2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aaa süper olmuş,tamam bende bunlara bakıcam. Bir numara da büyük alıyım dimi. Anca sığar ayağım.

kızlar merhaba, bacaklarında yırtılma olan var mı? ben dün farkettim. Bacaklarımda minik yırtıklar var.

Bayildim terliklerine:) ben daha babet giyiyorum:)haftasonu da kisa bot giymistim. Ne olacak benim halim:)

aynen tarihimiz aynı ben de beşik fln hep hazır elbiseler yıkandı ütülendi. Tek tük önemsiz şeyler eksik kaldı. 2 ağustosu bulmadan doğururuz herhalde :) çok da erken gelmesin de.
ben temmuzda gelmesini çoooook çok istiyorum ve oylede hissediyorum. Bende temmuz 11 doğumluyum ikimizde yengeç olalım istiyorum .. 38 i doldurunca gelsin hemn bebişim

Ben
ben temmuzda gelmesini çoooook çok istiyorum ve oylede hissediyorum. Bende temmuz 11 doğumluyum ikimizde yengeç olalım istiyorum .. 38 i doldurunca gelsin hemn bebişim
canim ben de 37 38 olsun istiyorum hatta kizima anneni cok bekletme diyorum ya kesin 40 i gecer:)

Aynen ben de öyleyim cnm hatta az önce doğmamış çocuğa kanguru siparişi verdim. Ben her şey bitsin kafamda bişey kalmasın istiyorum çünkü gerçekten ağırlaştım.

En iyisini yapmissin valla...
Ben de topuklu giyerdm hep ama zaten az kaldi keyfini cikaralm bu gunlerinn

Illaki insanda bi sabirsizlik oluyo canmm... Ama oda yeni gelcek ya ben o yuzden mecbur frenliyorm kendimi yikasam nereye koycam diye

kızlar merhaba, bacaklarında yırtılma olan var mı? ben dün farkettim. Bacaklarımda minik yırtıklar var.

Valla bende de bi seyler var da yirtik mii varis baslangici mi anlamiyom ki saldm gittii

kızlar bu arada ne zaman izni uzatmak için doktordan yazı almamız gerekiyor bilen var mı?

32 haftan doldugu gun gitmen gerekiyoorrr..

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim yarın doktor randevum var kızımı çok özledimheyecanlaniyorum yarın olsa hemenbundan sonra acaba 15gunde birmi gidicez kızlar

Oh bi gor gel yavrunuu guzel haberlerle gell insallhh..

Ben 13 haziranda gidicem 32 hafta raporu icin sonra dedi 3 hafta sonra gelirsn sonra 10 gunde 1 e duseriz dedii banaa.. Zaten son haftalar duruma gore 2 gune 1, her gun

Oh bi gor gel yavrunuu guzel haberlerle gell insallhh..

Ben 13 haziranda gidicem 32 hafta raporu icin sonra dedi 3 hafta sonra gelirsn sonra 10 gunde 1 e duseriz dedii banaa.. Zaten son haftalar duruma gore 2 gune 1, her gun

Ayyy Allahım o günler gelse bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…