Ay Allah kahretmesin goruyormusun durduk yere nasil patladi hamile halinle ikide cocukla ugrastigina bakmutfaktaki su borusu :/
ağlardım da kızım korktu zaten. onu oyalarken biraz sakinleştim. eşim de geldi kısa sürede. o halletti kalanı.Ay Allah kahretmesin goruyormusun durduk yere nasil patladi hamile halinle ikide cocukla ugrastigina bakgecmis olsun canim Allah yardim etsin valla oturur aglardim sinirden
geçmiş olsun canım. inşallah bebeğin hayırlı zamanda dünyaya gelir.Gecmis olsun cnm insallah zamaninda gelir bebisler. Rahim agzi kisaligi mi acilma mi vardi cnm bi de nasil anladinz muayene esnasinda mi yoksa herhangi bi sikayetin mi oldu.
Cnm doktor ciddi bir sorun yok dedikten sonra rahat ol bence. Bende heray tahlil çektiriyorum değerlerim genelde sorunlu ve doktor keyfine bak diyor. Normal diyor hamilelerin değerli hep standart olamaz demişti bana :) sende takma çok ve bebişini üzme :)
Güle güle kullansın kuzun inşallah annesi çok rahat görünüyor hayırlı olsunGünaydın tatliş annişler :) hekese sağlıklı bir gün diliyorum. Aşağıdaki taşıma koltuğunu 199 tlye aldım nasıl sizce :) fotosunu ekliyorum.
Ah bu bebekler simdiden basladilar gozlerimizi kapatamadan wc tam dalacakken wc saatte 6 kere wcye kalktigimi biliyorum balim sikildim tuvaletle kanka oldum resmen cikarken kolonya dokucek elime artik dile gelip iyi geceler dicek diye korkuyorumUyuyamıyorum
Belki 30 kere oldu wc ye git gel git gel
Benim kizim olsaydi tencere kapatirdim kizimda hevesimi alirdimYok be canım ben de küçüklere imreniyorum herkes kendinde olmayanı istiyor işte bu konuda bile şükürsüzüz
Bol sütümüz olsun da büyük küçük farketmez :) annem benim göğsüme çorba kasesi kapatmış küçükken, ben kızçeme fincan kapatacağım
Bu burun girecek biyerlere yoksa rahat etmemHahahah bz her seye burnumuzu sokmazsak olmazzz
Aynen guzel isimler bunlar icinde dusunduk tasindik kizimiza biz Begumu sectikkk oyy canm prensesimm
Ayyyyy aynen ya ama Cidde'n çok yoruluyorum hele ki gece ölüyorum uykusuzluktan onu da geçtim tam çıkıyorum yine geliyor hopppp sar başa inanır mısın kuyruk sokumu tarafımda çok ağrıyor bugün artık offfffffffffffAh bu bebekler simdiden basladilar gozlerimizi kapatamadan wc tam dalacakken wc saatte 6 kere wcye kalktigimi biliyorum balim sikildim tuvaletle kanka oldum resmen cikarken kolonya dokucek elime artik dile gelip iyi geceler dicek diye korkuyorum
Benim kizim olsaydi tencere kapatirdim kizimda hevesimi alirdim
Bu burun girecek biyerlere yoksa rahat etmemBegüm'de cok seker canim ya ama ben kizim olsaydi yuzde yuz Erva Melek koyucaktim. Uyumsuz ama Erva'ya taktim illa koymam lazimdi kp helva diye dalga gecince melek isminide ekledim ve kizim olunca kesin koycam yani
Sabaha karşı 5 te uyuduk Can'ım eşim bile uyumadı git gel git gel patlıcam artık .. Senden sonda bizde oğlumla çıkıp yürüyüş yapalım dedik zehir oldu daha yolun başında yine sıkıştım 2 saat mecbur tuttum ama patlıcaktım artık eve gelince kendimi bir atışım var sorma gitsin :) sen nasılsın bugün kızın Nasıl annesiAyy
Senin yakışıklı mesaneyi mi dürtüyor napıyor annesi, şimdiye çoktan uyumuşsundur gerçi
Ahh hepimiz ayniyiz kelin ilaci olsa basina surer canim yapcagimiz tek sey sabir sabir ya sabirAyyyyy aynen ya ama Cidde'n çok yoruluyorum hele ki gece ölüyorum uykusuzluktan onu da geçtim tam çıkıyorum yine geliyor hopppp sar başa inanır mısın kuyruk sokumu tarafımda çok ağrıyor bugün artık offfffffffffff
Bu burun girecek biyerlere yoksa rahat etmemBegüm'de cok seker canim ya ama ben kizim olsaydi yuzde yuz Erva Melek koyucaktim. Uyumsuz ama Erva'ya taktim illa koymam lazimdi kp helva diye dalga gecince melek isminide ekledim ve kizim olunca kesin koycam yani
canım ben artık gece su tüketmiyorum kalkmamak için wc ye. yoksa harap ve bitap düşüyorum. akşam 6 dan sonra su yok valla...Sabaha karşı 5 te uyuduk Can'ım eşim bile uyumadı git gel git gel patlıcam artık .. Senden sonda bizde oğlumla çıkıp yürüyüş yapalım dedik zehir oldu daha yolun başında yine sıkıştım 2 saat mecbur tuttum ama patlıcaktım artık eve gelince kendimi bir atışım var sorma gitsin :) sen nasılsın bugün kızın Nasıl annesi
kızlar bişi sorucam size.. doktorum benden hiç tahlil istememişti son kontrole kadar.. son kontrolde istedi. sonuçlar geldi kan değerim inanılmaz düşük çıkmışgünde 2 adet ilaç almama rağmen neden böyle oldu anlayamadım?? acaba vücudum emelim mi yapmıo?
amin canım. dün annem eşim okudular. ikisi de çok kötü oldu, başlarını yastıktan kaldıramadılar.
Geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun mübarek günlerde gönlünüzden ne geçiyorsa hayır yapın umarım bir dah olmaz
Sabaha karşı 5 te uyuduk Can'ım eşim bile uyumadı git gel git gel patlıcam artık .. Senden sonda bizde oğlumla çıkıp yürüyüş yapalım dedik zehir oldu daha yolun başında yine sıkıştım 2 saat mecbur tuttum ama patlıcaktım artık eve gelince kendimi bir atışım var sorma gitsin :) sen nasılsın bugün kızın Nasıl annesi
Kizlar bu tarz sepet besik alan var mi aranızda. Cok hosuma gidiyor biliyorum en fazla 8 ay yatacak o da cok hareketli degilse ama ne bilim almazsam da icimde kalacak gibi. Herkes park yatak onerio ayri oda yapamicagim icin kullanisli gelio bana da park yatak ama heves iste ilk cocuk olumca sağlıklı dusunemiyorum heralde :)
Küvet seti geldi dün, gerçekten çok şirinmiş bayıldık eşimle
Cok begendik hemde annesiSagol canm ismimizi begendin demek teyzesiii
O burna sen yine de dikkat ett
Erva da guzel canm degisik bir isimmiss, Melek de guzel zatennAllah ikinci bebisleri de nasip ederse o zman yine konusuruz insallahh Ayni donemler yapalm 2 leri de
Dayanabiliyor Musun su içmeden peki ben su içmeden yapamıyorum öyle çok çok içen biri de değilim ama :/canım ben artık gece su tüketmiyorum kalkmamak için wc ye. yoksa harap ve bitap düşüyorum. akşam 6 dan sonra su yok valla...
Benimkine ne kapatmışlar acaba kola kapağı felan herhalde ben de hiç bir şey yok ancak şimdi normal boyutlara geldi hatta normal boyutta bile değil portakal oldu kavun felan ütopya benim içinYok be canım ben de küçüklere imreniyorum herkes kendinde olmayanı istiyor işte bu konuda bile şükürsüzüz
Bol sütümüz olsun da büyük küçük farketmez :) annem benim göğsüme çorba kasesi kapatmış küçükken, ben kızçeme fincan kapatacağım
Can'ım ya çok pis bir huyum var dışarda bugüne kadar belki çok zor durumda kaldığım için 2 kere girmişimdir... Dışarıdaki wc lerde yapamıyorum inan banaCanm idrarini o kadr uzun sure tutmamaliain benceebiliyorm artk idrar durumumuz baya zor ama ilk firsatta bi yere gir yap cafe olur burger olur falan yaninda hep pecete islak mendil bulundur.. Cunku tutmak da riskli Allah korusun, ben de geceleri zorlaniyorm ama su icmeden de olmuyo iste basi kuruyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?