- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Yok kuzum beklemez o zamana kadar, kendi gelmese doktor alır zorla :)) hayırlısı olsun kuzum, annem aslan benim çok geZer çok para harcar hayatına çok düşkün ananesine çekerse yandığımızın resmidirYengec olsa aslana gire cok iyi... Evcimen uysal zeki basarili olur. Aslani buyutmek cok zor:) benimkinin kacari yok heralde aslan olacak tabii 41. Haftaya kadar beklerse basak olur:) ben 25 agustos dogumluyum sizce bebek 25 ine kadar bekler mi?
Amin Amin Can'ım Rabbim kolaylığını verir dilerim hepimiz sağlıkla büyütürüz bebeklerimiziValla ben simdiden cicuk olunca nasil yapacagim nereye yetisecegim diyedusunuyorum. Sana allah kolaylik versin. 2 cocuk annesi olmak cok zor. Allah herkese verecek bir kolayligini insallah.
Kiz annenin yukseleni farklidir. Aslanlar cok tutumlu olur diye biliyorum..Yok kuzum beklemez o zamana kadar, kendi gelmese doktor alır zorla :)) hayırlısı olsun kuzum, annem aslan benim çok geZer çok para harcar hayatına çok düşkün ananesine çekerse yandığımızın resmidir
Inan cok kilo alsaydim ayni senin esin gibi konusacaklardi ay bunlar herseye bise buluyor bende evet evet haklisin diyop geciyorum napcan cocugumun babasi neticede oglana dua etsin ne havaya girdim amaaaBenimki bu ne kilo sistin iyice ayaklarin ellerin yuzun tosun gibi der seninki niye almadin fıçı gibi degilsin der bu erkekler ne cinsler ay
Keske sen gibi fit olsaydim ilk zamanlarda gobekli sisko zannediyolardi zaten kiloluyum ya hamile degil yeni yeni hamile olarak goruyolar
Yok Can'ım doktor biliyor ilk hamileliğimde de böyleydi ne Zaman Bebek döndü bu duruma düştüm İşte kafayı tam Oray'a dayamış en ufak bir hareketini popomda bile hissediyorum düşün özellikle gece çok aktif bir Bebek korkarım oğlum gibi kolik doğmasın ..Can'ım dışarda giremiyorum çünkü buradakiler çok kirli insanlar bu konuda özellikle afedersiniz de tuvalette su yok o yüzden evimden başka yerde rahat edemiyorumUyuyamadık teyzoş, yemek yaptık geldik
Ben maksimum iki kere kalkıyorum gece seninkisi çok kötüymüş ya. Doktoruna söylemelisin bunu Allah göstermesin sistit falan olmasın.
Bir de dışarda tutuyorum yapmıyorum diyorsun çok zararlı
Gir tuvalete oralardakiler klozettir zaten oturmadan yapıver kendini sıkmandan iyidir, kadınların ayakta tuvaletini yapması için bir aparat ta varmış ama bana çok komik geliyor
Çok tatlısınız tatlım maşallah sizeKizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim88 kilodan merhaba
Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin
Olabilir :)) ben bir aslan annemi tanıdım, çok harcar hiç elinde para tutmaz. Cennete girersen cömertlik kapısından girersin derim hep anacuğuma :)) te benim görümcemin kızlarını bile düşünür hediye Alıp yollar benimle :)Kiz annenin yukseleni farklidir. Aslanlar cok tutumlu olur diye biliyorum..
Yok yok ben hep fdiyorum iyiki erkekler hamile kalmiyo iice aptallasirlardi kiz sen misin tombikkk donsunde bi kendine baksinlar hem adamlara cocuk yap hemde yaranama iyimiiiBenim kocam da bana tommbik dedi ya:) kor oldu galiba kocam:) kendini gormuyor aynada heralde gobegi benimkinin 3 kati ama ona gore ben kiloluyum:)
Sen bir mi gördün ben bildigin iki kilo fazlayı gördüm ama bu son haftalar böyle Cidde'n dikkat etmek lazım neye dersen yürüyüşe bir hafta yürüyüş yapamadım şiştim bunların çoğu ödem zaten.Valla büyük şok yaşadım iyi gidiyorum derken gözlerime inanamadım haftada bir kilo Nasıl alınır
Yok Can'ım doktor biliyor ilk hamileliğimde de böyleydi ne Zaman Bebek döndü bu duruma düştüm İşte kafayı tam Oray'a dayamış en ufak bir hareketini popomda bile hissediyorum düşün özellikle gece çok aktif bir Bebek korkarım oğlum gibi kolik doğmasın ..Can'ım dışarda giremiyorum çünkü buradakiler çok kirli insanlar bu konuda özellikle afedersiniz de tuvalette su yok o yüzden evimden başka yerde rahat edemiyorum
Gecmis olsun canim bende kan ilacina gec baslamstm kullanmaya baslayali bir ay fln olmustur.iki uc hafta onceye kadar basim o kadar donuyodu dusucem saniyodum.tahll yaptrldi ferritin benmde 5civari ckti doktor demir depolarin bosalmak uzere dedi.ilaci ikiye ckartti birini sabah kahvaltidan iki saat once fln iciyorum digerini gece yatarken.d vitamini ve sutude sahurda iciyorm .ayni anda icmemek gerek demiri smdi bas donmelerim azaldi ama yinede oluyo zaman zaman.evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4bana da öyle diyecek bence
Sen de çok tatlışın maşallah maşallah :))Ya kızlar göbüşlerinizzzzz ne kadannn da tatlı ya maşallah 29+2 olduk biz bugün naçizane benım göbüşüm
Teşekkür ederim tatlım çok sağolSen de çok tatlışın maşallah maşallah :))
Saçlarını çok sevdiimmm
Bencede bir gozluk sart o zamanBenim kocam da bana tommbik dedi ya:) kor oldu galiba kocam:) kendini gormuyor aynada heralde gobegi benimkinin 3 kati ama ona gore ben kiloluyum:)
Boyle olman senin acindan daha iyi benim kilodan bacaklar harita gibi oldu sende hic bisicik yoktur masllahInan cok kilo alsaydim ayni senin esin gibi konusacaklardi ay bunlar herseye bise buluyor bende evet evet haklisin diyop geciyorum napcan cocugumun babasi neticede oglana dua etsin ne havaya girdim amaaa
Sagol balim o senin tatliliginÇok tatlısınız tatlım maşallah size
Bir fit anne dahaYa kızlar göbüşlerinizzzzz ne kadannn da tatlı ya maşallah 29+2 olduk biz bugün naçizane benım göbüşüm
Valla bebeklerin hepsi birbirine benziyo canim ne desem boşEki Görüntüle 1844686 doktor buna KiZ diyor ama ben erkeğe benzetiyorum :)demi kızlar
Cok sağol canım sende cok tatlışsın amaBencede bir gozluk sart o zaman
Boyle olman senin acindan daha iyi benim kilodan bacaklar harita gibi oldu sende hic bisicik yoktur masllah
Sagol balim o senin tatliligin
Bir fit anne dahaSiz seçildiniz mi noldu boyle ya koyun surusunun arasina kaynamis kurt gibi hissettim kendimi
Masallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?