2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin arkadasım allah bunu korusun ondan önce de bır twne dusmuştu ıkı kaybımız var mslesef

Aynen bizim milletimiz pek bir misafirperver:) evi toparladım bu saatte sabahtan beri aylaklık yapıyordum

Benim doktorum 38. Haftayi doldurduktan 3 5 gun sonra alalim diye dusunuyor,tabi o anki gelisimi de onemli bebegin..benim kontrolum pzt insallah ondan sonra 2 haftada 1 giderim artik..

Ay maşallah ne güzel bi mutluluk anne için :) 3. İçin çok bile ara vermişsin
3.değil,bu Allah kısmet ederse 5.olacak.En küçüğümüz seneye liseye başlıyacak.4 bebeğimide normal doğurdum,inşallah buda no
Oy maasallah insallah bizim evlatlarimiz da boyle basarili olur.
İnşallah hem sağlıklı hem ahlaklı hemde vatanlarına hayırlı evlatlar olur.

4 santim acilma var elimden geldigince dinleniyorm ama ne mumkun ev cok buyuk is bitmiyor yatak odasina giderken bile yoruluyorum 2 tane ilgilenmem gereken cocuk var esim oruc tutuyor 2 gundur yemek yapiyorum o daha cok yordu pek yardimi olamiyor isten gelir gelmez dersleriyle ilgileniuo kizlarinn ayak isleri kaldi bana yanii

Cnm dikkat et,daha çok erken açılmalar için. Gerçekten dinlenmen lazım.bırak çoğu şeye dokunma sizede yazık

Dikkat et Can'ım 4 cm açılma az değil yorma kendini kalsın işler

Canım ya senle herseyımız aynı yavvvv bundan sonra gerı sayarken bırbırımız için de yazalım barıdun dr kafa için 36 h deyınce koca kafa mı dedıkk
Kizlar aslinda beyin gelisimi onemli oldugu icin once kafa sonra kol bacaklar gelisiyo yani bebek buyudukce kafa kuculuyo vucut buyumeye geciyo ..yani sizinkilerin kafasi bizimkinden daha kucuk ))beyin gelisimi 36.hafta bebek kdr tamamlanms vucut buyumeye gecmis demek.daha zeki diyeblrz:)

Oyy ne guzelmis ayaklari tombik tombik dogsun bol bol opersin

Can'ım ama 4 cm lik açıklık az değil ki mecbur eşinin daha çok alması lazım yükünü ne bileyim temizliğe olmadı biri gelsin yardıma ama Muhakkak her konuda yardıma ihtiyacın var dilerim günlerini tamamlarsın

Kiz birden sönersek pörsümüş tavuk gibi oluruz buruş buruş ayy igrennccc korse almaliyiz bence pörsümemek icin ben bi bakiniyim korselere
Ben aldim bi korse .once hamile kulodu almistim kizlar pacali aldm:)))elbise giyyrm evde bacak arasi tahris olmasin diye cok memnn kaldim chezmam markasi ..cok ince bide hic yokmus gibi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…