- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hoşbuldum tatlım ayy sonunda gelebildim bayağı Bi arkadan geliyorum yetişemiyorum sizeHosgeldin Fransa'dan duzceye
Ay Allah canini almadinmmolur yavrum olur boyle seyler ne bilm daha once duymadm hic ben de bi ozel bi deyini falan sandm Trabzonun
Gercekten mi cok sevindim balim dusunduguneEğer bebiğim erkek olsaydı bende Mehmet Ali koymak istiyordum. Çok sevdiğim İki isim. İki isim bi araya gelince daha da güzel oluyor.
Hareket ediyor işte oh miss uyuyordur yavrucak git acile hem için rahatlar annesiKızlar çok hafif bir güpleme oldu karnımda,hareket etti bebiş....bir iki saat sonra çıkacağım işten,acile gideceğim.
Ama ama ama ama amaaaa ommas ki bende isteremm bendeee bendeeEkleöicez seni gicik oluyoz sana bizkihkihkihkihkihhh...
Kiz kos kos sona kalan dona kalirmis geel buraya
Hoşbuldum tatlım ayy sonunda gelebildim bayağı Bi arkadan geliyorum yetişemiyorum size
Tünaydin kızlar ben gece uyuyamayip anca yataktan cikanlardanim nasilsiniz
Su 1.sayfada liste varya canim oraya bana uvey evlat muamelesi yapmislarKız nereye ekliyolar ben eksik kalmayayim benide eklesinler
Benim okadar cok değilde kaburgama baskı yapıp duruyo ondan uyuyamiyorum çalışan insan için zor ben Çalışmadığım için yatiyorum kızlarımız iyi olsun da Uyumayalım22de bır baslıyor oynamaya oturamıyorum bıle eskıden tekme atıo derdık sımdı ılerı gerı gıdıo karnımın ıcınde. sureklı mını tepecıkler olusturuo. kucucuk alanda ne yapıyor okdr anlamıyorum. yanı aynı anda hem sag bobrek hem sol gobek ustunden hem kaburga altından oynayabıldıgıne gore dans edıyor olmalı dıyorum. bazen bı hareket edıo gobegım sagdan sole bisüre tıtrıo gıbı sallanıo. velhasılı bu durumda uyumak mumkun degıl. bazen guluyorum bıle... gecen kız kardesım bendeydı bende cok yorgundum. ben uzandım oda bebegı dolayısıylada benı uyutmak ıcın karnımı oksadı durdu. bana mısın demedı uyutamadık. oynamalara karsılık da verıyor artık. bız vuruyoruz oda ıcerden vuruo bastırırsak bıraz dıger yana kacıo. gunde 10 hareket dıyorlar ben 50 100 sayarım. neyse bnce son zamanları guclendırebıldıgı kdr guclendırsın kaslarını kılo aldıkca sıgmayacak hareketler de kısıtlanacak mecburen... belkı ozmn uyuyabılırm :) yanı bıraz zaman gecınce daha da fena oluyor cnm. bıde calıstıgım ıcın erken uyanmak zorundayım. tum gunum uykulu gecıyor malesefaman kızım saglıklı olsun varsın az uyuyayım...
Su 1.sayfada liste varya canim oraya bana uvey evlat muamelesi yapmislar
Tugbalara karsi bir art niyet seziyorum o zaman adaşkız dur bende yazım de benidr eklesinler benide üvey evlat gibi atmasinalr bi koseye
Evett yasa aglayalim.Tugbalara karsi bir art niyet seziyorum o zaman adaşbizi sevmiyollaaa
Ekledim hanımlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?