sonra devam etmem konusunda uyardı. Bu haftalardaki uzun süreli yürüyüşler erken doğum nedeni ihtimallerindenmiş.bu da 28.hafta fotomuz
Kız doğuruverirsin mazallah yürüme öyle deli deli:))H
ıc veremıycekmısım gıbı gelıyır bana valla terler bosalta bosalta yuruyorum ıkına sıkıla kıloları takmasam yurumem hıc
off canımm yaa beşikte mi almadın. Nasıl rahat ediosun, valla ben şu çamaşırları yapmadığım için bile o kadar rahatsızım ki. Yapıp kafamı rahatltmak istiyorum. Bak hazirana girdik bile ki bence bizim doğum temmuz ortalarında olur. Ben hazrlığımı ona gore yapıyorum.. Bnce sende hız verBen de yıkamadım daha beşik de alamadım şu okullar kapansın sırada o işler var onları halledeceğim Bayram'a kadar yaparım diye düşünüyorum
Bende ankarada okudum bide ayni donem okuyormusuz dusup bayilirim heraldeama ben uzaktan egitim okudum örgün degil yilda 4-5 kere geliyordum buraya iste
off canımm yaa beşikte mi almadın. Nasıl rahat ediosun, valla ben şu çamaşırları yapmadığım için bile o kadar rahatsızım ki. Yapıp kafamı rahatltmak istiyorum. Bak hazirana girdik bile ki bence bizim doğum temmuz ortalarında olur. Ben hazrlığımı ona gore yapıyorum.. Bnce sende hız ver
ben sat.a gore ağustos ilk haftası olanların hepsini temmuz ortası sonu diye değerlendiriyorum, çunku haziran annelerinin çoğuda mayısda doğurdu. Bnde bu ayın sonuna kadar tum eksiklerimi tamamlicam Allahın izniyleEnee hadi yaaa arkadas falan cikarmisizzben 2008-2012 arasi okudum canm cok eski degil yaniii...
Bn de katiliyorm sonucta 38 de faln da dogum olabilir yani haziranda artk bitmeli hazirliklar en gec diye dusunuyorm. Allah'in izniyle baya yaklastik cunkuuu...
Ya beşik belli internetten alıcağım haftaya alırım öyle geç kaldığımı düşünmüyorum yıkamak ütülemek bir iki günlük iş hallederim Bayram'a kadar bayramdan sonra da bekleyeceğim artık bebeğimi şimdiden her şeyi bitirip oturmak istemiyorum yavaş yavaşoff canımm yaa beşikte mi almadın. Nasıl rahat ediosun, valla ben şu çamaşırları yapmadığım için bile o kadar rahatsızım ki. Yapıp kafamı rahatltmak istiyorum. Bak hazirana girdik bile ki bence bizim doğum temmuz ortalarında olur. Ben hazrlığımı ona gore yapıyorum.. Bnce sende hız ver
Haziran sonuna kadar bitirtirim zaten hazirana yeni girdik önümüzde koca bir 30 gün var dont panikEnee hadi yaaa arkadas falan cikarmisizzben 2008-2012 arasi okudum canm cok eski degil yaniii...
Bn de katiliyorm sonucta 38 de faln da dogum olabilir yani haziranda artk bitmeli hazirliklar en gec diye dusunuyorm. Allah'in izniyle baya yaklastik cunkuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?