2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Seninki baya baya ilerden mi gidiyo nedir:) maşallah Sübhânallah :)

Kızlar uyku seti nevresim seti aldınız mı?
Aldım canım kendımıze de minnoşa da TAC tan ilk hamileliğimde beyaz sermiştım utusu ayrı kırlenmesı ayrı hemen kırısması ayrı o yuzden bunda 3 boyutlu gıbı olandan aldım
Magazadan begendım sonra n11 den cok daha uyguna aldım

Karnına 2 aparat bağlayıp kalp atışını dinliyorlar cnm bide son dönemlerde Sancı girdiğinde bastığın bi Düğme var gerçi biz hissetmesekte makine sancıyı ölçüyo

aynı durumdaymışız dün bende rapor almak için doktora gittim . doktorumuz biraz kilonuz fazla dedi moralim bozuldu baya 2100 gr olmuşuz bizde. böyle giderse normal doğum zor dedi
aa öyle mi dedi benim doktor çok sevindi ohh maşaAllah falan dedi benim sezeryan olcak ondan mı acaba? ama üzülme yani minicik doğmasındansa kilosu yerinde doğması daha güzel dün bi tane kadın vardı hasta Allah yardım etsin çok kiloluydu kadın ama bebek inanırmısın memesi kadardı süreki de ağlıodu çok üzüldüm ona erken doğmuştu sanırım
evet sağlıklı olsun da ağrısına alıştım artık yokluğunu ararım doğumdan sonra ay yok kız tansiyonum yükselir benim sancılanırım doğuma alırlar sonra beni erken doğmesindan korktuğumdan değil de bebeğimi küveze koymasınlar bi tek ondan korkarım tamam bizimkide öyle olsun tamamkasın gelişimi ve dursun fazlasından korkarım ben ideal olsun bebeğim arkadaşlarım 55-60cm doğar seninki dio öyle mi ben pcden girion sanıodum ben telde rahaat yazamıorum bildirimi açamıorum dün girdim hay lanet olsun dedim kapattım

Karnına 2 aparat bağlayıp kalp atışını dinliyorlar cnm bide son dönemlerde Sancı girdiğinde bastığın bi Düğme var gerçi biz hissetmesekte makine sancıyı ölçüyo

Anladmm.. Sanciyi da kendi olcuyor yani ilginc bi alet iste bakalm ins guzelce rahat icinde olduklarini duyariz bebislerimizin

Aynen canm ya hatta bu gobek inince cok garipsicez bi sure bence sanki hep boyleydim gibi
Aman Allah korusun vaktinde dogsun bebeklerimiz insallah canmm...

Aynen canm sorun olmaz merak etme olsa zaten dr un her hafta goruyor yani o soyler, boyu da kilosu da tamamlaninca yavaslar ya da durur bence de sonra belki coger gelisimi icn beklenir daha da olmadi igne vurur dogurturlar artk seni yani saglik olarak hic bi sorun kaladigini goruncee aman hayirlisiyla sagliklica doguralm daa ne zman nasil olcagini Allah bilir..

Yok kiz mecbur telden giriyom yani bilg da kaydi kaliyo ya hep gorunuyo bizim bilg lar istemiyorm o yuzdenn

Kızlar dun kontrolde baktı dr bu sefer de bebek yan durmuş cok komık bu yaaa, esım bızım kızımız oldugu bellı dedıdr bu pozısyon sana cok rahatsızlık verır dedı gercekten oyle. Bu hafta 33. Haftamız 13 kilo aldımm cok mu oldu yavvv daha 6 hafta varrr

Hayirli olsun bu geçtiğimiz kurada mi yerlesti ,nereye atandı

Dün ilk iftar heyecanı , telasi , misafirim de vardı kendimı o kadar yordum ki anlatamam. Yorgunluğum geçmemiş hala. Sabahta deprem , bomba ...

Aynenn büyük ihtimal doktorun anladı.Birde o dediği en geç tarih,senin sıpa erken gelmeyide seçebilir. Bana kalırsa ramazan falan dinleme,sen eksiklerini tamamla,kıyafetleri yıka ütüle artık,temmuz başı herşeyin hazır olsun. Gelişimi gayet iyi çünkü,kendini tamamlarsa birde çıkmaya kalkarsa elin ayağın birbirine girmesin.

Bu gunlerı cok ozleyeceğim yaaa surekli elim karnımda hareket etmesıne cok alıştımmmm muthıs bır duygu buu

Ben 32. Hafta 13 kilo azcicik fazla alms olabilirz ama oyle abartili da degil yani amannn...

Yaramaz kiza bak sen yaaa yan durma keyif yapiyo... Ya ben de bazen direk idrar torbamda hisseidyorm cidden yani bi sn icinde tuvaletim geliyor acayip his zaten anlarsiniz da.. Icimizdeki hareketleri gercektenn cok tatliii

Yan duruyor benimki de ne zamandır.
Dönmeye de niyeti yok sanki, daha erken gerçi 30dayım ben.

iner inşaAllah hemen göbek hastaneye gelenlerin hep duruyordu göbüşleri ya benim sezeryan olcak canım sancı iğnesi falan vurmasın bana yanlışlıkla amin hayırlı zamanda gelsin bebeklerimiz tam gelişimleri oluşsun öyle gelsinler ben geçmişi ara ara siliyorum görmesinler naptığımı

be en iyisi kıyafetleri bu hafta halledim bi sonraki kontrole hazır olsun herşey belli mi olur geliverir ramazan bize uğramadı bu sene maalesef doktora sorim dedim duymamış olim dedi korkudan yok yok tutmuorum da bi size danışim dedim sadece hep bu çevre baskısı

Ben dün tuttum, rahat geçti.
Bir daha ne yaparım bilmiyorum, belki ara ara tutarım.
Bende tutuyorum Allah a şükür bir sıkıntım olmadı ama doktor tavsiye etmiyorum dedi. Bende bikaç gün tutup tekrar doktora gidiyim bi bakıyım sıkıntı varmı diye düşündüm.

Bende tutuyorum Allah a şükür bir sıkıntım olmadı ama doktor tavsiye etmiyorum dedi. Bende bikaç gün tutup tekrar doktora gidiyim bi bakıyım sıkıntı varmı diye düşündüm.

Ben ona cesaret edemedim ya üstüste tutmaya.
Doktoruma oruç tutuyorum diye kontrole gitsem beni ne yapar bilmiyorum, 2 lafından biri beslenme.
Yoğun olmadığım günler tutayım diyorum ben de bakalım.

Allah kolaylık versin, kabul etsin.

Canikom hazırla hazırla,seni strese sokmayayım ama,benim seninle aynı durumda olan bir arkadaşım var,geçen sene bu zamanlar doğum yaptı,Kalp ritm bozukluğu ,yıllardır çekiyor,haliyle çok kontrollü bir hamilelik yaşamak zorunda kaldı. Onun gelişimi önde de değildi üstelik,normal geliyordu gelişimi. Temmuz sonu agustos başı gibi doğumu olacaktı. Tam 36 haftasını bitirdi,belinde ciddi ağrılar oluşmuş,birde tansiyonu yükselmiş. Hemen doktoruna görünmüşler tabi. Daha 4 hafta var,ohoooo evde bir dünya iş var,kızcağız badanacı tutmuştu evde badana yaptırıyordu. Kendine doğru düzgün lohusalık bile alamamıştı. Bebeğin kıyafetleri yıkanmamıştı bile. Sonra Doktor bunu görür görmez,senin yaşadığın o bel ağrıları doğum sanıcısı canım demiş,bebek geliyor. Doğum yoluna girmeden hemen almamız lazım ve tansiyonuda o sırada çok sıkıntıda. Sabah 9 da muayene oluyor,öğlen 12 de doğuma alıyorlar,direk sezeryan. Hemşirelere yalvarmış,durun nolur kendimi bir temizliyeyim diye. Saat 1 de görmeye gittik bebişi,amanınnnn pembiş pembiş,az cırlamıyordu. Buruşuk suratlıydı. Anası gibi cıyaktı(Tabi o duymasın ),Çocuk kendini hazırlamış,50 cm e 3200 gr doğru ve küvese bile alınmadı,sarılık dahi olmadı. Yani bu cocuklar doğum anlarını kendileri belirliyor ona eminim ,tam 25 gün erken doğdu sıpa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…