2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
halbu ki ben cocuklari o kadar cok severim ki bunu bildikleri halde bana boyle soyluyorlar. Belki de niyeti kotu degildi ama uslubu cok kotuydu. O yuzden uzuldum. Iyi ki yilda bi kez girusuyoruz yoksa ne halde olurduk kim bilir
uzakmış bari iyi...ben deli olurum çocuklara,bu bebeği de çok istedim,anne olabilmek için evlendim 38 yaşımda mantık evliliği yaptım.ama gel gör ki bir hastalık.... 6 ay umurumda olmadı bebek diyebilirim.Allah korusun beterlerinden iyileştim yavaştan ..demek ki beni görselerdi hiç anlam veremeyeceklerdi anlamayacaklardı.

Kizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim 88 kilodan merhaba

Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin
Maaşallah çok tatlısınıııız. Çantanın 5₺ olduğundan emin misin tatlım? Şok oldum

Doğru diyorsun,benim eşimde yıllardır ondan çekiyor ve sanıyoruz ki ırsi,ablasında annesinde de var. Annesi eşime halimeyken panik atak geçirmiş ondan kalmış diyorlar. Onuniçinde hayat çok zor,yanındaki kişi içinde çok zor,farklı farklı çeşitleri var. Şimdi biraz olsun dengeli gidiyor,daha iyi çok şükür.

Yok cnm ben bilgisayar sistemleri tarafında çalışıyorum. İnsan kaynakları tarafında yesilseven arkadaşımız çalışıyordu.

Canim bi depresyon hep var mi yoksa zaman zman mi depresiyor bazen bende de oluyor ala bi sure sinra geciyor. Sen hep ilac mi kullaniyon yoksa?
majör depresyon üç yıl önce olmuştu,iki ayda zor hafiflemişti,tedavi devam etti hep.çocuk çalışmaları başlayınca bıraktım ilaçları,sekizinci ayda hamile kalabildim.hamileliğin 7.haftasında bir vurdu ki yine sorma,hastaneye bile yattım.12.haftadan sonra ilaç kullanmaya başladım.hastalığın bebeğe ilaçtan daha çok zarar verdiğine kanaat getirirse dr.lar kar-zarar dengesi kurup,mecburen ilaç tedavisine başlıyorlar canım.

Canım benim aslında hepimizin yaptığı bu, elimizden başka bir şey gelmiyor ki Allah tan bebeklerimiz ve kendimiz için sağlık istemekten başka. En doğru yolu izliyorsun bence, ortalığı birbirine katmadan sadece dua ediyorsun. Diğer türlü yapsan ne olacak sanki

eşini o kadar iyi anlıyorum ki...panik atak krizi direkt geçmez sanmıyorum.genetik bir hassasiyet vardır.annem meyillidir benim bir de üzüntülü bir hamilelik geçirmiş bende..düzenli tedavi oluyor mu eşin?

halbu ki ben cocuklari o kadar cok severim ki bunu bildikleri halde bana boyle soyluyorlar. Belki de niyeti kotu degildi ama uslubu cok kotuydu. O yuzden uzuldum. Iyi ki yilda bi kez girusuyoruz yoksa ne halde olurduk kim bilir

Neyse ki sen senede bi goruyosn ben haftada bi yanii... Hadi bi sene daha az gorcem ama sonra belki her gun gorcem kv yi Allah sabirlar versn hepimize, onlari anlamak mumkun degil, ya heves kirma ya da her seye karisma derdindeler, ben iyiniyetli olduklarini dusunmuyorm oyle gorunmeye calisiyo cogu ama o zamn huzur kacirmicaksin heves kirmicaksn arkadasss

Sen de takilma canm, bizler seni anliyoruz tabi ki onlarin anlamasi mumkun degil.. Allah biliyo icini gerisi bos, bi yandan icimiz cozkuluyken bi yandan endiseli bi yandan buruk olabiliyo zaman zaman... ayrica herkes ayni gostermez ki sevincini neseniii...

Endamliyiz diyosnnn... Iyi bari sisko diyen olmadi cok zarifsinz kizlar dilinz varmiyo demi

Ben de kullaniyorm, yani iyi gidiyo benm iki gunde bi tane iciyorm, cati agrimi kasilmalarimi falan azaltti en azndann..
kız ne şişkosu allasen?ben bildiğin top oldum yuvarlanacağım az kaldı

Benim de oğlum koç şimdi nasipse kızım aslan olucak mahvoldum iki ateşten diyordum ama onlar iyi anlaşırlarmış diye ben de duymuştum... İki liderden Allah bana sabır versin ne diyim
yok yok aslan koç anlaşır bi aksilik olmazsa kaç yaşında koçumuz?:)

Memnun musunuz peki birakmayi düşünüyorum

Ben pek bir memnunum cnm, çünkü benim 4. ayımda kalça eklem ağrılarım çok vardı, yürüyemiyordum artık nerdeyse.
Dr bunu verince tamamen geçti. Ayrıca tadı da pek güzel, şekerli şekerli mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…