Kiz birden sönersek pörsümüş tavuk gibi oluruz buruş buruş ayy igrennccc korse almaliyiz bence pörsümemek icin ben bi bakiniyim korselereHahaahahahasaka yapiyorm kiz zatenn...
Hemen sonme hayal olur canm biraz hem alistira alistira sonsun iste daha iyi sok olmayalm
Hayirlisiyla saglikla gelsn canm hepimizin bebegi deeebana da nedense temmuz sonuna dogar gibi geliyor benm kizim daa..
İnş cnm hepimizin Güzelce geçsin bitsin alalım artık kucagımıza evde tek sıkılıyorum :)Ayyy maşallah ne güzel bir foto
Herşeyin güzel olmasına çok sevindim canım sonuna kadar böyle gider inşallah:)
1300ü geçer bile cnm :)Masallah sübhanallahpek yakisikli cikmis canim benim ya cok sukur herseyin normal cok sevindim. Demek bende 14undeki randevuma gittigimde kilosu 1300u bulucak cok sukur. En son 750gramla birakmistim cocugumu nerdeyse iki kati almis olucak heralde masallah of zaman gecsede gorsem oglusumu kiskandim
SÖNMEYECEĞİNİ BİLİYORUM ZATENHahaahahahasaka yapiyorm kiz zatenn...
Hemen sonme hayal olur canm biraz hem alistira alistira sonsun iste daha iyi sok olmayalm
Hayirlisiyla saglikla gelsn canm hepimizin bebegi deeebana da nedense temmuz sonuna dogar gibi geliyor benm kizim daa..
Cnm masallah kuzuya ya pek seker haberler de cok guzel cok sukur insallah boyle devam edersiniz doguma kadar :)Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Merak etme canım en nihayetinde bir programdan yola çıkarak olasıkta bulunuyor ultrason cihazı. Benim dr bazen 2 farklı ultrason cihazı kullanıyor. O tarihler hemen değişiyor.Kizlar bisey soracam sizlere hani ultrasonda doktor bas cevresini bacak boyunu karin cevresini olcuyo ya benim kizn her yeri farkli haftada sanki sizde de boyle durumlar var mi mesela genelde hep bas cevresi ve bacak boyu bir hafta geriden gelio bi tek karin cevresi haftasinda cikio desem yeridir
m kiz bi korse nbb den bogazimin altina kadar cikiyor. Ama o kadar dar ki ona nasil sigarim bilmiyorum.Kiz birden sönersek pörsümüş tavuk gibi oluruz buruş buruş ayy igrennccc korse almaliyiz bence pörsümemek icin ben bi bakiniyim korselere
Canim ya benim de sadece kafasi regl tarihimle ayni cikiyor. Geri kalan her yeri 1 hafta geri cikiyor. Valla benim bebegimde down sendromu yuksek diye endise ediyorum ozellikle fl boyunu ama dr cok rahat. Sana benzemistir senin de boyun kisa dedi:) testlerin iyiyse takma kafaya...Kizlar bisey soracam sizlere hani ultrasonda doktor bas cevresini bacak boyunu karin cevresini olcuyo ya benim kizn her yeri farkli haftada sanki sizde de boyle durumlar var mi mesela genelde hep bas cevresi ve bacak boyu bir hafta geriden gelio bi tek karin cevresi haftasinda cikio desem yeridir
Asya bence cok guzel...Kızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.
asya güzel. başak biraz tehlikeli bir isim dalga geçilebilirlik açısındanKızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.
Teşekkür ederimAsya bence cok guzel...
Tsk ederimasya güzel. başak biraz tehlikeli bir isim dalga geçilebilirlik açısından
Iki isim arasında kalsam Asyayi tercih ederdim:)Tsk ederim
Tsk ederim kızlar.evet iki isim arasında kaldık.ben asyayı da beğendim eşim de başak çok beğeniyor.peki kız anneleri neler koyacak farklı fikirlerde verebilirsiniz.hIki isim arasında kalsam Asyayi tercih ederdim:)
ben de asya istiyorum ama eşim ikna olmuyorTsk ederim kızlar.evet iki isim arasında kaldık.ben asyayı da beğendim eşim de başak çok beğeniyor.peki kız anneleri neler koyacak farklı fikirlerde verebilirsiniz.h
Kızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.
Saol canımcım,iyiym daha iyiyim. antibiyotik hemen fayda etti. Sabahtan buralardaydım sohbet ettik,öğlen gibi biraz uyumuşum. Daha şimdi geldim.Gecmis olsun cnm Nasil oldun daha iyisindir umarim
Maşallah yavruya,nasılda büyümüş, kız sen hani doktora görüncektin,iyi misin?Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Kizlar bisey soracam sizlere hani ultrasonda doktor bas cevresini bacak boyunu karin cevresini olcuyo ya benim kizn her yeri farkli haftada sanki sizde de boyle durumlar var mi mesela genelde hep bas cevresi ve bacak boyu bir hafta geriden gelio bi tek karin cevresi haftasinda cikio desem yeridir
Onlar baş parmaklar mı çok tatlılarrrrrrrSaol canımcım,iyiym daha iyiyim. antibiyotik hemen fayda etti. Sabahtan buralardaydım sohbet ettik,öğlen gibi biraz uyumuşum. Daha şimdi geldim.
Maşallah yavruya,nasılda büyümüş, kız sen hani doktora görüncektin,iyi misin?
Benim hiçbir değerim regl ile tutmuyor varlla, baş çevre reglimden 3 gün önce,diğerleri tam bir hafta önce çıkıyor. Hİç daha yakalayan olmadı.
eylulmasal canımmm,çok saol,yakalandık bir şifaya,dikkat edin sonradan öğrendim bayağ hasta varmış. Enfeksiyon kapmamaya çalışın. Ben normal boğaz tahrişi zannederken,ağır enfeksiyon almışım. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. Yarında evdeyim. Sonra perşembe iş.
Size benim minnağın ayaklarını gösteriyim. Çok tatlılar... Tonitş tontiş olmuşlar. Etli etli :):)Eki Görüntüle 1843449
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?