- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Kizlar bu tar
Kaçıncı haftadasınInsallahhh kimsem yok burda yardima gelcek malesef kendi kendime ne yapabilirsem ama 3 cu gebelik cok zor geldi bana haftaya rdv var bakalim ne soylicek dr 35 haftana kdr sabret demisti hayirlisi ilk dogum hbri kimden gelcek bakalim
Cnm ne alirsak alalim yatak odasina koyacaz gerci ilk zamanlar esim bizle ayni odada yatar mi bilmem bi sure annemlerle beraber salonda takilabilirim:)Ben aldimmmcanm evet az yatacak ama ben de ilk gunler yanmda yatsin diye aldm yani.. Peki park yatagi oturma odasina falan mi koycaksinz yatak odasina mi??
benim de öyle doktor bakınca yatıyor benimki deAynen canm paylasalm tabi astikca cicilerimiziievet canm pazartesiyi iple cekiyoruz biz deee.. Ozledim bizdigii ama normalde baya hareketli dr a gidiyorz uyuyo cocuk aliskanlik oldu
Senin bi dahaki randevu ne zamndiii???
Ismimiz belli evett teyzesii Begum olcak kizimiz prenses hanim olcak
durduk yerde niye patlar ki?Biz quinny zapp extra2 aldik canm maxi cosi de oto koltugu birbiriyle uyumlular ilk sene maxi cosiyi bebek arabasi olarak aparata takip kullanicaz insallahh...
Hahahha goren duyan da yanlis anlicak kiz
Ayy gecms olsn canm, benm agri olmuyor ama yanmaya devam ediyoruzzz... Cig dolma ici de yapabilir ama daha cok pozisyondan da yedigin baska bi seyden de olabilir tabi
Aynen canm paylasalm tabi astikca cicilerimiziievet canm pazartesiyi iple cekiyoruz biz deee.. Ozledim bizdigii ama normalde baya hareketli dr a gidiyorz uyuyo cocuk aliskanlik oldu
amann pek fena olms ama sen zaten elleme bi seyeeevalla ben ozellikle bu donemde hicc bi seyi takmamaya calisiyorm yoksa olmuyorrr... Hallolur hepsi takma kafana
Kızlar çok hafif bir güpleme oldu karnımda,hareket etti bebiş....bir iki saat sonra çıkacağım işten,acile gideceğim.
Bende quuinny inceliyordum :) kurdun mu nasıl netten biraz daha zor anlasiliyor ya çok ağır degil demi ?Biz quinny zapp extra2 aldik canm maxi cosi de oto koltugu birbiriyle uyumlular ilk sene maxi cosiyi bebek arabasi olarak aparata takip kullanicaz insallahh...
Ayy gecms olsn canm, benm agri olmuyor ama yanmaya devam ediyoruzzz... Cig dolma ici de yapabilir ama daha cok pozisyondan da yedigin baska bi seyden de olabilir tabi
Aynen canm paylasalm tabi astikca cicilerimiziievet canm pazartesiyi iple cekiyoruz biz deee.. Ozledim bizdigii ama normalde baya hareketli dr a gidiyorz uyuyo cocuk aliskanlik oldu
amann pek fena olms ama sen zaten elleme bi seyeeevalla ben ozellikle bu donemde hicc bi seyi takmamaya calisiyorm yoksa olmuyorrr... Hallolur hepsi takma kafana
aminn kuzumm hele bi yıkamaya başlim paylaşırım burdan resimlerini astığım elbiselerinaminnn canımm aminnn sağlıkla gelsinler az kaldı minnoşunu görmeye senin de ptesi görcen ne güzel ben şimdiden özledim yahu bi aylık görüşememize dayanırken daha 3 gün olmuş göresim geliyor
saol tatlım senin belli mi isim peki?
Cok rahat valla bi kac tane daha aldim baska marka ama skyolar ya bunu yikayp kurutmayi zor bekliyorum .korse pahali ama oda o markaysa iyidir diye aldm.hatta bebk house da 20lira daha ucuzdu ama bedeni uymuyodu bana
Bende ondan cekiniyodum ama cok genisti bedenleri normalde neyse uyuyo cnm ben large aldm 42bedene uygun olarakBen de alayım diyorum ama bedeni uymaz diye cesaret edemiyorum netten almaya. Gidip mağazada bakacağım artık.
Hadi git gel Can'ım biraz yürümek rahatlatacak seni
Can'ının sağlığı tatlım şimdilik Can'ım bir şey istemiyor tıka basa dolmuşum
Gecmis olsun canim ..bendede oluyor o arada yumru var sanki icimde nefes almak bile Zor geliyor .sonra geciyor o his .bebegin durusundan kaynakli oluyo sanrm
Aynı ağrı bende de oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra
Biz quinny zapp extra2 aldik canm maxi cosi de oto koltugu birbiriyle uyumlular ilk sene maxi cosiyi bebek arabasi olarak aparata takip kullanicaz insallahh...
Cnm ne alirsak alalim yatak odasina koyacaz gerci ilk zamanlar esim bizle ayni odada yatar mi bilmem bi sure annemlerle beraber salonda takilabilirim:)
benim de öyle doktor bakınca yatıyor benimki denormalde kıpır kıpır maşaAllah hareketli halini bi göremedim benim bi sonraki randevum 23 haziran canım artık 15 günü geçmeyelim dedi bende iple çeker oldum şimdiden
demek prensesimiz begüm olcak maşaAllah ismiyle büyüsün inşaAllah
durduk yerde niye patlar ki?
eşim geldi. halıcıyı aradık. yarın bütün halıları yıkamaya göndereceğim.
Bende quuinny inceliyordum :) kurdun mu nasıl netten biraz daha zor anlasiliyor ya çok ağır degil demi ?
bıraktım mecburen. eşim geldi topladı halıyı. yarın da bütün halıları yıkamaya vereceğiz.Çok şükür geçti , bebek ağzımdan fırlayacak sandım bir an
Duruşundan kaynaklıydı sanırım, benim kız neresini dayadıysa artık mideme :)
B Began geçmiş olsun yahu ne kötü olmuş öyle, sen kaldırmaya dalan çalışma hiç bir şeyi eşin geliyormuş zaten o halletsin. Halını yıkamaya vermelisin ama sade su bile olsa ıslanan halıda iz kalıyor
benim de sütyen almam lazım ama bulamıyorum kendime göre bişeyler, internetten de sipariş edemiyorum sütyenleri ne yaptınız kızlar?Bende ondan cekiniyodum ama cok genisti bedenleri normalde neyse uyuyo cnm ben large aldm 42bedene uygun olarak
sakinleştim gibi.Anladm canm, yani o zman cok gerekli degil ama icinde kalcaksa da al dedigin gibi ilk cocuk yani insan heves ediyorrr
Sorma yaa ne yaramazlar simdiden bizle oyun oynuyolarr
Sakin olmalisn ama canm esin halleder her seyi sen sakin oll..
Yok canm agir degil, bi de katlaninca cok az yer kapliyor biz en cok pratikligini begendk zatennbaya araba baktk bz de cunku..
Geçmiş olsun canım tekrardan iyi ki erkenden farketmişsinbıraktım mecburen. eşim geldi topladı halıyı. yarın da bütün halıları yıkamaya vereceğiz.
farketmemek mümkün değildi canım. bir baktım mutfak dolabının kapağı suyun tazyikinden aralanmış, su fışkırıyor.Geçmiş olsun canım tekrardan iyi ki erkenden farketmişsin
Yok canım etmedi,trafikteyiz cok sıkışık varamadık hastaneye..Canım nasıl son durum , yine hareket etti mi bebiş?
Onuda aldm yeni inci den ..internetten aldm cokta rahat denedim ama iki ay sonra cok buyurmu gogusler erkencimiyimbenim de sütyen almam lazım ama bulamıyorum kendime göre bişeyler, internetten de sipariş edemiyorum sütyenleri ne yaptınız kızlar?
Emzirme sütyeni olmazsa önden kopçalı alayım diyorum ama denediklerimin hepsi mememin yarısını dışarda bırakıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?