2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar.
Dün ilk defa yemek yapmaya çalışırken acayip sancılandım. Aşağıdan biri kemiklerimi ayırıyormuş gibiydi çok korktum. Hatta eşime ben doğurucam galiba dedim. Doktor suyun fazla erken doğum riskin var dediğinden beri diken üstündeyim. Bir de dün sancım olunca kabus gibiydi. Neyseki şimdilik geçti gibi. Eğer devam ederse doktora gidip rapor almayı planlıyorum.

Canim saat tut sancilarin siklasirsa eger duzenli araliklarla gelirse hemen dr. A

Dün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
Canim benimki de pek hareketli degil. Azicik yuzustu yatmayi dene nelki sikisinca hareket eder.

Günaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...
Bi kaç gündür yazamadım pazar günü dedeciğimi kaybettik ertesi gün defnetmek için istanbuldan konya ya gittik üzüldük yorulduk derken anca kendime geliyorum... Çok düşkündüm dedeme Rabbim mekanını cennet eylesin inşaAllah

Canim saat tut sancilarin siklasirsa eger duzenli araliklarla gelirse hemen dr. A
Bugünde aynı sancıyı yaşarsam hemen hastaneye gidicem. Zaten cuma günü içinde başka bi doktordan randevu aldım şu benim fazla su problemimle ilgili.

Günaydın kızlar. özel sektörde çalışıyorum. 32. haftam 20 haziranda doluyor. çalışabilir raporu alıcam ama 37. haftaya kadar çalışmam şartmı. bu raporu iptal ettirebiliyormuyuz hadi devam edemedik diyelim. nasıl olacak çok merak ediyorum. 20 haziranda randevum o zaman soracağım dktra. sizin bilginiz varmı bu konu ile alakalı ??

Yurtlama tarihi ne ya kizkar. Sinucta yumurtanin spermle bulustugu tarih onemli degil mi? O zaman oluyo da bu usak. Ya ben hic anlamiyorum valla.
Adetin ilk günü bir yumurtamız seçilir ve büyüyüp olgunlaşmaya başlar.(eskisini adetle attık döllenmediği için)bu yumurtanın büyüyüp olgunlaşan yumurta tüplere bırakılır yani çatlar.bu da örnek verirsek adeti 28 günde olan bir kadında 14.güne denk gelir.eğer yumurtanın tüplere bırakıldığı bu günde etrafında sperm varsa döllenir.tüplerden rahime yolculuk başlar 7-10 gün sürern bu yolculuk sonrası rahime giden embriyo yerleşir oraya:)umarım güzel anlatabildim canım.

Dün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
Canım kafana takıp üzülüp sıkıntı yapacağına yakınlarda bi sağlık ocağına git. Kalp atışlarını dinlesinler. Benim kızda kimi gün deli gibi hareketli. Kimi gün belirli belirsiz hareket ediyor.

Korkma canım soluma doğru yat elini karnına hafif bastır bi dinle bakalım.yakınında bi sağlık ocağı falan varsa kalp atışını dinleyebilirsin canım korkma endişe ettikçe psikolojik olarak da hissetmezsin bana da oluyor

Başınız sağolsun canım.

Yurtlama tarihi ne ya kizkar. Sinucta yumurtanin spermle bulustugu tarih onemli degil mi? O zaman oluyo da bu usak. Ya ben hic anlamiyorum valla.
sadece yumurtlama günü hamile kalınabilir özetle canım.bu da iki adetin tam ortası günlere denk gelir.dediğim gibi olgunlaşan yumurtanın tüplere salındığı gün ilişki olmalı.yumurta 24 saat ile 36 saat arasında canlı kalır.bu süreyi yakalamak lazım:)

canım ılık süt içip biraz uyandırmaya çalış bakalım bebeğini uğraş onunla biraz konuş, hala hareket yoksa zaman kaybetmeden doktora git derim. umarım bebeğin uzun bi uykuya dalıp uyumuştur. hemen uyanır annesi.

Canım hamile olmayan insanlarda bile ani sancılanmalar Ağrılar olur vücutta.Erken doğum riskin olabilir ama bunu kafana takma taktıkça kendini buna hazırlamış olursun sancı girdiğinde derin nefesler al soluma yat ve bol su iç gecmiş olsun Canım

Reactions: jio
işyerindeyim akşam acil yolu beni gözlüyor yine canım,ne tatlı ne tuzlu yiyince de hiç hareket etmiyor,elleyince de

kadınların yumurtası ayda sadece 12-36 saat arası canlı kalabiliyor o yüzden yumurtlama tarihi önemli yani bu döneme denk geldiği için hamile kalabildik :)

Başınız sağolsun Mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…