maşallah canım çok güzelsin..çok özeniyorum bi göbeğiyle hiçbiryeri şişmeyen hamilelere...Ya kızlar göbüşlerinizzzzz ne kadannn da tatlı ya maşallah 29+2 olduk biz bugün naçizane benım göbüşüm
Hiç konuşmaz bazen adam kız ,bildiğin sus pus otururuz öylece..çok ta sessiz olmasın ya konuşsun vıcı vıcı:)yaramazlıktan mı dayak yerdinBBaya çekecek demek ki huyu çok şanslısın :) benim eşim sürekli diğer çocukarı dövermiş, ben de sürekli diğer çocuklardan dayak yermişim bakalım bizim kız kime çekecek
ayyyyy beterdir o...kalkıp zıplardım ben,e bu halinle zıplayamazsın da ...Huzursuz bacak oldum ayy çok rahatsızım
Günaydın tatlımmm,Ay saol cnm yaaaaa,bende küçümencik etli butluyum normalde,birde göbüş eklendi. sivri sivri gidiyor. Allahtan vucudumun diğer yerleri aynı kaldı çok genişlemedim. Yoksa yuvarlayacaklardı beni,hamile kalmadan önce herkes top gibi olurum diye dalga geçiyordu.Akça pakça bir hatunsun canım maşallah:)çok tatlı bir hamile olmuşsun..
havalarda uçup parende mi atacağız kuzum ?ben ilk üç ay majör depresyon geçirdim,evvelimde de vardı,hamilelikle hortladı,bırak hevesi ağlamaktan perişan oluyordum,aciller dr.lar ....bir zıbın dahi almadım.şimdi şimdi bakıyorum.almaya başladım.ayıp etmiş bence kimse kimseye misyon yüklememeli...
halbu ki ben cocuklari o kadar cok severim ki bunu bildikleri halde bana boyle soyluyorlar. Belki de niyeti kotu degildi ama uslubu cok kotuydu. O yuzden uzuldum. Iyi ki yilda bi kez girusuyoruz yoksa ne halde olurduk kim bilirhavalarda uçup parende mi atacağız kuzum ?ben ilk üç ay majör depresyon geçirdim,evvelimde de vardı,hamilelikle hortladı,bırak hevesi ağlamaktan perişan oluyordum,aciller dr.lar ....bir zıbın dahi almadım.şimdi şimdi bakıyorum.almaya başladım.ayıp etmiş bence kimse kimseye misyon yüklememeli...
Gökhan Tepe söylerdi 90 lardaAy o nasıl şarkııı
Benim de oğlum koç şimdi nasipse kızım aslan olucak mahvoldum iki ateşten diyordum ama onlar iyi anlaşırlarmış diye ben de duymuştum... İki liderden Allah bana sabır versin ne diyimaslan,koç,yay....ateş grubu burçları...iyi anlaşırlar.ben de koçum oğluş aslan olacak :9
Senin herhalde biraz yıldızın düşük arkadaşım. O yüzden tadınıda çıkaramadım, sürekli stresli geçti, üzülmceli grçti. Sen bir nazar boncugu tak, her gün kendine ayetel kursi okuyup evden öylr çık, bebepinle işgilide köyü hiçbirşey düşünme. Ben senin bebeğinle ilgili çok güzel hissediyorum. Bunun stresini at srtık kafandan. Anın tadını çıkarmaya bak. Sınra doğduğunda. Boşu boşuna kendimi yedim tadını bile çıkarsmadım dicrksin. Sıkma kendini artık. Sal gitsin rahat bırak arkadaşımmmm.[/QUOTE
Insallah dedigin gibi olur canim. Yildizim dusuk mu bilmem ama cok dua ediyorum inan ki. Rabbim herkesin evladina saglik versin insallah.
Belden aşağısı olacak epudral yada spinal anestezi uzmanıyla doktor karar verecek şimdilik bu yönde Kararımiz :)epidural,spinal,genel ...hangisini olacaksın canım karar verildi mi?
yeter kıskanacam heeee incecik hamile mi olunurmuş:)[/QUOTE
Aman ince olsan ne tontis olsan ne kiz. Bekarkenki gibi olabiliyo muyuz? Hayir. Gittikce yaslaniyoz ya... Porsuyexez zaten emzirirken
Ben de minyonum canım hatta sıskaydım da,belim yoktu resmen düşün...şimdi görsen top gibiyimGünaydın tatlımmm,Ay saol cnm yaaaaa,bende küçümencik etli butluyum normalde,birde göbüş eklendi. sivri sivri gidiyor. Allahtan vucudumun diğer yerleri aynı kaldı çok genişlemedim. Yoksa yuvarlayacaklardı beni,hamile kalmadan önce herkes top gibi olurum diye dalga geçiyordu.
Valla çok geçmiş olsun,depresyonun her türlüsü çok kötü,inş bu geçirdiğin son depresyon olur. Çocuğunu kucağına aldın ı herşey geride kalır,iyi ki yapmışım iyiki dersinde,iyileşmem ona görmeme sebepmiş dersin aminnn.
ne renk aldınız .ben şeffaf olanı aldım.
Canim bi depresyon hep var mi yoksa zaman zman mi depresiyor bazen bende de oluyor ala bi sure sinra geciyor. Sen hep ilac mi kullaniyon yoksa?Ben de minyonum canım hatta sıskaydım da,belim yoktu resmen düşün...şimdi görsen top gibiyim
Allah düşmanıma vermesin.depresyon toplumca içi boşaltılmış,bilinmeyen bir hastalık.derin ve üzüntülü düşünceler,can sıkıntısı,sevgilimden ayrıldım ühüüü,yaşamak istemiyorumlar depresyon sanılıyor.oysa ki bu klinik belirtileri olan,psikiyatrik,ölüme kadar götürebilen bir rahatsızlık.beynin kimyası bozuluyor,o kahve içöerken aldığın,kahvaltı ederken aldığın haz bile beyninden salgılanan hormonlar sayesinde,annelik bile.....işte o hormonları salmıyor beyin,ilaç tedavisi olmadan da olmuyor bu durumda.çok yazdım üfff:)
canım sen insan kaynaklarındaydın değil mi?
ayy şimdi yatırıp yıkayacak mıyız bebişleri içinde,ben hala idrak edemiyorum yaaa,hayal gibi geliyor:)şirin gerçekten...Ben de şeffaf olanı aldımm çok şirin di mi
bebek yapıyor canımkızlar selamün aleyküm hayırlı cumalar benim ayaga kalktıgımda çok belim ağrımaya başladı Aranızda gögüsünün altı sol kaburga tarafında ağrı yada acısı olan var mı bende çok şiddetlendi niye anlamadım
Valla olmayan gormedim. Belki burda cikar:)ayy kız muhakkak oluyor mu pörsüme?
Canim kilosu icin geriden geliyor duyemez cunku normal kiloda ama bas cevresi veya fl uzunluguna bakarak soyleyebilir onu. Bu drlar manyak bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?