2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben hissetmedim ama facebookda baya paylaşım yapılmış. Allah'ım beterinden korusun
Gunaydin cnm burda oldu bursa cogu kisi sarsintiyla uyanmis. Korktuk bende sarsintiyla uyandim. Allah korusun herkesi. Bu korkulari cok yasadk.
Günaydın. Biz İstanbul'dan hissettik. Bursa/Gürsu merkezliymiş. Geçmişler olsun.
Aynen canm bende onunla uyandım 7.10 geçe gibiydi. Çok korktum. Eşimin yanına gittim hemen avize sallanmıyo olmamıştır geri yat diyo. Valla dedim sallandık.
Hepimize geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepimizi.

Uzun sürmedi Allah'tan.

Arkadaslar bu yaz tatili izninin aktarılması ile ilgili yeni bir başlık açalım orada yazışalım ve uğraşalım. Hem burayı çok meşgul etmeyiz. Bilen varsa açabilirmi ben tam kullanmayı bilmiyorum bu platformu

.ay cnmmmmmm çok sevindim. Allah nasılda ayarlamış yaaaa.boşuna üzüldün o kadar.ne edersek edelim, hep olacak olanbaşımıza geliyor, allah herseyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...

Canmmm girmiyordun bu aralarrr, gunaydinn... Oy masallah kuzuna yaaa ne guzel serpilmis boyu da uzun olcak sanirimm.. Allah saglik sihhatinizi daim eylesin canm benm..

Nst yi ben de sadece duydum tabi nasil bi sey bilmiyoruz henuzzz.. Sen bi gir de tecrubelerini paylas bizimlee

Ben de iyiym canm sukur, pazartesi gidecez biz izin raporu alcaz, yani bu hafta son haftamiz, sagligimz da yerinde sukurr ama agrilarm baya artti tabi baya baski hissediyorm asagiya dogru, kasiklarm sanciyo az bi ayakta kalsamm.. Gece uykulari zaten bi oyle bi boyle derken geciyo sabah oluyo valla.. Ama saglikli olsn da bebeklerimiz buna cok sukurr

Oyyy maşallah,canım sen bu gidişle temmuzuda beklemiceksin gibi geliyo bana. Nerdeyse 1-2 haftası kalmış kendini tamamlamasına.valla maşallah. Nst de sancın çıkarsa haberimiz olsun, vu gidişle ilk doğuran sen olcaksın...

goooody ne kadar guzel haberrrr esinle kavusmussunuz ne guzell Allah ayri dusurmesin kimseyi esinden cidden zor bi durum olmali yaa empati yapiyorm daaa bizim isyerindeki bi arkadasin da esi baska sehirde calisiyo ama ozelde bizm de banka yani biraz kati simdilik hic umut yok 9 ay falan oldu evleneli yeni evli sayilirlar yani uzucuuu.. Onlar da haliyle cocuk dusunemiyo bi suree...

Çok güzel bir haber buuu:)) Keşke hiç kimse o durumda kalmasa

Maşallah bu gidişle 4 e yakın olur ya da geçer belki bebişin
ciddi misin 5 haftada olur mu o kadar doktor demedi bişey bunla ilgili aldığım kıyafetler olmaz o zaman

oy maşallah ben 2400 doğmuşum hem de 9 ay sonunda :). haftaya biz de kontrole gitcez ne kadar oldu acaba meraktayım günler geçmiyor :)
öyle mii bende 3 kilo doğsun başka bişey istemem diodum hep bakalım 2 hafta sonra kaç olcak seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten muayene için geçmiyor günler

ahh kuzum gerçekten zor ya benimki de ta karaciğerini kadar baskı yapıor sığmıyor dedi doktor benimde tam tersi uzanınca ağrı yapıo dün evdeydim mesela çok rahatsızdım bugün işteyim iyiyim şükür sabahları zor gelsem de uyku probleminden dolayı gün içinde ii oluyorum senin bakalım belki ptesi sokarlar nst ye çünkü 29 dan beri girenler var doktor ne zaman isterse o zaman koyuyo doğumhaneye uğra yarım saat önce dedi beni bi heyecan sardı ki sorma ya orda doğuma gelen bağıran çağıran varsa psikolojim bozulur valla evde olunca girersin dimi kk ya haber ver bize de bakalım ne diyecek sana?

aynı durumdaymışız dün bende rapor almak için doktora gittim . doktorumuz biraz kilonuz fazla dedi moralim bozuldu baya 2100 gr olmuşuz bizde. böyle giderse normal doğum zor dedi

ay deme öyle canım ya daha elbiseleri yıkanmadı beşiği alınmadı eksiğimiz var hala bende ramazan bitsin bayram tatilimizden sonra geleleim diorduk oğlum söz verdi vakitsiz gelmicek ben 23 haziranda gircem canım benden önce girecek olan varsa bildirsin nasıl yapılıyor çok merak ediyorum doğrusu dün doktorla 20-21 temmuz dioduk dur bakalım belki 18inde gelir seninki diyince yok yok geç geldin dedim o da anladı demekki erken geleceğini

anatkh018 maşallah kocaman olmuşsunuz boyu uzun olacak galiba senin bebişin :)) Sağlıkla gelsin inşallah
evet canım doktor da dedi sana değil babasına çekmiş diye o yüzden aldığım hastane çıkışı olmicak galiba çünkü onlarda 52cm yazıodu en büyüğünde

Evet uzaninca da sorun oluyo saga sola donuncee dee ama olsunduuu... Bebislerimiz saglikliydiii

Bilmiyorm canm bi sey demedi gecen sefer ama sokar mi bilmiyorm nstye.. Kiz alisiriz fena mi bagris cigrisa bagirmadan dogurulur mu hemmm
Internettebhep sey diyo ama son haftalar gelisim tamamen tamamlaninca kilo alimi yavaslar hatta durur diyo, yani illa ayni hizla kilo alcak diye bi sey yok sanirim ama yasayip gorcezz insallahh...

Girerm tabi canmmm ben burda hep telden giriyorm zaten evde daha rahat girerm

Kızlar sezeryan mi düşünüyorsunuz normal mi
Kesinlikle normal düşünüyorum. Sağlığı yerinde olanlar bir sıkıntısı olmayan herkes normal düşünmeli bence. Benim ilk de normaldi ve bütün başıma gelecekleri bilmeme rağmen ikinciyide BECEREBİLİRSEM normal istiyorum. Allah ın izniyle

Ay maşallah ne güzel bi mutluluk anne için :) 3. İçin çok bile ara vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…