Heeeeeee anlamadımmmmmKizlar aslinda beyin gelisimi onemli oldugu icin once kafa sonra kol bacaklar gelisiyo yani bebek buyudukce kafa kuculuyo vucut buyumeye geciyo ..yani sizinkilerin kafasi bizimkinden daha kucuk))beyin gelisimi 36.hafta bebek kdr tamamlanms vucut buyumeye gecmis demek.daha zeki diyeblrz:)
1 ay sonraya gun vermisti cnm bu ayin 20 sinde gidicem insallahBende de farklı çıkıyo cnm dert etme zaten çok hassas ölçümler net bişey değil ki sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil senin kontrol ne zamandı
Cok alemsin ya:)yetiskin birinin vucuduna oranla kafasi daha kucuk .dusun bebeklerin kafasi vucudunun yarisi kadar bizim 10da birimiz flndir .bebk buyudukce kafasi vucuduna gore kuculcek hani 36hafta kafasi cikan bebegn kafa daha kucukHeeeeeee anlamadımmmmm
BEnde belden aldm sorunlu yer orasi onuda hazir etmek gerek cunku dogumdan sonra alinca biraz zaman gecse ise yaramiyomus .eskiler kusak baglarms hemen belini saearlarmis sarkik olmasin diye oda bavulda olmali sezeryan olma ihtimaline karslkta dikissiz lazer kesim ler daha iyiDegısık korseler var bırını almalıyız bence ama sadece bele takılanı daha kolay olur sanırım cunku dık ec gıdılr dıkışler derken sıkıntı olmasın
Kız bu yazışmayı okudum okudum ama algım mı kapalı beynimin düşünen tarafımı mı durmuş nolmuşsa artık anlamadımCok alemsin ya:)yetiskin birinin vucuduna oranla kafasi daha kucuk .dusun bebeklerin kafasi vucudunun yarisi kadar bizim 10da birimiz flndir .bebk buyudukce kafasi vucuduna gore kuculcek hani 36hafta kafasi cikan bebegn kafa daha kucuk
;Kız bu yazışmayı okudum okudum ama algım mı kapalı beynimin düşünen tarafımı mı durmuş nolmuşsa artık anlamadımhatta biraz düşününce kafam vücuduma çok küçük gibi geldi
Çok güldüm ya Allah ta senin yüzünü güldürsün;))diger ihtimal de var cnm sorun sende degil bende ))
Bende onlara bakıyorum, nerede tam olarak, internetten mi.Ben aldim bi korse .once hamile kulodu almistim kizlar pacali aldm:)))elbise giyyrm evde bacak arasi tahris olmasin diye cok memnn kaldim chezmam markasi ..cok ince bide hic yokmus gibi tavsiye ederim
Insallahhh kimsem yok burda yardima gelcek malesef kendi kendime ne yapabilirsem ama 3 cu gebelik cok zor geldi bana haftaya rdv var bakalim ne soylicek dr 35 haftana kdr sabret demisti hayirlisi ilk dogum hbri kimden gelcek bakalimCan'ım ama 4 cm lik açıklık az değil ki mecbur eşinin daha çok alması lazım yükünü ne bileyim temizliğe olmadı biri gelsin yardıma ama Muhakkak her konuda yardıma ihtiyacın var dilerim günlerini tamamlarsın
Oruc konusu herkesın tercıhi tabi.
Gecen sene ramazanda ben yıne hamileydım12-13 haftalık. Oruc tuttum 14 gun ama yasadıgım halsızlıgı tarıf edemem calısıyordum. O zaman drumuz kapalıydı ve tutmanda sakınca yok dedı. 15. Gun oruc acarken corbaya kasıgı koymamla fenalasmam bır oldu. Hastaneyegıttık bebek karnımda ölmüş. Ustelik ogun değil belkı de 1 haftadır ölü karnınızda dedı artık kesınlıkle oructan dıyemıyoruz ancak etkısı oldu mu bılmem. Bebek kızdı nasıl uzuldum anlatamam zor topladım kendımı. Şimdıkı kadar haftası ilerı de değildı ustelik o yuzden bu sene hıc yeltenemedım bıle...yazmak ıstemıyordum ama cok fazla oruc muhabbetı olunca paylasmak ıstedım herkes kendı tercıh etsınn
Hayırlısı oldun muhakkak haber ver ama olur mu az kalmış zaten ..yalnızsın ama lütfen kendine çok yüklenme her ne kadar yapmam etmem desende ana yüreği kalkar tüm işe koşturursun biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun dilerim sağlıkla kucağına alırsın.. Bir şeyi merak ettim daha önceki gebeliklerinde bu sorun oldu mu yoksa bu ilk miInsallahhh kimsem yok burda yardima gelcek malesef kendi kendime ne yapabilirsem ama 3 cu gebelik cok zor geldi bana haftaya rdv var bakalim ne soylicek dr 35 haftana kdr sabret demisti hayirlisi ilk dogum hbri kimden gelcek bakalim
Günaydın Aksaraygünaydın kızlar
Gunaydinngünaydın kızlar
Sen de samsun olmussunGünaydın Aksaray
Eveeeeet :))gittikçe azalıyor günlerimiz az kaldı yavrulatımıza kavuşmaya elhamdülillah :)Sen de samsun olmussun
Hava buz gibi ya...Eveeeeet :))gittikçe azalıyor günlerimiz az kaldı yavrulatımıza kavuşmaya elhamdülillah :)
Çıkıyımda dışardan ekmek alıyım hava mis gibi belki biraz da yürürüm :)
serin serin oh mis gibi :)) yağmur da yağmış az toprak kokladım :)Hava buz gibi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?