Ne güzel yazmışsın,tebrik ederim.22de bır baslıyor oynamaya oturamıyorum bıle eskıden tekme atıo derdık sımdı ılerı gerı gıdıo karnımın ıcınde. sureklı mını tepecıkler olusturuo. kucucuk alanda ne yapıyor okdr anlamıyorum. yanı aynı anda hem sag bobrek hem sol gobek ustunden hem kaburga altından oynayabıldıgıne gore dans edıyor olmalı dıyorum. bazen bı hareket edıo gobegım sagdan sole bisüre tıtrıo gıbı sallanıo. velhasılı bu durumda uyumak mumkun degıl. bazen guluyorum bıle... gecen kız kardesım bendeydı bende cok yorgundum. ben uzandım oda bebegı dolayısıylada benı uyutmak ıcın karnımı oksadı durdu. bana mısın demedı uyutamadık. oynamalara karsılık da verıyor artık. bız vuruyoruz oda ıcerden vuruo bastırırsak bıraz dıger yana kacıo. gunde 10 hareket dıyorlar ben 50 100 sayarım. neyse bnce son zamanları guclendırebıldıgı kdr guclendırsın kaslarını kılo aldıkca sıgmayacak hareketler de kısıtlanacak mecburen... belkı ozmn uyuyabılırm :) yanı bıraz zaman gecınce daha da fena oluyor cnm. bıde calıstıgım ıcın erken uyanmak zorundayım. tum gunum uykulu gecıyor malesefaman kızım saglıklı olsun varsın az uyuyayım...
Gecmis olsun canim ..bendede oluyor o arada yumru var sanki icimde nefes almak bile Zor geliyor .sonra geciyor o his .bebegin durusundan kaynakli oluyo sanrmBebeğin duruşundan olabilir canım eğilemiyorum aşağı kazık yutmuş gibiyim. Biraz da çiğden sarma içi yedim o mu etkiledi acaba
İnşallah canimOnlar da iyi olsun biz de iyi olalııımmm
Allah yardimcin olsun canım bide oraları temizlemek var ya hamileyken daha zorlaşıyoroff kızlar yaa
mutfağımı su bastı. oturdum ustayı bekliyorum. halım sırılsıklam ama bir kısmı buzdolabının altında ve kaldıramıyorum.
sinir oldum
Amannnnnnn ha dokunma zaten bir şeye kaldırma ellemeoff kızlar yaa
mutfağımı su bastı. oturdum ustayı bekliyorum. halım sırılsıklam ama bir kısmı buzdolabının altında ve kaldıramıyorum.
sinir oldum
Allah yardimcin olsun canım bide oraları temizlemek var ya hamileyken daha zorlaşıyor
sormayın canım ya.Amannnnnnn ha dokunma zaten bir şeye kaldırma ellemebe sinir bozucu bir durum Ada'm hemen gelsede el atsa Allah yardımcın olsun grillcim durduk yere açılan işlere sinir oluyorum hiç iş güç yokmuş gibi
Hic elleme bile cnm bu halinle egilme zorlama kendini hicoff kızlar yaa
sinir oldum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedeler ölünce çocukluk anıları da gidiyor insanınGünaydın herkese ve hayırlı ramazanlar...
Bi kaç gündür yazamadım pazar günü dedeciğimi kaybettik ertesi gün defnetmek için istanbuldan konya ya gittik üzüldük yorulduk derken anca kendime geliyorum... Çok düşkündüm dedeme Rabbim mekanını cennet eylesin inşaAllah
http://m.n11.com/chezmam-pacali-hamile-kulot-siyah-P79525824 bu aldgm hamile kulodu bi tane daha almayi dusunyrm
http://m.n11.com/chezmam-dogum-sonrasi-toparkorse-ten-P84884059 buda aldigim korse
mecburen bekliyorum.Hic elleme bile cnm bu halinle egilme zorlama kendini hic
Bence halledilir ayrıca idarenle konuşup raporu bir gün sonra da götürebilirsin idarecilerine bağlıGunaydin guzel anneler umarim herkes iyisir hastalarimiz iyilesmstir:) kizlar size bi sorum olacak ben iki ay heyet raporu almistim bir ay bir ay seklinde ikinci aydayim suan 18 haziran cumartesi son gun. Iznin bittiginde gel direk 32. Hafta dogum iznini baslatacam dedi pazar zaten resmi tatil pazartesi gitsem ayni gun icinde halledilir mi rapor alip okula teslim etmek
Aynı ağrı bende de oluyor özellikle akşam yemeğinden sonramidem çok ağrıyor çok
Sanki taş yemişim midemi parçalıyor gibibayılajaam şimdi ağrıdan
Onları bırak zaten Buarada şalteri indir ne olur ne olmaz Allah korusun neyseki eşinde geliyormuş bundan sonrasını onlar halleder artık sen çok eğilip kalkmasormayın canım ya.
küçük kızı uyutuyordum. birden ses geldi mutfaktan. baktım dolap kapağı açılmış su fışkırıyor. hızla vanayı kapadım ama her yer su oldu yine de. eşim de işten izin almış geliyor. usta da gelmedi hala. fırını makinaları falan çekip suyun bir kısmını sildim ama buzdolabı ve halı kaldı.
Kizlar bebek arabalarinizi hangi marka aldınız yazarmsiiniz. Benim.gibi daha almamış annelere fikir olur
Sana herşey serbest simar balim
En buyuk asklar nefretle baslarmisaskimiz daim olsun hayatim
midem çok ağrıyor çok
Sanki taş yemişim midemi parçalıyor gibibayılajaam şimdi ağrıdan
aminn kuzumm hele bi yıkamaya başlim paylaşırım burdan resimlerini astığım elbiselerinaminnn canımm aminnn sağlıkla gelsinler az kaldı minnoşunu görmeye senin de ptesi görcen ne güzel ben şimdiden özledim yahu bi aylık görüşememize dayanırken daha 3 gün olmuş göresim geliyor
saol tatlım senin belli mi isim peki?
off kızlar yaa
sinir oldum
Ben aldım yatak odasına koyacağım internetten aldım daha gelmedi ama benim oğlumdan kalan park yatağım var benimde çok hoşuma gidiyor bu beşikler sırf içimde kalmasın diye aldım çok istiyorsan al benceKizlar bu tarz sepet besik alan var mi aranızda. Cok hosuma gidiyor biliyorum en fazla 8 ay yatacak o da cok hareketli degilse ama ne bilim almazsam da icimde kalacak gibi. Herkes park yatak onerio ayri oda yapamicagim icin kullanisli gelio bana da park yatak ama heves iste ilk cocuk olumca sağlıklı dusunemiyorum heralde :)
Kizlar bu tarz sepet besik alan var mi aranızda. Cok hosuma gidiyor biliyorum en fazla 8 ay yatacak o da cok hareketli degilse ama ne bilim almazsam da icimde kalacak gibi. Herkes park yatak onerio ayri oda yapamicagim icin kullanisli gelio bana da park yatak ama heves iste ilk cocuk olumca sağlıklı dusunemiyorum heralde :)
Kizlar bu tarz sepet besik alan var mi aranızda. Cok hosuma gidiyor biliyorum en fazla 8 ay yatacak o da cok hareketli degilse ama ne bilim almazsam da icimde kalacak gibi. Herkes park yatak onerio ayri oda yapamicagim icin kullanisli gelio bana da park yatak ama heves iste ilk cocuk olumca sağlıklı dusunemiyorum heralde :)
Canım ben tam olarak anlayamadım.evet canım 32. haftadan sonra yani çalışabilir raorundan sonraki tüm izinler kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?