2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız Allah seni naapmasın tabiki toton daha büyük değil :)) göbüşünü tam yandan çeksen daha büyük çıkardı
Yok kiz benim gobegim buyumedi hala otobuste yer vermiyorlAr biz de genelde son ay da niraz cikiyo gobek. Gobek zaten ciksin sorun degil ki o dogumdan sonra inecek ama toti dogumdan sonra inmiyor.

Valla yarisirz kizzz masallah size dee

Yok yok daha kocaman olcan korkma arada boyle birden firliyo soka giriyosn

Masallahhh valla bebislerinize de size..

Eki Görüntüle 1844606 Kizlar bu da benim gobegim ama sizce totom daha buyuk degil mi ya

Cok sagol canmmm
Kiz masallah sen pek fitsin nerene sakladn bebisii.. Ne ic karin varms sizde arkadas, benmki 3. Ayda pirtlamaya baslamadi icerde hic yer bulamadi yavrum

Aynen canm basi biz cekiyoz

Maşallah siz de çok güzel gözüküyorsunuz :)) elbisene de bayıldım rengarenk çok güzel :)

Tesekkur ederizzz
Ay sorma o elbise seneler once bi yerde denk geldi aldm bi daha bulama bulamiyorm boyle cok rahat evde disarda her yerdee yanimda

Yok kiz benim gobegim buyumedi hala otobuste yer vermiyorlAr biz de genelde son ay da niraz cikiyo gobek. Gobek zaten ciksin sorun degil ki o dogumdan sonra inecek ama toti dogumdan sonra inmiyor.
Oh ne güzel çatlama olasılığın aza iniyor göbek büyümediği için. Sen de ben hamileyim t-shirt leri giy, kaldır zorla o kadar yolu ayakta mı gidiyorsun

Oh ne güzel çatlama olasılığın aza iniyor göbek büyümediği için. Sen de ben hamileyim t-shirt leri giy, kaldır zorla o kadar yolu ayakta mı gidiyorsun
Canim valla otobusteki muavinler taniyor ya biliyor hamile oldugumu adamlarin arabasinda surekli bayildigim icin:) onlar rica ediyor birinden. Yoksa ben olsem soyleyemem biri bana yer verince de gozlerim doluyor:)

Canim valla otobusteki muavinler taniyor ya biliyor hamile oldugumu adamlarin arabasinda surekli bayildigim icin:) onlar rica ediyor birinden. Yoksa ben olsem soyleyemem biri bana yer verince de gozlerim doluyor:)
Gözlerin mi doluyor, duygusal hatun seni :) kaç kere bayıldın sen öyle hamilelikte bayılmak ta iyi değil biliyor musun çok dikkat et kendine. 37 ye kadar çalışmayı düşünüyor musun sen? İleriki haftalarda daha ağırlaştığın zaman o yol dağ olacak sana

Ben bir kaç kere zorla istedim hamileyim fena oldum kalkar mısınız diye napiyim herkes kendini düşünüyorsa ben de kendimi düşünürüm

Ay canim pek hassas yaa
Tansiyonun mu dusuyoda bayiliyorsun sen devamli
Valla ben gobegimi gere gere belimdende tuta tuta biniyorum herkes kalkmak zorunda kaliyor yasli teyzeler gibiyim

Ay canim pek hassas yaa
Tansiyonun mu dusuyoda bayiliyorsun sen devamli
Valla ben gobegimi gere gere belimdende tuta tuta biniyorum herkes kalkmak zorunda kaliyor yasli teyzeler gibiyim
Evet canim tansiyonum cok dusuk. Hamile olmadan once de bayilirdim hep aliskinim o yuzden:)

Oy maşallah senin göbüş de kocaman olmuuuş
oldu valla fırtttttt benimki.

Kiz ben de kisayim ben de 8 kilo aldim. Ama galiba standart kiloma ulastim ben:)
Bunada şükür, yalnız senin kiloya bu kadar takıntı yapman beni düşündürüyor. Kilo almakta sıkıntı yok ama yediklerinden ihtiyacını göremiyorsan sıkıntı. Bak bbeekte geç geliyo demişsin. Üzülüeceğin şeyleri yapma şimdiden. Benimle aynı dönemdr hamiş olan arkadaşım hamilelğinde diyet yaptı. Ama takıntı halinde kilo almıcam diyr diyet yaptı. Bebek şimdi 2 hafta geriye düşmüş. Acayip morali bozuk. Napçanı şaşırıyor. Lütfen dikkat et kendine.
Bunlar gidecek kilolar sonuçta. Ben 8 kiloyla gurur duyuyorum.
Maşallah benim 2 aylık halim gibisin , kim inanır 8 aylık hamiş olduğuna

Anammmmm dimi 2 aylıkken benimde hemen fırlamıştı hahhahah

Valla cok duygusal oldum. Yolda otobuste 4 kez bayildim ama stresten yemek yiyemiyodum dusuk olan tansiyon sifirliyordu. Son 2 3 haftadir sukur artik yemegime dikkat ediyirum.

Canim ben de saglikli seyler yemeye dikkat ediyorum ilk zamanlar zaten istahim yoktu simdi gercekten beslenmemi onensiyorum en azindan yogurt yumurta be peyniri her gun tuketiyorum. Ac kalmamaya ozen gisteriyorum.

Valla cok duygusal oldum. Yolda otobuste 4 kez bayildim ama stresten yemek yiyemiyodum dusuk olan tansiyon sifirliyordu. Son 2 3 haftadir sukur artik yemegime dikkat ediyirum.
Et tabi canım, şurada 3 ayın kalmadı bile. En fazla ne kadar kilo alabilirsin ki şanslıyız meyve sebze bol bu mevsim tüm vitaminler doğal yoldan gidiyor miniklere

Evet canim tansiyonum cok dusuk. Hamile olmadan once de bayilirdim hep aliskinim o yuzden:)
Hmm anladim canim kendine cok dikkat et yaninda hep tuzlu ve tatli seyler bulundur bi ayran bi limonata filan hep bulunsun Allah korusun yolda duser bayilirsinda karsidan karsiya gecerken filan aman Allah sakinsin rabbim korusun

Canim ben de saglikli seyler yemeye dikkat ediyorum ilk zamanlar zaten istahim yoktu simdi gercekten beslenmemi onensiyorum en azindan yogurt yumurta be peyniri her gun tuketiyorum. Ac kalmamaya ozen gisteriyorum.
Afiyet oldun, meyvede ye, her çeşidinden yeee. Az ye ama 2 saatte bir illa bişey ye, cevizi yanından eksik etme, kuru meyvalarıda hep ye.

Kizlar ya bi de dogursak da ciksa aradan valla:) zaman cabuk gecse... Ben hamilelikten hic bisey anlamadim kayinvalidrm bana ne hevessizsin bu ne bicim annelik falan dedi. Cok uzuldum. Benim her doktora gittigim de nadil ciktigimi endiselerimi hic anlamamislar megerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…