2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende ayak tırnaklarıma ulaşamıyorum 10 günde bir pediküre gidiyorum kuaföre

Sanırım 32. haftadan sonra 2 haftada bire düşecek kontroller. Benimki 32. haftada gel dedi. Ben Bu ay sonunda gitmeyi planlıyorum.

Benimde dediğim o düşünsen 1 tane daha yani 2 tane . Şimdi ben oğlumun küçüklüğü ile ilgili birseyler söylüyorum. Eşim ben hiç hatırlamıyorum diyor. Çalışan annede aynı o şekilde oluyor. Zaman o kadar acımasız ki çok çabuk geçiyor. Ve annelik gerçekten çok farklı bir güzellikte bir olay...

ilk çocuk doğunca sezaryen acısı, alışma evresi derken millet nasıl çok çocuk yapıyor diye düşünüyordum. evlat sevgisi arttıkça insan daha çok istiyor :)

İnşallah 38 de düşünüyorum sezeryanı canım

canım benim cok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

cok güzel olmuş maşallah :)

ben de bu kokulu sabunların fiyatını almıştım ama bana çok geldi 100 tane yaptırmak istediğim için.. onun kalıbını aldım kokulu taşını yapıyorum şimdi :)

ben coraplarımı şimdeden giyemiyorum :)

Günaydın.

Bugün alarm yerine depremle uyandım.

Hisseden varsa geçmiş olsun.

evet ben de depremle uyandım eşimde tam işe gidiodu deprem mi oldu dedim hayır uyu dedi meğer ben korkmıyım diye söylememiş..

süper haber canımmm cok sevindim adınıza

Kızlar sezeryan mi düşünüyorsunuz normal mi

kısmet olursa inşallah normal

100 adet icn pahali evet canm ben 40 tane yaptiriyorm, bi de burda bi tanidik yapiyor, azcik daha indirim yapti sagolsnn..

canım rapor alırsın çok ihtiyacın olursa. Ben de çalışamazsam 37.haftaya kadar rapor alacağım sonrasında yapacak bir şey yok. 2 aylık bebişi bırakıp işe gidemem ya...
32. haftadan sonra rapor alınsa mesela bir kaç günlük izinden kesiliyor mu

Okulumda eylülde doğum yapıp ağustosa denk gelen doğum öncesi izinleri kullanan var bakalım göreceğim ben de inşallah kullanırım

yüzü yukarı bakacak şekilde yatmış annesi. yukarıdaki ultrason fotosunda. agzı da biraz açık gibi :)

Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Ayyy maşallah ne güzel bir foto

Herşeyin güzel olmasına çok sevindim canım sonuna kadar böyle gider inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…