Ayy süpersiniz :)) ben de paylaşıcammmKizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim88 kilodan merhaba
Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin
Paylasss paylass hadi herkes paylassin bugunnAyy süpersiniz :)) ben de paylaşıcammm
Ben bitane sırt çantası aldım bebek için ama çok uygunmuş o çanta alınabilir tabi hazır durur elinin altında
Coookk tatliiiEki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
Ben de ayni oyle olurum yorulsam da gikim cikmaz yani:) anne olmak boyle bir sey iste..Anne karnındaki düzene alışıyormuş bebekler dığduktan sonra da o saatlerde uyuyorlarmış diye duymuştum canım. İnşallah hepimizin minnaklarının düzenli uykusu olur.
Ne kadar uyusa da gece 2 saatte bir uyanıp yarım saat emzireceğiz alıştırmak lazım kendimizi. En tahammülsüz dediğim insanlar bile anne olunca değişiyor biliyor musun. Yoruluyor öusun diye soruyorum kuzenime sitem etmesini beklerken o bebeğim iyi olsun da diyor
Senin gobegin kuculmus sanki. 27. Haftada daha buyukmus gibi.Kizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim88 kilodan merhaba
Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin
Masallahhh iyice buyumus kiz... Az kaldi doguma.Eki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
Kizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim88 kilodan merhaba
Eki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
Coookk tatliiigobiss almis basini gitmis masallahhh
Allah seni benim ki ice dogru buyuyor dermisimSenin gobegin kuculmus sanki. 27. Haftada daha buyukmus gibi.
Ayy cook tatlisin kankişim masallahhh
Masallah kankaakiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..
Evin burda bebeciler var cok uygunlar oraya koymuslar gezerken gordum kalitelide duruyor yani yakindan kuzum. Sirt cantasi kullancagimdan buda bulunsun diye alcam yani5 tlye nerden buldun kizzz ben de bebek cantasi aldm ama bildign pahali yani
Birde boyle bak canim ikiside ayni sekilde cekildi. Küçülmüş diyince takinti yaptimSenin gobegin kuculmus sanki. 27. Haftada daha buyukmus gibi.
Ben doktora yarın gideceğim bakalım ne diyecek birden bire Nasıl almışım kilo anlamadım ben de kiloyu çok dert etmiyorum ama bu ay bi fazla oldu sankiAmin canm senin pasan da adiyla uzun yasar insallahh
Tamam kanka anlastk
Anladm canmmm ama tehlikeli olabilir sen bu huyunu asmaya calis benceeeya da kisa kisa git eve don mademmm..
Evet o benmmm... Benm ayaklarm ozellikle fena sisiyorr ellermde sismeye basladi artkkk.. Ama dr bormal diyo ben de takilmiyorm napimmm
Hatirladm canm tamam gecms olsn tekrar.. Tamam sen netten bak madem olamzsa esin gider dener begendigini icine sinerse o alip gelirr
Valla büyük şok yaşadım iyi gidiyorum derken gözlerime inanamadım haftada bir kilo Nasıl alınırAynı Şok'u bu sabah bende yaşadım o kiloyu bu son iki haftada Nasıl almışım diye oturup düşündüm ..sanırım aklımdaki kiloyla kapatamıcam yalnız değilsin son iki aylık dönemde çok daha hızlı alınıyor
Ne güzel ya bebeğin gelişimi iyiyse çöm normal çok şanslısın benceYa bende 7 ayda 8 kilo almisim acaba anormalmiyim DİE düşünmeye başladım kilolu hamile kaldım ama nebiliyim ya Dr normal diyordu en son gitmemde
Valla geriden geliyor derken kac gun geriden geliyormus. Ben sali gidicem doktora ama ben 29+4 olucam sali gunu seninkinin kac kilo olmasi normal bilmiyorum.Merhaba kızlar. Doktora gittim bugün. 31 art 3 gun deyim. Kilosu 1700 çıktı bebegimin. Doktor geriden geliyor. Kiloşu az dedi. Ben tam şoktayim. Gerekirse gelisemiyorsa erken almaniz gerekir dedi. Kaç kilo olmalıydı ki sizce kızlar anlamadım
Çok iyisin maşallahEki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?