2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
günaydın hanımlar.
bu ara üzerimizde nazar var galiba.
dün mutfağı su bastı. peşinden küçük kızım yataktan düştü, neyse ki mühim bir şey olmadı.
iftara anneme giderken telefonumu düşürmüşüm yolda. şanslıymışım ki, aynı binadan komşum bulmuş, teslim etti.
bu sabah da küçük kızımın üzerine çay sıçradı. demliği devirirken yakaladım ama biraz sıçradı. çok şükür ki yanık ya da kızarıklık yok.
eşime dedim hemen bol bol sadaka ver. bir de kurban mı kestirsek ne yapsak?

kızlar bişi sorucam size.. doktorum benden hiç tahlil istememişti son kontrole kadar.. son kontrolde istedi. sonuçlar geldi kan değerim inanılmaz düşük çıkmış günde 2 adet ilaç almama rağmen neden böyle oldu anlayamadım?? acaba vücudum emelim mi yapmıo?

gerçekten bir anda neler olmuş, nazar var bence de.. geçmiş olsun tekrar allah korumuş..

Cnm doktor ciddi bir sorun yok dedikten sonra rahat ol bence. Bende heray tahlil çektiriyorum değerlerim genelde sorunlu ve doktor keyfine bak diyor. Normal diyor hamilelerin değerli hep standart olamaz demişti bana :) sende takma çok ve bebişini üzme :)

Ay allah,nasılda üst üste gelmiş hepsi. Akrabaları eve toplayıp,topluca bir yasin falan okut bari,kendi aranızda. Belki faydası olur. Ramazan ayı,bereket ayı,ihtiyaç sahiplerini bulup,sadaka vermemiz gerek. Çok geçmiş olsun.

şimdi hiç mecalim yok. belki doğumdan sonra hem mevlid hem sadaka niyetine okutacağım inşallah.
sağol canım.

Geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun mübarek günlerde gönlünüzden ne geçiyorsa hayır yapın umarım bir dah olmaz

kızlar valla mide yanması 30. haftada başlıyor demek ki boğazıma kadar yanıyorum. bir de bugün nedense kızım sürekli mideme vuruyor. tam göğüslerimin altı:)
bende bir haftadır mide yanmasından dertliyim ya demek ki zamanları bu şikayetlerin maşallahları var valla benim oğlanda okadar kuvvetli vuruyorki bazen kasılıp kalıyorum..:)

Geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun mübarek günlerde gönlünüzden ne geçiyorsa hayır yapın umarım bir dah olmaz
inşallah canım. aklımızdan sadaka ve kurban geçiyor. sonra da nymeria-burcu nun dediği gibi Kuran okutacağım inşallah.

Herkese günaydın...

Ev tipi ana kucağı almak istiyordum kızıma oğluma almamıştık bebek arabasının pusetini kullanmıştık ama şimdi almak istiyorum daha rahat oyalansın diye... kendinden sallananlar baya işi kolaylaştırıyormuş diye okudum yorumlardan özellikle kraft dondy varmış sonrasında da mama sandalyesi oluyormuş daha önce kullanan ya da fikir sahibi olan var mı? Yarın alıcaz ona göre inşaAllah

Akika kurbanı kestirebilirsin canım eğer daha önce kestirmediyseniz.
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1189

Gecmis olsun cnm insallah zamaninda gelir bebisler. Rahim agzi kisaligi mi acilma mi vardi cnm bi de nasil anladinz muayene esnasinda mi yoksa herhangi bi sikayetin mi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…