2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende onu düşünüyorum ne zamandır,benimde boy kısa acaba,cocuğu indirip kaldırabilir miyim?
Cnmmm aynen benimde boy kisa her seyi dusunuyorum bu yuzden hala karar veremedim :) cocuk dogacak ben ondan sonra mecbur gidip birini alip gelecem heralde :) bu arada nasil oldun cnm sen daha iyisindir insallah

Ya bende 7 ayda 8 kilo almisim acaba anormalmiyim DİE düşünmeye başladım kilolu hamile kaldım ama nebiliyim ya Dr normal diyordu en son gitmemde

Tencere miiiiii

Karpuz falan mı yemiştin ki akşamdan, bir de gidip iki damla yapıp çıkmak yok mu deli oluyorum ona

Ben kpss ye girerken bez kullanmayı bile düşünmüştüm sırf bu yüzden

Biz iyiyiz teyzoşu evimizle ilgilendik bu gün, yavaş yavaş temizlik yapıuoruz yazlık kışlık kıyafet ayarlıyoruz, duş aldım uzuuun uzuun biraz önce, öyle mayıştım ve acıktım ki bişeyler yiyip hemen yatasım var bir saat

Benimkine ne kapatmışlar acaba kola kapağı felan herhalde ben de hiç bir şey yok ancak şimdi normal boyutlara geldi hatta normal boyutta bile değil portakal oldu kavun felan ütopya benim için
Ben de minik memelere özeniyorum ya bikini falan giyince benimkiler çok ilgi çekiyor, aslında çok iri değiller ama üst bedenim çok ince olunca memitolar çok iriymiş gibi duruyor

Ben tahta şu ikeadaki herkesin konustugu modele benzeri motcaredan almistim şimdi o model yenilendi doğru düzgün 60*120 yaptılar. Ben aldığımda 58*118 gibi cins bir olcudeydi. 3.5 yaşına kadar kullandık ve oğlum uzun boylu. İlk başlarda en üstte kullandım. Bi ara aşağı indirdim zor geldi ortaya aldım . Aklı erdiğinde tekrar en üste aldım fln onu durumuna göre kendin ayarlarsın

ben de kuru üzüm alıyım bugun eve giderken.. ben de cok halsizim ondan demek ki

hayır henüz görmedi yarın randevum var bakalım ne diyecek..

evet ben de sok oldum o değeri ve referansları görünce yarın randevuda söyler bakalım napıcağımı

Demir ilaçlarını nasıl alıyosun ?

ben sabah aç karnına troid ilacı alıyorum o yüzden demir ilacını kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum.. belki de o yüzden etki etmio

Pentiye emzirme sütyeni gelmiş ben ondan aldım bi de flexi sütyeni var ondan aldım çok rahatlar
Flexi dediğine bir bakayım, evde olduğum için destekliden çok rahatlık önemli benim için. İnstagramda toparlayıcı emzirme sütyeni gördüm onu da araştıracağım, galiba çinden getirtiyorlar. Kendim alıtım alibabadan :)

Karnimdaki hareketlerini cok ozleyecekmisim gibi geliyor bana :)))

Bende öyle,bazen öyle bir dönüyorki,her bişeyini yakalıyorum karnımın üstünde,valla allah biliyor ben hamileliği çok sevdim,tabi zorluğu var ama,bana kalan güzel anılar olacak bunlar.

Cnmmm aynen benimde boy kisa her seyi dusunuyorum bu yuzden hala karar veremedim :) cocuk dogacak ben ondan sonra mecbur gidip birini alip gelecem heralde :) bu arada nasil oldun cnm sen daha iyisindir insallah

Saolcanımcım çok şükür daha iyiyim,iş başı yaptım bugün hatta,işe gelince daha iyi oldum. Evde tek başına insan olmuyor yaaaa,sıkılınıyor valla. Bende her yolu denerim gibi geliyor. du bakalım daha çocukların huyları bile belli değil,belki hiç beşiklerinde bile yatıramıcaz. Hamakta veya salıncakta uyutucaz belli mi olur?

eylulmasal canım,ben demir ilacını genelde,ya yatarken alıyorum yada,gece wcye kalktığımda içiyorum. Daha kolay emildiğini duymuştum,boş mide olduğu için. Hiç bir yiyecekle denk gelmemesi gerekiyormuş,özellikle süt ve süt ürünleri,çay falan.

evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4 bana da öyle diyecek bence
Canım benim de feritinim 4 tü, doktor nasıl ayakta durduğuma şaşırmıştı hatta. Kan iğnesi+hap kullandım 6 ay anca biraz düzeldi. Şimdi 16 seviyesinde ama ben yine çok halsizim bazen elimi kaldırıcak takatim olmuyor bir anda ayaktayken titreyip düşüyorum. Seninkisi benden de az ne halde olduğunu düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. Kırmızı et, yeşil mercimek, kuru üzüm, pestil, prkmez... Kan yapıcı gidalar bunlar bol bol yemeye çalış

Annem gel diyor bana soz dinlemeyim derse kuzum.Aman bebisin duymasin
Valla kuveze girmeyecegini bilsem yani tam gelistigini bilsem bugun dogurmak icin elimden gelene yaparim da aman diyorum bekle yavrum sen zamaninda gel .. o kadar hasretim yani
Hamileliği de arayacağımız günler gelcek,tadını çıkarmak gerek aslında. Zamanı geldimi nasılsa herşeyi yaşayacağız. Hadi artık bizim sabırlı olmamız gerek. Sabredelim :)
Hamileligi ariyacagimi adim gibi biliyorum da nasil birsey olcak gülüşü elleri bana bakisi babasinami banami dedelerine mi benzeyecegi ay ne bilim oglumu cok merak ediyorum ya bigun dokunsam baksam koklasam geri soksam olmuyomu

Tatlım nerden biliyorsun Belkide 25 inden önce
İste temennim 15 gibi gelmesi ama 25de olabilir tam zamani olur cunku birsey isterken Allah'tan dogrusunu istiyim ki eksik kalmasin yavrum kuvezlerde surunmesin anasinin kollarinda olsun
Anca napcan heves iste kendime olmadi kizim olursa ona olsun

ben de öyle yapmalıyım bence neyse bakalım yarın doktorum ne dicek canım, iğne vermese keşke

çok şaşırdım ben de görünce ve cok üzüldüm kırmızı et sürekli tüketiyorum diğerlerine de ağırlık vericem artık

Bende onu düşünüyorum ne zamandır,benimde boy kısa acaba,cocuğu indirip kaldırabilir miyim?

Kızlar ben park yatağı 6 aydan sonra kurup kullanacağım. Aynı zamanda da karyola alacağım. Planım şöyle: Park yatağı salona koyacağım, gündüzleri hem içinde uyur hem de ben yalnız olursam lavaboya filan giderken koyacağım içine. Karyolayı da gece kullanırım artık. Ayy bak evin darlığı yine aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…