Çok geçmiş olsun canımKızlar bugün metrobüste fenalaştım işe giderken,kus kus öldüm.halsizlik,başağrısı,ishal.işyerinden doğru okmeydanı hastanesine götürdü iş arkadaslarım.tahliller serum derken eve gidiyorum şimdi.kendinize cok dikkat edin yediginize ictiginize güneşe...heran herşey olabiliyor hamilelikte bunu anladım bugün..
ben dedim de noldu sanki beni mi tınladı kimseyi beğenmez tiplerden işteayyy çok sinirlendim o teyzeye yabenim kv de denersin, görümcem için o tutmuştu dedi. hayır denemicem dedim kestirip attım..
canım çok şükür iyiyim. yok yormamaya çalışıyorum ama işe geldiğim için pek mümkün olmuyor. bugün kontrolüm var bakalımAynen yaa bizim de ins cunartesi geliyo odamiz ben de yerlestirmek icin can atiyorm, zaten bos oda oldugu icn doklum geleni elimize hep oraya salladk simdiye kadar. E bebise aldiklarimizda oyle posetlerde her yerdebi duzene sokalm da rahatlayalm insallahh... Foto at tabi hemenn ben de atarm haftayaa..
Gecms olsn canm ama diyete istikrarla devam et karamsarliga kapilma, yani hormonlar bile etkiliyo psikolojik olabilir o kalp atislari falan.. Sen duzenli beslenmene devam et muhakkak duser, bi gunde duzene gormesini bekleme
Ayenn aynen esim de aksamlari bana guluyor yavas ye diyor bogulacaksnn..Halbuki hizdan degil iste burundannn yoksa ne yiyom ki bennn
Nasil oldn canm sen kanaman falan durdu insallah, yormuyosn dimi kendini???
Ya bana hiç senin bu kadar mm şu kadar mm falan demedi drumCanim benim 23. Haftada 31mm di gayet iyi demisti dr. 27. Haftadzn sonrada yavas yavas kisaldigini biliyorum. Ben de bi daha gidisimde sorayim bari.
Canim ayrintili usg ye girdin mi benimkine orda bakmisti dr. Ama anil beyde her kontrolde rahim agzi kapali mi acik mi diye bakar mesela.Ya bana hiç senin bu kadar mm şu kadar mm falan demedi drumNeye göre bakıolarki acaba, çok yabancı kaldım bu konuya
2010-2012 de ben okudumEnee hadi yaaa arkadas falan cikarmisizzben 2008-2012 arasi okudum canm cok eski degil yaniii...
Bn de katiliyorm sonucta 38 de faln da dogum olabilir yani haziranda artk bitmeli hazirliklar en gec diye dusunuyorm. Allah'in izniyle baya yaklastik cunkuuu...
Açık kapalı onu söylüyor her seferinde ama herhangi bi ölçü vermiyorCanim ayrintili usg ye girdin mi benimkine orda bakmisti dr. Ama anil beyde her kontrolde rahim agzi kapali mi acik mi diye bakar mesela.
aynen tarihimiz aynı ben de beşik fln hep hazır elbiseler yıkandı ütülendi. Tek tük önemsiz şeyler eksik kaldı. 2 ağustosu bulmadan doğururuz herhalde :) çok da erken gelmesin de.off canımm yaa beşikte mi almadın. Nasıl rahat ediosun, valla ben şu çamaşırları yapmadığım için bile o kadar rahatsızım ki. Yapıp kafamı rahatltmak istiyorum. Bak hazirana girdik bile ki bence bizim doğum temmuz ortalarında olur. Ben hazrlığımı ona gore yapıyorum.. Bnce sende hız ver
Benim doktorum her gittiğimde özellikle onu kontrol ediyor. Geçen ay gittiğimde 44 mm di. Rahim ağzı tam ölçümü içinde doktorum genelde aşağıdan bakma taraftarı,bundan sonrakilerde aşağıdan bakacağını özellikle söyledi. Gerekli olan şeyleri kendisi bana söyleyip anlatıyor. Benim sormama fırsat bile bırakmıyor. Sen özellikle sor istersen emin olamıyorsan. Ya suyum nasıl,rahim ağzı boyu iyi mi falan diye.Ya bana hiç senin bu kadar mm şu kadar mm falan demedi drumNeye göre bakıolarki acaba, çok yabancı kaldım bu konuya
Bir dahakine sor kesin soyler:)Açık kapalı onu söylüyor her seferinde ama herhangi bi ölçü vermiyor
Çok iyi görünüyorsun
Çok teşekkür ederim canlar S sultansedaÇookkk tatlısın canım,maşallah
Ben günlerdir terlikler geliyorum işeGünaydın Kızlar,
Ne kadar sıcak bir gün değil mi? Gün geçtikçe işe gidip gelmek çok zor hale geliyor. Bu sabah kıyafet bile bulamadım üzerime. Ayakkabı desen artık tam sorun. Ayaklarım inanılmaz şişti,geçen yaz giydiğim yazlık babetler falan mümkün değil ayağım içine girmiyor. Ayak numaram bir beden büyüdü. İşe terlikle geleceğim nerdeyse, utandığıma gelemiyorum. Eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyor. Dün akşam 8,30 gibi bayılmışım. Sabaha kadarda uyudum. Bir ara eşim geldi yanıma iyimisin diyo. Çok iyiyim dedim. bana balkon kapısını aç git,ben uyuyorumSabahda 6 da kalkıp,duşumu yapıp,kahvaltımı edip geldim işe. Amannn daha temmuz sıcakları var. Valla kızlar allah yardımcımız olsun. Kolay bir zamana denk gelmedik.
Ay ne mutlu sana, bizim iş yeri resmi giyiniyor. Süreklide toplantılar ve gelen giden derken, çok utanıyorum giymeye. Şu koyu renk crockslardan alıpta giysem herhalde onlar sırıtmaz gibi geliyor. Sen ne tip terlik giyiyorsun,akıl versene biraz bana.Ben günlerdir terlikler geliyorum işeAyaklarım bi numaradan fazla büyüdü. Bir de sıcaklardan dayanamaz hale geldim. Normalde spor bile giymeyen ben işe terlikle geliyorum
canım çok şükür iyiyim. yok yormamaya çalışıyorum ama işe geldiğim için pek mümkün olmuyor. bugün kontrolüm var bakalım
2010-2012 de ben okudumdonemler bile ayni bende yikamadim daha hic birseyini cunku cocugun bende bir kucuk hurc esyasi var baskada yok hep ananesinde onu bekliyorum gelsinde yerlestireyim yav dolabina evlatcigimin
Günaydın Kızlar,
Ne kadar sıcak bir gün değil mi? Gün geçtikçe işe gidip gelmek çok zor hale geliyor. Bu sabah kıyafet bile bulamadım üzerime. Ayakkabı desen artık tam sorun. Ayaklarım inanılmaz şişti,geçen yaz giydiğim yazlık babetler falan mümkün değil ayağım içine girmiyor. Ayak numaram bir beden büyüdü. İşe terlikle geleceğim nerdeyse, utandığıma gelemiyorum. Eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyor. Dün akşam 8,30 gibi bayılmışım. Sabaha kadarda uyudum. Bir ara eşim geldi yanıma iyimisin diyo. Çok iyiyim dedim. bana balkon kapısını aç git,ben uyuyorumSabahda 6 da kalkıp,duşumu yapıp,kahvaltımı edip geldim işe. Amannn daha temmuz sıcakları var. Valla kızlar allah yardımcımız olsun. Kolay bir zamana denk gelmedik.
evet canım takip yapıyorum ben deeylulmasal Canım,sen şeker takibimi yapıyorsun hayırdır. hiç haberim yok.
Ay nasıl kumaş aldınız,kumaşını merak ettim.Kumaşı bulsak annem dikecek banada, hafif pileli yaparız dedik 4 metre kanatlar yeter. Perdeciden mi aldınız,hangi markaya gidiyim bende,internette çok güzel bir fon buldum,ama satışını bir türlü bulamadım.Altına da store alayım diyorum yeter.Eki Görüntüle 1840461
Canikom yaaa,bende bayağ krem sürdüm,ne gelirse önüme sürdüm. Çok gariptir,sol belimde daha çok var,ve en çokta sol tarafıma sürebiliyorum,soldan sürdüğüm için yağı, acaba,solun üzerine doğru yatıyorum diyemi ordan daha çok çatladı anlamadım. Çatlayalım amannnnn. O kadarıda olsun,çatlakları giderici bir kozmatik varsa doğumdan sonra uygularım,nolcak sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?