2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar çok hafif bir güpleme oldu karnımda,hareket etti bebiş....bir iki saat sonra çıkacağım işten,acile gideceğim.

Oh iyi canm, ama yine de git tabi en guzeli icin rahatlasnn.. Guzel haberlerle de gel insallah..

Ama ama ama ama amaaaa ommas ki bende isteremm bendeee bendee
O zaman küserim iste hih

Yok sanaa hayir ekleyen de ben degilm bana noldu anlamadm kii bi simariklik var ustumdeee...

Ayni gun icinde hallolur tabi canm, basit bi rapor zaten 32 hafta raporunu sadece doktorun yazacak yeterli yani

Tugbalara karsi bir art niyet seziyorum o zaman adaş bizi sevmiyollaaa

Yok yok sana ozel bizim giciklik

midem çok ağrıyor çok

Sanki taş yemişim midemi parçalıyor gibi bayılajaam şimdi ağrıdan

Basin sagolsun canim,Rabbim rahmetiyle muamele etsin su mubarek gunlerin hatrina..

Hayırdır tatlım çok geçmiş olsun yediğin birşeyden mi yoksa bebeğin duruş pozisyonundan mı Ağrı'n çok mu şiddetli
Bebeğin duruşundan olabilir canım eğilemiyorum aşağı kazık yutmuş gibiyim. Biraz da çiğden sarma içi yedim o mu etkiledi acaba

Bebeğin duruşundan olabilir canım eğilemiyorum aşağı kazık yutmuş gibiyim. Biraz da çiğden sarma içi yedim o mu etkiledi acaba
her ikiside etkilemiş Can'ım biraz yürü yürüyüş yap olmadı evin içinde dolan hem yediğini sindir hemde Bebek daha rahat bir pozisyona geçsin .. O kazık yutmuş hissi ne zamandır benimle

her ikiside etkilemiş Can'ım biraz yürü yürüyüş yap olmadı evin içinde dolan hem yediğini sindir hemde Bebek daha rahat bir pozisyona geçsin .. O kazık yutmuş hissi ne zamandır benimle

Du o zaman ben bi dışarı çıkıp ta geleyim güneş te çıktı.

Off Allah yardımcın olsun ben çok rahatsız oldum şu iki saatte bile

Marketten bir şey istiyor musun

Du o zaman ben bi dışarı çıkıp ta geleyim güneş te çıktı.

Off Allah yardımcın olsun ben çok rahatsız oldum şu iki saatte bile

Marketten bir şey istiyor musun
Hadi git gel Can'ım biraz yürümek rahatlatacak seni
Can'ının sağlığı tatlım şimdilik Can'ım bir şey istemiyor tıka basa dolmuşum

Ayyy heyecanlandirmaz mii hiccc evet canm tek duamiz bu, Allah bu mubarek ayda duyar bizleri eminim, hepimiz saglikli bebekler doguralm saglikli bi sekilde insallahh

Isminiz de hayirli olsn canm cok guzelms

aminn kuzumm hele bi yıkamaya başlim paylaşırım burdan resimlerini astığım elbiselerin aminnn canımm aminnn sağlıkla gelsinler az kaldı minnoşunu görmeye senin de ptesi görcen ne güzel ben şimdiden özledim yahu bi aylık görüşememize dayanırken daha 3 gün olmuş göresim geliyor

saol tatlım senin belli mi isim peki?

off kızlar yaa
mutfağımı su bastı. oturdum ustayı bekliyorum. halım sırılsıklam ama bir kısmı buzdolabının altında ve kaldıramıyorum.
sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…