2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yengec olsa aslana gire cok iyi... Evcimen uysal zeki basarili olur. Aslani buyutmek cok zor:) benimkinin kacari yok heralde aslan olacak tabii 41. Haftaya kadar beklerse basak olur:) ben 25 agustos dogumluyum sizce bebek 25 ine kadar bekler mi?
Yok kuzum beklemez o zamana kadar, kendi gelmese doktor alır zorla :)) hayırlısı olsun kuzum, annem aslan benim çok geZer çok para harcar hayatına çok düşkün ananesine çekerse yandığımızın resmidir

Valla ben simdiden cicuk olunca nasil yapacagim nereye yetisecegim diyedusunuyorum. Sana allah kolaylik versin. 2 cocuk annesi olmak cok zor. Allah herkese verecek bir kolayligini insallah.
Amin Amin Can'ım Rabbim kolaylığını verir dilerim hepimiz sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi

Yok kuzum beklemez o zamana kadar, kendi gelmese doktor alır zorla :)) hayırlısı olsun kuzum, annem aslan benim çok geZer çok para harcar hayatına çok düşkün ananesine çekerse yandığımızın resmidir
Kiz annenin yukseleni farklidir. Aslanlar cok tutumlu olur diye biliyorum..

Inan cok kilo alsaydim ayni senin esin gibi konusacaklardi ay bunlar herseye bise buluyor bende evet evet haklisin diyop geciyorum napcan cocugumun babasi neticede oglana dua etsin ne havaya girdim amaaa

Yok Can'ım doktor biliyor ilk hamileliğimde de böyleydi ne Zaman Bebek döndü bu duruma düştüm İşte kafayı tam Oray'a dayamış en ufak bir hareketini popomda bile hissediyorum düşün özellikle gece çok aktif bir Bebek korkarım oğlum gibi kolik doğmasın ..Can'ım dışarda giremiyorum çünkü buradakiler çok kirli insanlar bu konuda özellikle afedersiniz de tuvalette su yok o yüzden evimden başka yerde rahat edemiyorum

Kiz annenin yukseleni farklidir. Aslanlar cok tutumlu olur diye biliyorum..
Olabilir :)) ben bir aslan annemi tanıdım, çok harcar hiç elinde para tutmaz. Cennete girersen cömertlik kapısından girersin derim hep anacuğuma :)) te benim görümcemin kızlarını bile düşünür hediye Alıp yollar benimle :)

Benim kocam da bana tommbik dedi ya:) kor oldu galiba kocam:) kendini gormuyor aynada heralde gobegi benimkinin 3 kati ama ona gore ben kiloluyum:)
Yok yok ben hep fdiyorum iyiki erkekler hamile kalmiyo iice aptallasirlardi kiz sen misin tombikkk donsunde bi kendine baksinlar hem adamlara cocuk yap hemde yaranama iyimiii

Valla büyük şok yaşadım iyi gidiyorum derken gözlerime inanamadım haftada bir kilo Nasıl alınır
Sen bir mi gördün ben bildigin iki kilo fazlayı gördüm ama bu son haftalar böyle Cidde'n dikkat etmek lazım neye dersen yürüyüşe bir hafta yürüyüş yapamadım şiştim bunların çoğu ödem zaten.

Tüh, yapacak pek bir şey yok o zaman annesi doğuma kadar böyle gidecek

İnşallah olmaz kuzum kolik bebek çok zor bebek ağlıyor anne ağlıyor bir kısır döngü

Yııaaa unutmuşum onlar tuvalette su kullanmıyorlardı değil mi

evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4 bana da öyle diyecek bence
Gecmis olsun canim bende kan ilacina gec baslamstm kullanmaya baslayali bir ay fln olmustur.iki uc hafta onceye kadar basim o kadar donuyodu dusucem saniyodum.tahll yaptrldi ferritin benmde 5civari ckti doktor demir depolarin bosalmak uzere dedi.ilaci ikiye ckartti birini sabah kahvaltidan iki saat once fln iciyorum digerini gece yatarken.d vitamini ve sutude sahurda iciyorm .ayni anda icmemek gerek demiri smdi bas donmelerim azaldi ama yinede oluyo zaman zaman.

Benim kocam da bana tommbik dedi ya:) kor oldu galiba kocam:) kendini gormuyor aynada heralde gobegi benimkinin 3 kati ama ona gore ben kiloluyum:)
Bencede bir gozluk sart o zaman
Inan cok kilo alsaydim ayni senin esin gibi konusacaklardi ay bunlar herseye bise buluyor bende evet evet haklisin diyop geciyorum napcan cocugumun babasi neticede oglana dua etsin ne havaya girdim amaaa
Boyle olman senin acindan daha iyi benim kilodan bacaklar harita gibi oldu sende hic bisicik yoktur masllah
Çok tatlısınız tatlım maşallah size
Sagol balim o senin tatliligin
Ya kızlar göbüşlerinizzzzz ne kadannn da tatlı ya maşallah 29+2 olduk biz bugün naçizane benım göbüşüm
Bir fit anne daha Siz seçildiniz mi noldu boyle ya koyun surusunun arasina kaynamis kurt gibi hissettim kendimi
Masallah canim

Cok sağol canım sende cok tatlışsın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…