Ben aldım annem de almış bize bide pike yaptrcakmis torununaKızlar uyku seti nevresim seti aldınız mı?
Yok cnm uyku seti almadım zaten lazım olmuyormuş. Nevresimlik kumaş aldım annem yapçak,bebe yorganıda hiç gerekli değilmiş. Çocuk yorganı yaptır dedi teyzemd. Kaynanam memleketten gelirken bir kaç nevresim ve yorgan yaptırcakmış banaKızlar uyku seti nevresim seti aldınız mı?
Verdi ilaçantibiyotik alıyorum, valla düne göre daha iyiyim. Mutlaka git doktora bu kadar sürmesi bile kötü aslında. Ve bol bol dinlenCnm Dr ilaç vermiş miydi sana ben hiç iyi hissetmiyorum yarın Dr a gidicem
Ben park yatak aldım da kenarlıklara ihtiyaç yok mu acaba?Yok cnm uyku seti almadım zaten lazım olmuyormuş. Nevresimlik kumaş aldım annem yapçak,bebe yorganıda hiç gerekli değilmiş. Çocuk yorganı yaptır dedi teyzemd. Kaynanam memleketten gelirken bir kaç nevresim ve yorgan yaptırcakmış bana
Cnm bende park yatak aldım. Kenarlığa gerek yok. Zaten yarıda durucak ilk zaman. Ve nefes alan yüzey yapmışlar, kış olsa kapa kenarlrıda. Yaza doğum, bebişlere ferahlık lazım. Kenarlık yaptırma bende. Ama güzel bir yatak aldım ben içine. Sadece alez ve pike koyucam yastık bile gerekli değilmiş ilk zamanBen park yatak aldım da kenarlıklara ihtiyaç yok mu acaba?
Aaa anladım canım..Ben de ne alsam diye bakınıyordum .Çok da pahalı meretlerCnm bende park yatak aldım. Kenarlığa gerek yok. Zaten yarıda durucak ilk zaman. Ve nefes alan yüzey yapmışlar, kış olsa kapa kenarlrıda. Yaza doğum, bebişlere ferahlık lazım. Kenarlık yaptırma bende. Ama güzel bir yatak aldım ben içine. Sadece alez ve pike koyucam yastık bile gerekli değilmiş ilk zaman
Tabi yaaaaa pahalılar, ve bazıları gerçekten gereksiz. Eğer yatak almassanda yorgancıda pamuk bir yatak yaptırabilirsin, oda gerçi aynı para tutuyo, yatak onemliymiş, ben 150 liraya kraftın pamuk yatağını aldım. Yorgancıda 150 liraya yaparım dediydi.Aaa anladım canım..Ben de ne alsam diye bakınıyordum .Çok da pahalı meretler
Gunaydın Canım bence yanlış biliyor. Bizim mudur bize bir yazı atmıştı . Aktarılamaz yazıyordu. Tabii temennimiz aktarılmasından yana. Bunun için uğraşacağım. Bimere yazı yazacağım. Onlar maillere dikkat ediyor. Yazıdada doğumu teşvikten bahsetmek lazım. Tesvik ediyoruz diyorlar. Aktarmamıza izin vermiyorlarCan'ım ben de öğretmenim bu gün müdürle bu konuyu konuştum bana doğum öncesi izinlini aktarabilirsin deri umarım yanlış bilmiyordur
Inşallah Aktarırız ama resmi yazı var bununla ilgili. Mesela benim 32,hafta tam 4 temmuza geliyor. Zorunlu çıkacağım gibi yazıya göre . Ama inşallah ben yanlış biliyorumdurAktarılıyor ben Kasımın ortasında işe başladım. 3,5 ay izin kullandım.
Saol cnmcım, gerçten öküzler. Sanırım onlardaki bu durumda nasıl baba olacakları stresi. Daha sorunlarımız varmış, çocukta hemen oldu dedi geçrn gün, amannnnnnnn. Nasıl bir gözünde büyütmüşsse anlamadım gitti. Herhalde beni snlaması için cocuğunu kucağına alması gerekiyor.
Valla hiç bişey için kendini strese sokma, senin eşle ayrı şehirlerde yaşama konunuza bende çok üzüldüm. Allah ayarlamıştır. Bi şekilde hayatınız dengeye oturur bencr. Şuanki halinle hi, yotma kendini. Allah kerim de. Zamanı gelince düşünürüz de,, geç boşver
ben de ya ne güzel mışıl mışıl uyuyorum diye seviniyordum. Şimdi düz yatsam sırtım ağırıyor. Sağa sola dönsem başka bir yerlerim ağırıyor. Dönmek zaten ayrı bir dert.Günaydın kızlar bende artik yatakta dönerken sıkıntı yasiyorum büyüyor minnoslar artik yavaş yavaş cikicak yol arıyorlarben bnim kzla konuşuyorum annem 2 ay daha bekle diye anliyosa tabi
Maşallah bu gidişle 4 e yakın olur ya da geçer belki bebişinkelebek.hill günaydın canım dün doktor randevum vardı bebişimi gördüm kilomuz 2400gr boyumuz 49cm 32 hafta çalışabilir raporumu da aldım işteyim yani 23 haziran da tekrar bekliyor nst ye gircem o gün nasıl bişey bilmiorum ama çok heyecanlıyım sende ne var ne yok görüşmeyeli?
oy maşallah ben 2400 doğmuşum hem de 9 ay sonunda :). haftaya biz de kontrole gitcez ne kadar oldu acaba meraktayım günler geçmiyor :)kelebek.hill günaydın canım dün doktor randevum vardı bebişimi gördüm kilomuz 2400gr boyumuz 49cm 32 hafta çalışabilir raporumu da aldım işteyim yani 23 haziran da tekrar bekliyor nst ye gircem o gün nasıl bişey bilmiorum ama çok heyecanlıyım sende ne var ne yok görüşmeyeli?
Oyu maşallah kuzuyaaBuda daha onceleri anlasilan bir ultrason fotosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?