- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Git de bir için rahatlasın annesii :) bence uyuyordur minik melekYok canım etmedi,trafikteyiz cok sıkışık varamadık hastaneye..
Benim deneyip de almam lazım çok problem yaşıyorum sütyenlerde çünkü. Bilmem ki büyüyeceğini düşünmemiştim süt dolunca büyüyor muymuş? Almayayım ben o zaman erkendenOnuda aldm yeni inci den ..internetten aldm cokta rahat denedim ama iki ay sonra cok buyurmu gogusler erkencimiyim
Gerçekten çok güzeller bu tarz besiklere bayiliyorum ben de .daha ilk kizimda heves etmiştim.simdi ikincide almadim .park yatagi yeni doğacak okan kullanacak .kizima ayri yatak aldik .heves ediyorsan al.park yatagi da 6 aydan sonra alirsin .bunu kaldirirsin.başka çocuk dusunurseni onda da kullanirsin.parasini cikarmis olurKizlar bu tarz sepet besik alan var mi aranızda. Cok hosuma gidiyor biliyorum en fazla 8 ay yatacak o da cok hareketli degilse ama ne bilim almazsam da icimde kalacak gibi. Herkes park yatak onerio ayri oda yapamicagim icin kullanisli gelio bana da park yatak ama heves iste ilk cocuk olumca sağlıklı dusunemiyorum heralde :)
Yok canım etmedi,trafikteyiz cok sıkışık varamadık hastaneye..
Amin canım..Canım dualarım seninle, inşallah iyidir minik kuş
Bebis nasıl gittinmi doktora merak ediyorum bendeAmin canım..
Amin canım..
İyi dileklerin için teşekkürler canım..Bende de o dediklerinin hiç biri olmadı bebişin ilk hareketlerini hissedene kadar (ki onu da geç hissettim ilk gebeliğim) hamile olduğumu anlamadım neredeyse..İçini ferah tutmaya çalış, inşallah kontrolünde güzel haberler alırsın..Günaydın kızlar Maşallah sizlerin doğumuna az kalmış Rabbim hepinizi kolay kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi dünya ya getirin size bir şey sormak istiyorum ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair bulantı aşerme kasık ağrısı hiç biri yok sanki hamile değilmişim gibi kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu veya başka bir şekilde belli edermi kontrolüm haftaya perşembe
Kızlar simdi cıktık hastaneden.dr.aleti göbeğime değdirdiği an güp diye hopladı bebiş,sonra bi daha:)kalbi atıyor güm güm.şükürler olsun.sağolun desteğiniz için canlarım....
Anladım canım teşekkür ederim gule güle kullanin insallahAnladm canm, yani o zman cok gerekli degil ama icinde kalcaksa da al dedigin gibi ilk cocuk yani insan heves ediyorrr
Sorma yaa ne yaramazlar simdiden bizle oyun oynuyolarr
Sakin olmalisn ama canm esin halleder her seyi sen sakin oll..
Yok canm agir degil, bi de katlaninca cok az yer kapliyor biz en cok pratikligini begendk zatennbaya araba baktk bz de cunku..
Benide ekler misin cnm yaş 27 ilk gebelik erkek adı Fatih Alparslan sat 18-11-2015 doğum 24-08-2016 :)Ekledim hanımlar :)
Dogumdan once 5 hafta calisiyoruz da onu. Digum sonrasina atiyoruz ya o 5 haftadan dusuluyor canim. Yani 7*5=35-3=32 gun aktariyorsun.Canım ben tam olarak anlayamadım.32. haftada alınan çalışabilir raporundan sonra diyelim ki 3 günlük rapor alacaz şimdi bu 3 gün yıllık iznimizden mi düşüyor. yoksa hakkımız olan 40 haftalık rapor süresinden mi düşüyor.
nymeria-burcu canım çok geçmiş olsun, daha iyisindir inşallah..bu arada o ne güzel ayak öyle tam ısırmalık..bayıldım valla
ErdeminE canım başınız sağolsun, mekanı cennet olur inşallah..
Anladım canım teşekkür ederim gule güle kullanin insallah
Surekli yatiyorum canim ben gitmem simdilik mumkun degil o yuzden kullanici yorumlarina bakiyorum ahh ahh izin verse de denesem keske hepsini:))Sagol canm aminn , siz de bence gidin magazaya hepsini acin kapatin kullanin deneyin oyle karar verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?