- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4bana da öyle diyecek bence
Canım yaaa,bende almayı planlıyorum,Large almstm hamile kulodunu .korse medium aldm.dogumdan sonra verms olcaz kilo bide korse toparlamasi icin skmali bi beden kucuk al
Canımmmm,çok düşük,allah korusun bayılıp kalırsın bir yerlerde. Telaşlandırmıyım seni dicem ama değerin çok düşük. Doktorunla mutlaka görüş acil takviye alman gerekebilir.evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4bana da öyle diyecek bence
Bi gün kaçırcam altıma oh olacakAmin canm senin pasan da adiyla uzun yasar insallahh
Tamam kanka anlastk
Anladm canmmm ama tehlikeli olabilir sen bu huyunu asmaya calis benceeeya da kisa kisa git eve don mademmm..
Evet o benmmm... Benm ayaklarm ozellikle fena sisiyorr ellermde sismeye basladi artkkk.. Ama dr bormal diyo ben de takilmiyorm napimmm
Hatirladm canm tamam gecms olsn tekrar.. Tamam sen netten bak madem olamzsa esin gider dener begendigini icine sinerse o alip gelirr
Çok teşekkür ederim cnm, Allah ın izniyle inş öyle olur. Ben de çok umutluyumnazeninim canm geçmiş oldun aynı sorun bir tanıdığım Da vardı bu işlemden sonra bebeğini Zaman'ında sağlıkla kucagına aldı ..darısı son aylarını hayırlısıyla tamamlayıp kucagına almaya
Korma artık Rahat ol ohhh mis bebişin annesinin karnında güvende:)Çok teşekkür ederim cnm, Allah ın izniyle inş öyle olur. Ben de çok umutluyum
Demir ilaçlarını nasıl alıyosun ?kızlar bişi sorucam size.. doktorum benden hiç tahlil istememişti son kontrole kadar.. son kontrolde istedi. sonuçlar geldi kan değerim inanılmaz düşük çıkmışgünde 2 adet ilaç almama rağmen neden böyle oldu anlayamadım?? acaba vücudum emelim mi yapmıo?
Kader arkadasim:))) insallah 36yi geceriz :))Çok teşekkür ederim cnm, Allah ın izniyle inş öyle olur. Ben de çok umutluyum
İnş canımm geçeceğiz inş, hatta gelmek istemeyecek bebişlerimiz ordanKader arkadasim:))) insallah 36yi geceriz :))
Bu lafı her duyduğumda bir tuhaf oluyorumKızlar az kaldı ya
Az kaldi kalmasinada haftalardir 3 ay sonra dogum diyorum biktim 3 aydan 2 aya dussem ya artikKızlar az kaldı ya
Insallah canim :) sen plakalar dusmusun bilr bizden buyuksunuz masallah size :)İnş canımm geçeceğiz inş, hatta gelmek istemeyecek bebişlerimiz ordan
2.5 ay diyebilirsin artikAz kaldi kalmasinada haftalardir 3 ay sonra dogum diyorum biktim 3 aydan 2 aya dussem ya artik
Zamaaaannnn gecmiiyyooorrrr yaa offff
Pentiye emzirme sütyeni gelmiş ben ondan aldım bi de flexi sütyeni var ondan aldım çok rahatlarbenim de sütyen almam lazım ama bulamıyorum kendime göre bişeyler, internetten de sipariş edemiyorum sütyenleri ne yaptınız kızlar?
Emzirme sütyeni olmazsa önden kopçalı alayım diyorum ama denediklerimin hepsi mememin yarısını dışarda bırakıyor :/
Sagol cnm dogru diosun bende vazgectim zaten bi kac ay sonra bi daha besik telasina dusemem. Park yatak alacam buyuk ihtimal ama bu kez aklima takilan bisey oldu simdi cocugu 6 7 ay sonra alt kata indirdigimizde nasil koyacagiz cok derin olmuyo mu zor olmaz mi acabaOğlumda almayi cook düşünüp almadığım besik. Emin ol benimde içimde kalacak diyordum ama seninde yer sorunun var ve sonrasında gerçekten hiç içinde kalmıyor. Çünkü eşyaları mantar gibi o kadar çabuk artıyor ki ev üstüne üstüne geliyor. Sonra atsan atamiyorsun. Hadi onu oraya bunu buraya temizlik yapacağın zaman hem işin artıyor hem süresi uzuyor. Fazla eşya hayat kaliteni azaltıyor çabucak halledebilmek varken temizlikti düzendı bunlara gidiyor vaktin bunlarıda düşün.
Yarin agustosun 25 i olsa ve ben dogursam2.5 ay diyebilirsin artik))
Bende onu düşünüyorum ne zamandır,benimde boy kısa acaba,cocuğu indirip kaldırabilir miyim?Sagol cnm dogru diosun bende vazgectim zaten bi kac ay sonra bi daha besik telasina dusemem. Park yatak alacam buyuk ihtimal ama bu kez aklima takilan bisey oldu simdi cocugu 6 7 ay sonra alt kata indirdigimizde nasil koyacagiz cok derin olmuyo mu zor olmaz mi acaba
Annem gel diyor bana soz dinlemeyim derse kuzum.Aman bebisin duymasinYarin agustosun 25 i olsa ve ben dogursamnasil olur ki
Bence mukemmel
Hamileliği de arayacağımız günler gelcek,tadını çıkarmak gerek aslında. Zamanı geldimi nasılsa herşeyi yaşayacağız. Hadi artık bizim sabırlı olmamız gerek. Sabredelim :)Yarin agustosun 25 i olsa ve ben dogursamnasil olur ki
Bence mukemmel
Tatlım nerden biliyorsun Belkide 25 inden önceYarin agustosun 25 i olsa ve ben dogursamnasil olur ki
Bence mukemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?