2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun canım

canım çok şükür iyiyim. yok yormamaya çalışıyorum ama işe geldiğim için pek mümkün olmuyor. bugün kontrolüm var bakalım

Canim benim 23. Haftada 31mm di gayet iyi demisti dr. 27. Haftadzn sonrada yavas yavas kisaldigini biliyorum. Ben de bi daha gidisimde sorayim bari.
Ya bana hiç senin bu kadar mm şu kadar mm falan demedi drum Neye göre bakıolarki acaba, çok yabancı kaldım bu konuya

Ya bana hiç senin bu kadar mm şu kadar mm falan demedi drum Neye göre bakıolarki acaba, çok yabancı kaldım bu konuya
Canim ayrintili usg ye girdin mi benimkine orda bakmisti dr. Ama anil beyde her kontrolde rahim agzi kapali mi acik mi diye bakar mesela.

2010-2012 de ben okudum donemler bile ayni bende yikamadim daha hic birseyini cunku cocugun bende bir kucuk hurc esyasi var baskada yok hep ananesinde onu bekliyorum gelsinde yerlestireyim yav dolabina evlatcigimin

aynen tarihimiz aynı ben de beşik fln hep hazır elbiseler yıkandı ütülendi. Tek tük önemsiz şeyler eksik kaldı. 2 ağustosu bulmadan doğururuz herhalde :) çok da erken gelmesin de.

Benim doktorum her gittiğimde özellikle onu kontrol ediyor. Geçen ay gittiğimde 44 mm di. Rahim ağzı tam ölçümü içinde doktorum genelde aşağıdan bakma taraftarı,bundan sonrakilerde aşağıdan bakacağını özellikle söyledi. Gerekli olan şeyleri kendisi bana söyleyip anlatıyor. Benim sormama fırsat bile bırakmıyor. Sen özellikle sor istersen emin olamıyorsan. Ya suyum nasıl,rahim ağzı boyu iyi mi falan diye.

Günaydın Kızlar,

Ne kadar sıcak bir gün değil mi? Gün geçtikçe işe gidip gelmek çok zor hale geliyor. Bu sabah kıyafet bile bulamadım üzerime. Ayakkabı desen artık tam sorun. Ayaklarım inanılmaz şişti,geçen yaz giydiğim yazlık babetler falan mümkün değil ayağım içine girmiyor. Ayak numaram bir beden büyüdü. İşe terlikle geleceğim nerdeyse, utandığıma gelemiyorum. Eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyor. Dün akşam 8,30 gibi bayılmışım. Sabaha kadarda uyudum. Bir ara eşim geldi yanıma iyimisin diyo. Çok iyiyim dedim. bana balkon kapısını aç git,ben uyuyorum Sabahda 6 da kalkıp,duşumu yapıp,kahvaltımı edip geldim işe. Amannn daha temmuz sıcakları var. Valla kızlar allah yardımcımız olsun. Kolay bir zamana denk gelmedik.

Ben günlerdir terlikler geliyorum işe Ayaklarım bi numaradan fazla büyüdü. Bir de sıcaklardan dayanamaz hale geldim. Normalde spor bile giymeyen ben işe terlikle geliyorum

Ben günlerdir terlikler geliyorum işe Ayaklarım bi numaradan fazla büyüdü. Bir de sıcaklardan dayanamaz hale geldim. Normalde spor bile giymeyen ben işe terlikle geliyorum
Ay ne mutlu sana, bizim iş yeri resmi giyiniyor. Süreklide toplantılar ve gelen giden derken, çok utanıyorum giymeye. Şu koyu renk crockslardan alıpta giysem herhalde onlar sırıtmaz gibi geliyor. Sen ne tip terlik giyiyorsun,akıl versene biraz bana.

canım çok şükür iyiyim. yok yormamaya çalışıyorum ama işe geldiğim için pek mümkün olmuyor. bugün kontrolüm var bakalım

Tamam canm yorma da zaten keske rapor verse yarn soyle olmazsa dinlenmem daha uygunsa rapor verseniz ben iste yoruluyorm diye.. Sen bilirsn de tabii..

Guzel haberlerle gelminsallah canm

2010-2012 de ben okudum donemler bile ayni bende yikamadim daha hic birseyini cunku cocugun bende bir kucuk hurc esyasi var baskada yok hep ananesinde onu bekliyorum gelsinde yerlestireyim yav dolabina evlatcigimin

Ay hakkatennn
Hmm anladm canm olur hepsi yavas yavas yaa haziran var daha onumuzde yapariz hepsini insallah

Orasi oyle canm sicaklar bastiriyor artkk.. Ama saglik sorunumuz olmadiktan sonra ins bi seycik olmaz dikkat ederiz kendimizee

Biz cok resmi giyiniyorz yaa terlik fapn bana hikaye ama iste cok ayagim sistinde falan spora yakin ayakkabi giyip soyledm amire napim..

Uykucu seniii

evet canım takip yapıyorum ben de doktorum şeker yüklemesinin hiç bi zararı yok ama her kişinin beslenme şekli farklıdır önce bi her öğün tokluk şekerini takip edelim ona göre şeker yüklemesi yapıp yapmayacağımıza karar verelim dedi..

kumaşı da perdeciden diil de emin önünde kumaşçıdan aldık.. nası olucak ben de bilmiyorum bu resimdeki çok güzelmiş..

Burası da resmi daire, kaldı ki dedim ya benim tarzım değil iş yerine böle gelmek, ama alışıosun bi yerden sonra, rahatlığı görünce Baksana gayet açık renk parmak arası giydim geldim
Topuklularımı çok özledim ama yaa..

Eklentiler

• terlik.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 138
günaydın kızlar,
kılolardan bahsetmıssınız ben 6 kg aldım kollar bacaklar aynı! ama farkeden bırsey yok ınanılmaz agırlasmıs hıssedıyorum kendımı nefes almak bile zorken yuruyusler daha zor gelıyor. merdiven yada hafıf egımlı dahı olsa yokuslar mahvedıyor benı! hele su sıcaklarda! bazen anlık nefes alamıyormusum hıssı ve yogun halsızlık oluyor. su ıcıyorum oturup dınlenıyorum fln. ayaklarım sısmedı bıraz genetık yapısal bır durum annemınde hıc sısmemıs. ama ıse gelırken sandaletlere coktan gectım bıle yasak masak umrumda degıl. ve hep elbıse gıyıyorum allahtan yazlık elbıselerım bol efıl efıl esnek seylerdi. cogunu gıyebılıyorum. yıne de hele calısanlar olarak ısımız cok zor. mecbur olmayanınız 32de ızne ayrılın derım resmen bılerek 32 demısler. hamilelik asıl sımdı zorlasıyor...

Kızlar günaydın. Sizlere de sorayım dedim sizde de böyle arada bir böyle bir acelecilik olmuyor mu ?
Hani bir an her şeyi satın alıp kenara koymak, bebişin her şeyini yıkayıp kenara koymak vs vs..
sonra aklıma geliyor ki daha 2,5 ay var. Daha çok zaman var diyorum kendimi frenliyorum. Böyle bir sabırsızlık alıp götürüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…