2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar valla mide yanması 30. haftada başlıyor demek ki boğazıma kadar yanıyorum. bir de bugün nedense kızım sürekli mideme vuruyor. tam göğüslerimin altı:)

ben de bu kokulu sabunların fiyatını almıştım ama bana çok geldi 100 tane yaptırmak istediğim için.. onun kalıbını
aldım kokulu taşını yapıyorum şimdi :)
Canim nasil yapiyorsun onu yav ? Detayli anlatsana. Maliyeti filan neye geliyor

Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Maşallah maşallah çok tatlı annesi hayırlısıyla kucağına al inşallah

Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Masallah sübhanallah pek yakisikli cikmis canim benim ya cok sukur herseyin normal cok sevindim. Demek bende 14undeki randevuma gittigimde kilosu 1300u bulucak cok sukur. En son 750gramla birakmistim cocugumu nerdeyse iki kati almis olucak heralde masallah of zaman gecsede gorsem oglusumu kiskandim

ayyy çok hoşşş , ne zamandır bu setlere bakıyordum küvet seti ama 99 tl den aşağı yok fiyat çok iyi . teşekkür ettim önerin için , hemen aldım.. bence kaçırmayın kızlar sizde alın

Canim nasil yapiyorsun onu yav ? Detayli anlatsana. Maliyeti filan neye geliyor
çok kolaymış aslında ama kalıplar pahalı olduğu için ben 1 tane aldım. o yüzden 1.5 saatte falan 1 tane yapabiliyorum. eminönünden taş tozu, kalıp, renklendirici ve esans aldım. orda maliyetini hesapladı zaten satıcı. 1.50 tl ye falan geliyor. kutusuyla birlikte. yapımı cok kolay belli bir oranda toz ve su karıştıyorum kağıt bardakta, biraz kıvamlanınca renklendiriciyi 2 damla koyuyorum karştırmaya devam ediyorum. sonra kalıba döküyorum bir buçuk saatte tamamen kurumuş oluyor. kalıptan çıkarıyorum. satıcı bana esansı sonrasında damlat kokusu daha kalıcı olur dedi. ben de öyle yapıcam.

Masallah subhanallah inşallah sağlıklı bir sekilde kucağına almayi nasip eder Rabbim

ben kararsız kaldım. dr ne der acaba?

Yani ben hiç normal doğum düşünmedim, direk sezeryan kararındaydım. Annem normal doğum, ablam sezeryan yaptı. Aradaki farkları anlattılar en ince detayına kadar. O yüzden doktora da pek sormadım açıkçası Umarım bebişkom zamanında gelir de planlar bozulmaz

İnşallah zamanlı gelirler. Şu anda doktor erken doğum riskin yüksek amniyo sıvısı fazıa dedikçe ödüm kopuyo erken doğucak diye. Şöyle bi 34. haftayı bi görsemde rahatlasam.
ay zamanlı gelsin inşaAllah sıvısı neden fazla oluo ki çok mu su tüketiosun acaba gerçi bana 2,5 litre su iç dedi yani ii olmasına rağmen

ifşa edicem senii ahahahhaha kelebek seni alemsin valla ben bile ismini bilmiorum millet ne bilcek ben hemen sönsün isterim göbeğimin çıkardım aklımdan kuzum tamam benim bebişim 20 temmuzda doğacak

ayyy çok hoşşş , ne zamandır bu setlere bakıyordum küvet seti ama 99 tl den aşağı yok fiyat çok iyi . teşekkür ettim önerin için , hemen aldım.. bence kaçırmayın kızlar sizde alın

Vallahi girdim ve aldım ikisini de :) Teşekkürler haber verdiğin için, baya uyguna düşmüş fiyatları

Hahaahahaha saka yapiyorm kiz zatenn...

Hemen sonme hayal olur canm biraz hem alistira alistira sonsun iste daha iyi sok olmayalm

Hayirlisiyla saglikla gelsn canm hepimizin bebegi deee bana da nedense temmuz sonuna dogar gibi geliyor benm kizim daa..

Anladim canim gene maliyetli birsey sonucta tanesi 1,5 tl ye alternatif cok aslinda degmezmis benim fikrimce :) 0,75 krs yada 1 tl filan olaymis degermiste ben pek sicak bakmadim hayatim :) sagol anlattigin icin canim benim emegine saglik

Kuvet seti 99tl ve sen cok uygun diyorsun kiz ben giderli kuvet, masrafa ve su doldurmak icin kovasini 21 tlye aldim yani şahsi olarak fikrim abartmissin bebegim nasil oldugunu gormedim setlerin filan ama ordada bebek yikaniyor benim aldigimda da sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…