Maşallah ya herkesin Karnı nede güzel çıkmış :)
Hah sen tam benliksin benimde karnım böyle gerçi mümkünse Hiçte çıkmasın daha :)
Ben kullaniuorum canim..Kızlar suda eriyen magnezyum kullanan var mi
Ayyy göbiş ne tatlı olmuş maşallah size fıstık:)Eki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
Canim haci serif benim memleketimin en unlu sekercisi..herseyi gercekten cok guzel olur ve cok ozenerek yaparlar..bildigim kadariyla tum turkiyeye kargo yapiyorlar..memun kalmayani duymadim henuz..
Umarım kolik olmaz ama eğer olursa en azından ne vereceğimi biliyorum artık dilerim fazla sıkıntı yaşamayız ....
Öyle Can'ım ya şok olmuştum burda bizim oradaki gibi su yok çok tuhaf birşey değil mi
Canim kolik bebege ne vermek gerekiyor cok merak ettim ben..bilelim de belki lazim olur..Umarım kolik olmaz ama eğer olursa en azından ne vereceğimi biliyorum artık dilerim fazla sıkıntı yaşamayız ....
Öyle Can'ım ya şok olmuştum burda bizim oradaki gibi su yok çok tuhaf birşey değil mi
Merhaba kızlar. Doktora gittim bugün. 31 art 3 gun deyim. Kilosu 1700 çıktı bebegimin. Doktor geriden geliyor. Kiloşu az dedi. Ben tam şoktayim. Gerekirse gelisemiyorsa erken almaniz gerekir dedi. Kaç kilo olmalıydı ki sizce kızlar anlamadım
Anamm saçları var bunun :)) masallah canim Allah bağışlasın:)Eki Görüntüle 1844686 doktor buna KiZ diyor ama ben erkeğe benzetiyorum :)demi kızlar
Ay o nasıl şarkıııTeşekkür ederim tatlım çok sağolşarkı geldi aklıma pantolonunu sevdim çıkar onu bebeğim
İnşallah çok uslu, uykucu akıllı gazsız güzel huylu olur prensin canımUmarım kolik olmaz ama eğer olursa en azından ne vereceğimi biliyorum artık dilerim fazla sıkıntı yaşamayız ....
Evet 2 aydır falan kuruk bizim yatak erkenden hazırladık yatağı seviyoruz :))Maşallah yatagıda kurmuşsun sende gayet iyisin ben 3 hafta sonra ne halde olurum kim bilir :s kıskandım
Yaaaaa gördün mü bizi teyzoşuAyyy göbiş ne tatlı olmuş maşallah size fıstık:)
soda:)Kızlar mide yanması icin ne yapıyorsunuz
ne renk aldınız .ben şeffaf olanı aldım.Küvet seti geldi dün, gerçekten çok şirinmiş bayıldık eşimle
geçmiş olsun canım,ne günmüş öyle...fakir çocuk sevindirin canım,kesmeyin koyun:/günaydın hanımlar.
bu ara üzerimizde nazar var galiba.
dün mutfağı su bastı. peşinden küçük kızım yataktan düştü, neyse ki mühim bir şey olmadı.
iftara anneme giderken telefonumu düşürmüşüm yolda. şanslıymışım ki, aynı binadan komşum bulmuş, teslim etti.
bu sabah da küçük kızımın üzerine çay sıçradı. demliği devirirken yakaladım ama biraz sıçradı. çok şükür ki yanık ya da kızarıklık yok.
eşime dedim hemen bol bol sadaka ver. bir de kurban mı kestirsek ne yapsak?
11.haftadan beri ayaklarım ayak bileklerim bacaklarım şiş benim.artık ellerim de şiş,alyans takmıyorum .52 kiloyla hamile kaldım 74üm şu anKızlar bu son iki hafta içinde iki kilo almışım çok şaşırdım vücudum su topluyor herhalde ellerimin ayaklarımın şiştiğini hissediyorum bu gidişle 20 kiloyu bulurum gibi geliyor hedefim 15 kiloydu ama Bu mümkün görünmüyor şimdiden 12 kilO oldum el be ayakları şişen varmı benim gibi
ferritin demirin vücutta depo edilme şeklidir canım.hamile olduğun için bebek yapıyor bunu canım ,iliğini kemiğini emiyor derler ya o hesap:)benim de depo demirim birden düşmüştü,gyno feron sanol kullanıyorum düzeldi sana ne verdi dr.un?evet canım demir ferittin cok düşük çıktı.. referans değer 11-306 arası gösterirken benim 4,4bana da öyle diyecek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?