2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4 bana da öyle diyecek bence

Bana hemoglobin dedi hemsire saglik ocaginda olculdu de en son, ayni degerler mi bilmiyorm gunde iki kere demir ilaci aliyorm ama yukselmesi, 10 kusur benm de..
Hamilelikte zaten 11-12 mukemmel sayiliyoms nette yaziyo ama dru aradm dusuk evet gelince bakalm dedi. senin de dr gormedi mi henuz degeri??

Large almstm hamile kulodunu .korse medium aldm.dogumdan sonra verms olcaz kilo bide korse toparlamasi icin skmali bi beden kucuk al
Canım yaaa,bende almayı planlıyorum,
evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4 bana da öyle diyecek bence
Canımmmm,çok düşük,allah korusun bayılıp kalırsın bir yerlerde. Telaşlandırmıyım seni dicem ama değerin çok düşük. Doktorunla mutlaka görüş acil takviye alman gerekebilir.

Bi gün kaçırcam altıma oh olacak

Çok teşekkür ederim cnm, Allah ın izniyle inş öyle olur. Ben de çok umutluyum

Demir ilaçlarını nasıl alıyosun ?

Pentiye emzirme sütyeni gelmiş ben ondan aldım bi de flexi sütyeni var ondan aldım çok rahatlar

Sagol cnm dogru diosun bende vazgectim zaten bi kac ay sonra bi daha besik telasina dusemem. Park yatak alacam buyuk ihtimal ama bu kez aklima takilan bisey oldu simdi cocugu 6 7 ay sonra alt kata indirdigimizde nasil koyacagiz cok derin olmuyo mu zor olmaz mi acaba

Bende onu düşünüyorum ne zamandır,benimde boy kısa acaba,cocuğu indirip kaldırabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…