2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
eşini o kadar iyi anlıyorum ki...panik atak krizi direkt geçmez sanmıyorum.genetik bir hassasiyet vardır.annem meyillidir benim bir de üzüntülü bir hamilelik geçirmiş bende..düzenli tedavi oluyor mu eşin?
Tabii düzenli tedavide ve hayat kalitesi muhteşem arttı. Doktorumuzun dediğine göre,ölünceye kadar ilaçları kullansak daha hayırlı olur. İlacını aksattığu anda dengesi bozuluyor çünkü. Olsun. Bu şekilde sağlıklı ya,varsın hep kullansın. Bazı insanların bu şekilde yaşaması gerekiyor.

yok yok aslan koç anlaşır bi aksilik olmazsa kaç yaşında koçumuz?:)
Eşim koç ben teraZi bebişimiz aslan olursa nolur onlar çok iyi anlaşıp beni dışlarlar mı. Kendimi zorlayıp yengeç mi yapsam napsam ben bu minnağı. Çok kıskanırım öyle olurlarsaaa

ayy şimdi yatırıp yıkayacak mıyız bebişleri içinde,ben hala idrak edemiyorum yaaa,hayal gibi geliyor:)şirin gerçekten...

Aynen canım valla, o kadar eşya aldım kuzucuğuma, ama galiba kucağımıza alınca uyanıcaz duruma, gerçekten anne oldum ben diye. İnşallah zamanında sağlıkla sıhhatle gelir tombişler

Kizlarrr bu arada bebisini kundaklamayi ya da tuzlamayi dusunen var miiii???

Merak ettimmm...

canım ben kundaklamayı düşünüyorum,aslında en başta kundakta neymiş eski kafalı gibi falan demiştim ama bu konuda yapılan araştırmaları okudum,kundak yapmanın çocuğa çok önemli faydaları varmış. Çocuğu daha sakin ve güvende tutuyormuş,anne karnında gibi hissetmesini sağlıyormuş. Ben kundaklama taraftarıyım. Tuzlamaya gerek var mı bilmiyorum ama annemin fikrince,banyo yaptırıken suyuna azıcık tuz koyarız demişti. Ama onu hiç araştırmadım,manası nedir hiç bilmiyorum.

Günaydın herkese.
İki gündür sol kasıkta ve vajina üst bölgesinde Ağrı'm var çatı Ağrı'sı bu sanırım sağa sola dönerken ve adım atarken Ağrı'm var böyle şeyler yaşıyormusunuz sizde

Sağ tarafım öyle.
Birkqc hafta önce doktoruma gittim bu sebeple, yukarı yan yatmış dedi.
Benimki pozisyondan dolayı yani.

Dün ara ara kıpırdatmadı desem yeridir, cok zorladı.

Kundak olayinda hakli olabilirsn aslnda ayni seyleri ben de okudm, ama kv illa kundak yapacaz dedigi icn sinirimi bozmustu ben de yavrum icn en iyisini zaten yapacagim ah bi kariamasaa...annemden once her seye o yorum yapiyo sinirimi bozuyo.. Danismama firsat birakmiyo ama karistirmicam hic bi seye kararliyimm

Tuzlama olayina gelince oyle suyuna atilacaksa sorun yok ama burda balli malli bi karisim yapip bebege suruyorlar sonra yikiyorlar ve tehlikeli olabilecegini dusunuyorm acikcasi ki oyle yazilarda okudum... Mantigi ise cocugun bi omur teri kokmazms yani tibben boyle bi sey de mumkun degil bence deee neyseeee...

Aynen canikom,bir bıraksalar fırsatımız olsa da kendi kendimize bazen karar verebilsek,onlar bize yardımcı olduklarını düşünürken,bizim yerimize herşeyi yaparak bize köstek oluyorlar aslında. eee ne anladım ben annelikten o zaman. Bende 2 kv var,biri kendi annem. Onuda bastırmak kolay olmuyor. Bakalım hep beraber görücez ne yapacağımızı.

Ya kundak okeyde,o tuz bal falanda neymiş öyle,yazık valla çocuğu ağlatamam ben.

Olsun saglikli olsunda gunde 2 tane ic.hadi bakalım 70 günüm kaldı benim safak 70 senn kac ama normal doğumda şafak sayamiyorssn demi

Aynen canm bakalm hal bile azcik dusuk demir kan ignesi de verecek sanirm dr...

Benm su an normal dogum gorundugu icn safak belli degil ama 40 hafta safagimiz bile 59 azaldı baya... Hayirlisiyla sagliklica doguralm da insallahh

Aynen canm cidden anlamiyollaaaaa.... Ama hallederiz ins Allah yardim eder.. Hadi ya anne de mi ayni kiz ikisi de ayni sehirde mi?? Senin isin de zor bacim..

Aynen canm bizim de nene diyip duruyo ben de dedm zaten ben once saglikla doguraym benm icn onemli olan o bunlar sonraki isler dedm.. Aslnda benm de iki kv var, biri kv biri anasi bi de diyo oste gobek bagini camiyi gomeriz oyle olur bilmem ne ulan sananneeeee

Ben de mantigima yatsa bile sadece suyuna atar hemen yikarmm.. Havasiz birakamam cocugumuuu

11.haftadan beri ayaklarım ayak bileklerim bacaklarım şiş benim.artık ellerim de şiş,alyans takmıyorum .52 kiloyla hamile kaldım 74üm şu an
Sen de hızlı kilo almışsın zayıfız Allahtan veririz artık doğumdan sonra zaten şişlik hemen gidiyor doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…