2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm Dr ilaç vermiş miydi sana ben hiç iyi hissetmiyorum yarın Dr a gidicem

Ikiz mi gebelik ?

Canim ben bunu cok arastirdim cok sordum ama ankarada kesinlikle aktarmiyorlar yaz tatline gelen izinleri. Once mudurume sonra ilce mem e sonra da ile gittim hepsi de fiilen calismiyorsunuz izinde sayiliyorsunuz dedi.

Can'ım geçmiş olsun neyin vardı neden erken doğum riskin var??
Kilo önemli değil doğumdan sonra yavaş yavaş zaten verirsin önemli olan şu an senin ve bebeğinin sağlığı ..unutma bebeğin karnında olduğu her gün hatta her dakika çok değerli o yüzden doktorun dediğine uy dikkatli ol bol bol dinlen ve sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Doktorlar,illede kafamızda soru işaretleri bırakacak ya,artık kafama takmıyorum bende.Benim ikinci bebeğimde 4 kilo doğdu ve normal doğum yaptım.Kısmet olursa bu sene üniversiteye başlıyacak.İlk bebeğim ise 3.250 olarak ve normal doğum oldu.o da tıp okuyor ve hedefi kadın hastalıkları uzmanlığıdır :) şimdiden tembihliyorum onu,sen sakın böyle davranma hastalarına diye :)

Oy maasallah insallah bizim evlatlarimiz da boyle basarili olur.

günaydın kızlar. uykusuzluk yine hakim bana bu aralar kasık ağrılarım çok fazla bazen adım atmakta bile zorlanıyorum benim gibi olan var mı aranızda

günaydın kızlar. uykusuzluk yine hakim bana bu aralar kasık ağrılarım çok fazla bazen adım atmakta bile zorlanıyorum benim gibi olan var mı aranızda
Günaydın canım.Benim de kasıklarım değil de böyle alt taraflarımda ağrılar var.Yürürken yatakta dönerken zorlanıyorum baya

Günaydın canım.Benim de kasıklarım değil de böyle alt taraflarımda ağrılar var.Yürürken yatakta dönerken zorlanıyorum baya
Günaydın kızlar bende artik yatakta dönerken sıkıntı yasiyorum büyüyor minnoslar artik yavaş yavaş cikicak yol arıyorlar ben bnim kzla konuşuyorum annem 2 ay daha bekle diye anliyosa tabi

Gunaydinn bende de oluyo ara ara kasik agrisi ama daha buyuk sikayetim cati agrisi yatakta donerken merdiven cikarken bazen adimlarimi buyuk attigimda bile tutuyo ..ve artk bacak bacak ustune atamiyom bacaklarimi dun uzaturken elimle destek aldm yaslilar gibi :)olacak bunlar hatta bi aay sonra coraplarimizi bile giyemicez ama deger bebislerimize

Değmez olurmuu hiiiç anneleri kurban olsun onlaraaa

Biz de Samsuna geldik teyzeleri şafak 55

Canim benim kasik agrim cok oluyor. Bazen adim atamiyorum inan ki ama her zaman degil nedense. Bazen hic olmuyor bazrnen de agridan yuruyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…