- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ayy cook tatlisin kankişim masallahhh
Gobusun nasilda guzel cikmis Allah'im benimkide boyle buyusun
Aynen sekerim hicde kilolu durmuyorsun gayet iyisin valla
Ben kat kat daha tontis duruyorum senden
Vercez ama taktik yani
Evin burda bebeciler var cok uygunlar oraya koymuslar gezerken gordum kalitelide duruyor yani yakindan kuzum. Sirt cantasi kullancagimdan buda bulunsun diye alcam yani
Merhaba kızlar. Doktora gittim bugün. 31 art 3 gun deyim. Kilosu 1700 çıktı bebegimin. Doktor geriden geliyor. Kiloşu az dedi. Ben tam şoktayim. Gerekirse gelisemiyorsa erken almaniz gerekir dedi. Kaç kilo olmalıydı ki sizce kızlar anlamadım
Ben doktora yarın gideceğim bakalım ne diyecek birden bire Nasıl almışım kilo anlamadım ben de kiloyu çok dert etmiyorum ama bu ay bi fazla oldu sanki
Yok yok kuculmemis:) takinti yapmaya bebekler artik asagiya dogru iniyor kucuk o yuzden onceki haftalardan farkli duruyor.Birde boyle bak canim ikiside ayni sekilde cekildi. Küçülmüş diyince takinti yaptim
Eki Görüntüle 1844582
Canim kilosu icin geriden geliyor duyemez cunku normal kiloda ama bas cevresi veya fl uzunluguna bakarak soyleyebilir onu. Bu drlar manyak bence..Merhaba kızlar. Doktora gittim bugün. 31 art 3 gun deyim. Kilosu 1700 çıktı bebegimin. Doktor geriden geliyor. Kiloşu az dedi. Ben tam şoktayim. Gerekirse gelisemiyorsa erken almaniz gerekir dedi. Kaç kilo olmalıydı ki sizce kızlar anlamadım
Rica ederimm şekerimmmmAyy tesekkur eederm canm benm sagoll moral verdnama inanki sen de gostermiyosn kilonuu yalan degilll... Masallahimiz var kiz benm gobek costu bende zaten ic gobek diye bi sey yokms onu anladm ben
Foto cekim yonunden canm gobek kuculur mu hic ikinci koyduklarinda baya belli buyuyoz surekli kuculme dogumdan sonra insallah
Valla o fiyata kacirma zaten canm hobi olarak gene al yani bulunsun
Masallahhh valla bebislerinize de size..
Masallah kankaakiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..
Masallah senin gobustee kocaman olmuss cok seker
Hicte bileee
Benim oglan hep boyle asagidaydiYok yok kuculmemis:) takinti yapmaya bebekler artik asagiya dogru iniyor kucuk o yuzden onceki haftalardan farkli duruyor.
EveeetCoookk tatliiigobiss almis basini gitmis masallahhh
Büyüdük teyZesi :) benim minnak kızım öne öne gidiyor hep, dik başlı mı olacak nedirMasallahhh iyice buyumus kiz... Az kaldi doguma.
Masallah senin gobustee kocaman olmuss cok seker
Maşallah siz de çok güzel gözüküyorsunuz :)) elbisene de bayıldım rengarenk çok güzel :)
Masallah kankaakiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..
Teşekkür ederiz canıımÇok iyisin maşallah
Oy maşallah senin göbüş de kocaman olmuuuş
Aynen kankamla gobusleri yaristiriyorsunuzValla kocaman oldu, patlıcak sanki,kelebek.hill Aynıyız kız baksana.
Kız Allah seni naapmasın tabiki toton daha büyük değil :)) göbüşünü tam yandan çeksen daha büyük çıkardı
Kiz ben de kisayim ben de 8 kilo aldim. Ama galiba standart kiloma ulastim ben:)Valla kocaman oldu, patlıcak sanki,kelebek.hill Aynıyız kız baksana.
Yani kuşum sendeki de popoysa bendeki ne acabaaaaaa. Bi kendine baaak birde bana. Ben 8 kilo aldım bide. Boy 1.54 çok komik bir görüntüm var. İç karnım hiç yokmuş
Maşallah benim 2 aylık halim gibisin , kim inanır 8 aylık hamiş olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?