2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay Allah kahretmesin goruyormusun durduk yere nasil patladi hamile halinle ikide cocukla ugrastigina bak gecmis olsun canim Allah yardim etsin valla oturur aglardim sinirden
ağlardım da kızım korktu zaten. onu oyalarken biraz sakinleştim. eşim de geldi kısa sürede. o halletti kalanı.

içim rahatladı walla saol canım, bakalım benim doktor ne dicek yarın..

Günaydın tatliş annişler :) hekese sağlıklı bir gün diliyorum. Aşağıdaki taşıma koltuğunu 199 tlye aldım nasıl sizce :) fotosunu ekliyorum.
Güle güle kullansın kuzun inşallah annesi çok rahat görünüyor hayırlı olsun

Uyuyamıyorum
Belki 30 kere oldu wc ye git gel git gel
Ah bu bebekler simdiden basladilar gozlerimizi kapatamadan wc tam dalacakken wc saatte 6 kere wcye kalktigimi biliyorum balim sikildim tuvaletle kanka oldum resmen cikarken kolonya dokucek elime artik dile gelip iyi geceler dicek diye korkuyorum
Benim kizim olsaydi tencere kapatirdim kizimda hevesimi alirdim
Hahahah bz her seye burnumuzu sokmazsak olmazzz
Aynen guzel isimler bunlar icinde dusunduk tasindik kizimiza biz Begumu sectikkk oyy canm prensesimm
Bu burun girecek biyerlere yoksa rahat etmem Begüm'de cok seker canim ya ama ben kizim olsaydi yuzde yuz Erva Melek koyucaktim. Uyumsuz ama Erva'ya taktim illa koymam lazimdi kp helva diye dalga gecince melek isminide ekledim ve kizim olunca kesin koycam yani

Ayyyyy aynen ya ama Cidde'n çok yoruluyorum hele ki gece ölüyorum uykusuzluktan onu da geçtim tam çıkıyorum yine geliyor hopppp sar başa inanır mısın kuyruk sokumu tarafımda çok ağrıyor bugün artık offfffffffffff

Ayy

Senin yakışıklı mesaneyi mi dürtüyor napıyor annesi, şimdiye çoktan uyumuşsundur gerçi
Sabaha karşı 5 te uyuduk Can'ım eşim bile uyumadı git gel git gel patlıcam artık .. Senden sonda bizde oğlumla çıkıp yürüyüş yapalım dedik zehir oldu daha yolun başında yine sıkıştım 2 saat mecbur tuttum ama patlıcaktım artık eve gelince kendimi bir atışım var sorma gitsin :) sen nasılsın bugün kızın Nasıl annesi

Ahh hepimiz ayniyiz kelin ilaci olsa basina surer canim yapcagimiz tek sey sabir sabir ya sabir

Sagol canm ismimizi begendin demek teyzesiii

O burna sen yine de dikkat ett

Erva da guzel canm degisik bir isimmiss, Melek de guzel zatenn Allah ikinci bebisleri de nasip ederse o zman yine konusuruz insallahh Ayni donemler yapalm 2 leri de

canım ben artık gece su tüketmiyorum kalkmamak için wc ye. yoksa harap ve bitap düşüyorum. akşam 6 dan sonra su yok valla...

Kan degerm derken demir mi canm?? Benm de biraz dusuk cikiyor ama cok anormal olsa dr zaten bi care uretir ama bu sefer dr bana iki ilaca ragmen cikmadiysa kan ignesi yapariz demisti bakalm pazartesi ne dicekk endise etme canm dusuk derken kac cikti bi de ??

amin canım. dün annem eşim okudular. ikisi de çok kötü oldu, başlarını yastıktan kaldıramadılar.

Kendin de bol bol oku canm, insanlara belli olmaz ciddenn..

Geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun mübarek günlerde gönlünüzden ne geçiyorsa hayır yapın umarım bir dah olmaz

Canm yazacaktm sana ama kotu haberlerden cok etkileniyorm genelde o yuzden bilincaltim dorek gormezden geliyo sanirm.. Allah rahmet eylesin sizlere uzun omur versn insallah, gec oldu kusura bakma

Canm idrarini o kadr uzun sure tutmamaliain bencee biliyorm artk idrar durumumuz baya zor ama ilk firsatta bi yere gir yap cafe olur burger olur falan yaninda hep pecete islak mendil bulundur.. Cunku tutmak da riskli Allah korusun, ben de geceleri zorlaniyorm ama su icmeden de olmuyo iste basi kuruyormmm

Oğlumda almayi cook düşünüp almadığım besik. Emin ol benimde içimde kalacak diyordum ama seninde yer sorunun var ve sonrasında gerçekten hiç içinde kalmıyor. Çünkü eşyaları mantar gibi o kadar çabuk artıyor ki ev üstüne üstüne geliyor. Sonra atsan atamiyorsun. Hadi onu oraya bunu buraya temizlik yapacağın zaman hem işin artıyor hem süresi uzuyor. Fazla eşya hayat kaliteni azaltıyor çabucak halledebilmek varken temizlikti düzendı bunlara gidiyor vaktin bunlarıda düşün.

Tunaydin kızlar bugün bnde bir haller var sabah kahvaltı yaptım sonrasında bi bas dönmesi migde bulantisi terleme ayy yerinden kalkamiyorum usutummu nee çok halsizim

Sagol canm ismimizi begendin demek teyzesiii

O burna sen yine de dikkat ett

Erva da guzel canm degisik bir isimmiss, Melek de guzel zatenn Allah ikinci bebisleri de nasip ederse o zman yine konusuruz insallahh Ayni donemler yapalm 2 leri de
Cok begendik hemde annesi adiyla uzun yasasin insallah

Ah su koca burnum

İkincileri yaparken haberleselim de denk gelsin bari ay

canım ben artık gece su tüketmiyorum kalkmamak için wc ye. yoksa harap ve bitap düşüyorum. akşam 6 dan sonra su yok valla...
Dayanabiliyor Musun su içmeden peki ben su içmeden yapamıyorum öyle çok çok içen biri de değilim ama :/

Benimkine ne kapatmışlar acaba kola kapağı felan herhalde ben de hiç bir şey yok ancak şimdi normal boyutlara geldi hatta normal boyutta bile değil portakal oldu kavun felan ütopya benim için

Can'ım ya çok pis bir huyum var dışarda bugüne kadar belki çok zor durumda kaldığım için 2 kere girmişimdir... Dışarıdaki wc lerde yapamıyorum inan bana
Böyle alıştırmışım kendimi o girdiğim dönemde enfeksiyon kapmıştım artık cesaret dahi edemiyorum ..Eee çıkıncada öyle hemen döneniyorum mecbur tutuyorum ne olacak böyle bilmiyorum daha ağustosa kadar ohoooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…