uzakmış bari iyi...ben deli olurum çocuklara,bu bebeği de çok istedim,anne olabilmek için evlendim 38 yaşımda mantık evliliği yaptım.ama gel gör ki bir hastalık.... 6 ay umurumda olmadı bebek diyebilirim.Allah korusun beterlerinden iyileştim yavaştan ..demek ki beni görselerdi hiç anlam veremeyeceklerdi anlamayacaklardı.halbu ki ben cocuklari o kadar cok severim ki bunu bildikleri halde bana boyle soyluyorlar. Belki de niyeti kotu degildi ama uslubu cok kotuydu. O yuzden uzuldum. Iyi ki yilda bi kez girusuyoruz yoksa ne halde olurduk kim bilir
Maaşallah çok tatlısınıııız. Çantanın 5₺ olduğundan emin misin tatlım? Şok oldumKizlar bayadir gobisler paylasilmiyor ben sey edim dedim88 kilodan merhaba
Birde su gordugunuz canta 5 tl boyle bisiler aldiniz mi bebegin esyalarini koymak icin
Memnun musunuz peki birakmayi düşünüyorum
Agustosta show yapcaz catir cutur dogurup dogurup gelcez hepimiz yehhuuu
Doğru diyorsun,benim eşimde yıllardır ondan çekiyor ve sanıyoruz ki ırsi,ablasında annesinde de var. Annesi eşime halimeyken panik atak geçirmiş ondan kalmış diyorlar. Onuniçinde hayat çok zor,yanındaki kişi içinde çok zor,farklı farklı çeşitleri var. Şimdi biraz olsun dengeli gidiyor,daha iyi çok şükür.Ben de minyonum canım hatta sıskaydım da,belim yoktu resmen düşün...şimdi görsen top gibiyim
Allah düşmanıma vermesin.depresyon toplumca içi boşaltılmış,bilinmeyen bir hastalık.derin ve üzüntülü düşünceler,can sıkıntısı,sevgilimden ayrıldım ühüüü,yaşamak istemiyorumlar depresyon sanılıyor.oysa ki bu klinik belirtileri olan,psikiyatrik,ölüme kadar götürebilen bir rahatsızlık.beynin kimyası bozuluyor,o kahve içöerken aldığın,kahvaltı ederken aldığın haz bile beyninden salgılanan hormonlar sayesinde,annelik bile.....işte o hormonları salmıyor beyin,ilaç tedavisi olmadan da olmuyor bu durumda.çok yazdım üfff:)
canım sen insan kaynaklarındaydın değil mi?
majör depresyon üç yıl önce olmuştu,iki ayda zor hafiflemişti,tedavi devam etti hep.çocuk çalışmaları başlayınca bıraktım ilaçları,sekizinci ayda hamile kalabildim.hamileliğin 7.haftasında bir vurdu ki yine sorma,hastaneye bile yattım.12.haftadan sonra ilaç kullanmaya başladım.hastalığın bebeğe ilaçtan daha çok zarar verdiğine kanaat getirirse dr.lar kar-zarar dengesi kurup,mecburen ilaç tedavisine başlıyorlar canım.Canim bi depresyon hep var mi yoksa zaman zman mi depresiyor bazen bende de oluyor ala bi sure sinra geciyor. Sen hep ilac mi kullaniyon yoksa?
boy pos ohhhh maşallah...
Kim benim yerimde olsa bebegi icin uzulur endiselenir ben her seyi kabul ettim insanlarla bu konuyu konusmuyorum bile ama her sey gulluk gulistanlikmis gibi davranamam. Dua ediyorum. Surekli hem de... Allah buyuk diyorum...
Bu arada kizlar hep lavabodayken korkuyorum bebek dogar mi burda diye:)
eşini o kadar iyi anlıyorum ki...panik atak krizi direkt geçmez sanmıyorum.genetik bir hassasiyet vardır.annem meyillidir benim bir de üzüntülü bir hamilelik geçirmiş bende..düzenli tedavi oluyor mu eşin?Doğru diyorsun,benim eşimde yıllardır ondan çekiyor ve sanıyoruz ki ırsi,ablasında annesinde de var. Annesi eşime halimeyken panik atak geçirmiş ondan kalmış diyorlar. Onuniçinde hayat çok zor,yanındaki kişi içinde çok zor,farklı farklı çeşitleri var. Şimdi biraz olsun dengeli gidiyor,daha iyi çok şükür.
Yok cnm ben bilgisayar sistemleri tarafında çalışıyorum. İnsan kaynakları tarafında yesilseven arkadaşımız çalışıyordu.
halbu ki ben cocuklari o kadar cok severim ki bunu bildikleri halde bana boyle soyluyorlar. Belki de niyeti kotu degildi ama uslubu cok kotuydu. O yuzden uzuldum. Iyi ki yilda bi kez girusuyoruz yoksa ne halde olurduk kim bilir
kız ne şişkosu allasen?ben bildiğin top oldum yuvarlanacağım az kaldıEndamliyiz diyosnnn... Iyi bari sisko diyen olmadi cok zarifsinz kizlar dilinz varmiyo demi
Ben de kullaniyorm, yani iyi gidiyo benm iki gunde bi tane iciyorm, cati agrimi kasilmalarimi falan azaltti en azndann..
kız ne şişkosu allasen?ben bildiğin top oldum yuvarlanacağım az kaldı
yok yok aslan koç anlaşır bi aksilik olmazsa kaç yaşında koçumuz?:)Benim de oğlum koç şimdi nasipse kızım aslan olucak mahvoldum iki ateşten diyordum ama onlar iyi anlaşırlarmış diye ben de duymuştum... İki liderden Allah bana sabır versin ne diyim
Ayy hiç duymamıştım youtubeden açıcam birazdanGökhan Tepe söylerdi 90 larda
Teşekkür ederiiz, o bakan gözlerin güzelliğiMaaşallah ne de güzelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?