2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy cook tatlisin kankişim masallahhh
Gobusun nasilda guzel cikmis Allah'im benimkide boyle buyusun
Aynen sekerim hicde kilolu durmuyorsun gayet iyisin valla
Ben kat kat daha tontis duruyorum senden
Vercez ama taktik yani

Ayy tesekkur eederm canm benm sagoll moral verdn ama inanki sen de gostermiyosn kilonuu yalan degilll... Masallahimiz var kiz benm gobek costu bende zaten ic gobek diye bi sey yokms onu anladm ben
Foto cekim yonunden canm gobek kuculur mu hic ikinci koyduklarinda baya belli buyuyoz surekli kuculme dogumdan sonra insallah

Evin burda bebeciler var cok uygunlar oraya koymuslar gezerken gordum kalitelide duruyor yani yakindan kuzum. Sirt cantasi kullancagimdan buda bulunsun diye alcam yani

Valla o fiyata kacirma zaten canm hobi olarak gene al yani bulunsun

Ne kadr geriymis ki yani altta yazan degerlere gore de normal gorunuyo oysa ki tam senin haftadakilerin cevaplamasi lazm canm...

Ben doktora yarın gideceğim bakalım ne diyecek birden bire Nasıl almışım kilo anlamadım ben de kiloyu çok dert etmiyorum ama bu ay bi fazla oldu sanki

Odemden de kilo artisi oluyo canm bi sorun yoksa takma kafana.. Dr a godince rahatlarsn

Canim kilosu icin geriden geliyor duyemez cunku normal kiloda ama bas cevresi veya fl uzunluguna bakarak soyleyebilir onu. Bu drlar manyak bence..

Rica ederimm şekerimmmm

Gobek hakketten dimdik uzamis resmen yok sende ic gobek filan aynen benimdee oylee olsun kocaman olsun masallah

Ay gobek kuculmus diyince noluyor ayol benim bebegime dedim yanii ama ikiside farkli cekilince oyle durmus ikinci kolaji yaparken bende farkettim buyudugumuzu

Aldim balim kacmaz

Yok yok kuculmemis:) takinti yapmaya bebekler artik asagiya dogru iniyor kucuk o yuzden onceki haftalardan farkli duruyor.
Benim oglan hep boyle asagidaydi dun esimle yuruyoruz arabalarin camlarindan gobusumun durusuna bakiyoruz oda bende niye asagida duruyo bi degisik diyip gulustuk hatta oglumda ana babasi gibi bi tuhaf

Masallah kankaa kiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..
Maşallah siz de çok güzel gözüküyorsunuz :)) elbisene de bayıldım rengarenk çok güzel :)

Kiz ben de kisayim ben de 8 kilo aldim. Ama galiba standart kiloma ulastim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…