2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yaaa 2 aydan az kaldı, bşraz da erken gelirse 1.5 ay diyebiliriz çok heyecanlıııı

Oh ne güzel şanslı bıdıklar:) ben de vereceğim Allah kısmet ederse, kaç kere giydiriliyor ki zaten hemen büyüyor bebekler.

Komşularınız çok tatlışmış oralarda yok heralde böyle birbirine gidip gelmek misafir ağırlamak falan

Çokk güzel olmuş annesi :)

Eee birazı sana birazı babaya benzeyecek tabi :) ikinizin de en güzel özelliklerini alır umarım :)

Çokk güzel olmuş annesi :)

Eee birazı sana birazı babaya benzeyecek tabi :) ikinizin de en güzel özelliklerini alır umarım :)
Erkek olduğu için,vucudu babaya,yüzü bana benzeyecek gibi görünüyor. Birde doğsun bakalım nasıl birşey çıkçak ortaya çok merak ediyoruz.

Valla cnm ikili uclu testleri diosan ben hicbirini yaptirmadim. Benim esimin de bacak boyu kisadir hatta dalga gecerim ben onla kizdirdigi zaman kisa bacak diye :) bense babasina cekmistir die dusunuorum insalla oyledir

Tsk ederim kızlar.evet iki isim arasında kaldık.ben asyayı da beğendim eşim de başak çok beğeniyor.peki kız anneleri neler koyacak farklı fikirlerde verebilirsiniz.h
Bizde kizimiza ayliz ismini dusunuyoruz ,cennette bir bahce ve ay piriltisi anlami da ,asya isminide cok begenirim otantik olur asyalar
merhaba bizde tuzlada oturuyoruz ,kontrol icin buraya yakin dragos gulen tip merkezinde cenk beye gidiyoruz ,dogum icin central park yada pendikte bir hastane ile anlasmasi varmis drumuzun ikisinden birini tercih edicez ,onun disinda tuzlada ozel gisbir hastanesi var ve tavsiye ederim temiz bir hastanedir

Cebap icin cok tesekkirler. Doğum için ne kadar alıyorlar peki şartları falan nasıl.

Senin yerine ben heyecan yapıyorum zaten burda ayyyyyyy hadiiii gelsin o günlerrrr ayy burda kimse kimsenin evini bilmez anca dışarda ya da apartman koridorunda sohbet ederler oysa bizde öyle mi bizde misafiri uğurlarken bile kapıda bir saat daha sohbet edilir

Bende de farklı çıkıyo cnm dert etme zaten çok hassas ölçümler net bişey değil ki sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil senin kontrol ne zamandı

Gittim de yarın kan vericem ona göre ilaç başlıcakmış falan filan iyileşim diye çaylar Ballar pekmezler meyveler şiştim walla :) toparlıcam azimliyim

Kızlar benim sat a göre 28+3 , doktorun söylediğine göre 30 + 3 , ay hangisi bilemedim. Arada 2 KOCAAA hafta var :/
Canım benim de sat a göre 30+3 doktorun ilk söylediğine göre 29+6 idi. Ama şuan 10 gün ileride. Şeker takibi de yapıyorum canım ben belki ondan öndedir diye düşünüyorum ne kadar dikkat etsem de. E bir de eşim de ben de hem uzun boylu hem de yapılıyız genetik faktör de etkiler heralde

Benimde kafa 1 hafta buyuk cikiyor gerisi haftasinda normal yani balim :)
Kızlar isim konusunda eşimlehalen netleşemedik.kızımız olcak başak ve asya arasında kaldık.sizce hangisi yada başka fikirleri olanlar.
İkisinide koysana kiz ne guzel gonlunuz kirilmaz Asya Basak yakisiyorda
Ben aldi

m kiz bi korse nbb den bogazimin altina kadar cikiyor. Ama o kadar dar ki ona nasil sigarim bilmiyorum.
Ay korselerin hepsi oyle kiz daracik maksat icine zorda olsa sigip nefessiz kalmak bende alcam suanda gözümün onune gelen sarkmis pörsümüş korktugum bir vucuda sahip olmak istemiyorum
yanlış anlaşıldım sanırım ... küvet setleri , aynı markanın ki 99 tl . civilde satılan küvet seti 35 tl. ben 99 tl ye çok pahalı dedim canım vee 35 tl ye aldım. süper bişiyyy bu bence
Hee simdi anladim uygun diyince şok geciriyordum az daha kiz

MinikPiranha arkadasım sen o şekilde uyutursan esını tabı kı de duskun olur seker senı rahat bırakmaz koç burcu olmasa da oyle olur adamcagızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…