Yok kiz benim gobegim buyumedi hala otobuste yer vermiyorlAr biz de genelde son ay da niraz cikiyo gobek. Gobek zaten ciksin sorun degil ki o dogumdan sonra inecek ama toti dogumdan sonra inmiyor.Kız Allah seni naapmasın tabiki toton daha büyük değil :)) göbüşünü tam yandan çeksen daha büyük çıkardı
Rica ederimm şekerimmmm
Gobek hakketten dimdik uzamis resmen yok sende ic gobek filan aynen benimdee oylee olsun kocaman olsun masallah
Ay gobek kuculmus diyince noluyor ayol benim bebegime dedim yanii ama ikiside farkli cekilince oyle durmus ikinci kolaji yaparken bende farkettim buyudugumuzu
Aldim balim kacmaz
Masallahhh valla bebislerinize de size..
Valla kocaman oldu, patlıcak sanki,kelebek.hill Aynıyız kız baksana.
Yani kuşum sendeki de popoysa bendeki ne acabaaaaaa. Bi kendine baaak birde bana. Ben 8 kilo aldım bide. Boy 1.54 çok komik bir görüntüm var. İç karnım hiç yokmuş
Maşallah siz de çok güzel gözüküyorsunuz :)) elbisene de bayıldım rengarenk çok güzel :)
Sagol canim ama bende stres var ya o yuzden yediklerim hic bi yere yaramiyor sanirim. Bebekte kucuk zaten haftasina goreMaşallah benim 2 aylık halim gibisin , kim inanır 8 aylık hamiş olduğuna
Oh ne güzel çatlama olasılığın aza iniyor göbek büyümediği için. Sen de ben hamileyim t-shirt leri giy, kaldır zorla o kadar yolu ayakta mı gidiyorsunYok kiz benim gobegim buyumedi hala otobuste yer vermiyorlAr biz de genelde son ay da niraz cikiyo gobek. Gobek zaten ciksin sorun degil ki o dogumdan sonra inecek ama toti dogumdan sonra inmiyor.
Canim valla otobusteki muavinler taniyor ya biliyor hamile oldugumu adamlarin arabasinda surekli bayildigim icin:) onlar rica ediyor birinden. Yoksa ben olsem soyleyemem biri bana yer verince de gozlerim doluyor:)Oh ne güzel çatlama olasılığın aza iniyor göbek büyümediği için. Sen de ben hamileyim t-shirt leri giy, kaldır zorla o kadar yolu ayakta mı gidiyorsun
Gerci aramizda hemen hemen 3 hafta var bakalim 30dan sonra nolcak benim gobusYok yok daha kocaman olcan korkmaarada boyle birden firliyo soka giriyosn
Gözlerin mi doluyor, duygusal hatun seni :) kaç kere bayıldın sen öyle hamilelikte bayılmak ta iyi değil biliyor musun çok dikkat et kendine. 37 ye kadar çalışmayı düşünüyor musun sen? İleriki haftalarda daha ağırlaştığın zaman o yol dağ olacak sanaCanim valla otobusteki muavinler taniyor ya biliyor hamile oldugumu adamlarin arabasinda surekli bayildigim icin:) onlar rica ediyor birinden. Yoksa ben olsem soyleyemem biri bana yer verince de gozlerim doluyor:)
Ay canim pek hassas yaaCanim valla otobusteki muavinler taniyor ya biliyor hamile oldugumu adamlarin arabasinda surekli bayildigim icin:) onlar rica ediyor birinden. Yoksa ben olsem soyleyemem biri bana yer verince de gozlerim doluyor:)
Evet canim tansiyonum cok dusuk. Hamile olmadan once de bayilirdim hep aliskinim o yuzden:)Ay canim pek hassas yaa
Tansiyonun mu dusuyoda bayiliyorsun sen devamli
Valla ben gobegimi gere gere belimdende tuta tuta biniyorum herkes kalkmak zorunda kaliyor yasli teyzeler gibiyim
oldu valla fırtttttt benimki.Oy maşallah senin göbüş de kocaman olmuuuş
Bunada şükür, yalnız senin kiloya bu kadar takıntı yapman beni düşündürüyor. Kilo almakta sıkıntı yok ama yediklerinden ihtiyacını göremiyorsan sıkıntı. Bak bbeekte geç geliyo demişsin. Üzülüeceğin şeyleri yapma şimdiden. Benimle aynı dönemdr hamiş olan arkadaşım hamilelğinde diyet yaptı. Ama takıntı halinde kilo almıcam diyr diyet yaptı. Bebek şimdi 2 hafta geriye düşmüş. Acayip morali bozuk. Napçanı şaşırıyor. Lütfen dikkat et kendine.Kiz ben de kisayim ben de 8 kilo aldim. Ama galiba standart kiloma ulastim ben:)
Maşallah benim 2 aylık halim gibisin , kim inanır 8 aylık hamiş olduğuna
Valla cok duygusal oldum. Yolda otobuste 4 kez bayildim ama stresten yemek yiyemiyodum dusuk olan tansiyon sifirliyordu. Son 2 3 haftadir sukur artik yemegime dikkat ediyirum.Gözlerin mi doluyor, duygusal hatun seni :) kaç kere bayıldın sen öyle hamilelikte bayılmak ta iyi değil biliyor musun çok dikkat et kendine. 37 ye kadar çalışmayı düşünüyor musun sen? İleriki haftalarda daha ağırlaştığın zaman o yol dağ olacak sana
Ben bir kaç kere zorla istedim hamileyim fena oldum kalkar mısınız diye napiyim herkes kendini düşünüyorsa ben de kendimi düşünürüm
Gerci aramizda hemen hemen 3 hafta var bakalim 30dan sonra nolcak benim gobusay hepimizede masallah sübhanallah cok sukur
Canim ben de saglikli seyler yemeye dikkat ediyorum ilk zamanlar zaten istahim yoktu simdi gercekten beslenmemi onensiyorum en azindan yogurt yumurta be peyniri her gun tuketiyorum. Ac kalmamaya ozen gisteriyorum.oldu valla fırtttttt benimki.
Bunada şükür, yalnız senin kiloya bu kadar takıntı yapman beni düşündürüyor. Kilo almakta sıkıntı yok ama yediklerinden ihtiyacını göremiyorsan sıkıntı. Bak bbeekte geç geliyo demişsin. Üzülüeceğin şeyleri yapma şimdiden. Benimle aynı dönemdr hamiş olan arkadaşım hamilelğinde diyet yaptı. Ama takıntı halinde kilo almıcam diyr diyet yaptı. Bebek şimdi 2 hafta geriye düşmüş. Acayip morali bozuk. Napçanı şaşırıyor. Lütfen dikkat et kendine.
Bunlar gidecek kilolar sonuçta. Ben 8 kiloyla gurur duyuyorum.
Anammmmm dimi 2 aylıkken benimde hemen fırlamıştı hahhahah
Et tabi canım, şurada 3 ayın kalmadı bile. En fazla ne kadar kilo alabilirsin ki şanslıyız meyve sebze bol bu mevsim tüm vitaminler doğal yoldan gidiyor miniklereValla cok duygusal oldum. Yolda otobuste 4 kez bayildim ama stresten yemek yiyemiyodum dusuk olan tansiyon sifirliyordu. Son 2 3 haftadir sukur artik yemegime dikkat ediyirum.
Hmm anladim canim kendine cok dikkat et yaninda hep tuzlu ve tatli seyler bulundur bi ayran bi limonata filan hep bulunsun Allah korusun yolda duser bayilirsinda karsidan karsiya gecerken filan aman Allah sakinsin rabbim korusunEvet canim tansiyonum cok dusuk. Hamile olmadan once de bayilirdim hep aliskinim o yuzden:)
Afiyet oldun, meyvede ye, her çeşidinden yeee. Az ye ama 2 saatte bir illa bişey ye, cevizi yanından eksik etme, kuru meyvalarıda hep ye.Canim ben de saglikli seyler yemeye dikkat ediyorum ilk zamanlar zaten istahim yoktu simdi gercekten beslenmemi onensiyorum en azindan yogurt yumurta be peyniri her gun tuketiyorum. Ac kalmamaya ozen gisteriyorum.
Agustosta show yapcaz catir cutur dogurup dogurup gelcez hepimiz yehhuuuDaha buyurr buyurrr buyurrrraynen hepimize masallah canm bomba gibi geliyoruz agustosa damgamizi vuracazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?