Amin arkadasım allah bunu korusun ondan önce de bır twne dusmuştu ıkı kaybımız var mslesefOkurken çok üzüldüm Servey dilerim bu bebeğini hayırlısıyla sağ salim kucagına alırsın ..bir meleğin var cennette annesi .. Düşünemiyorum bile yaşadığın o şoku sıkıntıları Allah bir daha yaşatmasın
Hayırlısıyla tamamla kalan günlerini inşallah az kaldı bak inşallah Allah ın İzniyle kavuşacaksın yavruna annesiAmin arkadasım allah bunu korusun ondan önce de bır twne dusmuştu ıkı kaybımız var mslesef
Canım ya senle herseyımız aynı yavvvv bundan sonra gerı sayarken bırbırımız için de yazalım barıBenim bebiş 32 hafta kafa 36 hafta
Koca kafa nolcak
Aynen bizim milletimiz pek bir misafirperver:) evi toparladım bu saatte sabahtan beri aylaklık yapıyordumSenin yerine ben heyecan yapıyorum zaten burdaayyyyyyy hadiiii gelsin o günlerrrr ayy burda kimse kimsenin evini bilmez anca dışarda ya da apartman koridorunda sohbet ederler oysa bizde öyle mi bizde misafiri uğurlarken bile kapıda bir saat daha sohbet edilir
MinikPiranha arkadasım sen o şekilde uyutursan esını tabı kı de duskun olur seker senı rahat bırakmaz koç burcu olmasa da oyle olur adamcagızz
Benim doktorum 38. Haftayi doldurduktan 3 5 gun sonra alalim diye dusunuyor,tabi o anki gelisimi de onemli bebegin..benim kontrolum pzt insallah ondan sonra 2 haftada 1 giderim artik..maşallah Temmuz ortasında doğumlar başlayacak galiba. zaman yavaş geçiyor derken neredeyse bitiyor.
sezaryen düşünenler kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kızlar? 38 - 39 -40 mı?
hasta olanlara acil şifalar versin Rabbim. güzel haberler alanlara maşallah.
dr kontrolü iki haftaya düşen var mı?
Ayyy maasallah size gozunuz aydın...Biz geldik teyzeleri :) 1290 gr 37 cm olmuşuz baş aşağı dönmüşüz suyumuz normale dönmüş plasentamız yukarda normal doğuma engel hiç bişeyimiz yok şimdilik kontroller 2 haftada bire düştü :)
Ellerine sağlık akşam üstüsü temizliği iyi yapmışsınAynen bizim milletimiz pek bir misafirperver:) evi toparladım bu saatte sabahtan beri aylaklık yapıyordum
3.değil,bu Allah kısmet ederse 5.olacak.En küçüğümüz seneye liseye başlıyacak.4 bebeğimide normal doğurdum,inşallah buda noAy maşallah ne güzel bi mutluluk anne için :) 3. İçin çok bile ara vermişsin
İnşallah hem sağlıklı hem ahlaklı hemde vatanlarına hayırlı evlatlar olur.Oy maasallah insallah bizim evlatlarimiz da boyle basarili olur.
3.değil,5.olacak.En küçüğümüz seneye liseye başlıyacak ve onlarda normal doğdu,inşallah buda hem sağlıklı hemde normal doğar.Ay maşallah ne güzel bi mutluluk anne için :) 3. İçin çok bile ara vermişsin
Yok canim tek 3 cu bebek nasip olursaIkiz mi gebelik ?
4 santim acilma var elimden geldigince dinleniyorm ama ne mumkun ev cok buyuk is bitmiyor yatak odasina giderken bile yoruluyorum 2 tane ilgilenmem gereken cocuk var esim oruc tutuyor 2 gundur yemek yapiyorum o daha cok yordu pek yardimi olamiyor isten gelir gelmez dersleriyle ilgileniuo kizlarinn ayak isleri kaldi bana yaniiCan'ım geçmiş olsun neyin vardı neden erken doğum riskin var??
Kilo önemli değil doğumdan sonra yavaş yavaş zaten verirsin önemli olan şu an senin ve bebeğinin sağlığı ..unutma bebeğin karnında olduğu her gün hatta her dakika çok değerli o yüzden doktorun dediğine uy dikkatli ol bol bol dinlen ve sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Cnm dikkat et,daha çok erken açılmalar için. Gerçekten dinlenmen lazım.bırak çoğu şeye dokunma sizede yazık4 santim acilma var elimden geldigince dinleniyorm ama ne mumkun ev cok buyuk is bitmiyor yatak odasina giderken bile yoruluyorum 2 tane ilgilenmem gereken cocuk var esim oruc tutuyor 2 gundur yemek yapiyorum o daha cok yordu pek yardimi olamiyor isten gelir gelmez dersleriyle ilgileniuo kizlarinn ayak isleri kaldi bana yanii
Acilmayi acikcasi cok takilmiyorum diger kizimdada ayniydi 40 haftada gittim doguma cok yorgunum halsizim o beni mafediyorr ilacta kullaniyorum nafileeCnm dikkat et,daha çok erken açılmalar için. Gerçekten dinlenmen lazım.bırak çoğu şeye dokunma sizede yazık
Hangi üniversite hangi bölümteşekkür ederiz canım araştırma görevlisiyim ben doktoraya devam ediyorum bir taraftan da bebekle nasıl olacak korkmuyor değilim ama çok çocuk istiyordum üstesinden gelebilirim inşallah :)
Dikkat et Can'ım 4 cm açılma az değil yorma kendini kalsın işler4 santim acilma var elimden geldigince dinleniyorm ama ne mumkun ev cok buyuk is bitmiyor yatak odasina giderken bile yoruluyorum 2 tane ilgilenmem gereken cocuk var esim oruc tutuyor 2 gundur yemek yapiyorum o daha cok yordu pek yardimi olamiyor isten gelir gelmez dersleriyle ilgileniuo kizlarinn ayak isleri kaldi bana yanii
Kizlar aslinda beyin gelisimi onemli oldugu icin once kafa sonra kol bacaklar gelisiyo yani bebek buyudukce kafa kuculuyo vucut buyumeye geciyo ..yani sizinkilerin kafasi bizimkinden daha kucukCanım ya senle herseyımız aynı yavvvv bundan sonra gerı sayarken bırbırımız için de yazalım barıdun dr kafa için 36 h deyınce koca kafa mı dedıkk
Oyy ne guzelmis ayaklari tombik tombik dogsun bol bol opersinSaol canımcım,iyiym daha iyiyim. antibiyotik hemen fayda etti. Sabahtan buralardaydım sohbet ettik,öğlen gibi biraz uyumuşum. Daha şimdi geldim.
Maşallah yavruya,nasılda büyümüş, kız sen hani doktora görüncektin,iyi misin?
Benim hiçbir değerim regl ile tutmuyor varlla, baş çevre reglimden 3 gün önce,diğerleri tam bir hafta önce çıkıyor. Hİç daha yakalayan olmadı.
@eylulmasal canımmm,çok saol,yakalandık bir şifaya,dikkat edin sonradan öğrendim bayağ hasta varmış. Enfeksiyon kapmamaya çalışın. Ben normal boğaz tahrişi zannederken,ağır enfeksiyon almışım. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. Yarında evdeyim. Sonra perşembe iş.
Size benim minnağın ayaklarını gösteriyim. Çok tatlılar... Tonitş tontiş olmuşlar. Etli etli :):)Eki Görüntüle 1843449
Can'ım ama 4 cm lik açıklık az değil ki mecbur eşinin daha çok alması lazım yükünü ne bileyim temizliğe olmadı biri gelsin yardıma ama Muhakkak her konuda yardıma ihtiyacın var dilerim günlerini tamamlarsın4 santim acilma var elimden geldigince dinleniyorm ama ne mumkun ev cok buyuk is bitmiyor yatak odasina giderken bile yoruluyorum 2 tane ilgilenmem gereken cocuk var esim oruc tutuyor 2 gundur yemek yapiyorum o daha cok yordu pek yardimi olamiyor isten gelir gelmez dersleriyle ilgileniuo kizlarinn ayak isleri kaldi bana yanii
Ben aldim bi korse .once hamile kulodu almistim kizlar pacali aldm:)))elbise giyyrm evde bacak arasi tahris olmasin diye cok memnn kaldim chezmam markasi ..cok ince bide hic yokmus gibi tavsiye ederimKiz birden sönersek pörsümüş tavuk gibi oluruz buruş buruş ayy igrennccc korse almaliyiz bence pörsümemek icin ben bi bakiniyim korselere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?