Hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin canım. Bende dua ediyorum bari 34-35 haftayı göreyim diye.allah gölümü biliyor ya ben de 36. haftada doğurmak istiyorum..
Bende ayak tırnaklarıma ulaşamıyorum 10 günde bir pediküre gidiyorum kuaföreGunaydinn bende de oluyo ara ara kasik agrisi ama daha buyuk sikayetim cati agrisi yatakta donerken merdiven cikarken bazen adimlarimi buyuk attigimda bile tutuyo ..ve artk bacak bacak ustune atamiyom bacaklarimi dun uzaturken elimle destek aldm yaslilar gibi :)olacak bunlar hatta bi aay sonra coraplarimizi bile giyemicez ama deger bebislerimize
Sanırım 32. haftadan sonra 2 haftada bire düşecek kontroller. Benimki 32. haftada gel dedi. Ben Bu ay sonunda gitmeyi planlıyorum.maşallah Temmuz ortasında doğumlar başlayacak galiba. zaman yavaş geçiyor derken neredeyse bitiyor.
sezaryen düşünenler kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kızlar? 38 - 39 -40 mı?
hasta olanlara acil şifalar versin Rabbim. güzel haberler alanlara maşallah.
dr kontrolü iki haftaya düşen var mı?
1 çocuk olur herhalde diye geçiyordu aklımdan. Bakalım kucağıma alınca,bu güzel oldu bitane daha mıyapsak diyecek miyim bilmiyorum. Öyle bir fikrim olsada,herhalde hemen yapamam,oğlumun vaktinden almak istemiyorum. Belki daha sonra.
ilk çocuk doğunca sezaryen acısı, alışma evresi derken millet nasıl çok çocuk yapıyor diye düşünüyordum. evlat sevgisi arttıkça insan daha çok istiyor :)1 çocuk olur herhalde diye geçiyordu aklımdan. Bakalım kucağıma alınca,bu güzel oldu bitane daha mıyapsak diyecek miyim bilmiyorum. Öyle bir fikrim olsada,herhalde hemen yapamam,oğlumun vaktinden almak istemiyorum. Belki daha sonra.
maşallah Temmuz ortasında doğumlar başlayacak galiba. zaman yavaş geçiyor derken neredeyse bitiyor.
sezaryen düşünenler kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kızlar? 38 - 39 -40 mı?
hasta olanlara acil şifalar versin Rabbim. güzel haberler alanlara maşallah.
dr kontrolü iki haftaya düşen var mı?
ben kararsız kaldım. dr ne der acaba?İnşallah 38 de düşünüyorum sezeryanı canım
canım benim cok geçmiş olsun acil şifalar inşallahCiddi cidddi. Kanda enfeksiyon cikti. Ust solunum yollari enfeksiyonu dedi. Bogaz tahris. İltihap var. Burnumdan irin akiyor. Kulaklarim duymuyor. Sesim cikmiyor. Neden bu kadar kotu olmusum diye sordum. Alerjik olabilir dedi. Sadece soguk su ictim dedim,nasil bu kadar buyudu ki. Zaten hamilelikten nefes alamiyorum. Simdi tum yollar kapali nefes alamiyorum. 3 gun rapor verdi. Napcam evde dedim yaaaa. İs yerine gidip pc mi aldim. En azindan islerimi takip ederim. Nefes alamadigim icin tikaniyorum zaten uyuyamiyorum. Offf cok kotu oldu bu coooook. Bogazim oksurdukte bin beter oluyor. Allah herkese sifaaa versin. Hastaligin her turlusu cok zor.
Eki Görüntüle 1842989
kızlarrrr dun babyshowerı yaptım. oyle oyundur kalabalıktır mekan tutmadır fln yapmadım. evde samımı bır grupla oldu pek heveslı de degıldım ama cokkkkkk guzel oldu! guzel bır anı oldu bana... gorusemedıgım arkadaslarımla gorusmus oldum. farklı cevreden arkadaslar bıguzel kaynastılar. muhabbetın yemenın dıbıne vurduk.herkes ısın ucundan tuttu hatta mısafır gıbıydım. temızlıgı bı gun onceden kızkardeslerım hallettı. yemek ısını de yıne kardes gorumce anneler hallettı. yorulmadan keyıflı moral dolu bır gun gecırdım... hevesı olana tavsıye ederım.
32. hafta raporumu aldım. kontrolüm 31+4deydı 32 olmadan veremem dedı mecbur bırdaha gıttık ve aldım raporumu. bnm gıbı gec olmasın erken olsun fln demeyın 32. hafta ıcınde gıdın. 1 temmuzda da yanı bayram tatılının basladıgı gun ızne ayrılıyorum.snr da kızımı bekleyecegım....
bu arada diş tellerim vardı benım. bılen bılır ıgrenctırrr ve ben artık hem cok sıkılmıs hem cok cılesını cekmıs hemde dogumdan once cıksın ıstıyordum. doktorum bu sefer onay verdı. 10gun snr tamamen kurtulacagımmm! bu bnm ıcın cıdden sahane bır haber!
bu sefer haberler kızımdan degıl bendendi.. haftanız guzel gecsın anneler... opuldunuz..
Kizlar hastane icn bu kokulu sabunlardan yaptircam dagitmak icn de bebk arabasi seklinde sepet alicam, bi de cikolata gibi bi sey, baska bi sey dusunmuyorm ben acikcasi sonrasinda mevlut falan yaparsam insallah orda biraz cicili seyler yaparm... Hastaneye cok gelen olmaz zaten bizim, zaten de cok istemem acikcasi rahat etmeliyz kziimla orda onemli olan buu bencee
Gunaydinn bende de oluyo ara ara kasik agrisi ama daha buyuk sikayetim cati agrisi yatakta donerken merdiven cikarken bazen adimlarimi buyuk attigimda bile tutuyo ..ve artk bacak bacak ustune atamiyom bacaklarimi dun uzaturken elimle destek aldm yaslilar gibi :)olacak bunlar hatta bi aay sonra coraplarimizi bile giyemicez ama deger bebislerimize
Günaydın.
Bugün alarm yerine depremle uyandım.
Hisseden varsa geçmiş olsun.
Bu arada hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Eş durumumuz oldu, eşim benim yanıma atandı. O kadar mutlu olduk ki hiç beklenmeyen bir şeydi nasıl oldu anlamadık. Normalde olmuyor ama bizim durumumuzdaki herkesi kabul etmişler. Daha önce dava açıp kazananlar vardı bizim durumumuzda belki onu mu düşündüler bilemiyorum.
Hatta önce zorunlu görev kadroları açıklandı eşimin memleketi vardı içlerinde sevindik fln yabancı yere gitmicek diye. Eş durumuna ihtimal bile vermiyorduk. Sonra eş durumu olduğunu öğrenince haftalarca sevindikhiç hayatımda bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum. Allah kimseyi eşinden ayrı düşürmesin çocukla birlikte, herkes bir arada olabilsin inşallah. Özellikle de şu doğum yapacağımız dönemde eşimize en çok ihtiyacımız olduğu zaman ve birlikte yaşamamız gereken günler.
Kızlar sezeryan mi düşünüyorsunuz normal mi
canım benim cok geçmiş olsun acil şifalar inşallah
cok güzel olmuş maşallah :)
ben de bu kokulu sabunların fiyatını almıştım ama bana çok geldi 100 tane yaptırmak istediğim için.. onun kalıbını aldım kokulu taşını yapıyorum şimdi :)
ben coraplarımı şimdeden giyemiyorum :)
evet ben de depremle uyandım eşimde tam işe gidiodu deprem mi oldu dedim hayır uyu dedi meğer ben korkmıyım diye söylememiş..
süper haber canımmm cok sevindim adınıza
kısmet olursa inşallah normal
100 adet icn pahali evet canm ben 40 tane yaptiriyorm, bi de burda bi tanidik yapiyor, azcik daha indirim yapti sagolsnn..
32. haftadan sonra rapor alınsa mesela bir kaç günlük izinden kesiliyor mucanım rapor alırsın çok ihtiyacın olursa. Ben de çalışamazsam 37.haftaya kadar rapor alacağım sonrasında yapacak bir şey yok. 2 aylık bebişi bırakıp işe gidemem ya...
Gecmis olsun cnm Nasil oldun daha iyisindir umarimVerdi ilaçantibiyotik alıyorum, valla düne göre daha iyiyim. Mutlaka git doktora bu kadar sürmesi bile kötü aslında. Ve bol bol dinlen
Okulumda eylülde doğum yapıp ağustosa denk gelen doğum öncesi izinleri kullanan var bakalım göreceğim ben de inşallah kullanırımGunaydın Canım bence yanlış biliyor. Bizim mudur bize bir yazı atmıştı . Aktarılamaz yazıyordu. Tabii temennimiz aktarılmasından yana. Bunun için uğraşacağım. Bimere yazı yazacağım. Onlar maillere dikkat ediyor. Yazıdada doğumu teşvikten bahsetmek lazım. Tesvik ediyoruz diyorlar. Aktarmamıza izin vermiyorlar
yüzü yukarı bakacak şekilde yatmış annesi. yukarıdaki ultrason fotosunda. agzı da biraz açık gibi :)Eki Görüntüle 1843130
Ben de hiç anlayamıyorum artık, zaten siyah beyaz prk anlaşılmıyor. En sonki fotoğraf bu mesela :))
Maşallah kızçene annesi boyu kilosuntan ideal :) şimdi tam büyüme zamanları bir dahaki kontrole gittiğinde kilosuna inanamayacaksın inşallah :))
Hayırlı olsun ne iş yapıyorsunuz canımevet son kura da yerleşti İstanbul'a atandı ben Kadıköy'deyim o Maltepe'de yakınız çok şükür :)
yüzü yukarı bakacak şekilde yatmış annesi. yukarıdaki ultrason fotosunda. agzı da biraz açık gibi :)
evet canım 32. haftadan sonra yani çalışabilir raorundan sonraki tüm izinler kesiliyor.32. haftadan sonra rapor alınsa mesela bir kaç günlük izinden kesiliyor mu
Ayyy maşallah ne güzel bir fotoBiz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
teşekkür ederiz canım araştırma görevlisiyim ben doktoraya devam ediyorum bir taraftan da bebekle nasıl olacak korkmuyor değilim ama çok çocuk istiyordum üstesinden gelebilirim inşallah :)Hayırlı olsun ne iş yapıyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?