2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
canım kahvaltı yaptın mı birşeyler ye dürt azcık yine de hareket etmezse bence doktora git ne olur ne olmaz çok uzun olmuş

Dün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
Ah bu eşler tamam anne olun demiyoruz da azcik da anlayisli olun korkuyoruz ay napalim banada olmustu birkere gobegini doktor uyandirmak icin salliyor ya bazen iste oyle bi salla sekerim sarsintiyla kendine gelir aksam is cikisi dogru doktora git eger birsey hissetmessen korkma cok hareketli degil diyorsun zaten
Canim bende babannem vefat ettiginde sen gibi olmustum. Ellerinde buyumustuk daha 1 sene oldu kaybedeli. Allah rahmet eylesin canim mekani cennet olsun

kızlar ,sizin dün rüya muhabbetini okuyunca kendime şaşırmıştım ben neden rüya görmüyorum diye amaaa bu gece koşuşturmacaydı.. oğlum doğmuş onu emziriyorum. gülümsüyor bana , emzik veriyorum emiyo , biberon veriyorum emiyo, göğüslerimde süt dolu akıyo sürekli emziriyorum , ama ne babasına benziyor nede bana , yabancı birinin bebeği gibiydi sabah uyandım ama oh be her şey rüyaymış dedim panik oldum gece gece en büyük korkumdur biberonu , emziği emmemesi çünki kızımı bir türlü alıştıramadım oğlum emer inşallah

Sağol canım. Doğru söylüyorsun ne zaman hamile kaldım resmen evham kraliçesi oldum. Doktor dediğinden beri kendimi şartlandıryorum diye kendime kızıyorum.
Yinede cuma günü devlet hastanesine gidip başka bi doktora muayene olucam. Belki biraz daha rahatlarım.

Allah rahmet eylesin, sana çocuğuna ve eşine uzun ömür versin. Üzülmemeye çalış, sonra bebişin de üzülür

ay kuşum ben 5 gündür ölüyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum. Pazartesi acile gittim,direk antibiyotik başladık. Boğazım,burnum heryerim tıkalı.

Amannn gecms olsn canm ya ben yari okur gibi olmusum, kacirmism
yazmissindir mutlakaa... Gecmisler olsn sifa olsn sana..

Canm bence sakin ol oncelikle ama icin rhat etmicekse dr a gorun, sevdigi bi seyler ye azcik konus durt bakalm napiyor.. Sessiz bi ortamda dinlemeye calis onu belki pozisyon degisti iceri dogru vuruyo falan.. Ya da yoruldunsa dun uyuyodur annesii

Tabi canm istedin zaman calisamaza cevirebikiyosn raporunu, 37 sinir yani o zmana kadr calismak zorunda degilsnn

Gunaydinnnnnnnnn
Hayat bizi 61 kenara diyorsunnnnnnn

Ah keske gorsen buzhane ankaranin kuru ayazi iste bebegim

Hayat kenara mi o ne kiz duymadm hic

Bilmem mi canm bilmem mi, kuru sicaklari baslar yakidna gercii...

Canım doktor a görün bir, için rahatlasın, bizlere de iyi haberlerini ver inşallah

Günaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe

yazdıklarını okumak bile heyecanlandırıyor insanı ya hazırlıklar hazırlıklar... aramızda pek bişey yok zaten kuzum bende bayramdan sonra bebeğimi beklicem heran gelebilir doktor o izlenimi verdi çünkü bana aminn kuzum aminn sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
Canım benim de 10 gün ileri gözüküyor..32. haftada gittiğimde hemen hemen aynı ölçülerde olurlar belki
hadi inşaAllah canımm

günaydın , amin güzel dileklerin için .. daha senin ki çok küçük o yüzden ben 12 hafta ve sonrasında başlamıştı mide bulantılarım ama çok nadir. kokuya karşı hassasiyet çok fazlaydı. Ama dediğim gibi 12. haftadan sonra yavaş yavaş başladı. sen kontrolllerine düzenli olarak git. bebeğinin sağlığı iyiyse diğerlerine çok takılma herkeste bulantı kusma , yada aşerme olacak diye şart yok. sağlıkla al bebeğini kucağına..

ne güzel işte bizde ağrı olunca panik olurduk bi sıkıntı var ya düşerse diye bulantılara falan hiç özenme bence ben dün akşam çıkara çıkara bi hal oldum boğazım tahriş olmuş bişey dahi geçmedi boğazımdan sabah acıdan dolayı aşermeye dersen ben hiç aşermedim o olsa yesem bu olsa yesem die milletin anlattığı gibi olmadım ama 5ci aydan sonra portakal limon erik karpuz tarzı yemeye başladım doymuordum onlara halada karpuz yerim hemen hemen hergün yemek yemesem de olurr yani aşerme buysa tabi bilemicem sende eğer bi sıkıntı olsaydı tabi yine Rabbim bilir ama kanaman olurdu canım kalp atışlarını duyduysan merak etme zaten ilk 3 ay bu tereddütü yaşicaksın biz ne desekte sen bence şimdilik keyfini çıkarmaya bak canım hazır bulantıların başlamamışken

Amin inşallah geçen hafta perşembe gittim kalp atışını duyduk çok şükür bir şey mi oldu diyede panikliyorum normal mi anormalmi bende anlamadım

Allah razı olsun inşallah bir sıkıntımız yoktur teşekkür ederim cevabınız için

Arkadasim daha cooiok erken.. Ayrica herkes de olacak diye bir sey yok bosuna sikma canini...

Hic bi sorun olacagini sanmiyorm canm, bende de mide bulantisi falan olmadi, asermede genelde 4. Aya girdikten sonra yogundu, kasik agrilari illa ki oluyo ama hangi haftalar tam hatirlamiyorm ama olmasi da olmamasi da kotuye isaret degil.. Sen icini ferah tut kontrollerini igmal etme ve dua et sadece

B Began canım biz ismi belirledik Yusuf Çınar olarak ekleyebilirsin ayrıca ilk çocuğum

Ayyy heyecanlandirmaz mii hiccc evet canm tek duamiz bu, Allah bu mubarek ayda duyar bizleri eminim, hepimiz saglikli bebekler doguralm saglikli bi sekilde insallahh

Isminiz de hayirli olsn canm cok guzelms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…