Karnimdaki hareketlerini cok ozleyecekmisim gibi geliyor bana :)))Hamileliği de arayacağımız günler gelcek,tadını çıkarmak gerek aslında. Zamanı geldimi nasılsa herşeyi yaşayacağız. Hadi artık bizim sabırlı olmamız gerek. Sabredelim :)
Cnmmm aynen benimde boy kisa her seyi dusunuyorum bu yuzden hala karar veremedim :) cocuk dogacak ben ondan sonra mecbur gidip birini alip gelecem heralde :) bu arada nasil oldun cnm sen daha iyisindir insallahBende onu düşünüyorum ne zamandır,benimde boy kısa acaba,cocuğu indirip kaldırabilir miyim?
Ya bende 7 ayda 8 kilo almisim acaba anormalmiyim DİE düşünmeye başladım kilolu hamile kaldım ama nebiliyim ya Dr normal diyordu en son gitmemdeKızlar bu son iki hafta içinde iki kilo almışım çok şaşırdım vücudum su topluyor herhalde ellerimin ayaklarımın şiştiğini hissediyorum bu gidişle 20 kiloyu bulurum gibi geliyor hedefim 15 kiloydu ama Bu mümkün görünmüyor şimdiden 12 kilO oldum el be ayakları şişen varmı benim gibi
Tencere miiiiiiAh bu bebekler simdiden basladilar gozlerimizi kapatamadan wc tam dalacakken wc saatte 6 kere wcye kalktigimi biliyorum balim sikildim tuvaletle kanka oldum resmen cikarken kolonya dokucek elime artik dile gelip iyi geceler dicek diye korkuyorum
Benim kizim olsaydi tencere kapatirdim kizimda hevesimi alirdim
Bu burun girecek biyerlere yoksa rahat etmemBegüm'de cok seker canim ya ama ben kizim olsaydi yuzde yuz Erva Melek koyucaktim. Uyumsuz ama Erva'ya taktim illa koymam lazimdi kp helva diye dalga gecince melek isminide ekledim ve kizim olunca kesin koycam yani
7 ayda 8 kilo çok çok normal kiYa bende 7 ayda 8 kilo almisim acaba anormalmiyim DİE düşünmeye başladım kilolu hamile kaldım ama nebiliyim ya Dr normal diyordu en son gitmemde
Sabaha karşı 5 te uyuduk Can'ım eşim bile uyumadı git gel git gel patlıcam artık .. Senden sonda bizde oğlumla çıkıp yürüyüş yapalım dedik zehir oldu daha yolun başında yine sıkıştım 2 saat mecbur tuttum ama patlıcaktım artık eve gelince kendimi bir atışım var sorma gitsin :) sen nasılsın bugün kızın Nasıl annesi
Canim meyve yiyorum saat 8 gibi sonra da uyuyorum zaten gece susarsam iciyorum ama genelde uyanmiyorum hic.Dayanabiliyor Musun su içmeden peki ben su içmeden yapamıyorum öyle çok çok içen biri de değilim ama :/
Ben de minik memelere özeniyorum yaBenimkine ne kapatmışlar acaba kola kapağı felan herhalde ben de hiç bir şey yok ancak şimdi normal boyutlara geldi hatta normal boyutta bile değil portakal oldu kavun felan ütopya benim için
Neden anormal olsun ki zaten 12 ile 15 arasi normali ben de 8 kilo aldim. Ayda 1 kilo almaya dikkat ediyorum.7 ayda 8 kilo çok çok normal ki
Sagol cnm dogru diosun bende vazgectim zaten bi kac ay sonra bi daha besik telasina dusemem. Park yatak alacam buyuk ihtimal ama bu kez aklima takilan bisey oldu simdi cocugu 6 7 ay sonra alt kata indirdigimizde nasil koyacagiz cok derin olmuyo mu zor olmaz mi acaba
benimde çok düşük ondan dolayı sürekli başım dönüyor ama ben ilaç kullanamıyorum. demir ilacı bağırsaklarımı hemen bozuyor. doktorda bir dahaki ay tekrar bakarız gerekirse damardan veririz dedi. bende bu ara beslenmeme dikkat ediyorum. kara üzüm fln yiyorum
Bana hemoglobin dedi hemsire saglik ocaginda olculdu de en son, ayni degerler mi bilmiyorm gunde iki kere demir ilaci aliyorm ama yukselmesi, 10 kusur benm de..
Hamilelikte zaten 11-12 mukemmel sayiliyoms nette yaziyo ama dru aradm dusuk evet gelince bakalm dedi. senin de dr gormedi mi henuz degeri??
Canım yaaa,bende almayı planlıyorum,
Canımmmm,çok düşük,allah korusun bayılıp kalırsın bir yerlerde. Telaşlandırmıyım seni dicem ama değerin çok düşük. Doktorunla mutlaka görüş acil takviye alman gerekebilir.
Demir ilaçlarını nasıl alıyosun ?
Flexi dediğine bir bakayım, evde olduğum için destekliden çok rahatlık önemli benim için. İnstagramda toparlayıcı emzirme sütyeni gördüm onu da araştıracağım, galiba çinden getirtiyorlar. Kendim alıtım alibabadan :)Pentiye emzirme sütyeni gelmiş ben ondan aldım bi de flexi sütyeni var ondan aldım çok rahatlar
Karnimdaki hareketlerini cok ozleyecekmisim gibi geliyor bana :)))
Cnmmm aynen benimde boy kisa her seyi dusunuyorum bu yuzden hala karar veremedim :) cocuk dogacak ben ondan sonra mecbur gidip birini alip gelecem heralde :) bu arada nasil oldun cnm sen daha iyisindir insallah
Canım benim de feritinim 4 tü, doktor nasıl ayakta durduğuma şaşırmıştı hatta. Kan iğnesi+hap kullandım 6 ay anca biraz düzeldi. Şimdi 16 seviyesinde ama ben yine çok halsizim bazen elimi kaldırıcak takatim olmuyor bir anda ayaktayken titreyip düşüyorum. Seninkisi benden de az ne halde olduğunu düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. Kırmızı et, yeşil mercimek, kuru üzüm, pestil, prkmez... Kan yapıcı gidalar bunlar bol bol yemeye çalışevet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4bana da öyle diyecek bence
Valla kuveze girmeyecegini bilsem yani tam gelistigini bilsem bugun dogurmak icin elimden gelene yaparim da aman diyorum bekle yavrum sen zamaninda gel ..Annem gel diyor bana soz dinlemeyim derse kuzum.Aman bebisin duymasin
Hamileligi ariyacagimi adim gibi biliyorum da nasil birsey olcak gülüşü elleri bana bakisi babasinami banami dedelerine mi benzeyecegi ay ne bilim oglumu cok merak ediyorum ya bigun dokunsam baksam koklasam geri soksam olmuyomuHamileliği de arayacağımız günler gelcek,tadını çıkarmak gerek aslında. Zamanı geldimi nasılsa herşeyi yaşayacağız. Hadi artık bizim sabırlı olmamız gerek. Sabredelim :)
İste temennim 15 gibi gelmesi ama 25de olabilir tam zamani olur cunku birsey isterken Allah'tan dogrusunu istiyim ki eksik kalmasin yavrum kuvezlerde surunmesin anasinin kollarinda olsunTatlım nerden biliyorsun Belkide 25 inden önce
Anca napcan heves iste kendime olmadi kizim olursa ona olsunTencere miiiiii
eylulmasal canım,ben demir ilacını genelde,ya yatarken alıyorum yada,gece wcye kalktığımda içiyorum. Daha kolay emildiğini duymuştum,boş mide olduğu için. Hiç bir yiyecekle denk gelmemesi gerekiyormuş,özellikle süt ve süt ürünleri,çay falan.
Canım benim de feritinim 4 tü, doktor nasıl ayakta durduğuma şaşırmıştı hatta. Kan iğnesi+hap kullandım 6 ay anca biraz düzeldi. Şimdi 16 seviyesinde ama ben yine çok halsizim bazen elimi kaldırıcak takatim olmuyor bir anda ayaktayken titreyip düşüyorum. Seninkisi benden de az ne halde olduğunu düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. Kırmızı et, yeşil mercimek, kuru üzüm, pestil, prkmez... Kan yapıcı gidalar bunlar bol bol yemeye çalış
ben de öyle yapmalıyım bence neyse bakalım yarın doktorum ne dicek canım, iğne vermese keşke
çok şaşırdım ben de görünce ve cok üzüldümkırmızı et sürekli tüketiyorum diğerlerine de ağırlık vericem artık
heveslik bide ilk olunca benm de aklım bu modelde idi ancak mantıklı düşündüm vazgeçtim
Bende onu düşünüyorum ne zamandır,benimde boy kısa acaba,cocuğu indirip kaldırabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?