Ayy masallah ya ne tatli öyle ayaklar :) çok güzel yakalamış:)Saol canımcım,iyiym daha iyiyim. antibiyotik hemen fayda etti. Sabahtan buralardaydım sohbet ettik,öğlen gibi biraz uyumuşum. Daha şimdi geldim.
Maşallah yavruya,nasılda büyümüş, kız sen hani doktora görüncektin,iyi misin?
Benim hiçbir değerim regl ile tutmuyor varlla, baş çevre reglimden 3 gün önce,diğerleri tam bir hafta önce çıkıyor. Hİç daha yakalayan olmadı.
@eylulmasal canımmm,çok saol,yakalandık bir şifaya,dikkat edin sonradan öğrendim bayağ hasta varmış. Enfeksiyon kapmamaya çalışın. Ben normal boğaz tahrişi zannederken,ağır enfeksiyon almışım. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. Yarında evdeyim. Sonra perşembe iş.
Size benim minnağın ayaklarını gösteriyim. Çok tatlılar... Tonitş tontiş olmuşlar. Etli etli :):)Eki Görüntüle 1843449
Kuvet seti 99tl ve sen cok uygun diyorsunkiz ben giderli kuvet, masrafa ve su doldurmak icin kovasini 21 tlye aldim yani şahsi olarak fikrim abartmissin bebegim nasil oldugunu gormedim setlerin filan ama ordada bebek yikaniyor benim aldigimda da sonucta
Mutfakta öyle saf saf oturuyorum, gazımız bitmiş gaz kartı da eşimde eşim de nöbetçi yarın akşam gelecek eve
Kızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.
Rahatladı teyzesi Allah a şükür darısı diğer dişlerine şuan yastıgı ve yorganıyla kavga ediyor Bi yerden bir yere sürüklüyor :Mutfakta öyle saf saf oturuyorum, gazımız bitmiş gaz kartı da eşimde eşim de nöbetçi yarın akşam gelecek eve
Minnağımla muhabbet ediyorum bir yandan kızım senin ayakların da bu kadar oldu mu diye
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun, oğluşun biraz rahatladı mı dişler gözükmeye başlayınca rahatlarmış diye duymuştum
İnşallah canım, diğerlerini sıkıntısız çabucak çıkarır inşallah.Rahatladı teyzesi Allah a şükür darısı diğer dişlerine şuan yastıgı ve yorganıyla kavga ediyor Bi yerden bir yere sürüklüyor :Ee evde yemek var mı Can'ım ya da hazır getirtebilir misin akşam için
Oğlum eskiden beşiğine koyar koymaz uyurduMinikPiranha teyzesi Öyle alıştırdım onu geçen hafta misafirliğe gitmiştik iki günlüğüne orda mecbur yanımda uyudu döndük ama oğlum bu huyunu devam ettirmeye başladı sadece bunlada kalmıyor kendini öptüre öptüre uykuya dalıyor avuçlarını açıp ellerini öptürüyor illa ona sarılarak uyucam .. Ha şikayetçi misin dersen Tabiki hayırda illa da ben varken yanımda uyumak istiyor o yüzden tekrar tek başına uyumaya alışamadı diye yastığını yorganını bir yerden bir yere sürüklüyor evde bak geldi yine dibimde uyudu
Ayy sevindim canm ya en azından yemeğin varmış şansızlığa bak orda olsam bir tencere yapar getirdim valla ne istersen
Az kaldı bak 2 ay sonra sende kuzunla beraber aşk yaşaya yaşaya uyuyacaksın ..Can'ına can katacak senin en yakın arkadaşın herşeyin olacak tatlımO da daha ana kuzusu ne yapsın :)) annesinin kokusunu çok sevmiş demek ki,
Ben eşimi öyle seve seve uyuturum evladımı nasıl uyuturum Allah bilir, sevmekten uyutmaya da bilirim
Ayy Allah razı olsun düşünmen yeter :) çok şükür var evde herşey, olmasa dışardan söylerdim Rabbim olmayanlara da versin.
Ben son günlerde yalnızlıktan çok sıkılıyorum canım yaeşim işe gitti mi fıttırıyorum resmen, evde de bir çöp kaldırmıyorum yatağım hala açık duruyor arada gidip uyuyorum bir saat falan. Senin orada arkadaşların var mı? Bir de gurbettesin daha zor olur sana. Diğer hafta ailemin yanına gideceğiz bir haftalığına onunla avutuyorum kendimi gün sayıyorum resmen yalnızlık ne zormuş
O
Onlar baş parmaklar mı çok tatlılarrrrrrr
Ayy masallah ya ne tatli öyle ayaklar :) çok güzel yakalamış:)
Okurken çok üzüldüm Servey dilerim bu bebeğini hayırlısıyla sağ salim kucagına alırsın ..bir meleğin var cennette annesi .. Düşünemiyorum bile yaşadığın o şoku sıkıntıları Allah bir daha yaşatmasınOruc konusu herkesın tercıhi tabi.
Gecen sene ramazanda ben yıne hamileydım12-13 haftalık. Oruc tuttum 14 gun ama yasadıgım halsızlıgı tarıf edemem calısıyordum. O zaman drumuz kapalıydı ve tutmanda sakınca yok dedı. 15. Gun oruc acarken corbaya kasıgı koymamla fenalasmam bır oldu. Hastaneyegıttık bebek karnımda ölmüş. Ustelik ogun değil belkı de 1 haftadır ölü karnınızda dedı artık kesınlıkle oructan dıyemıyoruz ancak etkısı oldu mu bılmem. Bebek kızdı nasıl uzuldum anlatamam zor topladım kendımı. Şimdıkı kadar haftası ilerı de değildı ustelik o yuzden bu sene hıc yeltenemedım bıle...yazmak ıstemıyordum ama cok fazla oruc muhabbetı olunca paylasmak ıstedım herkes kendı tercıh etsınn
Az kaldı bak 2 ay sonra sende kuzunla beraber aşk yaşaya yaşaya uyuyacaksın ..Can'ına can katacak senin en yakın arkadaşın herşeyin olacak tatlım
Senin yalnızlığını öyle iyi anlıyorum ki bende yalnızım bir iki tanıdık var ama burda öyle samimi arkadaş ortamı yok herkes kendi hayatında işinde gücünde ailesi olanlar aileleriyle ..oğlumdan önce kafayı yiyordum hergün ama hergün ağlıyordum ..ailemi özlüyorum çevremi özlüyorum ama dedim ya oğlum doğunca Allah a şükürler olsun yalnızlığım geçti tüm gün onunlayım benim sırdaşım arkadaşım herşeyim oldu bu minik erkek ..mesela evliliğin ilk ayları eşim işten çok geç çıkıyor diye tüm akşam ağlaya ağlaya kavga ederdim dün 11 de geldi gıkım çıkmadı ki hep geç geliyor bugünde öyle..
İnsan bir ses bir nefes arıyor ama mecbur alışıyorsun bir müddet sonra
Çok üzüldüm canım, Rabbim karnındakine hayırlı uzun güzel ömür nasip etsin güzel yazılar yazsın inşallahOruc konusu herkesın tercıhi tabi.
Gecen sene ramazanda ben yıne hamileydım12-13 haftalık. Oruc tuttum 14 gun ama yasadıgım halsızlıgı tarıf edemem calısıyordum. O zaman drumuz kapalıydı ve tutmanda sakınca yok dedı. 15. Gun oruc acarken corbaya kasıgı koymamla fenalasmam bır oldu. Hastaneyegıttık bebek karnımda ölmüş. Ustelik ogun değil belkı de 1 haftadır ölü karnınızda dedı artık kesınlıkle oructan dıyemıyoruz ancak etkısı oldu mu bılmem. Bebek kızdı nasıl uzuldum anlatamam zor topladım kendımı. Şimdıkı kadar haftası ilerı de değildı ustelik o yuzden bu sene hıc yeltenemedım bıle...yazmak ıstemıyordum ama cok fazla oruc muhabbetı olunca paylasmak ıstedım herkes kendı tercıh etsınn
Amin Amin Rabbim burda hayırlısyla doğurdum evladıma kavuştum yazdığın günü göstersinKeşke ışınlanma olayı çıksa da buradaki arkadaşlar birbirimize gidip gelsek :)
Dün akşam eşime sitem ettim sen kötü bir insan mısın neden bir sürü arkadaşın yok diye. Görüyorum iş arkadaşları hep birbirine gidip geliyor ama bize gelen yok. Biz kaç tanesinin düğününe gittik evini ziyarete gittik bize gelen bir elin parmaklarını geçmez.
Sonra da söylediğime pişman oldum, üzüldü sanki eşim. O da ben politik olamıyorum seviyorsam muhabbet ediyorum sevmiyorsam selam bile vermiyorum diyor 10 kişilik bir arkadaş grubu var onlardan da sadece bir tanesi evlionlarlansık görüşüyoruz, ikisi de bu yaz evleniyorlar onlar gelir gider işte diyor.
Allah başka dert vermesin boşluktan bunlara sarıyorum bende işte
İnşallah dediğin gibi olur kuzum, şimdiden çok seviyorum evladımı göbeğimle konuşurken bile bazen mutluluktan nefesim kesiliyor:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn amin buradaki tüm arkadaşlarımızla beraber güzel haberler vermek nasip olsun :)Amin Amin Rabbim burda hayırlısyla doğurdum evladıma kavuştum yazdığın günü göstersinannesi onu herşeyden çok sevecek tabikisi aşk bunlar asıl
Can'ım hep sıkıntıdan boşluktan sarıyoruz zaten
Ben öyleyim işte kanımın kaynamadıpı insanlarla haşır neşir olamıyorum o yüzden de biraz yalnızım galiba
Geçecek bu günler de öyle düşün
Valla ışınlanma fikri de harikaymış olaymış keşke
Dizilere falan da saramıyorum severek izlediğim tek bir dizi var o da sadece cuma akşamları oyalıyor beni
Kiz birden sönersek pörsümüş tavuk gibi oluruz buruş buruş ayy igrennccc korse almaliyiz bence pörsümemek icin ben bi bakiniyim korselere
SÖNMEYECEĞİNİ BİLİYORUM ZATENAMA YUMUŞAK OLCAK EN AZINDAN ŞİMDİ DOKUNDAM TAŞ TAŞ SENİN Bİ DAHAKİ KONTROLÜN NE ZAMAN? BANA DA ÖYLE GELİYOR SENDE TEMMUZ ANNESİ OLABİLİRSİN HAZIRLIKLI OL ANNESİ
Kizlar bisey soracam sizlere hani ultrasonda doktor bas cevresini bacak boyunu karin cevresini olcuyo ya benim kizn her yeri farkli haftada sanki sizde de boyle durumlar var mi mesela genelde hep bas cevresi ve bacak boyu bir hafta geriden gelio bi tek karin cevresi haftasinda cikio desem yeridir
Bizdede öyle derlerAminn amin buradaki tüm arkadaşlarımızla beraber güzel haberler vermek nasip olsun :)
Geçecek geçecek 56 kalmış bilene kadar çabuk geçmiş daha benim kızımın hastane çıkışı bile yok
AZ olsun öz olsun mantığındasınız eşim de öyle, ben gerekli gereksiz herkesle arkadaş olabilirim , sonradan da başım ağrır hep bu sebepten
Sen hazırlıkları tamamladın mı annesii, senin oğlan şanslı gerçi abisi var önünde onun küçülenleri hep giyer :) benim kuzenim bir çanta kıyafet ayırmış kızı 4 aylık oldu onları da alacağım istanbula gittiğimde :)) söyleyince bir sevindim ki, çaktırmadım ama kuzene, ihtiyacı olan birileri varsa onlara ver biz alırız dedim
Çocuğun yediği helal giydiği haram derler bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?