2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Heeeeeee anlamadımmmmm

Degısık korseler var bırını almalıyız bence ama sadece bele takılanı daha kolay olur sanırım cunku dık ec gıdılr dıkışler derken sıkıntı olmasın

Degısık korseler var bırını almalıyız bence ama sadece bele takılanı daha kolay olur sanırım cunku dık ec gıdılr dıkışler derken sıkıntı olmasın
BEnde belden aldm sorunlu yer orasi onuda hazir etmek gerek cunku dogumdan sonra alinca biraz zaman gecse ise yaramiyomus .eskiler kusak baglarms hemen belini saearlarmis sarkik olmasin diye oda bavulda olmali sezeryan olma ihtimaline karslkta dikissiz lazer kesim ler daha iyi

Cok alemsin ya:)yetiskin birinin vucuduna oranla kafasi daha kucuk .dusun bebeklerin kafasi vucudunun yarisi kadar bizim 10da birimiz flndir .bebk buyudukce kafasi vucuduna gore kuculcek hani 36hafta kafasi cikan bebegn kafa daha kucuk
Kız bu yazışmayı okudum okudum ama algım mı kapalı beynimin düşünen tarafımı mı durmuş nolmuşsa artık anlamadım hatta biraz düşününce kafam vücuduma çok küçük gibi geldi

Kız bu yazışmayı okudum okudum ama algım mı kapalı beynimin düşünen tarafımı mı durmuş nolmuşsa artık anlamadım hatta biraz düşününce kafam vücuduma çok küçük gibi geldi
;))diger ihtimal de var cnm sorun sende degil bende))

Ben aldim bi korse .once hamile kulodu almistim kizlar pacali aldm:)))elbise giyyrm evde bacak arasi tahris olmasin diye cok memnn kaldim chezmam markasi ..cok ince bide hic yokmus gibi tavsiye ederim
Bende onlara bakıyorum, nerede tam olarak, internetten mi.

Insallahhh kimsem yok burda yardima gelcek malesef kendi kendime ne yapabilirsem ama 3 cu gebelik cok zor geldi bana haftaya rdv var bakalim ne soylicek dr 35 haftana kdr sabret demisti hayirlisi ilk dogum hbri kimden gelcek bakalim

Kolaylastiriniz zorlastirmayiniz diye buyrulmus. Bence de çok uzadı. Hamileligin başıda olsa ortasında da olsa günler kisada olsa oruç hamile için emziren için çook zor.

Insallahhh kimsem yok burda yardima gelcek malesef kendi kendime ne yapabilirsem ama 3 cu gebelik cok zor geldi bana haftaya rdv var bakalim ne soylicek dr 35 haftana kdr sabret demisti hayirlisi ilk dogum hbri kimden gelcek bakalim
Hayırlısı oldun muhakkak haber ver ama olur mu az kalmış zaten ..yalnızsın ama lütfen kendine çok yüklenme her ne kadar yapmam etmem desende ana yüreği kalkar tüm işe koşturursun biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun dilerim sağlıkla kucağına alırsın.. Bir şeyi merak ettim daha önceki gebeliklerinde bu sorun oldu mu yoksa bu ilk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…