2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızıma isim bulamadım bahar nasıl bi isim sice Tavsiyelerinize ihtiyacim var :)

Surekli yatiyorum canim ben gitmem simdilik mumkun degil o yuzden kullanici yorumlarina bakiyorum ahh ahh izin verse de denesem keske hepsini:))

Canm bi sorun yok di mi yatiyosun ya?? Yoksa sadece agirlasma ve tembellik mi?? Belki yazdn kacirdm ama...
Kullanici yorumlari da baya yonlendirici oluyo tabi canm..

Kızıma isim bulamadım bahar nasıl bi isim sice Tavsiyelerinize ihtiyacim var :)

Bahar ismini ben pek sevmem ama tabi bu eainle sizin karariniz olacak benle karar verecek degilsin yaa demi kiz tugbayhan ??

Ama ben aklima gelen bi kac isim yazayim hosuma gidenler; Berra, Beril, Neva, Ece

Beren de güzel ama işte kararsızim

Bahar ismini ben pek sevmem ama tabi bu eainle sizin karariniz olacak benle karar verecek degilsin yaa demi kiz tugbayhan ??

Ama ben aklima gelen bi kac isim yazayim hosuma gidenler; Berra, Beril, Neva, Ece
Benle beraber karar verebilir kiz her zaman beklerim ama ben yuzde yuz dedigimi koyucaksa soylerim yoksa yok

Bu arada kankacigim kelebek.hill e katiliyorum bende bahar ismini pek sevmem Berra ve Ece guzelmis kuzum

Kızlar simdi cıktık hastaneden.dr.aleti göbeğime değdirdiği an güp diye hopladı bebiş,sonra bi daha:)kalbi atıyor güm güm.şükürler olsun.sağolun desteğiniz için canlarım....
Goruyormusun sen doktor amcasinin bakmasini beklemis annesiyle saklanbaç oynamis cok sevindim

Ay keske benim olsaa mandalina kadardi azcik buyudu greyfurt oldu soyle kavun kadar olaydi nolurdu
Cok isterdim buyuk gogusler tahta gibi oldugu icin hevesleniyo insan

Kızlar doktorum bugün eğer sezeryan olmak istiyorsan ağustosta alırız dedi bende Ağustos annesi olacam Allah'ın izniyle :)
Hadi bakalim hayirli olsun benden once dogurursan kiskanirim ama dagdan gelip bagdakini kovma

Uyuyamıyorum
Belki 30 kere oldu wc ye git gel git gel

Ay keske benim olsaa mandalina kadardi azcik buyudu greyfurt oldu soyle kavun kadar olaydi nolurdu
Cok isterdim buyuk gogusler tahta gibi oldugu icin hevesleniyo insan
Yok be canım ben de küçüklere imreniyorum herkes kendinde olmayanı istiyor işte bu konuda bile şükürsüzüz

Bol sütümüz olsun da büyük küçük farketmez :) annem benim göğsüme çorba kasesi kapatmış küçükken , ben kızçeme fincan kapatacağım

Benle beraber karar verebilir kiz her zaman beklerim ama ben yuzde yuz dedigimi koyucaksa soylerim yoksa yok

Bu arada kankacigim kelebek.hill e katiliyorum bende bahar ismini pek sevmem Berra ve Ece guzelmis kuzum

Hahahah bz her seye burnumuzu sokmazsak olmazzz
Aynen guzel isimler bunlar icinde dusunduk tasindik kizimiza biz Begumu sectikkk oyy canm prensesimm

Gunaydin kizlar nasilsiniz... Bebisleriniz nasil? Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok aciktim ama kahvalti hazirlamaya useniyorum

Gunaydinlarrr
Iyiyz sukurrr.. Valla usensem de koydum yedim bi seyler malum is vaktii.. Ama bi kacc haftadir gece duzenli uyku da olmadindan sabahlari cok zorlandmm.. Surunerek kalkiyorm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…