Kızlar çok hafif bir güpleme oldu karnımda,hareket etti bebiş....bir iki saat sonra çıkacağım işten,acile gideceğim.
Ama ama ama ama amaaaa ommas ki bende isteremm bendeee bendee
O zaman küserim iste hih
Gunaydin guzel anneler umarim herkes iyisir hastalarimiz iyilesmstir:) kizlar size bi sorum olacak ben iki ay heyet raporu almistim bir ay bir ay seklinde ikinci aydayim suan 18 haziran cumartesi son gun. Iznin bittiginde gel direk 32. Hafta dogum iznini baslatacam dedi pazar zaten resmi tatil pazartesi gitsem ayni gun icinde halledilir mi rapor alip okula teslim etmek
Tugbalara karsi bir art niyet seziyorum o zaman adaşbizi sevmiyollaaa
Geldim tatlım geldim kayın şöyle yana doğru azcıkKiz kos kos sona kalan dona kalirmis geel buraya
Coookk merciiii canimmEkledim hanımlar :)
Hafıfce zıpla yada tempolu yuru bakalım cıkolata varsa ye,eminim uyuyordur dun cok mu yoruldunnnnıyı dusunelım ıyı olsunnişyerindeyim akşam acil yolu beni gözlüyor yine canım,ne tatlı ne tuzlu yiyince de hiç hareket etmiyor,elleyince de
Yok sanaahayir ekleyen de ben degilm bana noldu anlamadm kii bi simariklik var ustumdeee...
Yok yok sana ozel bizim giciklik
Saol tesekkur ettikEkledim hanımlar :)
Geldim tatlım geldim kayın şöyle yana doğru azcık
Hayırdır tatlım çok geçmiş olsun yediğin birşeyden mi yoksa bebeğin duruş pozisyonundan mı Ağrı'n çok mu şiddetlimidem çok ağrıyor çok
Sanki taş yemişim midemi parçalıyor gibibayılajaam şimdi ağrıdan
Basin sagolsun canim,Rabbim rahmetiyle muamele etsin su mubarek gunlerin hatrina..Günaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...
Bi kaç gündür yazamadım pazar günü dedeciğimi kaybettik ertesi gün defnetmek için istanbuldan konya ya gittik üzüldük yorulduk derken anca kendime geliyorum... Çok düşkündüm dedeme Rabbim mekanını cennet eylesin inşaAllah
Bnmde sağ kaburgam çok ağrıyı aman napim bebeis iyi olsun ağrılara da alisirizmidem çok ağrıyor çok
Sanki taş yemişim midemi parçalıyor gibibayılajaam şimdi ağrıdan
Bebeğin duruşundan olabilir canım eğilemiyorum aşağı kazık yutmuş gibiyim. Biraz da çiğden sarma içi yedim o mu etkiledi acabaHayırdır tatlım çok geçmiş olsun yediğin birşeyden mi yoksa bebeğin duruş pozisyonundan mı Ağrı'n çok mu şiddetli
Onlar da iyi olsun biz de iyi olalııımmmBnmde sağ kaburgam çok ağrıyı aman napim bebeis iyi olsun ağrılara da alisiriz
her ikiside etkilemiş Can'ım biraz yürü yürüyüş yap olmadı evin içinde dolan hem yediğini sindir hemde Bebek daha rahat bir pozisyona geçsin .. O kazık yutmuş hissi ne zamandır benimleBebeğin duruşundan olabilir canım eğilemiyorum aşağı kazık yutmuş gibiyim. Biraz da çiğden sarma içi yedim o mu etkiledi acaba
her ikiside etkilemiş Can'ım biraz yürü yürüyüş yap olmadı evin içinde dolan hem yediğini sindir hemde Bebek daha rahat bir pozisyona geçsin .. O kazık yutmuş hissi ne zamandır benimle
Hadi git gel Can'ım biraz yürümek rahatlatacak seniDu o zaman ben bi dışarı çıkıp ta geleyim güneş te çıktı.
Off Allah yardımcın olsun ben çok rahatsız oldum şu iki saatte bile
Marketten bir şey istiyor musun
Ayyy heyecanlandirmaz mii hicccevet canm tek duamiz bu, Allah bu mubarek ayda duyar bizleri eminim, hepimiz saglikli bebekler doguralm saglikli bi sekilde insallahh
Isminiz de hayirli olsn canm cok guzelms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?