2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kiz birden sönersek pörsümüş tavuk gibi oluruz buruş buruş ayy igrennccc korse almaliyiz bence pörsümemek icin ben bi bakiniyim korselere

1300ü geçer bile cnm :)

SÖNMEYECEĞİNİ BİLİYORUM ZATEN AMA YUMUŞAK OLCAK EN AZINDAN ŞİMDİ DOKUNDAM TAŞ TAŞ SENİN Bİ DAHAKİ KONTROLÜN NE ZAMAN? BANA DA ÖYLE GELİYOR SENDE TEMMUZ ANNESİ OLABİLİRSİN HAZIRLIKLI OL ANNESİ

Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Cnm masallah kuzuya ya pek seker haberler de cok guzel cok sukur insallah boyle devam edersiniz doguma kadar :)

Kizlar bisey soracam sizlere hani ultrasonda doktor bas cevresini bacak boyunu karin cevresini olcuyo ya benim kizn her yeri farkli haftada sanki sizde de boyle durumlar var mi mesela genelde hep bas cevresi ve bacak boyu bir hafta geriden gelio bi tek karin cevresi haftasinda cikio desem yeridir

Kızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.

Merak etme canım en nihayetinde bir programdan yola çıkarak olasıkta bulunuyor ultrason cihazı. Benim dr bazen 2 farklı ultrason cihazı kullanıyor. O tarihler hemen değişiyor.

Canim ya benim de sadece kafasi regl tarihimle ayni cikiyor. Geri kalan her yeri 1 hafta geri cikiyor. Valla benim bebegimde down sendromu yuksek diye endise ediyorum ozellikle fl boyunu ama dr cok rahat. Sana benzemistir senin de boyun kisa dedi:) testlerin iyiyse takma kafaya...

Tsk ederim kızlar.evet iki isim arasında kaldık.ben asyayı da beğendim eşim de başak çok beğeniyor.peki kız anneleri neler koyacak farklı fikirlerde verebilirsiniz.h
ben de asya istiyorum ama eşim ikna olmuyor
şimdilik Rana Beyza da karar kıldık gibi.

Kızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.

asya hem daha guzel hemde ılkokulda edepsız cocuklar basak ısmıyle kolayca dalga gecebılırler canım. 1 harf degısıklıgıne bakar.. cocuklar cok acımasız ve cok edepsız olabılıyorlar... bnım fıkrım bu canım. bırde ben cıft ısım olayını cok begenıyorum ıkısınıde kullanabılırsınız..

Gecmis olsun cnm Nasil oldun daha iyisindir umarim
Saol canımcım,iyiym daha iyiyim. antibiyotik hemen fayda etti. Sabahtan buralardaydım sohbet ettik,öğlen gibi biraz uyumuşum. Daha şimdi geldim.
Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Maşallah yavruya,nasılda büyümüş, kız sen hani doktora görüncektin,iyi misin?

Benim hiçbir değerim regl ile tutmuyor varlla, baş çevre reglimden 3 gün önce,diğerleri tam bir hafta önce çıkıyor. Hİç daha yakalayan olmadı.

eylulmasal canımmm,çok saol,yakalandık bir şifaya,dikkat edin sonradan öğrendim bayağ hasta varmış. Enfeksiyon kapmamaya çalışın. Ben normal boğaz tahrişi zannederken,ağır enfeksiyon almışım. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. Yarında evdeyim. Sonra perşembe iş.

Size benim minnağın ayaklarını gösteriyim. Çok tatlılar... Tonitş tontiş olmuşlar. Etli etli :):)

O
Onlar baş parmaklar mı çok tatlılarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…