hemoglabin bir alyuvar maddesi canım.ben de böyle yazıyorum şu şudur bu budur diye veteriner tkn.yim biraz mesleki sanırım:)Bana hemoglobin dedi hemsire saglik ocaginda olculdu de en son, ayni degerler mi bilmiyorm gunde iki kere demir ilaci aliyorm ama yukselmesi, 10 kusur benm de..
Hamilelikte zaten 11-12 mukemmel sayiliyoms nette yaziyo ama dru aradm dusuk evet gelince bakalm dedi. senin de dr gormedi mi henuz degeri??
o kadar az hareket ediyor ki benim bebiş,buruklaşıyorum..Karnimdaki hareketlerini cok ozleyecekmisim gibi geliyor bana :)))
evin darsa alma ikisini birden kuzumKızlar ben park yatağı 6 aydan sonra kurup kullanacağım. Aynı zamanda da karyola alacağım. Planım şöyle: Park yatağı salona koyacağım, gündüzleri hem içinde uyur hem de ben yalnız olursam lavaboya filan giderken koyacağım içine. Karyolayı da gece kullanırım artık. Ayy bak evin darlığı yine aklıma geldi
hemoglabin bir alyuvar maddesi canım.ben de böyle yazıyorum şu şudur bu budur diye veteriner tkn.yim biraz mesleki sanırım:)
boyun uzun galiba değil mi canım senin,kilolu durmuyorsun:)Kizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim88 kilodan merhaba
Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin
fıstık gibisin canım maşallah...Eki Görüntüle 1844550 32+1. Haftadan 62 kilodan merhabaa
hamilelik takviminde haftana göre maks.1760 gr. diyor ama nesi çok az anlamadım ben..Merhaba kızlar. Doktora gittim bugün. 31 art 3 gun deyim. Kilosu 1700 çıktı bebegimin. Doktor geriden geliyor. Kiloşu az dedi. Ben tam şoktayim. Gerekirse gelisemiyorsa erken almaniz gerekir dedi. Kaç kilo olmalıydı ki sizce kızlar anlamadım
Günaydıın :))o kadar az hareket ediyor ki benim bebiş,buruklaşıyorum..
herkes yazdıkça heves ediyorum ben de:)Günaydıın :))
Senin bebiş uslu işte nazar değdirmegece seni uykusundan mı uyandıraın tekmeyle bunu mu istiyosun annesiii
Akça pakça bir hatunsun canım maşallah:)çok tatlı bir hamile olmuşsun..
boy pos ohhhh maşallah...
Masallah kankaakiz hic 88 gibi degil bana da sasiriyo insanlar Allahtan oyle o kadr hantal dobik gorunmuyoz bari bunla avunak.. Ben de koyim du gerci baya dobik cikmisim benm foto 30+6 dandi..
yeter kıskanacam heeee incecik hamile mi olunurmuş:)
benim de gözler hemen sulanıyor:)Canim valla otobusteki muavinler taniyor ya biliyor hamile oldugumu adamlarin arabasinda surekli bayildigim icin:) onlar rica ediyor birinden. Yoksa ben olsem soyleyemem biri bana yer verince de gozlerim doluyor:)
Hele gelsin de bıcırık o zaman yazarsın buraya durmuyo bu yeaaa hep kucak istiyo uyumuyo emmek istiyo diye :)) rahatlığın tadını çıkar bu sessizliğin ardından bomba gibi gelebilir minnak :)herkes yazdıkça heves ediyorum ben de:)
ahahahahaaa o günleri görürüz inşallah canım..baba çok uslu bir adam,bebekken çocukken de bir kenarda sesszi sessiz oynarmış kv.öyle diyor:)Hele gelsin de bıcırık o zaman yazarsın buraya durmuyo bu yeaaa hep kucak istiyo uyumuyo emmek istiyo diye :)) rahatlığın tadını çıkar bu sessizliğin ardından bomba gibi gelebilir minnak :)
havalarda uçup parende mi atacağız kuzum ?ben ilk üç ay majör depresyon geçirdim,evvelimde de vardı,hamilelikle hortladı,bırak hevesi ağlamaktan perişan oluyordum,aciller dr.lar ....bir zıbın dahi almadım.şimdi şimdi bakıyorum.almaya başladım.ayıp etmiş bence kimse kimseye misyon yüklememeli...Kizlar ya bi de dogursak da ciksa aradan valla:) zaman cabuk gecse... Ben hamilelikten hic bisey anlamadim kayinvalidrm bana ne hevessizsin bu ne bicim annelik falan dedi. Cok uzuldum. Benim her doktora gittigim de nadil ciktigimi endiselerimi hic anlamamislar megerse
aslan,koç,yay....ateş grubu burçları...iyi anlaşırlar.ben de koçum oğluş aslan olacak :9Aslan Burcu oluyor kizim .yandım bende aslan burcu yum :)sürekli pohpohlanmak ister surekli ilgi ister ben kendimden biliyorum :)))
epidural,spinal,genel ...hangisini olacaksın canım karar verildi mi?Evet cnm 20 agustos kesinleşti Allah izin verirse sezeryan olmak istiyorum
BBaya çekecek demek ki huyu çok şanslısın :) benim eşim sürekli diğer çocukarı dövermiş, ben de sürekli diğer çocuklardan dayak yermişim bakalım bizim kız kime çekecekahahahahaaa o günleri görürüz inşallah canım..baba çok uslu bir adam,bebekken çocukken de bir kenarda sesszi sessiz oynarmış kv.öyle diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?