2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne güzel yazmışsın,tebrik ederim.

Bebeğin duruşundan olabilir canım eğilemiyorum aşağı kazık yutmuş gibiyim. Biraz da çiğden sarma içi yedim o mu etkiledi acaba
Gecmis olsun canim ..bendede oluyor o arada yumru var sanki icimde nefes almak bile Zor geliyor .sonra geciyor o his .bebegin durusundan kaynakli oluyo sanrm

off kızlar yaa
mutfağımı su bastı. oturdum ustayı bekliyorum. halım sırılsıklam ama bir kısmı buzdolabının altında ve kaldıramıyorum.
sinir oldum
Allah yardimcin olsun canım bide oraları temizlemek var ya hamileyken daha zorlaşıyor

off kızlar yaa
mutfağımı su bastı. oturdum ustayı bekliyorum. halım sırılsıklam ama bir kısmı buzdolabının altında ve kaldıramıyorum.
sinir oldum
Amannnnnnn ha dokunma zaten bir şeye kaldırma elleme be sinir bozucu bir durum Ada'm hemen gelsede el atsa Allah yardımcın olsun grillcim durduk yere açılan işlere sinir oluyorum hiç iş güç yokmuş gibi

Allah yardimcin olsun canım bide oraları temizlemek var ya hamileyken daha zorlaşıyor

Amannnnnnn ha dokunma zaten bir şeye kaldırma elleme be sinir bozucu bir durum Ada'm hemen gelsede el atsa Allah yardımcın olsun grillcim durduk yere açılan işlere sinir oluyorum hiç iş güç yokmuş gibi
sormayın canım ya.
küçük kızı uyutuyordum. birden ses geldi mutfaktan. baktım dolap kapağı açılmış su fışkırıyor. hızla vanayı kapadım ama her yer su oldu yine de. eşim de işten izin almış geliyor. usta da gelmedi hala. fırını makinaları falan çekip suyun bir kısmını sildim ama buzdolabı ve halı kaldı.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedeler ölünce çocukluk anıları da gidiyor insanın

Cok rahat valla bi kac tane daha aldim baska marka ama skyolar ya bunu yikayp kurutmayi zor bekliyorum .korse pahali ama oda o markaysa iyidir diye aldm.hatta bebk house da 20lira daha ucuzdu ama bedeni uymuyodu bana

Bence halledilir ayrıca idarenle konuşup raporu bir gün sonra da götürebilirsin idarecilerine bağlı

Kizlar bu tarz sepet besik alan var mi aranızda. Cok hosuma gidiyor biliyorum en fazla 8 ay yatacak o da cok hareketli degilse ama ne bilim almazsam da icimde kalacak gibi. Herkes park yatak onerio ayri oda yapamicagim icin kullanisli gelio bana da park yatak ama heves iste ilk cocuk olumca sağlıklı dusunemiyorum heralde :)

Eklentiler

• FB_IMG_1450359720781.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 76
Onları bırak zaten Buarada şalteri indir ne olur ne olmaz Allah korusun neyseki eşinde geliyormuş bundan sonrasını onlar halleder artık sen çok eğilip kalkma

Kizlar bebek arabalarinizi hangi marka aldınız yazarmsiiniz. Benim.gibi daha almamış annelere fikir olur

Biz quinny zapp extra2 aldik canm maxi cosi de oto koltugu birbiriyle uyumlular ilk sene maxi cosiyi bebek arabasi olarak aparata takip kullanicaz insallahh...

Sana herşey serbest simar balim

En buyuk asklar nefretle baslarmis askimiz daim olsun hayatim

Hahahha goren duyan da yanlis anlicak kiz

midem çok ağrıyor çok

Sanki taş yemişim midemi parçalıyor gibi bayılajaam şimdi ağrıdan

Ayy gecms olsn canm, benm agri olmuyor ama yanmaya devam ediyoruzzz... Cig dolma ici de yapabilir ama daha cok pozisyondan da yedigin baska bi seyden de olabilir tabi

Aynen canm paylasalm tabi astikca cicilerimizii evet canm pazartesiyi iple cekiyoruz biz deee.. Ozledim bizdigii ama normalde baya hareketli dr a gidiyorz uyuyo cocuk aliskanlik oldu
Senin bi dahaki randevu ne zamndiii???

Ismimiz belli evett teyzesii Begum olcak kizimiz prenses hanim olcak

off kızlar yaa
sinir oldum

amann pek fena olms ama sen zaten elleme bi seyeee valla ben ozellikle bu donemde hicc bi seyi takmamaya calisiyorm yoksa olmuyorrr... Hallolur hepsi takma kafana

Ben aldım yatak odasına koyacağım internetten aldım daha gelmedi ama benim oğlumdan kalan park yatağım var benimde çok hoşuma gidiyor bu beşikler sırf içimde kalmasın diye aldım çok istiyorsan al bence

Ben aldimmm canm evet az yatacak ama ben de ilk gunler yanmda yatsin diye aldm yani.. Peki park yatagi oturma odasina falan mi koycaksinz yatak odasina mi??

evet canım 32. haftadan sonra yani çalışabilir raorundan sonraki tüm izinler kesiliyor.
Canım ben tam olarak anlayamadım. 32. haftada alınan çalışabilir raporundan sonra diyelim ki 3 günlük rapor alacaz şimdi bu 3 gün yıllık iznimizden mi düşüyor. yoksa hakkımız olan 40 haftalık rapor süresinden mi düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…