2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu tip belirtileri hissetmen için hem erken hemde herkes böyle yaşıcak diye bişey yok benim hiç olmadı mesela bulantı kusma falan

Allah rahmet eylesin canm mekanı cennet olsun

Eğer erken doğum riskin varsa ve Ağrı'n çok oluyorsa muhakkak git ve rapor al geçmiş olsun çok

Reactions: jio
Hayat kenara mi o ne kiz duymadm hic

Bilmem mi canm bilmem mi, kuru sicaklari baslar yakidna gercii...
Hahah ay bende o lafi internette gormustum basta anlamamistimda sonradan dank etti. Simdi 61 in okunusu altmisbir ya hani. Benim yazdigim cumleyi tekrar hizli okursan şöyle bir sey cikiyor ortaya

Hayat bizi atmis bir kenara. Yani hayat kenara koymus bizi atmis filan anladin mi esprik yapim dedim tutmadi demekki

Guzelim daha cok kucuk bebegin birde herkes bulanti yasicak diye birsey yok. Aserme icin zaten acaippp erken :) cok normal suan hic birsey hissetmemen benim midem cok bulanirdi hatta bigun bulanmadigi zaman oturur aglardim neden belirtim yok diye seni anlayabiliyorum fakat cok kucuk bebegin daha fasulye tanesi filan heralde :) bir sikinti olsa vucudun bunu belli eder eger normal hissediyorsan demekki hersey normal kafana takma canim

K kucukmeleklerim doğru etiketledim iinşallah. 4 cm açıklık çok büyük canım seni hastaneye yatırmaları gerekiyordu
7-8 cmle masaya alıyorlar ,çok şaşırdım.Lütfen kalkmadan istirahat et.
Kalplerimiz birmiş bende germek istemedim ama 4 cm açıklıkla hastaneye gittiğimde hemen doğuma almışlardı beni başlamış diye Nasıl bırakmışlar çok şaşırdım

Ay Allah canini almadinmm olur yavrum olur boyle seyler ne bilm daha once duymadm hic ben de bi ozel bi deyini falan sandm Trabzonun

B Began cimm ben bisi farkettim listede ekli degilmisim ay benide ekleyin noluyy noluyy
24 yasindayim
ilk gebelik
erkek bebek
Adi Mehmet Ali olucak kismetse
Sat 20.11.15
Tahmini dogum tarihide 26.08.16
Eğer bebiğim erkek olsaydı bende Mehmet Ali koymak istiyordum. Çok sevdiğim İki isim. İki isim bi araya gelince daha da güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…