2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydınnnnnnnn, bugün daha iyiyim çok şükür. Son raporlu günüm. Yarın iş varbana pöffff. Şimdide kahvaltıdayım, nutellayla aşk yaşıyoruzzzz. Bu nutella bu kadar lezzetlimiydi yaaaaaa. Ama ben 5. Ayımda nutelladan tad alamadığım için tiksinmiştim. İnsanın ağız tadı nasılda değişiyor hemennn

Bence de yada ince tulbent bağlamayı planlıyorum sıcaklarda korse bunaltırsa dıye yada bır karıs enınde esnek likralı kumas kestırcem onunla sıkıca sarcam o da olabılır ılkınde sıktırmıştım sıfır olmadı karnım ama asırı sarkık cırkın bır goruntu de yok

Sen neden raporluydun canmm
Ay nutella cok lezzetli bi sey kereta yaaa

Cok alemsin ya:)yetiskin birinin vucuduna oranla kafasi daha kucuk .dusun bebeklerin kafasi vucudunun yarisi kadar bizim 10da birimiz flndir .bebk buyudukce kafasi vucuduna gore kuculcek hani 36hafta kafasi cikan bebegn kafa daha kucuk
Düz mantık 36 haftalıksa koca kafalıdır dımı ThankfulNovember fazla kurcalamaaa

Eee ne güzel işte bebeğin gelişimi önde gidiyor annesi

Canlarım bence de çok güzel önden gitmesi, Allah'a şükürler olsun Ama peki ben hangisine göre doğum yapacağım acabaa

Canlarım bence de çok güzel önden gitmesi, Allah'a şükürler olsun Ama peki ben hangisine göre doğum yapacağım acabaa
2 li testte 1 hafta önde çıkmıştı benimki sonra doktorum dedi ki doğum zamanı ikili teste göre hesaplanır. Sen erken yumurtladığın için erken oluşmuş bebek ve o günden itibaren doğum zamanımı 6 gün öne çekti. Gerçekten de erken yumurtlamıştım ovulasyon testi kullandığım için biliyordum. Haftayı da ikili testteki sonuca göre saydırıyor bana. Şimdi çalışma raporunu sata göre alcam o ayrı tabi :).

Yurtlama tarihi ne ya kizkar. Sinucta yumurtanin spermle bulustugu tarih onemli degil mi? O zaman oluyo da bu usak. Ya ben hic anlamiyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…