Canim ise gutmeler gittikce zorlasiyor. Ben aksamdan cok erken uyuyakaldigim icin sabah pek zorlanmiyorum zaten 10 da ise gidiyorum. Cok etkilemiyor beni. Ama galiba 37. Haftaya kadar calisamayacagimHahahah bz her seye burnumuzu sokmazsak olmazzz
Aynen guzel isimler bunlar icinde dusunduk tasindik kizimiza biz Begumu sectikkk oyy canm prensesimm
Gunaydinlarrr
Iyiyz sukurrr.. Valla usensem de koydum yedim bi seyler malum is vaktii..Ama bi kacc haftadir gece duzenli uyku da olmadindan sabahlari cok zorlandmm.. Surunerek kalkiyorm resmen
Ben hic bi sey yapmiyorum. Yaptiklarim fayda etmedi. Yemek yemeyince midem yanmiyor bunu kesfettimKızlar mide yanması icin ne yapıyorsunuz
Gaviston mu ne bi ilaç verdi mide yanması için
Ben hic bi sey yapmiyorum. Yaptiklarim fayda etmedi. Yemek yemeyince midem yanmiyor bunu kesfettim
hem de ama onun tadi daha da igrenc bence ben ilac icmeyi pek sevmem de. Tadi bana kotu geldi. İcebiliyorsan iyiymis ve bebege bi sakincasi da yokmus.Gaviston mu ne bi ilaç verdi mide yanması için
Vallahi girdim ve aldım ikisini de :) Teşekkürler haber verdiğin için, baya uyguna düşmüş fiyatları
Canim ise gutmeler gittikce zorlasiyor. Ben aksamdan cok erken uyuyakaldigim icin sabah pek zorlanmiyorum zaten 10 da ise gidiyorum. Cok etkilemiyor beni. Ama galiba 37. Haftaya kadar calisamayacagim
Canim ise gutmeler gittikce zorlasiyor. Ben aksamdan cok erken uyuyakaldigim icin sabah pek zorlanmiyorum zaten 10 da ise gidiyorum. Cok etkilemiyor beni. Ama galiba 37. Haftaya kadar calisamayacagim
Forever07 canim ya merak ettim seni nasilsin bebegin nasil?
http://m.n11.com/chezmam-pacali-hamile-kulot-siyah-P79525824 bu aldgm hamile kulodu bi tane daha almayi dusunyrm
http://m.n11.com/chezmam-dogum-sonrasi-toparkorse-ten-P84884059 buda aldigim korse
Kizlar bebek arabalarinizi hangi marka aldınız yazarmsiiniz. Benim.gibi daha almamış annelere fikir olur
off kızlar yaa
mutfağımı su bastı. oturdum ustayı bekliyorum. halım sırılsıklam ama bir kısmı buzdolabının altında ve kaldıramıyorum.
sinir oldum
Cok rahat valla bi kac tane daha aldim baska marka ama skyolar ya bunu yikayp kurutmayi zor bekliyorum .korse pahali ama oda o markaysa iyidir diye aldm.hatta bebk house da 20lira daha ucuzdu ama bedeni uymuyodu bana
İnsallah canim insallah saglikla dogsun tum bebekler...Aynen zorlaniyorm cidden, valla Allah kolaylik versn calismaya devam edeceklere benm yarn son is gunum.. Kapatiyorm simdilk is defterini..
Ben uyuyakalmiyorm da, zor uyuyorm gece kac kere uyaniyorm her yerm agriyo derken zor oluyor vallaama hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza bi alalmm ohh miss
Kızlar mide yanması icin ne yapıyorsunuz
Günaydın kızlar!
Buz gibi bir Ankara sabahından selamlariş yerindeki son iki günüm, çok mutluyum diyebilirim ama biraz eksik oldu sevincim, eşimin iznini vermediler hala bu haftasonu birlikte çıkacaktık ama olmadı, önümüzdeki hafta için bekliyoruz ama benim hiç umudum yok, bu durum beni inanılmaz mutsuz ve sinirli yapıyo, gidip patronunu tokat manyağı yapasım var
bunun dışında pazartesi 32. hafta raporumu almak için doktora gittim, kısçem baş üstü dönmüş çok şükür, boyu kilosu da haftasıyla uyumlu dedi doktorbu haftayı çalışıp izne ayrılıyorum, böylece 1 haftamı doğum sonrasına atmış olucam, çok değil ama bir hafta bir haftadır
araba beşik fln konuşulmuş, ben de fikir vermek için yazayım: biz araba olarak mamas papas armadilo flip xt aldık, çift taraflı kullanılabiliyor, arkası tam yatıyor, oturma kısmı da oldukça geniş. oto koltuğu olarak maxicosi cabriofix aldık, bebek arabasına monte etmek için adaptörleri var iki parça, ilk 6 ay bebek arabasını otokoltuğuyla kullanmayı planlıyorum. oto koltuğunu arabamıza bağlamak için ayrıca bir isofix almadık çünkü bizim aracın isofix takılacak bir bağlantı yeri yok, emniyet kemeriyle kullanacağım oto koltuğunu.
beşik ilk başta almayacaktım, sadece karyola almıştım ama etrafımdaki herkes ilk aylar bebekle aynı odada yatarsam benim için daha kolay olacağını söyledi, o yüzden kraft'ın sleep'n'go sepetini aldım. hem çok yer kaplamıyor, yatağımızın yanına sığıyor, hem de katlayıp kaldırılabiliyor. biz güzelce yıkayıp katlayıp kendi taşıma kılıfına koyduk, bir yere giderken de götürülebilir böylece (annane babaanne fln) hem de işimiz bittiğinde gardrop üstüne koyup saklanabilir, baya kompakt bişey
karyolayı ikeadan stuva model aldık, bir de 3 kapılı pax dolaplardan kendi isteğimize göre içini düzenletip aldık. toplamda 2 bin tuttu ikisi, dolabın çekmecesi ve gözleri çok olduğundan ayrıca şifonyer almadım, bu durumda odaya alınacak bir halı ve bir kanepe kaldı, onlar da doğumdan sonra inşallah, nasılsa ilk başta odayı kullanmayız
karyola içine yatağı yatsan'dan aldık, kendi yatağımızı da oradan almıştık memnunuz. su geçirmez aleziyle birlikte 310 lira tuttu, 15 temmuzda teslim edecekler
ay bir de sutyen sorulmuş galiba, ben emzirme sutyeni almadım, hamileliğin ortalarında marks&spencer'dan balensiz dolgusuz yumuşak penye sutyenlerden aldım, askısını indirince pıt diye çıkıyo zaten o yüzden ayrıca emzirme sutyenine ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum, olursa da yollarım birisini alır
amma uzun yazdım, çenem düşmüş sabah sabahhadi ben işe kaçtım, hepiciğinizi öperim
sağol canım.günaydın kızlar =)
cok güzelmiş korse ben de alıyım bundan :) teşekkürler :)
geçmiş olsun canım ya
korsenin bedenini neye göre aldın peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?