2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hemoglabin bir alyuvar maddesi canım.ben de böyle yazıyorum şu şudur bu budur diye veteriner tkn.yim biraz mesleki sanırım:)

evin darsa alma ikisini birden kuzum

hamilelik takviminde haftana göre maks.1760 gr. diyor ama nesi çok az anlamadım ben..

Canim valla otobusteki muavinler taniyor ya biliyor hamile oldugumu adamlarin arabasinda surekli bayildigim icin:) onlar rica ediyor birinden. Yoksa ben olsem soyleyemem biri bana yer verince de gozlerim doluyor:)
benim de gözler hemen sulanıyor:)

Hele gelsin de bıcırık o zaman yazarsın buraya durmuyo bu yeaaa hep kucak istiyo uyumuyo emmek istiyo diye :)) rahatlığın tadını çıkar bu sessizliğin ardından bomba gibi gelebilir minnak :)
ahahahahaaa o günleri görürüz inşallah canım..baba çok uslu bir adam,bebekken çocukken de bir kenarda sesszi sessiz oynarmış kv.öyle diyor:)

havalarda uçup parende mi atacağız kuzum ?ben ilk üç ay majör depresyon geçirdim,evvelimde de vardı,hamilelikle hortladı,bırak hevesi ağlamaktan perişan oluyordum,aciller dr.lar ....bir zıbın dahi almadım.şimdi şimdi bakıyorum.almaya başladım.ayıp etmiş bence kimse kimseye misyon yüklememeli...

ahahahahaaa o günleri görürüz inşallah canım..baba çok uslu bir adam,bebekken çocukken de bir kenarda sesszi sessiz oynarmış kv.öyle diyor:)
BBaya çekecek demek ki huyu çok şanslısın :) benim eşim sürekli diğer çocukarı dövermiş, ben de sürekli diğer çocuklardan dayak yermişim bakalım bizim kız kime çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…