canım kahvaltı yaptın mı birşeyler ye dürt azcık yine de hareket etmezse bence doktora git ne olur ne olmaz çok uzun olmuşDün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
hemen doktora git canım bizi de haberdar et. bebeğin iyidir inşallah dualarımız seninleişyerindeyim akşam acil yolu beni gözlüyor yine canım,ne tatlı ne tuzlu yiyince de hiç hareket etmiyor,elleyince de
Ah bu eşler tamam anne olun demiyoruz da azcik da anlayisli olun korkuyoruz ay napalimDün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
Canim bende babannem vefat ettiginde sen gibi olmustum. Ellerinde buyumustuk daha 1 sene oldu kaybedeli. Allah rahmet eylesin canim mekani cennet olsunGünaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...
Bi kaç gündür yazamadım pazar günü dedeciğimi kaybettik ertesi gün defnetmek için istanbuldan konya ya gittik üzüldük yorulduk derken anca kendime geliyorum... Çok düşkündüm dedeme Rabbim mekanını cennet eylesin inşaAllah
Sağol canım. Doğru söylüyorsun ne zaman hamile kaldım resmen evham kraliçesi oldum. Doktor dediğinden beri kendimi şartlandıryorum diye kendime kızıyorum.Canım hamile olmayan insanlarda bile ani sancılanmalar Ağrılar olur vücutta.Erken doğum riskin olabilir ama bunu kafana takma taktıkça kendini buna hazırlamış olursun sancı girdiğinde derin nefesler al soluma yat ve bol su iç gecmiş olsun Canım
Cocugun gelmek istedigi zamana gire degil mi? Sezeryansa dr a bi sor ama usg ye gore sanirim.
yiyorum içiyorum boş kalmıyorum canım hiç...canım kahvaltı yaptın mı birşeyler ye dürt azcık yine de hareket etmezse bence doktora git ne olur ne olmaz çok uzun olmuş
Günaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...
Bi kaç gündür yazamadım pazar günü dedeciğimi kaybettik ertesi gün defnetmek için istanbuldan konya ya gittik üzüldük yorulduk derken anca kendime geliyorum... Çok düşkündüm dedeme Rabbim mekanını cennet eylesin inşaAllah
ay kuşum ben 5 gündür ölüyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum. Pazartesi acile gittim,direk antibiyotik başladık. Boğazım,burnum heryerim tıkalı.
Dün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
Günaydın kızlar. özel sektörde çalışıyorum. 32. haftam 20 haziranda doluyor. çalışabilir raporu alıcam ama 37. haftaya kadar çalışmam şartmı. bu raporu iptal ettirebiliyormuyuz hadi devam edemedik diyelim. nasıl olacak çok merak ediyorum. 20 haziranda randevum o zaman soracağım dktra. sizin bilginiz varmı bu konu ile alakalı ??
Gunaydinnnnnnnnn
Hayat bizi 61 kenara diyorsunnnnnnn
Ah keske gorsen buzhane ankaranin kuru ayazi iste bebegim
Dün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
yazdıklarını okumak bile heyecanlandırıyor insanı ya hazırlıklar hazırlıklar...Sorma su an ellenmiyo bile masallah karnimizaaaa
Haftaya pazartesi canm benm de tam 32 bitiyo iste hayirlisiyla..
Hazirimmmm
Annem de gelcek bu hafta yine bikac gun yikama utulemeyi de halletcez yani ben temmuza zaten hazir ve nazir girecem insallah zaten ramazan bayraminda da 36. Haftam oluyor sonrasinda Allahim ne zaman nasip ederse biz raziyiz.. Saglikli olsnlar da
hadi inşaAllah canımmCanım benim de 10 gün ileri gözüküyor..32. haftada gittiğimde hemen hemen aynı ölçülerde olurlar belki
Günaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe
ne güzel işte bizde ağrı olunca panik olurduk bi sıkıntı var ya düşerse diye bulantılara falan hiç özenme bence ben dün akşam çıkara çıkara bi hal oldum boğazım tahriş olmuş bişey dahi geçmedi boğazımdan sabah acıdan dolayı aşermeye dersen ben hiç aşermedim o olsa yesem bu olsa yesem die milletin anlattığı gibi olmadım ama 5ci aydan sonra portakal limon erik karpuz tarzı yemeye başladım doymuordum onlara halada karpuz yerim hemen hemen hergün yemek yemesem de olurr yaniGünaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe
Amin inşallah geçen hafta perşembe gittim kalp atışını duyduk çok şükür bir şey mi oldu diyede panikliyorum normal mi anormalmi bende anlamadımgünaydın , amin güzel dileklerin için .. daha senin ki çok küçük o yüzden ben 12 hafta ve sonrasında başlamıştı mide bulantılarım ama çok nadir. kokuya karşı hassasiyet çok fazlaydı. Ama dediğim gibi 12. haftadan sonra yavaş yavaş başladı. sen kontrolllerine düzenli olarak git. bebeğinin sağlığı iyiyse diğerlerine çok takılma herkeste bulantı kusma , yada aşerme olacak diye şart yok. sağlıkla al bebeğini kucağına..
Allah razı olsun inşallah bir sıkıntımız yoktur teşekkür ederim cevabınız içinne güzel işte bizde ağrı olunca panik olurduk bi sıkıntı var ya düşerse diye bulantılara falan hiç özenme bence ben dün akşam çıkara çıkara bi hal oldum boğazım tahriş olmuş bişey dahi geçmedi boğazımdan sabah acıdan dolayı aşermeye dersen ben hiç aşermedim o olsa yesem bu olsa yesem die milletin anlattığı gibi olmadım ama 5ci aydan sonra portakal limon erik karpuz tarzı yemeye başladım doymuordum onlara halada karpuz yerim hemen hemen hergün yemek yemesem de olurr yaniaşerme buysa tabi bilemicem sende eğer bi sıkıntı olsaydı tabi yine Rabbim bilir ama kanaman olurdu canım kalp atışlarını duyduysan merak etme zaten ilk 3 ay bu tereddütü yaşicaksın biz ne desekte sen bence şimdilik keyfini çıkarmaya bak canım hazır bulantıların başlamamışken
Arkadasim daha cooiok erken.. Ayrica herkes de olacak diye bir sey yok bosuna sikma canini...Günaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe
Benimde oyleymis koca kafalim. Kafasi onden gidiyomus. Basta endiselendim ama normal dedi dktr. Babasina benzeyeck garantiBenim bebiş 32 hafta kafa 36 hafta
Koca kafa nolcak
Günaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe
yazdıklarını okumak bile heyecanlandırıyor insanı ya hazırlıklar hazırlıklar...aramızda pek bişey yok zaten kuzum bende bayramdan sonra bebeğimi beklicem heran gelebilir doktor o izlenimi verdi çünkü bana aminn kuzum aminn sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
hadi inşaAllah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?