2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Umarım kolik olmaz ama eğer olursa en azından ne vereceğimi biliyorum artık dilerim fazla sıkıntı yaşamayız ....
Öyle Can'ım ya şok olmuştum burda bizim oradaki gibi su yok çok tuhaf birşey değil mi
Umarım kolik olmaz ama eğer olursa en azından ne vereceğimi biliyorum artık dilerim fazla sıkıntı yaşamayız ....
Öyle Can'ım ya şok olmuştum burda bizim oradaki gibi su yok çok tuhaf birşey değil mi
Canim kolik bebege ne vermek gerekiyor cok merak ettim ben..bilelim de belki lazim olur..

Dr neden öyle demiş anlamadim doğrusu.her hafta değişiyor gelişimi bebeklerin.haftaya baimissin yakslamis kilsunu boyunu.başka bi sikinti görmediyse takilcak bisey değil normal senin ki.plesantan iyiyse gorevini yapiyorsa suyun falan iyise .hic takma.iki hafta sonra gor nasil buyucek.beslenmen iyi mi ona biraz agirluk verirsin.bebegin de alir kilo.

İnşallah çok uslu, uykucu akıllı gazsız güzel huylu olur prensin canım

Ne yapılıyor koliklere merak ettim bende

Canım burada bile tuvalette su kullanmayan insanlar varken oradakini normal karşılamak lazım.

Maşallah yatagıda kurmuşsun sende gayet iyisin ben 3 hafta sonra ne halde olurum kim bilir :s kıskandım
Evet 2 aydır falan kuruk bizim yatak erkenden hazırladık yatağı seviyoruz :))

Ay hiç kıskanma canım ben de şöyle biraz etli butlu olmayı isterdim, 8 kilo aldım böyle giderse doğumdan sonra işk halimden daha zayıf olurum ne biçim anne, anne dediğin az etli butlu olur

geçmiş olsun canım,ne günmüş öyle...fakir çocuk sevindirin canım,kesmeyin koyun:/

11.haftadan beri ayaklarım ayak bileklerim bacaklarım şiş benim.artık ellerim de şiş,alyans takmıyorum .52 kiloyla hamile kaldım 74üm şu an

evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4 bana da öyle diyecek bence
ferritin demirin vücutta depo edilme şeklidir canım.hamile olduğun için bebek yapıyor bunu canım ,iliğini kemiğini emiyor derler ya o hesap:)benim de depo demirim birden düşmüştü,gyno feron sanol kullanıyorum düzeldi sana ne verdi dr.un?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…