Canım benim de 10 gün ileri gözüküyor..32. haftada gittiğimde hemen hemen aynı ölçülerde olurlar belkisağol teyzesi 10 gün ilerideyiz doktorun demesine göre
Bizdede öyle derler
Ayyy ne güzel işte Bi sürü eşyası olsun Prensesinin kısmetiyle gelsin kıyafet olarak herşeyi hazır teyzesi yıkadım ütüledim çafçafla bohça yapıp sarıp sarmaladım belim kırılmıştı o günsorma valla şanslı abisinden Bi sürü şey kaldı çoğuda kullanılmamış bile ama ana yüreği dayanamadım gittim yine yeniden alışveriş yaptım valla eşim biraz kızdı ama sonra iyi yaptın ilk giyecekleri yeni olsun ayrım yapmış olmayalım Dedi :)
Bizim bir tane yan komşu var çok severler bizi ama sadece apartman koridorun da sohbet ederler eve gelip gitme huyları yok her ay rutin oğlunun eşyalarını getirir verir çoğu Zaman'da mahçup eder bizi kendi satın alır getiriren az karnımdaki kadar yanımdaki keretada şanslı buaradaaaaa anammmmmmm 2 ay biler kalmamış kız doğumaaaaa
Çokk güzel olmuş annesi :)Ayaklarımızı profil resmi yaptık,nasıl olmuş teyzeleri.
Az önce eşim geldi, çıkar bakıyım ayakalarına bakıcam dedim. Anammmmmm ayaklarıda aynı babasının ayaklarıymış. Çok güldümmmmm
Erkek olduğu için,vucudu babaya,yüzü bana benzeyecek gibi görünüyor. Birde doğsun bakalım nasıl birşey çıkçak ortaya çok merak ediyoruz.Çokk güzel olmuş annesi :)
Eee birazı sana birazı babaya benzeyecek tabi :) ikinizin de en güzel özelliklerini alır umarım :)
Biz de biz deErkek olduğu için,vucudu babaya,yüzü bana benzeyecek gibi görünüyor. Birde doğsun bakalım nasıl birşey çıkçak ortaya çok merak ediyoruz.
Valla cnm ikili uclu testleri diosan ben hicbirini yaptirmadim. Benim esimin de bacak boyu kisadir hatta dalga gecerim ben onla kizdirdigi zaman kisa bacak diye :) bense babasina cekmistir die dusunuorum insalla oyledirCanim ya benim de sadece kafasi regl tarihimle ayni cikiyor. Geri kalan her yeri 1 hafta geri cikiyor. Valla benim bebegimde down sendromu yuksek diye endise ediyorum ozellikle fl boyunu ama dr cok rahat. Sana benzemistir senin de boyun kisa dedi:) testlerin iyiyse takma kafaya...
Canım benim de 10 gün ileri gözüküyor..32. haftada gittiğimde hemen hemen aynı ölçülerde olurlar belki
Bizde kizimiza ayliz ismini dusunuyoruz ,cennette bir bahce ve ay piriltisi anlami da ,asya isminide cok begenirim otantik olur asyalarTsk ederim kızlar.evet iki isim arasında kaldık.ben asyayı da beğendim eşim de başak çok beğeniyor.peki kız anneleri neler koyacak farklı fikirlerde verebilirsiniz.h
merhaba bizde tuzlada oturuyoruz ,kontrol icin buraya yakin dragos gulen tip merkezinde cenk beye gidiyoruz ,dogum icin central park yada pendikte bir hastane ile anlasmasi varmis drumuzun ikisinden birini tercih edicez ,onun disinda tuzlada ozel gisbir hastanesi var ve tavsiye ederim temiz bir hastanedirkızlar ya özellikle istanbulda yaşayanlar yardıma ihtiyacım var. ben şu anda ağrıdayım. doğumu hep memleketimde adanada düşünüyordum fakat tayinimiz istanbula çıktı. tuzla civarında oturacağız. acaba oralarda önerebileceğiniz hastane var mı. boşuna memlekete git gel yapmasam mı diye düşündüm. ama hastaneler hakkında hiç fikrim yok. önerisi olan var mı
Cebap icin cok tesekkirler. Doğum için ne kadar alıyorlar peki şartları falan nasıl.Bizde kizimiza ayliz ismini dusunuyoruz ,cennette bir bahce ve ay piriltisi anlami da ,asya isminide cok begenirim otantik olur asyalar
merhaba bizde tuzlada oturuyoruz ,kontrol icin buraya yakin dragos gulen tip merkezinde cenk beye gidiyoruz ,dogum icin central park yada pendikte bir hastane ile anlasmasi varmis drumuzun ikisinden birini tercih edicez ,onun disinda tuzlada ozel gisbir hastanesi var ve tavsiye ederim temiz bir hastanedir
Senin yerine ben heyecan yapıyorum zaten burdaYaaa 2 aydan az kaldı, bşraz da erken gelirse 1.5 ay diyebiliriz çok heyecanlıııı
Oh ne güzel şanslı bıdıklar:) ben de vereceğim Allah kısmet ederse, kaç kere giydiriliyor ki zaten hemen büyüyor bebekler.
Komşularınız çok tatlışmışoralarda yok heralde böyle birbirine gidip gelmek misafir ağırlamak falan
Oyledir hic sikma canini.Valla cnm ikili uclu testleri diosan ben hicbirini yaptirmadim. Benim esimin de bacak boyu kisadir hatta dalga gecerim ben onla kizdirdigi zaman kisa bacak diye :) bense babasina cekmistir die dusunuorum insalla oyledir
Eee ne güzel işte bebeğin gelişimi önde gidiyor annesiKızlar benim sat a göre 28+3 , doktorun söylediğine göre 30 + 3 , ay hangisi bilemedim. Arada 2 KOCAAA hafta var :/
Bende de farklı çıkıyo cnm dert etme zaten çok hassas ölçümler net bişey değil ki sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil senin kontrol ne zamandıKizlar bisey soracam sizlere hani ultrasonda doktor bas cevresini bacak boyunu karin cevresini olcuyo ya benim kizn her yeri farkli haftada sanki sizde de boyle durumlar var mi mesela genelde hep bas cevresi ve bacak boyu bir hafta geriden gelio bi tek karin cevresi haftasinda cikio desem yeridir
Gittim de yarın kan vericem ona göre ilaç başlıcakmış falan filan iyileşim diye çaylar Ballar pekmezler meyveler şiştim walla :) toparlıcam azimliyimSaol canımcım,iyiym daha iyiyim. antibiyotik hemen fayda etti. Sabahtan buralardaydım sohbet ettik,öğlen gibi biraz uyumuşum. Daha şimdi geldim.
Maşallah yavruya,nasılda büyümüş, kız sen hani doktora görüncektin,iyi misin?
Benim hiçbir değerim regl ile tutmuyor varlla, baş çevre reglimden 3 gün önce,diğerleri tam bir hafta önce çıkıyor. Hİç daha yakalayan olmadı.
@eylulmasal canımmm,çok saol,yakalandık bir şifaya,dikkat edin sonradan öğrendim bayağ hasta varmış. Enfeksiyon kapmamaya çalışın. Ben normal boğaz tahrişi zannederken,ağır enfeksiyon almışım. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. Yarında evdeyim. Sonra perşembe iş.
Size benim minnağın ayaklarını gösteriyim. Çok tatlılar... Tonitş tontiş olmuşlar. Etli etli :):)Eki Görüntüle 1843449
Dr bana da bugün kafa 1 hafta önden gidiyo böyle kalırsa sıkıntı yok son haftalarda eğer 2 hafta önden gidicek olursa normal doğuma engel olabilir dediBenim bebiş 32 hafta kafa 36 hafta
Koca kafa nolcak
Canım benim de sat a göre 30+3 doktorun ilk söylediğine göre 29+6 idi. Ama şuan 10 gün ileride. Şeker takibi de yapıyorum canım ben belki ondan öndedir diye düşünüyorum ne kadar dikkat etsem de. E bir de eşim de ben de hem uzun boylu hem de yapılıyız genetik faktör de etkiler heraldeKızlar benim sat a göre 28+3 , doktorun söylediğine göre 30 + 3 , ay hangisi bilemedim. Arada 2 KOCAAA hafta var :/
Benimde kafa 1 hafta buyuk cikiyor gerisi haftasinda normal yani balim :)Kizlar bisey soracam sizlere hani ultrasonda doktor bas cevresini bacak boyunu karin cevresini olcuyo ya benim kizn her yeri farkli haftada sanki sizde de boyle durumlar var mi mesela genelde hep bas cevresi ve bacak boyu bir hafta geriden gelio bi tek karin cevresi haftasinda cikio desem yeridir
İkisinide koysana kiz ne guzel gonlunuz kirilmaz Asya Basak yakisiyordaKızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.
Ay korselerin hepsi oyle kiz daracik maksat icine zorda olsa sigip nefessiz kalmakBen aldi
m kiz bi korse nbb den bogazimin altina kadar cikiyor. Ama o kadar dar ki ona nasil sigarim bilmiyorum.
Hee simdi anladim uygun diyince şok geciriyordum az daha kizyanlış anlaşıldım sanırım... küvet setleri , aynı markanın ki 99 tl . civilde satılan küvet seti 35 tl. ben 99 tl ye çok pahalı dedim canım vee 35 tl ye aldım. süper bişiyyy bu bence
O da daha ana kuzusu ne yapsın :)) annesinin kokusunu çok sevmiş demek ki,
Ben eşimi öyle seve seve uyuturum evladımı nasıl uyuturum Allah bilir, sevmekten uyutmaya da bilirim
Ayy Allah razı olsun düşünmen yeter :) çok şükür var evde herşey, olmasa dışardan söylerdim Rabbim olmayanlara da versin.
Ben son günlerde yalnızlıktan çok sıkılıyorum canım yaeşim işe gitti mi fıttırıyorum resmen, evde de bir çöp kaldırmıyorum yatağım hala açık duruyor arada gidip uyuyorum bir saat falan. Senin orada arkadaşların var mı? Bir de gurbettesin daha zor olur sana. Diğer hafta ailemin yanına gideceğiz bir haftalığına onunla avutuyorum kendimi gün sayıyorum resmen yalnızlık ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?