Bu tip belirtileri hissetmen için hem erken hemde herkes böyle yaşıcak diye bişey yok benim hiç olmadı mesela bulantı kusma falanGünaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe
Dün sabahtan beri hareket etmiyor bebeğim kızlarÇok korkmaya başladım..zaten çok hareketli olmadı hiç.eşim hiç umursamıyor,uyuyordur diyor.bu tereddütü hep yaşıyorum yoruldum bu korkudan...
Koca kafalarını yesin anneleri onlarınn
Allah rahmet eylesin canm mekanı cennet olsunGünaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...
Bi kaç gündür yazamadım pazar günü dedeciğimi kaybettik ertesi gün defnetmek için istanbuldan konya ya gittik üzüldük yorulduk derken anca kendime geliyorum... Çok düşkündüm dedeme Rabbim mekanını cennet eylesin inşaAllah
Eğer erken doğum riskin varsa ve Ağrı'n çok oluyorsa muhakkak git ve rapor al geçmiş olsun çokGünaydın kızlar.
Dün ilk defa yemek yapmaya çalışırken acayip sancılandım. Aşağıdan biri kemiklerimi ayırıyormuş gibiydi çok korktum. Hatta eşime ben doğurucam galiba dedim. Doktor suyun fazla erken doğum riskin var dediğinden beri diken üstündeyim. Bir de dün sancım olunca kabus gibiydi. Neyseki şimdilik geçti gibi. Eğer devam ederse doktora gidip rapor almayı planlıyorum.
m.beauty nasılsın ne yaptın hareket var mı?yiyorum içiyorum boş kalmıyorum canım hiç...
Canı normalde son adet tarihine göre doğum tarihi verilir değiştirilmezCanlarım bence de çok güzel önden gitmesi, Allah'a şükürler olsunAma peki ben hangisine göre doğum yapacağım acabaa
Sağol canım. Bugün işten sonra ayaklarımı uzatıp bol bol dinlenicem. Sabah beri bi sancım olmadı çok şükür. İnşallahta olmaz.Eğer erken doğum riskin varsa ve Ağrı'n çok oluyorsa muhakkak git ve rapor al geçmiş olsun çok
HahahHayat kenara mi o ne kiz duymadm hic
Bilmem mi canm bilmem mi, kuru sicaklari baslar yakidna gercii...
Guzelim daha cok kucuk bebegin birde herkes bulanti yasicak diye birsey yok. Aserme icin zaten acaippp erken :) cok normal suan hic birsey hissetmemen benim midem cok bulanirdi hatta bigun bulanmadigi zaman oturur aglardim neden belirtim yok diyeGünaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe
http://m.n11.com/chezmam-pacali-hamile-kulot-siyah-P79525824 bu aldgm hamile kulodu bi tane daha almayi dusunyrmBende onlara bakıyorum, nerede tam olarak, internetten mi.
Tunaydin canım bende yenu kalkanlardanim gece hiç uyuyamadim sabaha karşı dalmisim:)Tünaydin kızlar ben gece uyuyamayip anca yataktan cikanlardanim nasilsiniz
Hoppppppppp şıkıdık illere düştük bugün 81 gün kaldı
Kalplerimiz birmiş bende germek istemedim ama 4 cm açıklıkla hastaneye gittiğimde hemen doğuma almışlardı beni başlamış diye Nasıl bırakmışlar çok şaşırdımK kucukmeleklerim doğru etiketledim iinşallah. 4 cm açıklık çok büyük canım seni hastaneye yatırmaları gerekiyordu
7-8 cmle masaya alıyorlar ,çok şaşırdım.Lütfen kalkmadan istirahat et.
Hahahay bende o lafi internette gormustum basta anlamamistimda sonradan dank etti. Simdi 61 in okunusu altmisbir ya hani. Benim yazdigim cumleyi tekrar hizli okursan şöyle bir sey cikiyor ortaya
Hayat bizi atmis bir kenara. Yani hayat kenara koymus bizi atmis filan anladin miesprik yapim dedim tutmadi demekki
Eğer bebiğim erkek olsaydı bende Mehmet Ali koymak istiyordum. Çok sevdiğim İki isim. İki isim bi araya gelince daha da güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?