2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Senin herhalde biraz yıldızın düşük arkadaşım. O yüzden tadınıda çıkaramadım, sürekli stresli geçti, üzülmceli grçti. Sen bir nazar boncugu tak, her gün kendine ayetel kursi okuyup evden öylr çık, bebepinle işgilide köyü hiçbirşey düşünme. Ben senin bebeğinle ilgili çok güzel hissediyorum. Bunun stresini at srtık kafandan. Anın tadını çıkarmaya bak. Sınra doğduğunda. Boşu boşuna kendimi yedim tadını bile çıkarsmadım dicrksin. Sıkma kendini artık. Sal gitsin rahat bırak arkadaşımmmm.

Sen hevessiz degilsinde iste doktorlarin dediklerinden dolayi endiselisin tam anlamiyla adapte olamiyorsun heralde dimi ? Halden anlamasi lazim kim yerinde olsa durgun kalir yani düşünmekten. Bizlerde hop hop oynamiyoruz sonucta

O onun paravatsızlığı

Hevesli olup olmadığını nerden anlıyormuş hem, böyle gereksiz lafları kafana takma sen kafaları farklı çalışıyor doğru bir laf ettiklerini sanıyorlar kendilerince

Kim benim yerimde olsa bebegi icin uzulur endiselenir ben her seyi kabul ettim insanlarla bu konuyu konusmuyorum bile ama her sey gulluk gulistanlikmis gibi davranamam. Dua ediyorum. Surekli hem de... Allah buyuk diyorum...
Bu arada kizlar hep lavabodayken korkuyorum bebek dogar mi burda diye:)

Buda benim oglum 28+1 bugun teyzeleri ben karnim disinda hic kilo almadim maleaef pek hevesliyim biraz kilolu gorunmeye ama cogunuz gibi bende fit bur anneyim
Anam bu agustos annelerinin hepsi fit olmak zorunda mi Allah'im ben sizden ayrilip eylule geciyorum olmuyo boyle

Masallah canim

Dikkat etmek lazım tabi, benimde aklıma geliyo bazen. Ama sanmıyorum öyle bişi ya.

Anam bu agustos annelerinin hepsi fit olmak zorunda mi Allah'im ben sizden ayrilip eylule geciyorum olmuyo boyle

Masallah canim
Ole deme yaaa ne guzel en azindan hamile oldunu anliyilargecen esim diyoki ya milletin karisi fici gibi masallah acaba sen yemiyomusun bebek mi kucuk olcak falan filan gel bide bunu anlat

Kızlar bebek sekeri yaptırmayı dusunuyorum ama kafama göre güzel bi site bulamadım

Ole deme yaaa ne guzel en azindan hamile oldunu anliyilargecen esim diyoki ya milletin karisi fici gibi masallah acaba sen yemiyomusun bebek mi kucuk olcak falan filan gel bide bunu anlat
Benimki bu ne kilo sistin iyice ayaklarin ellerin yuzun tosun gibi der seninki niye almadin fıçı gibi degilsin der bu erkekler ne cinsler ay
Keske sen gibi fit olsaydim ilk zamanlarda gobekli sisko zannediyolardi zaten kiloluyum ya hamile degil yeni yeni hamile olarak goruyolar

Benim kocam da bana tommbik dedi ya:) kor oldu galiba kocam:) kendini gormuyor aynada heralde gobegi benimkinin 3 kati ama ona gore ben kiloluyum:)

Canım senin günün belli oldu mu sezeryan mı olacaksın?

Ayy biz de aslan beklerken yengeç olmayalım
Yengec olsa aslana gire cok iyi... Evcimen uysal zeki basarili olur. Aslani buyutmek cok zor:) benimkinin kacari yok heralde aslan olacak tabii 41. Haftaya kadar beklerse basak olur:) ben 25 agustos dogumluyum sizce bebek 25 ine kadar bekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…