2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım nedir bu bahsettiğin model ?

Ay Bnde nefret ediyorum azıcık iki damla yap çık birde bir rahatsız ediyor.. Yok karpuz yemedim ama her gün öyleyim çok sıkıldım.. Hadi uyu dinlen annesi yorma kendini tatlım uyanınca konuşuruz :)

Kahvaltıdan 2 saat sonra iyi yinede sonrasında da 2 saat bişey alma alıcaksanda c vitamini olan meyvelerden ye demirin emilimini arttırır gecede aç karnına içip yatıyosundur muhtemelen bide sabahları aç karnına kalkınca pekmez ye ama iyisinden olsun

Ben de minik memelere özeniyorum ya bikini falan giyince benimkiler çok ilgi çekiyor, aslında çok iri değiller ama üst bedenim çok ince olunca memitolar çok iriymiş gibi duruyor
Ah şu memeler benım hamile kalmadan 90 dı bedeni şimdi 105 takıyorum benimde senın gibi vücut ince bel ince memeler fora tabi kalçalar da var meme ve kalçadan ibaretim.aldıgım 8 kilonun 3ü memelerde yani

Bi gün kaçırcam altıma oh olacak

Amannn kizz deme oyle, hem o bile risk degil yani idrar yollarinda enfeksiyon falan olmasn da gerekirse kacir

Yarin agustosun 25 i olsa ve ben dogursam nasil olur ki

Bence mukemmel

Guzel olur canm benm bebis de baya buyur o zmana insallahh hayirlisiylaaa..

Kiz kuvez deyip durma dovecem seni haaa bu bebege bagli bi sey canm 36. Haftadan sonra bebek normal hayatini surdurebilir genelde ama Allah korusun 40 da dogup kuveze giren de var yani dua ederken hayirlisini dilemek enn guzeliii hem hamilelik gunlerinin de tadini cikarmaliii

Yarn yaz sonucu canm merak ettm ben de ama endise etme artk her seye care bulunuyor

Canım nedir bu bahsettiğin model ?

Mothercare hertford yaz nete görsellerde görürsün. Şimdi oğluma ikeadan büyüyen minnen luröy diye bir model var demir karyola yanları fln var.ondan aldım diğeride bebişi bekliyor . İki uc yıl fln bunları kullansin lar sonra güzel bir oda yapmayı planlıyorum inşallah

Bugün bizimde kontrolumuz vardı. Şükür iyiymiş 2.kilo 100 gram olmus kizim 43 santimde boyu dedi hayırlısı ile sağ salim kucagimiza aliriz insallah. Temmuz un 25 inde sezeryan olacak gunum belli oldu dun gibiydi hamileligim ama is bundansonrasi zamanda gecmez birde ben ayda 1 kilo aliyorum yemekte dogru duzgun yiyemiyorum napacaksam allahtan kizim iyi şükürler olsun.

Maşallah size. Ağustosa niyet,Temmuza kısmet hadi bakalım. :)

Canim meyve yiyorum saat 8 gibi sonra da uyuyorum zaten gece susarsam iciyorum ama genelde uyanmiyorum hic.
İmrendim sana valla ben önceden başımı yastığa koyduğum gibi uyurdum şimdi nerde kıymamla kalkmam bir oluyor .. Birde Bebek çok sert vuruyor kasığıma

İmrendim sana valla ben önceden başımı yastığa koyduğum gibi uyurdum şimdi nerde kıymamla kalkmam bir oluyor .. Birde Bebek çok sert vuruyor kasığıma
Canim benim kizim oyle cok hareketli degil. Ben de hamilelikten once hic uyuyamazdim. Gece o kadar cok kalkardim donerdim ki esim rahatsiz olurdu. Ama hamilelik ben de uyku yapti. Galiba hamilelik sonrasi icin depo yapiyorum.

Canim benim kizim oyle cok hareketli degil. Ben de hamilelikten once hic uyuyamazdim. Gece o kadar cok kalkardim donerdim ki esim rahatsiz olurdu. Ama hamilelik ben de uyku yapti. Galiba hamilelik sonrasi icin depo yapiyorum.
Kıymetini bil bugünlerin arkadaşım bugün ne eşim ne oğlum sabaha kadar uyumadı yarın minik bebiş gelince anlaşılan ailece seferber olacaz
Bazen düşününce gözüm korkmuyor da deil hani Zaman yavaş mı geçsin hızlı mı geçsin ona bile karar veremiyorum

En güzeli,her anın tadını çıkarmak,olduğun anı yaşamak,çünkü zaman zaten hızlıca geçiyor. Hayattan keyif almaya bakın.

İnşallah çabuk toparlar bünyen.

inşallah canımmm

2 sini de sabah alıoyodum şimdi birini gece yatmadan alıcam.. evet pekmez yemem gerekiyor teşekkür ederim canım

tamam canım haber vereceğim mutlaka

Valla ben simdiden cicuk olunca nasil yapacagim nereye yetisecegim diyedusunuyorum. Sana allah kolaylik versin. 2 cocuk annesi olmak cok zor. Allah herkese verecek bir kolayligini insallah.

Allah korusun, Allah hayirlisi versin ballimmm
Saglikla alalim bebislerimizi kucaklarimiza insallah

Ah şu memeler benım hamile kalmadan 90 dı bedeni şimdi 105 takıyorum benimde senın gibi vücut ince bel ince memeler fora tabi kalçalar da var meme ve kalçadan ibaretim.aldıgım 8 kilonun 3ü memelerde yani
Yok şükür benim hamilelikte hiç büyümediler :)) benim tüm kilolar göbekte, öne doğru füze gibi fırlayan bir göbeğim oldu bir şey değil belim de kalınlaşmadı böyle giderse 2 ay daha nasıl taşırım ben bu bebeği kara kara düşünüyorum

Ay Bnde nefret ediyorum azıcık iki damla yap çık birde bir rahatsız ediyor.. Yok karpuz yemedim ama her gün öyleyim çok sıkıldım.. Hadi uyu dinlen annesi yorma kendini tatlım uyanınca konuşuruz :)
Uyuyamadık teyzoş, yemek yaptık geldik

Ben maksimum iki kere kalkıyorum gece seninkisi çok kötüymüş ya. Doktoruna söylemelisin bunu Allah göstermesin sistit falan olmasın.

Bir de dışarda tutuyorum yapmıyorum diyorsun çok zararlı

Gir tuvalete oralardakiler klozettir zaten oturmadan yapıver kendini sıkmandan iyidir, kadınların ayakta tuvaletini yapması için bir aparat ta varmış ama bana çok komik geliyor

Valla ben simdiden cicuk olunca nasil yapacagim nereye yetisecegim diyedusunuyorum. Sana allah kolaylik versin. 2 cocuk annesi olmak cok zor. Allah herkese verecek bir kolayligini insallah.

Anne karnındaki düzene alışıyormuş bebekler dığduktan sonra da o saatlerde uyuyorlarmış diye duymuştum canım. İnşallah hepimizin minnaklarının düzenli uykusu olur.

Ne kadar uyusa da gece 2 saatte bir uyanıp yarım saat emzireceğiz alıştırmak lazım kendimizi. En tahammülsüz dediğim insanlar bile anne olunca değişiyor biliyor musun. Yoruluyor öusun diye soruyorum kuzenime sitem etmesini beklerken o bebeğim iyi olsun da diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…