- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ayyy Allahım o günler gelse bir an önce
Inşallah Öyledir bende öyle umuyorum benimde haftaya kontrolüm var biraz daha ileri atıp 30u tam doldurduğumda gitmeyi düşünüyorum yani iki hafta sonra gidicem dayanabilirsem inş :) sonrasında belki 2 haftada bir çağırırMerhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim yarın doktor randevum var kızımı çok özledimheyecanlaniyorum yarın olsa hemen bundan sonra acaba 15gunde birmi gidicez kızlar
Kızlar bu arada English home da her üründe yüzde 50 net indirim varmış pazar gününe kadar... Bebek battaniyeleri 15-20 civarı nevresimler de baya uygun fiyatlı aklınızda olsun son eksikler için
Dğerlerin nasıl çıkıyor peki tokluk 140 geçmediği sürece sıkıntı yok diyor bana doktorum. Hadi bakalım güle güle kullanın,ben hala bulamadım. belki eminönüne giderim diyorum ama,havalarda malum,daha oraalra gitmem çok zor.evet canım takip yapıyorum ben dedoktorum şeker yüklemesinin hiç bi zararı yok ama her kişinin beslenme şekli farklıdır önce bi her öğün tokluk şekerini takip edelim ona göre şeker yüklemesi yapıp yapmayacağımıza karar verelim dedi..
kumaşı da perdeciden diil de emin önünde kumaşçıdan aldık.. nası olucak ben de bilmiyorum bu resimdeki çok güzelmiş..
Oys maşallah güzeline tatlım az kalmış 2 kilo olmasınaMerhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm
Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)
Slm guzel annisler. Lohusa terliginizi ayarladiniz mi yaa ben nasil bisey alacam karar veremedim yazin ortasi nasil bisey giyilir ki alan ya da yapan varsa foto atabilir misiniz fikir olsun bana :)
Merhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm
Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)
Cnm sıcakta kapalı havlu terlikler giyilmez ve kullanışlı olmaz.ben bunlara benzer birşey düşünüyorumSlm guzel annisler. Lohusa terliginizi ayarladiniz mi yaa ben nasil bisey alacam karar veremedim yazin ortasi nasil bisey giyilir ki alan ya da yapan varsa foto atabilir misiniz fikir olsun bana :)
Evet çok şaşırdım 2 hafta önce 1300 dü yarım kilo almış :)) bu haftalarda hızlı büyüyorlar sanıtım. Çok sağol teyzesi inşallah becerebilirim :))Oys maşallah güzeline tatlım az kalmış 2 kilo olmasına
Anne eli değince ne de güzel olur o battaniye
Valla ben terlik olayina girmedm canm, hic hosuma da gitmediler bi de hep havluu... Ben normal rahat bi terlik aldm disarida giyebilecegim onunla gidecegim hastaneye ins..
Ama istersen internette parmak arasi olanlari gormustm suslemisler falan onlara bakabilirsn belki
Oh oh masallah sizeekocaman oldular minikler yaaa..
Benm o isleri annem yapiyor ya ben hic anlamam, bize kelebekli bi battaniye yapti cok tatlii
Ay cok cicişşş ya becerikli annesi var ne kadar şanslı :)Eki Görüntüle 1840901 Battaniyemiz filli olan, kenarlarına da pembenin üzerindeki fistoyu dikeceğim
Pembe çarşaftan da bebeğe bez torbası yapacağım inşallah
Maşallah maşallah ona var mı kız özel yaptığın bir şey bizde yiyip İçel'im :)Evet çok şaşırdım 2 hafta önce 1300 dü yarım kilo almış :)) bu haftalarda hızlı büyüyorlar sanıtım. Çok sağol teyzesi inşallah becerebilirim :))
Çok güzellermiş. Keşke bende de bi makine olsa da ben de yapsam böyle şeyler. Şimdilik annemden istiyorum o yapıyor.Eki Görüntüle 1840901 Battaniyemiz filli olan, kenarlarına da pembenin üzerindeki fistoyu dikeceğim
Pembe çarşaftan da bebeğe bez torbası yapacağım inşallah
Aaa ben seni makinede yapacaksın zannettimÇok şükür :)
İnşallah ben de beceririm internetten bakıp bakıp yapacağım:)) bir de elimde dikeceğim ben makinem falan da yok bizim battaniye de filli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?