- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
Canini sikma arkadasim ama kremlerine devam et izleri cok kalmaz en azindan. Karnin neresi catlayacak tam olarak? Ben de kontrol edeyim.
Aaa süper olmuş,tamam bende bunlara bakıcam. Bir numara da büyük alıyım dimi. Anca sığar ayağım.Burası da resmi daire, kaldı ki dedim ya benim tarzım değil iş yerine böle gelmek, ama alışıosun bi yerden sonra, rahatlığı görünceBaksana gayet açık renk parmak arası giydim geldim
Topuklularımı çok özledim ama yaa..
Bayildim terliklerine:) ben daha babet giyiyorum:)haftasonu da kisa bot giymistim. Ne olacak benim halim:)Burası da resmi daire, kaldı ki dedim ya benim tarzım değil iş yerine böle gelmek, ama alışıosun bi yerden sonra, rahatlığı görünceBaksana gayet açık renk parmak arası giydim geldim
ben temmuzda gelmesini çoooook çok istiyorum ve oylede hissediyorum. Bende temmuz 11 doğumluyum ikimizde yengeç olalım istiyorumaynen tarihimiz aynı ben de beşik fln hep hazır elbiseler yıkandı ütülendi. Tek tük önemsiz şeyler eksik kaldı. 2 ağustosu bulmadan doğururuz herhalde :) çok da erken gelmesin de.
canim ben de 37 38 olsun istiyorum hatta kizima anneni cok bekletme diyorum ya kesin 40 i gecer:)ben temmuzda gelmesini çoooook çok istiyorum ve oylede hissediyorum. Bende temmuz 11 doğumluyum ikimizde yengeç olalım istiyorum.. 38 i doldurunca gelsin hemn bebişim
Aynen ben de öyleyim cnm hatta az önce doğmamış çocuğa kanguru siparişi verdim. Ben her şey bitsin kafamda bişey kalmasın istiyorum çünkü gerçekten ağırlaştım.Kızlar günaydın. Sizlere de sorayım dedim sizde de böyle arada bir böyle bir acelecilik olmuyor mu ?
Hani bir an her şeyi satın alıp kenara koymak, bebişin her şeyini yıkayıp kenara koymak vs vs..
sonra aklıma geliyor ki daha 2,5 ay var. Daha çok zaman var diyorum kendimi frenliyorum. Böyle bir sabırsızlık alıp götürüyor beni
bbenmde var ama gobişimde yok bişi şuan.kızlar merhaba, bacaklarında yırtılma olan var mı? ben dün farkettim. Bacaklarımda minik yırtıklar var.
Burası da resmi daire, kaldı ki dedim ya benim tarzım değil iş yerine böle gelmek, ama alışıosun bi yerden sonra, rahatlığı görünceBaksana gayet açık renk parmak arası giydim geldim
Kızlar günaydın. Sizlere de sorayım dedim sizde de böyle arada bir böyle bir acelecilik olmuyor mu ?
Hani bir an her şeyi satın alıp kenara koymak, bebişin her şeyini yıkayıp kenara koymak vs vs..
sonra aklıma geliyor ki daha 2,5 ay var. Daha çok zaman var diyorum kendimi frenliyorum. Böyle bir sabırsızlık alıp götürüyor beni
kızlar merhaba, bacaklarında yırtılma olan var mı? ben dün farkettim. Bacaklarımda minik yırtıklar var.
kızlar bu arada ne zaman izni uzatmak için doktordan yazı almamız gerekiyor bilen var mı?
Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim yarın doktor randevum var kızımı çok özledimheyecanlaniyorum yarın olsa hemen bundan sonra acaba 15gunde birmi gidicez kızlar
Bot mu, biz aynı yerde mi yaşıyoruz yaaBayildim terliklerine:) ben daha babet giyiyorum:)haftasonu da kisa bot giymistim. Ne olacak benim halim:)
Evet canım ben öyle yaptım.Aaa süper olmuş,tamam bende bunlara bakıcam. Bir numara da büyük alıyım dimi. Anca sığar ayağım.
Benim baldırımda ve kalçamda çok var. Biraz da sırtımdakızlar merhaba, bacaklarında yırtılma olan var mı? ben dün farkettim. Bacaklarımda minik yırtıklar var.
İnşallah cnmOh bi gor gel yavrunuu guzel haberlerle gell insallhh..
Ben 13 haziranda gidicem 32 hafta raporu icin sonra dedi 3 hafta sonra gelirsn sonra 10 gunde 1 e duseriz dedii banaa.. Zaten son haftalar duruma gore 2 gune 1, her gun
Oh bi gor gel yavrunuu guzel haberlerle gell insallhh..
Ben 13 haziranda gidicem 32 hafta raporu icin sonra dedi 3 hafta sonra gelirsn sonra 10 gunde 1 e duseriz dedii banaa.. Zaten son haftalar duruma gore 2 gune 1, her gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?