2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar uyku seti nevresim seti aldınız mı?
Yok cnm uyku seti almadım zaten lazım olmuyormuş. Nevresimlik kumaş aldım annem yapçak,bebe yorganıda hiç gerekli değilmiş. Çocuk yorganı yaptır dedi teyzemd. Kaynanam memleketten gelirken bir kaç nevresim ve yorgan yaptırcakmış bana

Ben park yatak aldım da kenarlıklara ihtiyaç yok mu acaba?

Ben park yatak aldım da kenarlıklara ihtiyaç yok mu acaba?
Cnm bende park yatak aldım. Kenarlığa gerek yok. Zaten yarıda durucak ilk zaman. Ve nefes alan yüzey yapmışlar, kış olsa kapa kenarlrıda. Yaza doğum, bebişlere ferahlık lazım. Kenarlık yaptırma bende. Ama güzel bir yatak aldım ben içine. Sadece alez ve pike koyucam yastık bile gerekli değilmiş ilk zaman

Aaa anladım canım..Ben de ne alsam diye bakınıyordum .Çok da pahalı meretler

Aaa anladım canım..Ben de ne alsam diye bakınıyordum .Çok da pahalı meretler
Tabi yaaaaa pahalılar, ve bazıları gerçekten gereksiz. Eğer yatak almassanda yorgancıda pamuk bir yatak yaptırabilirsin, oda gerçi aynı para tutuyo, yatak onemliymiş, ben 150 liraya kraftın pamuk yatağını aldım. Yorgancıda 150 liraya yaparım dediydi.

Can'ım ben de öğretmenim bu gün müdürle bu konuyu konuştum bana doğum öncesi izinlini aktarabilirsin deri umarım yanlış bilmiyordur
Gunaydın Canım bence yanlış biliyor. Bizim mudur bize bir yazı atmıştı . Aktarılamaz yazıyordu. Tabii temennimiz aktarılmasından yana. Bunun için uğraşacağım. Bimere yazı yazacağım. Onlar maillere dikkat ediyor. Yazıdada doğumu teşvikten bahsetmek lazım. Tesvik ediyoruz diyorlar. Aktarmamıza izin vermiyorlar

Aktarılıyor ben Kasımın ortasında işe başladım. 3,5 ay izin kullandım.
Inşallah Aktarırız ama resmi yazı var bununla ilgili. Mesela benim 32,hafta tam 4 temmuza geliyor. Zorunlu çıkacağım gibi yazıya göre . Ama inşallah ben yanlış biliyorumdur

Bu arada hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Eş durumumuz oldu, eşim benim yanıma atandı. O kadar mutlu olduk ki hiç beklenmeyen bir şeydi nasıl oldu anlamadık. Normalde olmuyor ama bizim durumumuzdaki herkesi kabul etmişler. Daha önce dava açıp kazananlar vardı bizim durumumuzda belki onu mu düşündüler bilemiyorum.

Hatta önce zorunlu görev kadroları açıklandı eşimin memleketi vardı içlerinde sevindik fln yabancı yere gitmicek diye. Eş durumuna ihtimal bile vermiyorduk. Sonra eş durumu olduğunu öğrenince haftalarca sevindik hiç hayatımda bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum. Allah kimseyi eşinden ayrı düşürmesin çocukla birlikte, herkes bir arada olabilsin inşallah. Özellikle de şu doğum yapacağımız dönemde eşimize en çok ihtiyacımız olduğu zaman ve birlikte yaşamamız gereken günler.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende artik yatakta dönerken sıkıntı yasiyorum büyüyor minnoslar artik yavaş yavaş cikicak yol arıyorlar ben bnim kzla konuşuyorum annem 2 ay daha bekle diye anliyosa tabi
ben de ya ne güzel mışıl mışıl uyuyorum diye seviniyordum. Şimdi düz yatsam sırtım ağırıyor. Sağa sola dönsem başka bir yerlerim ağırıyor. Dönmek zaten ayrı bir dert.

Maşallah bu gidişle 4 e yakın olur ya da geçer belki bebişin

oy maşallah ben 2400 doğmuşum hem de 9 ay sonunda :). haftaya biz de kontrole gitcez ne kadar oldu acaba meraktayım günler geçmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…