2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu arada English home da her üründe yüzde 50 net indirim varmış pazar gününe kadar... Bebek battaniyeleri 15-20 civarı nevresimler de baya uygun fiyatlı aklınızda olsun son eksikler için

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah benim yarın doktor randevum var kızımı çok özledimheyecanlaniyorum yarın olsa hemenbundan sonra acaba 15gunde birmi gidicez kızlar
Inşallah Öyledir bende öyle umuyorum benimde haftaya kontrolüm var biraz daha ileri atıp 30u tam doldurduğumda gitmeyi düşünüyorum yani iki hafta sonra gidicem dayanabilirsem inş :) sonrasında belki 2 haftada bir çağırır

Dğerlerin nasıl çıkıyor peki tokluk 140 geçmediği sürece sıkıntı yok diyor bana doktorum. Hadi bakalım güle güle kullanın,ben hala bulamadım. belki eminönüne giderim diyorum ama,havalarda malum,daha oraalra gitmem çok zor.

Merhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm

Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)
Oys maşallah güzeline tatlım az kalmış 2 kilo olmasına
Anne eli değince ne de güzel olur o battaniye

Slm guzel annisler. Lohusa terliginizi ayarladiniz mi yaa ben nasil bisey alacam karar veremedim yazin ortasi nasil bisey giyilir ki alan ya da yapan varsa foto atabilir misiniz fikir olsun bana :)

Valla ben terlik olayina girmedm canm, hic hosuma da gitmediler bi de hep havluu... Ben normal rahat bi terlik aldm disarida giyebilecegim onunla gidecegim hastaneye ins..
Ama istersen internette parmak arasi olanlari gormustm suslemisler falan onlara bakabilirsn belki

Merhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm

Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)

Oh oh masallah sizee kocaman oldular minikler yaaa..

Benm o isleri annem yapiyor ya ben hic anlamam, bize kelebekli bi battaniye yapti cok tatlii

Slm guzel annisler. Lohusa terliginizi ayarladiniz mi yaa ben nasil bisey alacam karar veremedim yazin ortasi nasil bisey giyilir ki alan ya da yapan varsa foto atabilir misiniz fikir olsun bana :)
Cnm sıcakta kapalı havlu terlikler giyilmez ve kullanışlı olmaz.ben bunlara benzer birşey düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 84
Oys maşallah güzeline tatlım az kalmış 2 kilo olmasına
Anne eli değince ne de güzel olur o battaniye
Evet çok şaşırdım 2 hafta önce 1300 dü yarım kilo almış :)) bu haftalarda hızlı büyüyorlar sanıtım. Çok sağol teyzesi inşallah becerebilirim :))

Çok şükür :)

İnşallah ben de beceririm internetten bakıp bakıp yapacağım:)) bir de elimde dikeceğim ben makinem falan da yok bizim battaniye de filli :))

Evet çok şaşırdım 2 hafta önce 1300 dü yarım kilo almış :)) bu haftalarda hızlı büyüyorlar sanıtım. Çok sağol teyzesi inşallah becerebilirim :))
Maşallah maşallah ona var mı kız özel yaptığın bir şey bizde yiyip İçel'im :)
Buarada kılıfı çok beğendim pekte güzel olacak bence Allah hayırlısıyla kuzunun kullanmasını nasip etsin :)

merhaba kızlar.. nasılsınız??

bugün benim kuzucuk sağ yanımdaki leğen kemiğine doğru basıp başını sol üst taraftan gösteriyor sanki... resmen ayağını elini hissediyorum.. neredeyse yakalayıp tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…