Maşallah pek huzurlu cok seker annesiEki Görüntüle 1844686 doktor buna KiZ diyor ama ben erkeğe benzetiyorum :)demi kızlar
Tesekkur ederiz teyzesi
Cok sağol canım sende cok tatlışsın ama
Yok cnm görmedim :)son anda cinsiyet değişmesinde arkadaşıma kız kız dediler son anda erkek geldiValla bebeklerin hepsi birbirine benziyo canim ne desem boşkiz dediyse kizdir ben oglanin resmen pipisini gordum yani sende kukusunu gorduysen sikinti yok
Ben yumurtaliklarina kadar gordugum icin eminim yani oglumdan da sende iyice baksaydin keske doktor resmini filan verseydi ne bileyim bi suphe kalmasin icinde.Yok cnm görmedim :)son anda cinsiyet değişmesinde arkadaşıma kız kız dediler son anda erkek geldi
Maşalöah buradaki bütün hamişler fit mi yahu harikasın tatlımYa kızlar göbüşlerinizzzzz ne kadannn da tatlı ya maşallah 29+2 olduk biz bugün naçizane benım göbüşüm
Umarım kolik olmaz ama eğer olursa en azından ne vereceğimi biliyorum artık dilerim fazla sıkıntı yaşamayız ....Tüh, yapacak pek bir şey yok o zaman annesi doğuma kadar böyle gidecek
İnşallah olmaz kuzum kolik bebek çok zor bebek ağlıyor anne ağlıyor bir kısır döngü
Yııaaa unutmuşum onlar tuvalette su kullanmıyorlardı değil mi
Kendi sorumun cevabini buldum size gerek kalmadi hihKizlar ben birşey soracaktım bak yeni aklima geldi sabahtan beri.
Simdi ramazan zekâtı vericez ya hani, bu dogmamis bebelerimiz icinde veriyormuyuz ?
Bilen anne var mi ? Arastirmadim hic size sorayim dedim ilk
Ben bugün sordum 31+6da da verebilirmiş doktor.doktorunla görüş benceMerhaba arkadaslar birsey sorcktim bn calisan bayanimda 32 haftadan 37 e kadar calismk istiyorum ama 32 hftm bayramin 1 gunune geliyor calisabilir raporunuda almm lazim bayramda ozel veya devlet hastaneleri kapali olurmu kadin dogumcu olurmu alabilirmiyim calisabilur taporu sizce bir yaedimci olun lutfn
Cok teşekkür ederim canım benimMaşalöah buradaki bütün hamişler fit mi yahu harikasın tatlım
Ben bugün sordum 31+6da da verebilirmiş doktor.doktorunla görüş bence[/QUO
cnm 31+6 pazatesiye geliyor resmi tatil yani hstaneler acikmiki verirlermi yinede sence
Maşallah kuzucuguna:)Evet insan çok alısıyor haklısınBen yumurtaliklarina kadar gordugum icin eminim yani oglumdan da sende iyice baksaydin keske doktor resmini filan verseydi ne bileyim bi suphe kalmasin icinde.
Valla ben arkadasinin yerinde olsaydim direk cocugumu degistirmisler bu benim degil moduna girerdim cunku oyle kaptiriyorsun ki kendini inanmazdim valla
2 sini niye bi arada alıyodun Dr mu öyle Demişti neyse bundan sonra dikkat edersin düzelir inşinşallah canımmm
2 sini de sabah alıoyodum şimdi birini gece yatmadan alıcam.. evet pekmez yemem gerekiyor teşekkür ederim canım
tamam canım haber vereceğim mutlaka
Maşallah yatagıda kurmuşsun sende gayet iyisin ben 3 hafta sonra ne halde olurum kim bilir :s kıskandımEki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
Sezaryan yapmak için böyle diyo Olmasın ne geriden gelmesi ya !Merhaba kızlar. Doktora gittim bugün. 31 art 3 gun deyim. Kilosu 1700 çıktı bebegimin. Doktor geriden geliyor. Kiloşu az dedi. Ben tam şoktayim. Gerekirse gelisemiyorsa erken almaniz gerekir dedi. Kaç kilo olmalıydı ki sizce kızlar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?