- 1 Aralık 2015
- 469
- 900
- 53
Ben tahta şu ikeadaki herkesin konustugu modele benzeri motcaredan almistim şimdi o model yenilendi doğru düzgün 60*120 yaptılar. Ben aldığımda 58*118 gibi cins bir olcudeydi. 3.5 yaşına kadar kullandık ve oğlum uzun boylu. İlk başlarda en üstte kullandım. Bi ara aşağı indirdim zor geldi ortaya aldım . Aklı erdiğinde tekrar en üste aldım fln onu durumuna göre kendin ayarlarsın
Ay Bnde nefret ediyorum azıcık iki damla yap çık birde bir rahatsız ediyor.. Yok karpuz yemedim ama her gün öyleyim çok sıkıldım.. Hadi uyu dinlen annesi yorma kendini tatlım uyanınca konuşuruz :)Karpuz falan mı yemiştin ki akşamdan, bir de gidip iki damla yapıp çıkmak yok mu deli oluyorum ona
Ben kpss ye girerken bez kullanmayı bile düşünmüştüm sırf bu yüzden
Biz iyiyiz teyzoşu evimizle ilgilendik bu gün, yavaş yavaş temizlik yapıuoruz yazlık kışlık kıyafet ayarlıyoruz, duş aldım uzuuun uzuun biraz önce, öyle mayıştım ve acıktım ki bişeyler yiyip hemen yatasım var bir saat
Kahvaltıdan 2 saat sonra iyi yinede sonrasında da 2 saat bişey alma alıcaksanda c vitamini olan meyvelerden ye demirin emilimini arttırır gecede aç karnına içip yatıyosundur muhtemelen bide sabahları aç karnına kalkınca pekmez ye ama iyisinden olsunben de kuru üzüm alıyım bugun eve giderken.. ben de cok halsizim ondan demek ki
hayır henüz görmedi yarın randevum var bakalım ne diyecek..
evet ben de sok oldum o değeri ve referansları görünce yarın randevuda söyler bakalım napıcağımı
ben sabah aç karnına troid ilacı alıyorum o yüzden demir ilacını kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum.. belki de o yüzden etki etmio
Ah şu memeler benım hamile kalmadan 90 dı bedeni şimdi 105 takıyorumBen de minik memelere özeniyorum yabikini falan giyince benimkiler çok ilgi çekiyor, aslında çok iri değiller ama üst bedenim çok ince olunca memitolar çok iriymiş gibi duruyor
Bi gün kaçırcam altıma oh olacak
Yarin agustosun 25 i olsa ve ben dogursamnasil olur ki
Bence mukemmel
ben de kuru üzüm alıyım bugun eve giderken.. ben de cok halsizim ondan demek ki
hayır henüz görmedi yarın randevum var bakalım ne diyecek..
evet ben de sok oldum o değeri ve referansları görünce yarın randevuda söyler bakalım napıcağımı
ben sabah aç karnına troid ilacı alıyorum o yüzden demir ilacını kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum.. belki de o yüzden etki etmio
Canım nedir bu bahsettiğin model ?
Maşallah size. Ağustosa niyet,Temmuza kısmet hadi bakalım. :)Bugün bizimde kontrolumuz vardı. Şükür iyiymiş 2.kilo 100 gram olmus kizim 43 santimde boyu dedi hayırlısı ile sağ salim kucagimiza aliriz insallah. Temmuz un 25 inde sezeryan olacak gunum belli oldu dun gibiydi hamileligim ama is bundansonrasi zamanda gecmez birde ben ayda 1 kilo aliyorum yemekte dogru duzgun yiyemiyorum napacaksam allahtan kizim iyi şükürler olsun.
İmrendim sana valla ben önceden başımı yastığa koyduğum gibi uyurdum şimdi nerde kıymamla kalkmam bir oluyor .. Birde Bebek çok sert vuruyor kasığımaCanim meyve yiyorum saat 8 gibi sonra da uyuyorum zaten gece susarsam iciyorum ama genelde uyanmiyorum hic.
Canim benim kizim oyle cok hareketli degil. Ben de hamilelikten once hic uyuyamazdim. Gece o kadar cok kalkardim donerdim ki esim rahatsiz olurdu. Ama hamilelik ben de uyku yapti. Galiba hamilelik sonrasi icin depo yapiyorum.İmrendim sana valla ben önceden başımı yastığa koyduğum gibi uyurdum şimdi nerde kıymamla kalkmam bir oluyor .. Birde Bebek çok sert vuruyor kasığıma
Kıymetini bil bugünlerin arkadaşım bugün ne eşim ne oğlum sabaha kadar uyumadı yarın minik bebiş gelince anlaşılan ailece seferber olacazCanim benim kizim oyle cok hareketli degil. Ben de hamilelikten once hic uyuyamazdim. Gece o kadar cok kalkardim donerdim ki esim rahatsiz olurdu. Ama hamilelik ben de uyku yapti. Galiba hamilelik sonrasi icin depo yapiyorum.
En güzeli,her anın tadını çıkarmak,olduğun anı yaşamak,çünkü zaman zaten hızlıca geçiyor. Hayattan keyif almaya bakın.Kıymetini bil bugünlerin arkadaşım bugün ne eşim ne oğlum sabaha kadar uyumadı yarın minik bebiş gelince anlaşılan ailece seferber olacaz
Bazen düşününce gözüm korkmuyor da deil hani Zaman yavaş mı geçsin hızlı mı geçsin ona bile karar veremiyorum
İnşallah çabuk toparlar bünyen.
Kahvaltıdan 2 saat sonra iyi yinede sonrasında da 2 saat bişey alma alıcaksanda c vitamini olan meyvelerden ye demirin emilimini arttırır gecede aç karnına içip yatıyosundur muhtemelen bide sabahları aç karnına kalkınca pekmez ye ama iyisinden olsun
Amannn kizz deme oyle, hem o bile risk degil yani idrar yollarinda enfeksiyon falan olmasn da gerekirse kacir
Guzel olur canm benm bebis de baya buyur o zmanainsallahh hayirlisiylaaa..
Kiz kuvez deyip durma dovecem seni haaabu bebege bagli bi sey canm 36. Haftadan sonra bebek normal hayatini surdurebilir genelde ama Allah korusun 40 da dogup kuveze giren de var yani dua ederken hayirlisini dilemek enn guzeliii hem hamilelik gunlerinin de tadini cikarmaliii
Yarn yaz sonucu canm merak ettm ben de ama endise etme artk her seye care bulunuyor
Valla ben simdiden cicuk olunca nasil yapacagim nereye yetisecegim diyedusunuyorum. Sana allah kolaylik versin. 2 cocuk annesi olmak cok zor. Allah herkese verecek bir kolayligini insallah.Kıymetini bil bugünlerin arkadaşım bugün ne eşim ne oğlum sabaha kadar uyumadı yarın minik bebiş gelince anlaşılan ailece seferber olacaz
Bazen düşününce gözüm korkmuyor da deil hani Zaman yavaş mı geçsin hızlı mı geçsin ona bile karar veremiyorum
Allah korusun, Allah hayirlisi versin ballimmmGuzel olur canm benm bebis de baya buyur o zmanainsallahh hayirlisiylaaa..
Kiz kuvez deyip durma dovecem seni haaabu bebege bagli bi sey canm 36. Haftadan sonra bebek normal hayatini surdurebilir genelde ama Allah korusun 40 da dogup kuveze giren de var yani dua ederken hayirlisini dilemek enn guzeliii hem hamilelik gunlerinin de tadini cikarmaliii
Yok şükür benim hamilelikte hiç büyümediler :)) benim tüm kilolar göbekte, öne doğru füze gibi fırlayan bir göbeğim oldu bir şey değil belim de kalınlaşmadı böyle giderse 2 ay daha nasıl taşırım ben bu bebeği kara kara düşünüyorumAh şu memeler benım hamile kalmadan 90 dı bedeni şimdi 105 takıyorumbenimde senın gibi vücut ince bel ince memeler fora tabi kalçalar da var meme ve kalçadan ibaretim.aldıgım 8 kilonun 3ü memelerde yani
Uyuyamadık teyzoş, yemek yaptık geldikAy Bnde nefret ediyorum azıcık iki damla yap çık birde bir rahatsız ediyor.. Yok karpuz yemedim ama her gün öyleyim çok sıkıldım.. Hadi uyu dinlen annesi yorma kendini tatlım uyanınca konuşuruz :)
Valla ben simdiden cicuk olunca nasil yapacagim nereye yetisecegim diyedusunuyorum. Sana allah kolaylik versin. 2 cocuk annesi olmak cok zor. Allah herkese verecek bir kolayligini insallah.
Allah korusun, Allah hayirlisi versin ballimmm
Saglikla alalim bebislerimizi kucaklarimiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?