2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ben birşey soracaktım bak yeni aklima geldi sabahtan beri.
Simdi ramazan zekâtı vericez ya hani, bu dogmamis bebelerimiz icinde veriyormuyuz ?
Bilen anne var mi ? Arastirmadim hic size sorayim dedim ilk

Valla bebeklerin hepsi birbirine benziyo canim ne desem boş kiz dediyse kizdir ben oglanin resmen pipisini gordum yani sende kukusunu gorduysen sikinti yok
Yok cnm görmedim :)son anda cinsiyet değişmesinde arkadaşıma kız kız dediler son anda erkek geldi

Yok cnm görmedim :)son anda cinsiyet değişmesinde arkadaşıma kız kız dediler son anda erkek geldi
Ben yumurtaliklarina kadar gordugum icin eminim yani oglumdan da sende iyice baksaydin keske doktor resmini filan verseydi ne bileyim bi suphe kalmasin icinde.
Valla ben arkadasinin yerinde olsaydim direk cocugumu degistirmisler bu benim degil moduna girerdim cunku oyle kaptiriyorsun ki kendini inanmazdim valla

Merhaba arkadaslar birsey sorcktim bn calisan bayanimda 32 haftadan 37 e kadar calismk istiyorum ama 32 hftm bayramin 1 gunune geliyor calisabilir raporunuda almm lazim bayramda ozel veya devlet hastaneleri kapali olurmu kadin dogumcu olurmu alabilirmiyim calisabilur taporu sizce bir yaedimci olun lutfn

Umarım kolik olmaz ama eğer olursa en azından ne vereceğimi biliyorum artık dilerim fazla sıkıntı yaşamayız ....
Öyle Can'ım ya şok olmuştum burda bizim oradaki gibi su yok çok tuhaf birşey değil mi

Kizlar ben birşey soracaktım bak yeni aklima geldi sabahtan beri.
Simdi ramazan zekâtı vericez ya hani, bu dogmamis bebelerimiz icinde veriyormuyuz ?
Bilen anne var mi ? Arastirmadim hic size sorayim dedim ilk
Kendi sorumun cevabini buldum size gerek kalmadi hih

Henüz doğmamış, anne karnındaki çocuk için fitre vermek gerekir mi?
Hanefi Mezhebine Göre: Bayramın ilk günü güneş doğmadan önce dünyaya gelen çocuğun fitresini vermek gerekir.

Şafii Mezhebine Göre: Bayramın ilk günü güneşbatmadan önce dünyaya gelen çocuğun fitresini vermek gerekir

Ben bugün sordum 31+6da da verebilirmiş doktor.doktorunla görüş bence

Maşallah kuzucuguna:)Evet insan çok alısıyor haklısın

Sezaryan yapmak için böyle diyo Olmasın ne geriden gelmesi ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…