- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Senin herhalde biraz yıldızın düşük arkadaşım. O yüzden tadınıda çıkaramadım, sürekli stresli geçti, üzülmceli grçti. Sen bir nazar boncugu tak, her gün kendine ayetel kursi okuyup evden öylr çık, bebepinle işgilide köyü hiçbirşey düşünme. Ben senin bebeğinle ilgili çok güzel hissediyorum. Bunun stresini at srtık kafandan. Anın tadını çıkarmaya bak. Sınra doğduğunda. Boşu boşuna kendimi yedim tadını bile çıkarsmadım dicrksin. Sıkma kendini artık. Sal gitsin rahat bırak arkadaşımmmm.Kizlar ya bi de dogursak da ciksa aradan valla:) zaman cabuk gecse... Ben hamilelikten hic bisey anlamadim kayinvalidrm bana ne hevessizsin bu ne bicim annelik falan dedi. Cok uzuldum. Benim her doktora gittigim de nadil ciktigimi endiselerimi hic anlamamislar megerse
Sen hevessiz degilsinde iste doktorlarin dediklerinden dolayi endiselisin tam anlamiyla adapte olamiyorsun heralde dimi ? Halden anlamasi lazim kim yerinde olsa durgun kalir yani düşünmekten. Bizlerde hop hop oynamiyoruz sonuctaKizlar ya bi de dogursak da ciksa aradan valla:) zaman cabuk gecse... Ben hamilelikten hic bisey anlamadim kayinvalidrm bana ne hevessizsin bu ne bicim annelik falan dedi. Cok uzuldum. Benim her doktora gittigim de nadil ciktigimi endiselerimi hic anlamamislar megerse
O onun paravatsızlığıKizlar ya bi de dogursak da ciksa aradan valla:) zaman cabuk gecse... Ben hamilelikten hic bisey anlamadim kayinvalidrm bana ne hevessizsin bu ne bicim annelik falan dedi. Cok uzuldum. Benim her doktora gittigim de nadil ciktigimi endiselerimi hic anlamamislar megerse
Anam bu agustos annelerinin hepsi fit olmak zorunda mi Allah'imBuda benim oglum 28+1 bugun teyzeleri ben karnim disinda hic kilo almadim maleaef pek hevesliyim biraz kilolu gorunmeye ama cogunuz gibi bende fit bur anneyim
Bi de nasil inat ve kiskanctirlar.. Benim bir kardesim var da bana kok sokturuyor:)Aslan Burcu oluyor kizim .yandım bende aslan burcu yum :)sürekli pohpohlanmak ister surekli ilgi ister ben kendimden biliyorum :)))
Dikkat etmek lazım tabi, benimde aklıma geliyo bazen. Ama sanmıyorum öyle bişi ya.Kim benim yerimde olsa bebegi icin uzulur endiselenir ben her seyi kabul ettim insanlarla bu konuyu konusmuyorum bile ama her sey gulluk gulistanlikmis gibi davranamam. Dua ediyorum. Surekli hem de... Allah buyuk diyorum...
Bu arada kizlar hep lavabodayken korkuyorum bebek dogar mi burda diye:)
Ole deme yaaa ne guzel en azindan hamile oldunu anliyilarAnam bu agustos annelerinin hepsi fit olmak zorunda mi Allah'imben sizden ayrilip eylule geciyorum olmuyo boyle
Masallah canim
Aynen valla bakalım bizim minnos nasıl olacak :))Bi de nasil inat ve kiskanctirlar.. Benim bir kardesim var da bana kok sokturuyor:)
Benimki bu ne kilo sistin iyice ayaklarin ellerin yuzun tosun gibi der seninki niye almadin fıçı gibi degilsin der bu erkekler ne cinsler ay
Ole deme yaaa ne guzel en azindan hamile oldunu anliyilargecen esim diyoki ya milletin karisi fici gibi masallah acaba sen yemiyomusun bebek mi kucuk olcak falan filan gel bide bunu anlat
Canım senin günün belli oldu mu sezeryan mı olacaksın?Aslan Burcu oluyor kizim .yandım bende aslan burcu yum :)sürekli pohpohlanmak ister surekli ilgi ister ben kendimden biliyorum :)))
Evet cnm 20 agustos kesinleşti Allah izin verirse sezeryan olmak istiyorumCanım senin günün belli oldu mu sezeryan mı olacaksın?
Ayy biz de aslan beklerken yengeç olmayalım
Benim kocam da bana tommbik dedi ya:) kor oldu galiba kocam:) kendini gormuyor aynada heralde gobegi benimkinin 3 kati ama ona gore ben kiloluyum:)Benimki bu ne kilo sistin iyice ayaklarin ellerin yuzun tosun gibi der seninki niye almadin fıçı gibi degilsin der bu erkekler ne cinsler ay
Keske sen gibi fit olsaydim ilk zamanlarda gobekli sisko zannediyolardi zaten kiloluyum ya hamile degil yeni yeni hamile olarak goruyolar
Canım ben bunlardan yaptırmayı düşünüyorum, kokulu taş
Aynen çok güzelmiş sitenin adı ne bende bi bakayımEki Görüntüle 1844629
Canım ben bunlardan yaptırmayı düşünüyorum, kokulu taş
Yengec olsa aslana gire cok iyi... Evcimen uysal zeki basarili olur. Aslani buyutmek cok zor:) benimkinin kacari yok heralde aslan olacak tabii 41. Haftaya kadar beklerse basak olur:) ben 25 agustos dogumluyum sizce bebek 25 ine kadar bekler mi?Canım senin günün belli oldu mu sezeryan mı olacaksın?
Ayy biz de aslan beklerken yengeç olmayalım
Canım instagramdan çekmiştim bu fotoyu ama gittigidiyora da kelebekli-melekli kokulu taş yazarsan çıkar diye düşünüyorum. İnstagram adı da fotoğrafta yazıyor zatenAynen çok güzelmiş sitenin adı ne bende bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?