- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Çok rahata benziyorGünaydın tatliş annişler :) hekese sağlıklı bir gün diliyorum. Aşağıdaki taşıma koltuğunu 199 tlye aldım nasıl sizce :) fotosunu ekliyorum.
Bence kendini biraz zorlamalısın en azından bu dönemde ilerde senin için sorun olur yaş ilerledikçe kadınlarda idrara tutma oluyorCan'ım ya çok pis bir huyum var dışarda bugüne kadar belki çok zor durumda kaldığım için 2 kere girmişimdir... Dışarıdaki wc lerde yapamıyorum inan bana
Böyle alıştırmışım kendimi o girdiğim dönemde enfeksiyon kapmıştım artık cesaret dahi edemiyorum ..Eee çıkıncada öyle hemen döneniyorum mecbur tutuyorumne olacak böyle bilmiyorum daha ağustosa kadar ohoooooooooooo
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız dua oku bol bol allah esirgesingünaydın hanımlar.
bu ara üzerimizde nazar var galiba.
dün mutfağı su bastı. peşinden küçük kızım yataktan düştü, neyse ki mühim bir şey olmadı.
iftara anneme giderken telefonumu düşürmüşüm yolda. şanslıymışım ki, aynı binadan komşum bulmuş, teslim etti.
bu sabah da küçük kızımın üzerine çay sıçradı. demliği devirirken yakaladım ama biraz sıçradı. çok şükür ki yanık ya da kızarıklık yok.
eşime dedim hemen bol bol sadaka ver. bir de kurban mı kestirsek ne yapsak?
amin canım. normalde de sık sık okuruz. Rabbim beterinden korusun hepimizi.Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız dua oku bol bol allah esirgesin
Serklajliyim canim rahime dikis atildi. Doktor izin vermiyor yani tembellik olsa oglum icin cikarimda :)) tavsiyen icin tesekkur ederim canimCanm bi sorun yok di mi yatiyosun ya?? Yoksa sadece agirlasma ve tembellik mi?? Belki yazdn kacirdm ama...
Kullanici yorumlari da baya yonlendirici oluyo tabi canm..
Bahar ismini ben pek sevmem ama tabi bu eainle sizin karariniz olacak benle karar verecek degilsin yaademi kiz tugbayhan ??
Ama ben aklima gelen bi kac isim yazayim hosuma gidenler; Berra, Beril, Neva, Ece
Bi ara bende oyle hizli gidiyordum canim haftada 1 kilo aliyordum simdi yavasladim 3 haftada 1 kilo almisim zayifsan sorun etme ben gibi kiloluysan o zaman azcik bogazi tutcaz mecburKızlar bu son iki hafta içinde iki kilo almışım çok şaşırdım vücudum su topluyor herhalde ellerimin ayaklarımın şiştiğini hissediyorum bu gidişle 20 kiloyu bulurum gibi geliyor hedefim 15 kiloydu ama Bu mümkün görünmüyor şimdiden 12 kilO oldum el be ayakları şişen varmı benim gibi
Kizlar bu tarz sepet besik alan var mi aranızda. Cok hosuma gidiyor biliyorum en fazla 8 ay yatacak o da cok hareketli degilse ama ne bilim almazsam da icimde kalacak gibi. Herkes park yatak onerio ayri oda yapamicagim icin kullanisli gelio bana da park yatak ama heves iste ilk cocuk olumca sağlıklı dusunemiyorum heralde :)
hayırlı olsun canım benimki de bugün gelecek bakalım. hangi renk almıştın?
8ay değil canım 5-6 ay anca yatırabiliyorsun
fiyatları da570 tl c,varı
param var veririm 570 tl dersen al ..
sadece heves olarak değil mantıklı da düşünmek gerek
ama yine de içinden almak geliyorsa al
Kan degerm derken demir mi canm?? Benm de biraz dusuk cikiyor ama cok anormal olsa dr zaten bi care uretir ama bu sefer dr bana iki ilaca ragmen cikmadiysa kan ignesi yapariz demisti bakalm pazartesi ne dicekkendise etme canm dusuk derken kac cikti bi de ??
Cok begendik hemde annesiadiyla uzun yasasin insallah
Ah su koca burnum
İkincileri yaparken haberleselim de denk gelsin bari ay
Can'ım ya çok pis bir huyum var dışarda bugüne kadar belki çok zor durumda kaldığım için 2 kere girmişimdir... Dışarıdaki wc lerde yapamıyorum inan bana
Böyle alıştırmışım kendimi o girdiğim dönemde enfeksiyon kapmıştım artık cesaret dahi edemiyorum ..Eee çıkıncada öyle hemen döneniyorum mecbur tutuyorumne olacak böyle bilmiyorum daha ağustosa kadar ohoooooooooooo
Kızlar bu son iki hafta içinde iki kilo almışım çok şaşırdım vücudum su topluyor herhalde ellerimin ayaklarımın şiştiğini hissediyorum bu gidişle 20 kiloyu bulurum gibi geliyor hedefim 15 kiloydu ama Bu mümkün görünmüyor şimdiden 12 kilO oldum el be ayakları şişen varmı benim gibi
Serklajliyim canim rahime dikis atildi. Doktor izin vermiyor yani tembellik olsa oglum icin cikarimda :)) tavsiyen icin tesekkur ederim canim
GEÇMİŞ OLSUN YA ÜST ÜSTE GELMİŞ HERŞEYgünaydın hanımlar.
bu ara üzerimizde nazar var galiba.
dün mutfağı su bastı. peşinden küçük kızım yataktan düştü, neyse ki mühim bir şey olmadı.
iftara anneme giderken telefonumu düşürmüşüm yolda. şanslıymışım ki, aynı binadan komşum bulmuş, teslim etti.
bu sabah da küçük kızımın üzerine çay sıçradı. demliği devirirken yakaladım ama biraz sıçradı. çok şükür ki yanık ya da kızarıklık yok.
eşime dedim hemen bol bol sadaka ver. bir de kurban mı kestirsek ne yapsak?
benimde çok düşük ondan dolayı sürekli başım dönüyor ama ben ilaç kullanamıyorum. demir ilacı bağırsaklarımı hemen bozuyor. doktorda bir dahaki ay tekrar bakarız gerekirse damardan veririz dedi. bende bu ara beslenmeme dikkat ediyorum. kara üzüm fln yiyorumkızlar bişi sorucam size.. doktorum benden hiç tahlil istememişti son kontrole kadar.. son kontrolde istedi. sonuçlar geldi kan değerim inanılmaz düşük çıkmışgünde 2 adet ilaç almama rağmen neden böyle oldu anlayamadım?? acaba vücudum emelim mi yapmıo?
Bu modeller gerçekten çok şık duruyor ama 6 ay sonra ev de dar ise nereye konulacak, almayı çok isterdim ben de amaayy benim ev baya küçük, labirent gibi dolaşır dururuz artık eşyaların arasından
sağol canımGEÇMİŞ OLSUN YA ÜST ÜSTE GELMİŞ HERŞEY
Aynı Şok'u bu sabah bende yaşadım o kiloyu bu son iki haftada Nasıl almışım diye oturup düşündüm ..sanırım aklımdaki kiloyla kapatamıcam yalnız değilsin son iki aylık dönemde çok daha hızlı alınıyorKızlar bu son iki hafta içinde iki kilo almışım çok şaşırdım vücudum su topluyor herhalde ellerimin ayaklarımın şiştiğini hissediyorum bu gidişle 20 kiloyu bulurum gibi geliyor hedefim 15 kiloydu ama Bu mümkün görünmüyor şimdiden 12 kilO oldum el be ayakları şişen varmı benim gibi
Sağol Can'ım benim. Ben de rahim ağzı kısalığı vardı. 5 6 hafta takip edildi. Geçen hafta itibariyle git gide kısalmaya başladı, eğer yapılmasaydı haftaya doğuracaktım Allah korusunGecmis olsun cnm insallah zamaninda gelir bebisler. Rahim agzi kisaligi mi acilma mi vardi cnm bi de nasil anladinz muayene esnasinda mi yoksa herhangi bi sikayetin mi oldu.
sağol Can'ım inş hepimizin ki için..geçmiş olsun canım. inşallah bebeğin hayırlı zamanda dünyaya gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?