2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben aldimmm canm evet az yatacak ama ben de ilk gunler yanmda yatsin diye aldm yani.. Peki park yatagi oturma odasina falan mi koycaksinz yatak odasina mi??
Cnm ne alirsak alalim yatak odasina koyacaz gerci ilk zamanlar esim bizle ayni odada yatar mi bilmem bi sure annemlerle beraber salonda takilabilirim:)

benim de öyle doktor bakınca yatıyor benimki de normalde kıpır kıpır maşaAllah hareketli halini bi göremedim benim bi sonraki randevum 23 haziran canım artık 15 günü geçmeyelim dedi bende iple çeker oldum şimdiden
demek prensesimiz begüm olcak maşaAllah ismiyle büyüsün inşaAllah

durduk yerde niye patlar ki?
eşim geldi. halıcıyı aradık. yarın bütün halıları yıkamaya göndereceğim.

Bende quuinny inceliyordum :) kurdun mu nasıl netten biraz daha zor anlasiliyor ya çok ağır degil demi ?

Allahım inşallah hepimiz yıkarız giysilerini güle güle giydiririz , ay ne güzel o günlerde olmak ne heyecanlıdır kim biliiiirrr

Cok rahat valla bi kac tane daha aldim baska marka ama skyolar ya bunu yikayp kurutmayi zor bekliyorum .korse pahali ama oda o markaysa iyidir diye aldm.hatta bebk house da 20lira daha ucuzdu ama bedeni uymuyodu bana

Ben de alayım diyorum ama bedeni uymaz diye cesaret edemiyorum netten almaya. Gidip mağazada bakacağım artık.

Hadi git gel Can'ım biraz yürümek rahatlatacak seni
Can'ının sağlığı tatlım şimdilik Can'ım bir şey istemiyor tıka basa dolmuşum

Gecmis olsun canim ..bendede oluyor o arada yumru var sanki icimde nefes almak bile Zor geliyor .sonra geciyor o his .bebegin durusundan kaynakli oluyo sanrm

Aynı ağrı bende de oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra

Çok şükür geçti , bebek ağzımdan fırlayacak sandım bir an

Duruşundan kaynaklıydı sanırım, benim kız neresini dayadıysa artık mideme :)

B Began geçmiş olsun yahu ne kötü olmuş öyle, sen kaldırmaya dalan çalışma hiç bir şeyi eşin geliyormuş zaten o halletsin. Halını yıkamaya vermelisin ama sade su bile olsa ıslanan halıda iz kalıyor

Cnm ne alirsak alalim yatak odasina koyacaz gerci ilk zamanlar esim bizle ayni odada yatar mi bilmem bi sure annemlerle beraber salonda takilabilirim:)

Anladm canm, yani o zman cok gerekli degil ama icinde kalcaksa da al dedigin gibi ilk cocuk yani insan heves ediyorrr

Sorma yaa ne yaramazlar simdiden bizle oyun oynuyolarr

durduk yerde niye patlar ki?
eşim geldi. halıcıyı aradık. yarın bütün halıları yıkamaya göndereceğim.

Sakin olmalisn ama canm esin halleder her seyi sen sakin oll..

Bende quuinny inceliyordum :) kurdun mu nasıl netten biraz daha zor anlasiliyor ya çok ağır degil demi ?

Yok canm agir degil, bi de katlaninca cok az yer kapliyor biz en cok pratikligini begendk zatenn baya araba baktk bz de cunku..

bıraktım mecburen. eşim geldi topladı halıyı. yarın da bütün halıları yıkamaya vereceğiz.

Bende ondan cekiniyodum ama cok genisti bedenleri normalde neyse uyuyo cnm ben large aldm 42bedene uygun olarak
benim de sütyen almam lazım ama bulamıyorum kendime göre bişeyler, internetten de sipariş edemiyorum sütyenleri ne yaptınız kızlar?

Emzirme sütyeni olmazsa önden kopçalı alayım diyorum ama denediklerimin hepsi mememin yarısını dışarda bırakıyor :/

sakinleştim gibi.

Geçmiş olsun canım tekrardan iyi ki erkenden farketmişsin
farketmemek mümkün değildi canım. bir baktım mutfak dolabının kapağı suyun tazyikinden aralanmış, su fışkırıyor.

Onuda aldm yeni inci den ..internetten aldm cokta rahat denedim ama iki ay sonra cok buyurmu gogusler erkencimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…