Ben hissetmedim ama facebookda baya paylaşım yapılmış. Allah'ım beterinden korusun
Gunaydin cnm burda oldu bursa cogu kisi sarsintiyla uyanmis. Korktuk bende sarsintiyla uyandim. Allah korusun herkesi. Bu korkulari cok yasadk.
Günaydın. Biz İstanbul'dan hissettik. Bursa/Gürsu merkezliymiş. Geçmişler olsun.
Hepimize geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepimizi.Aynen canm bende onunla uyandım 7.10 geçe gibiydi. Çok korktum. Eşimin yanına gittim hemen avize sallanmıyo olmamıştır geri yat diyo. Valla dedim sallandık.
.ay cnmmmmmm çok sevindim. Allah nasılda ayarlamış yaaaa.boşuna üzüldün o kadar.ne edersek edelim, hep olacak olanbaşımıza geliyor, allah herseyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...Bu arada hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Eş durumumuz oldu, eşim benim yanıma atandı. O kadar mutlu olduk ki hiç beklenmeyen bir şeydi nasıl oldu anlamadık. Normalde olmuyor ama bizim durumumuzdaki herkesi kabul etmişler. Daha önce dava açıp kazananlar vardı bizim durumumuzda belki onu mu düşündüler bilemiyorum.
Hatta önce zorunlu görev kadroları açıklandı eşimin memleketi vardı içlerinde sevindik fln yabancı yere gitmicek diye. Eş durumuna ihtimal bile vermiyorduk. Sonra eş durumu olduğunu öğrenince haftalarca sevindikhiç hayatımda bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum. Allah kimseyi eşinden ayrı düşürmesin çocukla birlikte, herkes bir arada olabilsin inşallah. Özellikle de şu doğum yapacağımız dönemde eşimize en çok ihtiyacımız olduğu zaman ve birlikte yaşamamız gereken günler.
kelebek.hill günaydın canım dün doktor randevum vardı bebişimi gördüm kilomuz 2400gr boyumuz 49cm 32 hafta çalışabilir raporumu da aldım işteyim yani 23 haziran da tekrar bekliyor nst ye gircem o gün nasıl bişey bilmiorum ama çok heyecanlıyım sende ne var ne yok görüşmeyeli?
Halkaten hiç bir şey anlaşılmıyor boşluğu çekmiş gibi. Diğer foto çok tarlış ama dudaklar falan nasıl belliKizlar dun bahsettigim hic bisey anlasilmayan ultrason fotosu
Oyyy maşallah,canım sen bu gidişle temmuzuda beklemiceksin gibi geliyo bana. Nerdeyse 1-2 haftası kalmış kendini tamamlamasına.valla maşallah. Nst de sancın çıkarsa haberimiz olsun, vu gidişle ilk doğuran sen olcaksın...kelebek.hill günaydın canım dün doktor randevum vardı bebişimi gördüm kilomuz 2400gr boyumuz 49cm 32 hafta çalışabilir raporumu da aldım işteyim yani 23 haziran da tekrar bekliyor nst ye gircem o gün nasıl bişey bilmiorum ama çok heyecanlıyım sende ne var ne yok görüşmeyeli?
Halkaten hiç bir şey anlaşılmıyor boşluğu çekmiş gibi. Diğer foto çok tarlış ama dudaklar falan nasıl belli
Benm ultrasonlarda artk sadece kafasi var ama yuzu, agzi seciliyo baya baya seninkinden hakkaten pek bi sey anlasilmiyo
Bu arada hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Eş durumumuz oldu, eşim benim yanıma atandı. O kadar mutlu olduk ki hiç beklenmeyen bir şeydi nasıl oldu anlamadık. Normalde olmuyor ama bizim durumumuzdaki herkesi kabul etmişler. Daha önce dava açıp kazananlar vardı bizim durumumuzda belki onu mu düşündüler bilemiyorum.
Hatta önce zorunlu görev kadroları açıklandı eşimin memleketi vardı içlerinde sevindik fln yabancı yere gitmicek diye. Eş durumuna ihtimal bile vermiyorduk. Sonra eş durumu olduğunu öğrenince haftalarca sevindikhiç hayatımda bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum. Allah kimseyi eşinden ayrı düşürmesin çocukla birlikte, herkes bir arada olabilsin inşallah. Özellikle de şu doğum yapacağımız dönemde eşimize en çok ihtiyacımız olduğu zaman ve birlikte yaşamamız gereken günler.
ciddi misin 5 haftada olur mu o kadar doktor demedi bişey bunla ilgili aldığım kıyafetler olmaz o zamanMaşallah bu gidişle 4 e yakın olur ya da geçer belki bebişin
öyle mii bende 3 kilo doğsun başka bişey istemem diodum hep bakalım 2 hafta sonra kaç olcakoy maşallah ben 2400 doğmuşum hem de 9 ay sonunda :). haftaya biz de kontrole gitcez ne kadar oldu acaba meraktayım günler geçmiyor :)
Canmmm girmiyordun bu aralarrr... Oy masallah kuzuna yaaane guzel serpilmis boyu da uzun olcak sanirimm.. Allah saglik sihhatinizi daim eylesin canm benm..
Nst yi ben de sadece duydum tabi nasil bi sey bilmiyoruz henuzzz..Sen bi gir de tecrubelerini paylas bizimlee
Ben de iyiym canm sukur, pazartesi gidecez biz izin raporu alcaz, yani bu hafta son haftamiz, sagligimz da yerinde sukurrama agrilarm baya artti tabi baya baski hissediyorm asagiya dogru, kasiklarm sanciyo az bi ayakta kalsamm.. Gece uykulari zaten bi oyle bi boyle derken geciyo sabah oluyo valla.. Ama saglikli olsn da bebeklerimiz buna cok sukurr
aynı durumdaymışız dün bende rapor almak için doktora gittim . doktorumuz biraz kilonuz fazla dedi moralim bozuldu baya 2100 gr olmuşuz bizde. böyle giderse normal doğum zor dedikelebek.hill günaydın canım dün doktor randevum vardı bebişimi gördüm kilomuz 2400gr boyumuz 49cm 32 hafta çalışabilir raporumu da aldım işteyim yani 23 haziran da tekrar bekliyor nst ye gircem o gün nasıl bişey bilmiorum ama çok heyecanlıyım sende ne var ne yok görüşmeyeli?
Allah kısmet edersenormal istiyorum, burdaki çoğu kişide normal bklicek.Kızlar sezeryan mi düşünüyorsunuz normal mi
ay deme öyle canım ya daha elbiseleri yıkanmadıOyyy maşallah,canım sen bu gidişle temmuzuda beklemiceksin gibi geliyo bana. Nerdeyse 1-2 haftası kalmış kendini tamamlamasına.valla maşallah. Nst de sancın çıkarsa haberimiz olsun, vu gidişle ilk doğuran sen olcaksın...
evet canım doktor da dedi sana değil babasına çekmiş diyeanatkh018 maşallah kocaman olmuşsunuz boyu uzun olacak galiba senin bebişin :)) Sağlıkla gelsin inşallah
ciddi misin 5 haftada olur mu o kadar doktor demedi bişey bunla ilgili aldığım kıyafetler olmaz o zaman
öyle mii bende 3 kilo doğsun başka bişey istemem diodum hep bakalım 2 hafta sonra kaç olcakseni çok iyi anlıyorum canım gerçekten muayene için geçmiyor günler
ahh kuzum gerçekten zor ya benimki de ta karaciğerini kadar baskı yapıor sığmıyor dedi doktor benimde tam tersi uzanınca ağrı yapıo dün evdeydim mesela çok rahatsızdım bugün işteyim iyiyim şükür sabahları zor gelsem de uyku probleminden dolayı gün içinde ii oluyorum senin bakalım belki ptesi sokarlar nst ye çünkü 29 dan beri girenler var doktor ne zaman isterse o zaman koyuyo doğumhaneye uğra yarım saat önce dedi beni bi heyecan sardı ki sormaya orda doğuma gelen bağıran çağıran varsa psikolojim bozulur valla evde olunca girersin dimi kk ya haber ver bize de bakalım ne diyecek sana?
Kesinlikle normal düşünüyorum. Sağlığı yerinde olanlar bir sıkıntısı olmayan herkes normal düşünmeli bence. Benim ilk de normaldi ve bütün başıma gelecekleri bilmeme rağmen ikinciyide BECEREBİLİRSEM normal istiyorum. Allah ın izniyleKızlar sezeryan mi düşünüyorsunuz normal mi
Ay maşallah ne güzel bi mutluluk anne için :) 3. İçin çok bile ara vermişsinDoktorlar,illede kafamızda soru işaretleri bırakacak ya,artık kafama takmıyorum bende.Benim ikinci bebeğimde 4 kilo doğdu ve normal doğum yaptım.Kısmet olursa bu sene üniversiteye başlıyacak.İlk bebeğim ise 3.250 olarak ve normal doğum oldu.o da tıp okuyor ve hedefi kadın hastalıkları uzmanlığıdır :) şimdiden tembihliyorum onu,sen sakın böyle davranma hastalarına diye :)
normal isterim ben de tabi inşallah bir sorun olmazsa :) sağlıklı gelsinler deKızlar sezeryan mi düşünüyorsunuz normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?