2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim 88 kilodan merhaba

Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin

Eklentiler

• 2016-06-09_17.36.34.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 105
  • 2016-06-09_17.39.06.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 110

Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin
Ayy süpersiniz :)) ben de paylaşıcammm

Ben bitane sırt çantası aldım bebek için ama çok uygunmuş o çanta alınabilir tabi hazır durur elinin altında

Ayy süpersiniz :)) ben de paylaşıcammm

Ben bitane sırt çantası aldım bebek için ama çok uygunmuş o çanta alınabilir tabi hazır durur elinin altında
Paylasss paylass hadi herkes paylassin bugunn
Balim bende sirt cantasi kullanicam ama buda asiri uygun ve el altinda bulunabilicek birsey dedigin gibii

Ben de ayni oyle olurum yorulsam da gikim cikmaz yani:) anne olmak boyle bir sey iste..

Masallah kankaa kiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..

Eklentiler

• image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 99
Senin gobegin kuculmus sanki. 27. Haftada daha buyukmus gibi.
Allah seni benim ki ice dogru buyuyor dermisim kiz o kiyafetten ve yakinliktan biri boydan biri sadece gobek birlestirince kolaj yapinca yani boydakiyle sadece gobek ayni gibi oldugundan oyle durmustur

Masallah kankaa kiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..
Ayy cook tatlisin kankişim masallahhh
Gobusun nasilda guzel cikmis Allah'im benimkide boyle buyusun
Aynen sekerim hicde kilolu durmuyorsun gayet iyisin valla
Ben kat kat daha tontis duruyorum senden
Vercez ama taktik yani

Merhaba kızlar. Doktora gittim bugün. 31 art 3 gun deyim. Kilosu 1700 çıktı bebegimin. Doktor geriden geliyor. Kiloşu az dedi. Ben tam şoktayim. Gerekirse gelisemiyorsa erken almaniz gerekir dedi. Kaç kilo olmalıydı ki sizce kızlar anlamadım

Ben doktora yarın gideceğim bakalım ne diyecek birden bire Nasıl almışım kilo anlamadım ben de kiloyu çok dert etmiyorum ama bu ay bi fazla oldu sanki

Valla büyük şok yaşadım iyi gidiyorum derken gözlerime inanamadım haftada bir kilo Nasıl alınır

Valla geriden geliyor derken kac gun geriden geliyormus. Ben sali gidicem doktora ama ben 29+4 olucam sali gunu seninkinin kac kilo olmasi normal bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…