2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Onuda aldm yeni inci den ..internetten aldm cokta rahat denedim ama iki ay sonra cok buyurmu gogusler erkencimiyim
Benim deneyip de almam lazım çok problem yaşıyorum sütyenlerde çünkü. Bilmem ki büyüyeceğini düşünmemiştim süt dolunca büyüyor muymuş? Almayayım ben o zaman erkenden

Gerçekten çok güzeller bu tarz besiklere bayiliyorum ben de .daha ilk kizimda heves etmiştim.simdi ikincide almadim .park yatagi yeni doğacak okan kullanacak .kizima ayri yatak aldik .heves ediyorsan al.park yatagi da 6 aydan sonra alirsin .bunu kaldirirsin.başka çocuk dusunurseni onda da kullanirsin.parasini cikarmis olur

İyi dileklerin için teşekkürler canım..Bende de o dediklerinin hiç biri olmadı bebişin ilk hareketlerini hissedene kadar (ki onu da geç hissettim ilk gebeliğim) hamile olduğumu anlamadım neredeyse..İçini ferah tutmaya çalış, inşallah kontrolünde güzel haberler alırsın..

Kızlar simdi cıktık hastaneden.dr.aleti göbeğime değdirdiği an güp diye hopladı bebiş,sonra bi daha:)kalbi atıyor güm güm.şükürler olsun.sağolun desteğiniz için canlarım....

Ayy çok çok sevindim cnm, hadi gözünaydın. Yaramaz yaa meğer doktora gitmek istemiş canı

Anladım canım teşekkür ederim gule güle kullanin insallah

Dogumdan once 5 hafta calisiyoruz da onu. Digum sonrasina atiyoruz ya o 5 haftadan dusuluyor canim. Yani 7*5=35-3=32 gun aktariyorsun.

Saol cnm daha iyiyim bugün, antibiyotik ağırlaştıryor. Öğlen uykumda batağ macera yaşadım. Ay sorma ayaklarına taktık bizde. Bi çıksın ısırıp ısırıp durucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…