2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
BBaya çekecek demek ki huyu çok şanslısın :) benim eşim sürekli diğer çocukarı dövermiş, ben de sürekli diğer çocuklardan dayak yermişim bakalım bizim kız kime çekecek
Hiç konuşmaz bazen adam kız ,bildiğin sus pus otururuz öylece..çok ta sessiz olmasın ya konuşsun vıcı vıcı:)yaramazlıktan mı dayak yerdin

Akça pakça bir hatunsun canım maşallah:)çok tatlı bir hamile olmuşsun..
Günaydın tatlımmm,Ay saol cnm yaaaaa,bende küçümencik etli butluyum normalde,birde göbüş eklendi. sivri sivri gidiyor. Allahtan vucudumun diğer yerleri aynı kaldı çok genişlemedim. Yoksa yuvarlayacaklardı beni,hamile kalmadan önce herkes top gibi olurum diye dalga geçiyordu.

Valla çok geçmiş olsun,depresyonun her türlüsü çok kötü,inş bu geçirdiğin son depresyon olur. Çocuğunu kucağına aldın ı herşey geride kalır,iyi ki yapmışım iyiki dersinde,iyileşmem ona görmeme sebepmiş dersin aminnn.

halbu ki ben cocuklari o kadar cok severim ki bunu bildikleri halde bana boyle soyluyorlar. Belki de niyeti kotu degildi ama uslubu cok kotuydu. O yuzden uzuldum. Iyi ki yilda bi kez girusuyoruz yoksa ne halde olurduk kim bilir

aslan,koç,yay....ateş grubu burçları...iyi anlaşırlar.ben de koçum oğluş aslan olacak :9
Benim de oğlum koç şimdi nasipse kızım aslan olucak mahvoldum iki ateşten diyordum ama onlar iyi anlaşırlarmış diye ben de duymuştum... İki liderden Allah bana sabır versin ne diyim

Ben de minyonum canım hatta sıskaydım da,belim yoktu resmen düşün...şimdi görsen top gibiyim
Allah düşmanıma vermesin.depresyon toplumca içi boşaltılmış,bilinmeyen bir hastalık.derin ve üzüntülü düşünceler,can sıkıntısı,sevgilimden ayrıldım ühüüü,yaşamak istemiyorumlar depresyon sanılıyor.oysa ki bu klinik belirtileri olan,psikiyatrik,ölüme kadar götürebilen bir rahatsızlık.beynin kimyası bozuluyor,o kahve içöerken aldığın,kahvaltı ederken aldığın haz bile beyninden salgılanan hormonlar sayesinde,annelik bile.....işte o hormonları salmıyor beyin,ilaç tedavisi olmadan da olmuyor bu durumda.çok yazdım üfff:)
canım sen insan kaynaklarındaydın değil mi?

kızlar selamün aleyküm hayırlı cumalar benim ayaga kalktıgımda çok belim ağrımaya başladı Aranızda gögüsünün altı sol kaburga tarafında ağrı yada acısı olan var mı bende çok şiddetlendi niye anlamadım

Canim bi depresyon hep var mi yoksa zaman zman mi depresiyor bazen bende de oluyor ala bi sure sinra geciyor. Sen hep ilac mi kullaniyon yoksa?

bebek yapıyor canım

Canim kilosu icin geriden geliyor duyemez cunku normal kiloda ama bas cevresi veya fl uzunluguna bakarak soyleyebilir onu. Bu drlar manyak bence..

ahhahaha ay çok güldüm sabah sabah Allah da seni güldürsün cicim :) :) :)
Ben de yarın kontrole gideceğim, bakalım neler söylecek bizimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…