Kilismiş tatlım :)) hadi hayırlı olsun senin degünaydın tatlişler bende plakalara düşmüşüm be bugün 79ama hangi il bilemiyorum
Eveeeeet :))gittikçe azalıyor günlerimiz az kaldı yavrulatımıza kavuşmaya elhamdülillah :)
Çıkıyımda dışardan ekmek alıyım hava mis gibi belki biraz da yürürüm :)
Gunaydin kizlar hava cidden kotu yagmurluHava buz gibi ya...
saol tşkr ederim cnm :) Owww Kilis iyi bakalımKilismiş tatlım :)) hadi hayırlı olsun senin de
Bence de yada ince tulbent bağlamayı planlıyorum sıcaklarda korse bunaltırsa dıye yada bır karıs enınde esnek likralı kumas kestırcem onunla sıkıca sarcam o da olabılır ılkınde sıktırmıştım sıfır olmadı karnım ama asırı sarkık cırkın bır goruntu de yokBEnde belden aldm sorunlu yer orasi onuda hazir etmek gerek cunku dogumdan sonra alinca biraz zaman gecse ise yaramiyomus .eskiler kusak baglarms hemen belini saearlarmis sarkik olmasin diye oda bavulda olmali sezeryan olma ihtimaline karslkta dikissiz lazer kesim ler daha iyi
Gunaydin kizlar hava cidden kotu yagmurlu
Günaydınnnnnnnn, bugün daha iyiyim çok şükür. Son raporlu günüm. Yarın iş varbana pöffff. Şimdide kahvaltıdayım, nutellayla aşk yaşıyoruzzzz. Bu nutella bu kadar lezzetlimiydi yaaaaaa. Ama ben 5. Ayımda nutelladan tad alamadığım için tiksinmiştim. İnsanın ağız tadı nasılda değişiyor hemennn
Düz mantık 36 haftalıksa koca kafalıdır dımıCok alemsin ya:)yetiskin birinin vucuduna oranla kafasi daha kucuk .dusun bebeklerin kafasi vucudunun yarisi kadar bizim 10da birimiz flndir .bebk buyudukce kafasi vucuduna gore kuculcek hani 36hafta kafasi cikan bebegn kafa daha kucuk
Eee ne güzel işte bebeğin gelişimi önde gidiyor annesi
Canım benim de sat a göre 30+3 doktorun ilk söylediğine göre 29+6 idi. Ama şuan 10 gün ileride. Şeker takibi de yapıyorum canım ben belki ondan öndedir diye düşünüyorum ne kadar dikkat etsem de. E bir de eşim de ben de hem uzun boylu hem de yapılıyız genetik faktör de etkiler heralde
ay kuşum ben 5 gündür ölüyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum. Pazartesi acile gittim,direk antibiyotik başladık. Boğazım,burnum heryerim tıkalı.Sen neden raporluydun canmm
Ay nutella cok lezzetli bi sey kereta yaaa
2 li testte 1 hafta önde çıkmıştı benimki sonra doktorum dedi ki doğum zamanı ikili teste göre hesaplanır. Sen erken yumurtladığın için erken oluşmuş bebek ve o günden itibaren doğum zamanımı 6 gün öne çekti. Gerçekten de erken yumurtlamıştım ovulasyon testi kullandığım için biliyordum. Haftayı da ikili testteki sonuca göre saydırıyor bana. Şimdi çalışma raporunu sata göre alcam o ayrı tabi :).Canlarım bence de çok güzel önden gitmesi, Allah'a şükürler olsunAma peki ben hangisine göre doğum yapacağım acabaa
Cocugun gelmek istedigi zamana gire degil mi? Sezeryansa dr a bi sor ama usg ye gore sanirim.Canlarım bence de çok güzel önden gitmesi, Allah'a şükürler olsunAma peki ben hangisine göre doğum yapacağım acabaa
Keyifin dibine vurmussun canim...Günaydın kızlar gece rüyamda hamile halimle 3 tane sigara içiyorum Ne alakaysa hayırlara vesile olsun
Yurtlama tarihi ne ya kizkar. Sinucta yumurtanin spermle bulustugu tarih onemli degil mi? O zaman oluyo da bu usak. Ya ben hic anlamiyorum valla.2 li testte 1 hafta önde çıkmıştı benimki sonra doktorum dedi ki doğum zamanı ikili teste göre hesaplanır. Sen erken yumurtladığın için erken oluşmuş bebek ve o günden itibaren doğum zamanımı 6 gün öne çekti. Gerçekten de erken yumurtlamıştım ovulasyon testi kullandığım için biliyordum. Haftayı da ikili testteki sonuca göre saydırıyor bana. Şimdi çalışma raporunu sata göre alcam o ayrı tabi :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?