2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay Allah canini almadinmm olur yavrum olur boyle seyler ne bilm daha once duymadm hic ben de bi ozel bi deyini falan sandm Trabzonun
olur boyle vakalar canim
Eğer bebiğim erkek olsaydı bende Mehmet Ali koymak istiyordum. Çok sevdiğim İki isim. İki isim bi araya gelince daha da güzel oluyor.
Gercekten mi cok sevindim balim dusundugune

Bizim babalarin isimleri. Taaa sevgiliyken oglumuz olursa Mehmet Ali olucak diye yayildi yayildi bizde mecbur kaldik tabi dedelerin baslarida havalarda bu sekilde

Gunaydin guzel anneler umarim herkes iyisir hastalarimiz iyilesmstir:) kizlar size bi sorum olacak ben iki ay heyet raporu almistim bir ay bir ay seklinde ikinci aydayim suan 18 haziran cumartesi son gun. Iznin bittiginde gel direk 32. Hafta dogum iznini baslatacam dedi pazar zaten resmi tatil pazartesi gitsem ayni gun icinde halledilir mi rapor alip okula teslim etmek

Tünaydin kızlar ben gece uyuyamayip anca yataktan cikanlardanim nasilsiniz

22de bır baslıyor oynamaya oturamıyorum bıle eskıden tekme atıo derdık sımdı ılerı gerı gıdıo karnımın ıcınde. sureklı mını tepecıkler olusturuo. kucucuk alanda ne yapıyor okdr anlamıyorum. yanı aynı anda hem sag bobrek hem sol gobek ustunden hem kaburga altından oynayabıldıgıne gore dans edıyor olmalı dıyorum. bazen bı hareket edıo gobegım sagdan sole bisüre tıtrıo gıbı sallanıo. velhasılı bu durumda uyumak mumkun degıl. bazen guluyorum bıle... gecen kız kardesım bendeydı bende cok yorgundum. ben uzandım oda bebegı dolayısıylada benı uyutmak ıcın karnımı oksadı durdu. bana mısın demedı uyutamadık. oynamalara karsılık da verıyor artık. bız vuruyoruz oda ıcerden vuruo bastırırsak bıraz dıger yana kacıo. gunde 10 hareket dıyorlar ben 50 100 sayarım. neyse bnce son zamanları guclendırebıldıgı kdr guclendırsın kaslarını kılo aldıkca sıgmayacak hareketler de kısıtlanacak mecburen... belkı ozmn uyuyabılırm :) yanı bıraz zaman gecınce daha da fena oluyor cnm. bıde calıstıgım ıcın erken uyanmak zorundayım. tum gunum uykulu gecıyor malesef aman kızım saglıklı olsun varsın az uyuyayım...

Benim okadar cok değilde kaburgama baskı yapıp duruyo ondan uyuyamiyorum çalışan insan için zor ben Çalışmadığım için yatiyorum kızlarımız iyi olsun da Uyumayalım

B Began cimm ben bisi farkettim listede ekli degilmisim ay benide ekleyin noluyy noluyy
24 yasindayim
ilk gebelik
erkek bebek
Adi Mehmet Ali olucak kismetse
Sat 20.11.15
Tahmini dogum tarihide 26.08.16

B Began benide eklermisin listeye
İlk gebelik
Yas 28
Kız bebek
İsmi hıra nur
SAT 18.11.15
Tahmini doğum 22.08.16

Bende yokum onda sanrim B Began benide eklermisin
Ilk gebelik
27yas
Kiz bebek
Ismi ayse
Sat17.11.2016
Tahmini dogum 23.08.2016
Ekledim hanımlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…